I need you tonight

Ojojoj, vilken bra dag det är idag! Förmodligen den bästa onsdagen i år. Kommer inte säga varför, så det får ni klura på! Jag och Jess ska göra något j*vligt kul iaf!

På tal om absolut ingenting så är jag sjukt besviken på den dåliga uppdateringen från oss. Visst, vet att det är mitt eget fel, men det finns ju inget vettigt att skriva om just nu!!

Aja, när jag ändå sitter här så passar jag på att slänga in dagens låt. Så ta och njut av den! Och se nu till att ha en riktigt stekig och bra onsdag. BYE BYE!

 

/Mimsan


Dålig uppdatering, I know

Tjo på er! Ursäkta för den usla uppdateringen efter min födelsedag, men igår var jag i Göteborg hela dagen och idag har jag inte hunnit helt enkelt! Hinner inte skriva så mycket mer nu heller eftersom jag ska ut och träffa en kompis som har kommit hem. Så vi hörs sen!

/Mimsan

Grattis till mig!

Woho, då var man 17 barre nu då! Ett år kvar till krogen, yeeaah! Hahah ;) Var helt borta i morse när dom sjöng för mig, hajade inte alls först haha. Kommer ihåg förut när man var liten, så låg man vaken flera timmar innan dom kom och sjöng för en. Man låtsades även att man sov sen när dom kom och sjöng, haha gamla tider alltså!



Nu ska jag ta en dusch, så vi hörs sen!




/Mimsan

Grattis Mimi!

WOHO för Mimi som fyller 17 idag! Du kommer verkligen märka hur äldre du känner dig.. Haha neej inte riktigt. Men du får stå ut 365 dagar till och sedan börjar liivet!

Haha plutt! :D 2008



/Jess


Filmkväll

Det blev en chilllkväll denna lördag. Sov typ ingenting inatt, så har varit sjukt seg hela dagen... Kanske inte är så bra att festa galet ikväll och vakna upp helt sliten imorgon på min födelsedag. Så jaa, jag fyller år imorgon! :D
Blev bjuden på några fester ikväll, men skitsamma. Orkar verkligen inte!

Så nu sitter jag, syrran, Marc och mamma och kollar på "Den galne professorn". Har sett den filmen typ tusen gånger, men den är så jäkla bra!



/Mimsan

Kato

Passar på att lägga in dagens låt nu när jag ändå sitter här vid datorn. Den är lite seg i början, men när den väl kommer igång så är den grym! ENJOY!

 

/Mimsan


Vi ba kööör


Okej, nu ska jag berätta om gårdagen...



Vi började kvällen hemma hos en kompis, men drog därifrån ganska snabbt eftersom bussen inte gick så ofta, och vi skulle vidare på fest. Så vi drog på fest, sen tog vi en taxi tillbaka efter några timmar.
När klockan var runt 4 (tror jag det var) så skulle vi nakenbada. Vi tyckte att det var en bra idé att ta roddbåten också och åka över till andra sidan sjön. Så vi satte oss sju pers i en liten roddbåt och åkte över! När vi har kommit över till andra sidan och precis ska gå av så failar jag sönder!

Jess hann gå av båten och ta min väska där jag hade alla saker, men när jag ska gå av så sitter det självklart en fet jävla spindel vid klippan. Så jag flyr bak i båten och den vänder sig upp och ner. Vips så ligger jag och tre till och sprattlar i vattnet. FYFAN ALLTSÅ, HAHAHA! ÅÅÅÅ JAG DÖR! FAN VA KUL DET MÅSTE SETT UT!


 

Men skitsamma, vi ba kööör!

 

 

/Mimsan


Fobi...

Åh underbara eftermiddag. Sliten, ofräsch och härlig brud. Kan inte bli bättre! Måste berätta om gårdagen sen, haha jäklar vad kul det var! Jag och spindlar alltså... Aja, berättar mer om det sen som sagt! Nu ska jag hoppa in i duschen.

Hej så länge!

/Mimsan

HAHAH JAG DÖÖR

 

 


Hungrig brud!

Godmorgon världen! Nu har jag äntligen vaknat. Såg att klockan kvar över 11, så då rusade jag upp ur sängen. Kan ju inte sova bort hela dagen! Hoppas inte att jag blir trött ikväll bara... Men det lär nog inte hända, med tanke på att det är fredag!

Too bad att det är molnigt ute idag, annars hade det varit härligt stekigt! Aja, nu måste jag ta en titt i kylskåpet. Magen klagar väldigt mycket just nu!

Passar på att lägga upp en asbra låt med Lil Wayne!

 

/Mimsan


Nattblogg

GOD KVÄLL eller ah, natt kanske man borde säga? Fast det säger man ju när man ska sova och det ska ju inte jag göra än!
Aja, skitsamma! ;) Har precis avslutat ett Harry Potter maraton här hemma. Jag syrran och hennes pojkvän bestämde oss för att kollade på de två senaste filmerna ikväll. Fine, har ju sett dom förut, men vem får nog av Harry P.? Inte vi iaf!

På tal om blåbär så kommer Jess hem imorgon igen, och då blir det utgång! Har varit ganska rätt så jäkla tråkigt här hemma utan henne alltså! Oj, det var ju mycket vettigt jag hade att komma med inatt btw! Babblar strunt om Harry P. och snackar om morgondagens utgång. SJUKT VIKTIGT!

Nice ass Harry!

 

/Mimsan


Dagens låt

 

 

/Mimsan


Så jäkla varmt ute just nu!

Hej på er!

Nu har jag precis kommit hem från frisören. Det blev ingen större skillnad, som vanligt, eftersom jag vill spara ut det så att det blir långt!
Innan jag drog dit åkte jag och syrran till söder och fikade lite, mums med milkshake! Blev även ett par solglasögon för min del.

 

/Mimsan


J*vla rygg...

Heheh, jag har ju typ tagit över bloggningen helt och hållet den här veckan. Men är väl iof inte så konstigt, men tanke på att Jess är på Utö med familjen och då har man förmodligen annat för dig än att sitta och blogga!
Nu ska jag gå och lägga mig. Är helt slut och har ont i ryggen. Sov på golvet i natt, men fråga mig inte varför. Kan iaf säga att det var mycket svalare där!
Imorgon blir det att gå upp tidigt och dra till sjukgymet, sen hem, sen frisören.

Godnatt, nu går jag och dör eller nåt...



/Mimsan

Jake Oh

 

 

 

/Mimsan


Schtek dag!

Har ni haft en bra dag alla? Det har i alla fall jag! Världens bästa väder och stek i skärgården, kan ju inte bli så mycket bättre?!

Jag och syrran drog ut till Gålö och chillade där hela dagen. På vägen hem blev det lite problem med bilen, men det löste sig. Men jäklarns vad syrran och jag flippade!

Mums!

 

 

/Mimsan


Godmorgon!

Godmorgon! Har precis kommit hem och ska snart iväg igen. Jag och syrran tänkte dra ut och steka lite i skärgården idag. Så det blir nice!

Jag och Wobie ba posar



HÖRS!

Kalle Anka is thaaa shiat!

Åh, vad det är skönt att bara sitta hemma och chilla ibland! Har suttit på baksidan hela eftermiddagen och läst Kalle Anka, i skuggan dårå! Klarar verkligen inte av att sitta i solen efter jag har tränat, så jäkla jobbigt! Men om det är bra väder imorgon så blir det nog sol och bad!

Får se vad som händer ikväll. Så synd att typ alla är bortresta, men det var tur att min syrra kom hem från London idag! Åh, vad mycket fint hon hade köpt...



/Mimsan


Är på Utö

Hela familjen har åkt ner till Utö för en härlig semester! Idag låg vi på klippan när vi kom fram och shit vad färg man fick direkt! Det är härligt.  Nu efter vi har ätit och gått runt lite ligger vi och vilar på hotellrummet, man blir ju helt slut av att vara i solen hela dagen.



/Jess


M is for music


 

 

/Mimsan


Helt slut!

Puuuuff! Nu har jag kommit hem från ett sjukt jobbigt träningspass på sjukgymnastiken. Det är nog många som tror att sjukgymnastik är jättelätt och inte ett dugg jobbigt, men när man ska träna upp ett korsband igen så är det allt annat än lätt! Jäääklarns vad lök det var idag alltså, shit!

Nej, nu ska jag fasen ta och hoppa in i duschen. Klarar inte av att vara så här äcklig en sekund till. SMELL YA LATER, B*TCHES!

/Mimsan

På med sminket ba!

Har precis kommit ut ur duschen och just nu lallar jag runt med idomin på läpparna här hemma. Älskar hur mjuka och sköna dom blir efter det! *SMACK* ;)
Om ungefär en timme ska jag rulla över till Jess och fira henne. Presenten vart väldigt lyckad tycker jag!

Nej, nu ska jag börja fixa mig lite smått och bestämma kläder till kvällen.

 

/Mimsan


GRATTIS JESSICA!

Hej alla! Mår ni bra? Själv mår jag awesome! Min älskade Jess fyller ju 17 idag! :D Jag ska snart iväg och käka lunch med mami och hitta någon bra present till henne. Så vi hörs senare!

 

/Mimsan


Mimsan ba njuuuter

Klockan är snart tolv och jäklar vad varmt det är. Någon annan vaken snubbe som känner likadant? Ligger och kollar på Ett päron till farsa i Las Vegas, lyckad snubbe det där alltså. Typ min förebild? Fast ne. Ligger även och lyssnar på Cary Brothers. Ride spelas typ om och om igen. Kanske gört hela natten? Ingen vet. Är nog väldigt skönt att somna till den låten iaf!

Shit vad jag ligger och tänker på en massa saker. Får ju typ inte plats mer i mitt huvud snart! Tror ni att hjärtat signalerar upp vad man ska tänka på till hjärnan? Okej, det där lät ju bara korkat. Men med tanke på att man alltid säger "...du kommer alltid finnas i mitt hjärta" , så borde det väl vara så? Aja, det där vet väl inte jag, är ju ingen vetenskapsman eller så.


Säger bara en sak alltså. Shit vad jag njuter av det här sommarlovet!






IT'S F*CKING

 

 


Jess & Mimsan, snart ett år äldre!

Tjo alla!

Det har varit en bloggfri helg som ni kanske har märkt. Jess har varit bortrest och jag har bara inte orkat helt enkelt. Det blev en hyfsat lugn helg för mig faktiskt (ganska ovanligt!?)... I fredags var jag bara med några kompisar och igår blev det filmkväll med papi. Somnade dock, men men...

Imorgon fyller Jess år, så glöm inte att gratta henne. Och juste, nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år. Woho! :D

 

/Mimsan


Vilda musen

Har precis kommit hem efter en kort kväll med Tess. Ska snart dra iväg igen till några kompisar och leka lite med dom. Så vi hörs!



/Mimsan

Den där röda, ni vet

Yoo broes and hoes! Whatzup? Själv så ska jag snart möta upp Tess och dra till Långsjön och chilla lite. Får se om det är folk där eller inte. Det lär det ju iof vara, med tanke på det underbara vädret här i Stockholm denna kväll! Hörs senare!

 

/Mimsan


..Sol vind och vatten..

Sitter ute i solen, härligt men långtråkigt. Jag är typ sjuk så orkar inte dra iväg någonstans och bada så det suger ju lite smått.. Men hoppas på att jag blir bättre i morgon.
Shit snacka om att svettet bara rinner!

/Jess

Drar snart dårå!

Sådär, nu är jag klar för att dra! Bussen går iof 20.48, men det är alltid skönt att vara klar i tid! Hellre det än att man få kötta på som fan och bara ha tio minuter på sig liksom :O

Jäkligt synd att det regnar ute bara, man vill ju inte komma fram och se ut som ett träsktroll liksom :/ ... Aja, det blir nog skitbra! Tror faktiskt att det finns något som kallar paraply nuförtiden! Oj, vad rolig jag var nu va?

 

/Mimsan


Kan ju inte sitta hemma tre dagar i rad!

Har ni haft en bra dag alla bloggläsare? Min har varit väldigt chill i alla fall! Drog ju som sagt till stan och spenderade lite pengar med Tess. Orkade dock inte va där så länge eftersom jag sov så jäkla dåligt inatt, och var väldigt trött! Har vaknat upp två nätter i rad nu exakt 04.30 och trott att jag var kvar i vårt camp på Peace and Love. LÄSKIGT!

Den där som alla har *tummen upp*

 

Lång väst från H&M

 

Spetsbody från H&M

 

 

Ska väl börja fixa till mig lite om ett tag, eftersom senare ikväll drar jag och brudarna på fest. Känner verkligen att det behövs, har suttit hemma två kvällar i rad nu! Visst, röjde varje dag förra veckan, men det är ju det man är van vid nu!

 

/Mimsan


Tjabba Tjena Hallå!

Sitter och lallaar i soffan, dricker mjölk och kollar tv. I dag är det min namnsdag som förmodligen ingen visste! Men nu vet ni!



/Jess


Spendera mera!

Tjo på er!

Har precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa mig nu. Ska nämligen möta upp Tess sen och dra in mot stan och spendera lite pengar. Kände att det behövdes nu efter en sunkig vecka på Peace and Love, haha! Så vi hörs senare!

 

/Mimsan


HEJ PÅ ER!

TJEEEENA!

Nu är jag hemma igen, skönt va? :D Hahah! Fan, vad kul jag har haft det den här veckan. Det har varit så sjukt jäkla nice! Spårade kvällar varje dag, haha! Peace and Love är lätt något av det bästa jag varit med om fakitskt! Och jag fick äntligen se min favorit John Fogerty, haha!

Igår spelade Jay Z , och shit vad mycket folk det var. RIKTIGT JÄVLA ÖS, HELT SJUKT! Och han var så jäääävla grym! Sorry om jag svär mycket nu föresten, men jag är helt uppe i varv.

John Fogerty

 

Johnossi

 

Jay Z

 

/Mimsan


RSS 2.0