P&L 2010


Imorgon 06.30 tar vi festivalbussen upp till Peace and Love och röjer gärnet! Det ska bli en GAAALEN vecka! Så ni får klara er utan oss från och med den 28/6-4/7, tyvärr!
HARE BRA ALLA UNDERBARA BLOGGLÄSARE!




/Jess & Mimsan


Midsommar

Lägger upp några bilder från min härliga midsommar! Har inte orkat gjort det tidigare men bättre sent än aldrig eller hur?









/Jess


"Ingen big deal..."

God eftermiddag!

Hur mår alla idag? Pigga och glada eller trötta och sura kanske? Själv är jag hyffsat pigg och glad! Kom faktiskt hem väldigt tidigt igår. Ärligt talat så tycker jag inte att midsommar är en big deal. Vissa år är man supertaggad, och andra inte. Eftersom jag ska till Peace and Love nu på måndag, så har jag faktiskt inte ens hunnit tänka på att det var midsommar igår!

Så, vi drog först till mina kusiner igår och käkade lite sådär. Efter det drog jag med min kusin till hans kompisar och grillade lite. Där var det chill och väldigt skönt folk! Så ja, jag hade väl en kul midsommarafton i alla fall! Synd bara att det inte blev så många bilder från igår...








/Mimsan

Lever min dröm

 

 

 

/Mimsan


Midsommar!

Godmorgon! Hur mår ni? Själv är jag sjukt trött! Kom väl hem runt 3 inatt, men somnade inte förrän kl. 5, så jag är verkligen helt seg i roten!

Men men, nog om mina klagomål nu! Midsommar idag, woho! Vad händer då? Själv ska jag dra och träffa släkten och äta en massa gott. Efter det har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra än. Antingen följer jag med min kusin ut, eller så stannar jag kvar med släkten. Just nu känner jag bara för att chilla hela dagen, men jag hinner väl säkert ändra mig! Det är ju trots att midsommar... ;)



NI FÅR HA EN AWESOME MIDSOMMAR ALLA BLOGGLÄSARE!

/Mimsan

Pina Colada Boy

Hej på er! Allt bra eller? Själv mår jag asbra! Idag är det en såndär dag då inget kan gå fel känner jag! Dagen började med sista gången på sjukgymet innan jag får lov i typ 1,5 vecka, efter det blev det stek vid långsjön och sen drog jag till Jess. Nu har vi fixat ett lakan till Peace and Love som vi ska sätta upp på tältet så folk känner igen oss. Men iof, det lär dom ju göra iaf... ;)

Nej, nu ska jag upp och kolla hur det går med maten. Börjar känna hur magen kurrar mer och mer!




SOMMARENS STRANDLÅT!



/Mimsan

Mot stranden!

Ännu en härlig dag, STEEK! Vi drar oss till långsjön som vanligt för att ha en härlig dag på stranden, bättra på färgen lite. Absolut ingen ide att slösa bort en sådan dag med att bara sitta inne, så ut med er!

/Jess

Köttbullar, köttbullar

Har rullat typ hunda köttbullar nu, minst! Men så sjukt gott sen när man äter köttbullarna direkt när dem kommer ut från ungnen, MUMS! Är helt trött nu efter dagens soldos, men jag klagar inte. Så sjukt skönt med detta sommarväder. Läste också att det typ skulle bli 28 grader någon dag nästa vecka, shiit!


/Jess

SCHTEK!

Hej på er! Har precis kommit ut ur duschen efter en stekig dag vid långsjön. Drog dit runt elva med några kompisar och kom hem vid tre, så det blev ganska mycket solning! ;) Hatar att ligga och sola i början av sommaren eftersom man är så blek efter vintern och våren...

Nej, nu ska jag ner och ta på mig lite kläder! Kan ju inte springa runt med handduken hela dagen... ;)


 

/Mimsan


06:53

Jag måste somna om men är inte alls trött längre.. Sjukt jobbigt asso. Vad ska man göra för att bli trött? Sätta på en tråkig film så kanske man somnar. Eller så får jag helt enkelt gå upp så här sjukt tidigt!

/Jess

Min Älskade pojkvän



Nu ska vi sova godnatt!

/Jess


MMMJAAAAU

Haha ikväll har jag inte gjort ett skit, men iof, kvällen är ju knappast över än! Har bara suttit framför tvn och degat och lyssnat på musik. Har verkligen inte orkat göra något annat. Och vad gör man när man bara degar framför datorn? Jo, man tar cp bilder med camen! *tummen upp*

 

 

 

 

 

 

Vill också ha lika stora läppar som Kissie har...

 

/Mimsan



Puss!

Det blev en innekväll för mig, fast inge Harry Potter tyvärr! Har inte orkar fixa, så jag sket i det. Jäklarns vad lat jag är idag, men jag gillart! Ibland måste man få ta det lite lugnt. Har typ suttit och smetat in mina läppar med lypsyl (stavning?!) hela kvällen, hahaha... Men men, man måste ju ha mjuka läppar inför sommarens alla pussar ;)




/Mimsan

Käk nu!

Såååå, vad är planerna för kvällen? Själv ska jag nog kolla på någon bra rulle eller något, men hinner väl säkert ändra mig innan kvällen sätter igång! Har fortfarande inte kollat på Harry Potter, som jag har varit sugen på att se sen i fredags typ :O Illa illa... kanske blir det som tvn visar ikväll då!

Nejmen hörrni, ska ta och lägga upp en asskön låt återigen (vet att jag precis har gjort det). Men vad vore världen utan musik egentligen?


 

/Mimsan


Say Aah

 

 

 

 

/Mimsan


Äntligen bra väder ute!

HEEY! Nu har jag tagit en skön dusch efter allt stek utomhus. Fan andra duschen på bara 5 timmar! Var ju på sjukgymnastik imorse, så blev självklart en dusch efter det också!

Idag var jag, Sandra, Jess och Tessan och stekte och badade som sagt. Det var nice tills molnen kom, så då drog jag hem och käkade. Efter det kom solen fram igen och då var det bara på med sololjan och steka gärnet! Nu sitter jag bänkad framför tvn (jag vet, det är fortfarande stek väder ute...), och är redo att kolla på Förhäxad.

Nyduschad och fräsch!



SMELL YA LATER GUYS!



/Mimsan

Sommarens partylåt?

 

 


Yummy!

Oj, vad tiden har rusat iväg och ändå har jag inte gjort något speciellt idag. Har i alla fall fixat en smoothie och är bänkad framför CSI. Låter mumsigt och skönt, eller hur? ;) Osminkad och naturlig, f*n vad skönt det är! Har även på mig min favorit myströja. Kan nog inte bli så mycket bättre just nu!

 

 

 

/Mimsan


Jason Mraz

 

 

 

/Mimsan


P&L

Jag drar ju på festival nästa vecka (Peace and Love), och fyf*n vad kul det kommer bli! Hänga med en massa dräggigt folk som man kan garva åt och bara steka i solstolen utanför tältet! ;) Hoppas verkligen att det blir bra väder, annars jäklar alltså... Heheh... (a)

Men vad ska man ha på sig då? Haha ja, inte har man klackskor i alla fall! Ska nog rota fram lite kläder som ligger längst bak i garderoben (dom som jag aldrig använder alltså!!). Lika bra att ta kläder man inte bryr sig så mycket om eftersom dom ändå bara kommer se ut som skit när man kommer hem!


FESTIVAL OUTFIT? ;)





/Mimsan

Ny design!

TJA!

Som ni kanske ser är bloggen fixad! Inget speciellt sådär, eftersom jag har gjort det x) Klarade verkligen inte av att ha bloggen som den var längre, så fixade till den lite snabbt. Men det här får duga för tillfället!

Idag har jag inte gjort så mycket. Har bara varit på sjukgymet och kört min grej och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Vädret har ju inte varit det bästa om man säger så! Moln överallt... Är det bara Stockholm som har det så eller hur mår resten av landet?

/Mimsan

Ge tillbaka sommarvädret!

Jag vill att det ska vara sol och varmt. Finns ju absolut ingenting att göra nu när det är molnigt tycker jag.. Jag vill lika och steka på stranden,bada och ha det kul! Men i morgon visar vädret i alla fall en stor sol så får hoppas på det annars blir jag lite ledsen i ögat.

07


/Jess


Hard work work!

Godmorgon på er! Blev rätt sent igår med, men men, det är så det är på sommaren. Anledningen till att jag är vaken så tidigt är att jag ska dra iväg och jobba med syrrans pojkvän snart... Usch vad jag inte alls har lust med det nu! Vill bara dö i sängen eller nånting. Men, jag är vaken så det är bara att torka sig och sluta klaga!

HÖRS SEN!

/Mimsan

Tjaaarååå!

Nu sitter vi hemma hos Jess och fixar oss. Ska snart ta bussen och möta upp en kompis. Det är alltså utgång på G för er tröga som inte riktigt förstod det. VI HÖÖÖÖRS!

/Jess & Mimsan

Proviva

Sådär! Nu har jag målat lite och tjänat in en kosing. Har även varit iväg och handlat mat med mami. Blev inget svårlagat, eftersom pappa inte kommer vara hemma ikväll och det är han som alltid står för maten. Men det blir revbenspjäll, och vem gillar inte det liksom?! ;)

Nu ska jag ta och dricka min lunch, bye bye!

 

/Mimsan


Family guy hela natten (y)

Godmorgon! Whatzup?! Jag har precis vaknat i alla fall. Somnade väldigt sent igår (imorse) eftersom jag inte kunde sova. Men jag kollade på Family guy hela natten, så det gjorde inget! Men måste verkligen lära mig att gå upp tidigt på morgonen nu under sommaren, annars missar man ju det underbara vädret! Inte för att det är så speciellt bra väder idag då, moln och sol...

Hörs sen!

/Mimsan

Så trött..

Är trött och blir typ irriterad på allt och alla just nu.. Stackars dem som försöker prata med mig idag säger jag bara! Men så blir det när man inte fått någon sömn under natten. Försökte sova under dagen men sen vaknade jag av att hela huset typ skakade, så sjukt dåligt väder det var.

/Jess

Vi svenskar svär så mycket...

Tjena alla!

Allt lugnt? Själv är jag astrött... Kom hem runt 11 idag på morgonen och däckade direkt i sängen. Shit, var vaken hela j*vla natten hahah. Men det är så man gör på sommaren, man har kul hela natten! Ere fest så ere! ;)
Vilken tur att det var dåligt väder idag btw, eftersom jag sov bort hela dagen. Eller var det dåligt väder...? Jo men när jag vaknade så åskade det i alla fall ute! Haha, hela huset bullrade x) Ringde pappa direkt och bad honom att komma hem, men det gjorde han tyvärr inte...

Skriver mer om gårdagen senare. Ska ändå stanna hemma hela kvällen idag. Käka pizza, dricka cola och käka godis + kolla på rysare med mami och papi. Låter helt perfekt. Fan sjukt länge sen jag stannade hemma en fredagkväll. Alltså shit, jag sitter seriöst och kollar på Barnkanalen just nu. Det är sjukt illa.

Juste, vi svenska svär sjukt jävla mycket! Hahah...

/Mimsan

SCHTEK!

Tja! Jävla stek väder det är idag! I LOVE IT! Har precis kommit in faktiskt. Stekte lite på baksidan efter jag kom hem från långsjön. Tror nog att jag har bränt mig i ansiktet, men det hör till!

Igår drog jag och Sandra till en kompis och röjde loss lite. Tog cykeln dit, så det var väldigt jobbigt sen när man skulle hem. Men men, värt i alla fall, eftersom det inte går några bussar på natten... ;)

Men vi hörs sen, för nu ska jag kolla på förhäxad!

Jag, Fredrik, Johanna och Sandra igår!

 

/Mimsan


Idag ska jag göra det!

Åh, vilket härligt väder det är ute idag! Nu ska jag vara hemma och chilla ett tag, och sen ska jag och syrrann dra iväg och hämta min cykel som jag har lämnat hos min kompis för länge sen. Fan, orkar ju aldrig dra och hämta den xD Så vi drar dit med bilen och hämtar den istället, hihi!

Senare drar jag och Jess iväg och badar och steker. Har ju inte badat än ju! Inte bra, brukar inte vara en sån badkruka. Förra året badade jag i slutet av april, och nu är det mitten av juni och jag har inte badat än :O

/Mimsan

Träning

Har precis varit ute och sprungit 4,5 kilometer. Det var inte så mycket men eftersom man inte tränar så mycket längre var det faktiskt väldigt jobbigt! Ska försöka att träna så mycket som möjligt när jag har tid för man blir så gladare och piggare då. Kanske kan hinna med att springa minst 3 gånger i veckan? AAmen får se hur det blir med det, alltid värt ett försök!

/Jess

B-rudar är så sexiga i ansiktsmask!

Eller...? Haha, nja, det tycker inte jag i alla fall! Men men, är bara hemma just nu så jag lallar faktiskt runt med en. Har precis duschat och kände att jag ville fräscha upp mitt ansikte lite!

Under dagen så har jag varit på sjukgymnastik och efter det jobbade jag lite hemma. För er som inte visste det så målar jag våra fönster på övervåningen och tjänar in en kosing på det! I love it! ;)

Nä, nu ska jag skölja bort det här kladdet från ansiktet. PUSS!

 

/Mimsan



Miley Cyrus

 

 

 

/Mimsan


Sol !

Äntligen har solen börjat att visa sig lite. Pappa väckte mig vid ungifär 10 och då gick jag upp, satte på mig bikinin, la mig i solstolen och somnade. Solen tog inte så mycket då men lite mer färg fick jag. Nu sitter jag ute i solen med datorn. Tyvärr så har solen blivit omringad av moln...



/Jess

Teenagers

Whats up tonight?! Själv gör jag inget speciellt just nu faktiskt. Var ute lite snabbt med en kompis förut och nu funtar jag på att träffa någon annan. Det är ju faktiskt sommarlov, så man kan ju inte bara sitta inne hela kvällarna! Förra sommaren var jag fan ute varje dag, haha! Men iof, sommarlovet har ju bara börjat ;)

Nä, nu ska jag inte sitta här längre. Smell ya later!

 

/Mimsan


Superbillig shopping!

Blev lite shopping idag i stan. Hade inte tänkt att köpa några kläder egentligen, men det går ju inte att motså Monki när dom har rea! Där kan man hitta ett softlinne för 25 kr liksom, haha! Men det är, då har jag ännu mer härliga linnen till P&L som vi ska till om cirka 2 veckor. Börjar bli väldigt taggad faktiskt :)

H&M 49,50 :-

 

Monki 80 :-

 

Monki 25 :-

 

Haha, billigt va?!



/Mimsan

J*vla fjortisar...

Äntligen hemma från sjukgymet! Har tagit en kall skön dusch, fan vad underbart alltså! Älskar att ta kalla duschar när man är helt lökig! Hihi, för mycket information kanske? Nej, då behöver ni ju inte läsa bloggen om ni inte klarar av sanningen och det verkliga livet ;)

Ska snart börja fixa mig och sen slå en pling till Jess. Vi hörs sen!

PS. Palla att fjortisar gjorde så att Idomin blev olagligt på dem som inte är fjortisar, vafan ska jag göra nu när jag har torra läppar?! Älskar ju Idomin...

 

/Mimsan


UUUSCH vad trött jag är

Godmorgon! Shit vad trött jag är, håller på att somna om hela tiden. Men det får jag inte, för att jag måste iväg på sjukgym runt 12! Så nu ska jag kuta upp och käka frulle och sen drar jag. Efter sjukgymet drar jag in till stan och köper lite festival saker med Jess.

Hörs!


/Mimsan

Tiësto

 

 

 

/Mimsan


Målar-Mimsan!

TJA! Nu har jag precis målat lite (för pengar såklart!). Klart man inte gör något sånt där gratis, hehe ;) Fick låna pappas målaroverall, som han ärvt av sin mormors bror eller vad det var! :O Fett coolt ju! Då måste den ju vara från 1800-talet typ, eller det vad var jag tänkte först i alla fall. Men sen kom jag på att snubben förmodligen inte fick den när han föddes...

 

 

/Mimsan




Jäkla regn

Godmorgon!

Oj vad jag är uppe tidigt idag, till skillnad från igår! Då gick jag upp typ ett eller nåt (a) Just nu sitter jag och kollar på MTV Movie awards 2010 och lyssnar på Puff Daddy, härligt va? Hoppas på frulle snart, är helt utsvulten! På tal om ingenting sådär ;)


Igår var jag ute med Jess och röjde lite. Kom till festen runt 11 och drog runt 1-2 eftersom det blev för tråkigt efter ett tag. Det var typ bara en massa småttingar där (typ 94or, så det höll inte!) Istället gick vi hela vägen från Axelsberg och hem. Tog väl typ 1,5 timme sådär. Men det är bra med motion! Förutom att regnet var ganska irriterande...

/Mimsan

Utgång på ingång!

Nu är jag klar för utgång! Ska snart dra iväg och träffa Jess och sen börjar kvällen! Nice va? Vad ska ni göra ikväll? Kanske ingen som vill svara... Men men, om ni festar - drick inte för mycket blablabla... Och om ni myser hemma - använd kondom osv.. ;)

 

 

/Mimsan


En hatt, ett paraply, en reeeegnrock!

Nu har jag precis kommit hem från en shoppingrunda med mami och papi. Blev en stråhatt och en t-shirt för min del. Mamma var ute efter linnen och en klänning och pappa ville ha en jeansjacka. Jeansjackan skulle dock inte vara jeansfärgad, eftersom då såg man ut som "jeanssnubben" nummer 1, eller vad pappa nu sa. Han menade alltså att det inte vara okej att gå omkring med jeans och jeansjacka (vilket jag starkt håller med om!!)

 

 

 

 



/Mimsan

Nu vakna jag, tiihiii

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen heheh... Men somnade typ vid halv fyra igår, eftersom jag kollade film hela natten (a). För er som inte visste det så var jag inte ute eftersom jag var sjuk. Men idag mår jag lite bättre och satsar nog på fest ikväll, haha!

Har precis tagit en dusch, så nu är jag fräsh igen. SKÖNT! Aja, vi hörs senare. Puss på er sötnosar.

/Mimsan

POKEMON

Axel tvingar mig att kolla på pokemon.. Måste ju vara bland de tråkigaste och töntigaste programmen som finns! Har aldrig tyckt om det och kommer aldrig göra det, så äre bara!

/Jess

Gårdagen

Vi var vid långsjön och hade det mys! Dock var det ingen som ville bada med mig som vanligt.. Men sedan när vi skulle hem hittade vi värsta snabba vägen (eller inte..) Kom hela vägen bort till Älvsjömässan och det ligger sjukt långt bort. Jag och Axel turades om och ni anar inte hur jobbigt det var! Men nice ändå eftersom vi dunkade musik !!
/Jess

Varför nöja sig med något mindre?


Ibland känner jag mig så deppig, men kan inte riktigt sätta fingret på varför jag är det.
Jag tror att det är att jag saknar att ha någon som står mig nära. Visst, jag har mina kompisar. Men allt en tjej vill är väl att hitta kärlek? Singellivet är dock oerhört skönt. Man slipper tänka på vad ens pojkvän tycker om vissa saker, man kan dra ut och festa och bara tänka på sig själv helt enkelt! Men det där tröttnar man ändå på ganska snabbt. Jag är trött på att sova själv varje natt. Älskar att ha någon brevid mig. Känns så skönt att veta att det finns någon där brevid som tycker om en.

Men som jag har sagt förut så är jag väldigt kräsen, och det är därför jag är ensam nu antar jag. Men varför ska jag nöja mig med vem som helst? Jag vill ju ha en intressant och speciell kille som jag verkligen brinner för! Så jag tycker att det är synd för vissa som kanske känner att de måste ha en pojkvän, och nöjer sig med att killen består av 75 % av det som man är ute efter.

Varför ska du vara nöjd med killen som din bästa kompis inte alls kommer överens med? Varför vara nöjd med killen som inte vill lösa några problem? Varför vara nöjd med killen som du bara sover med? Träffa en kille som tycker om dig för den du är. Den som inte klagar på ditt utseende. Den som inte får dig att bli en helt annan person när du är med honom.

Ens pojkvän ska även vara ens bästa vän, glöm inte det!

/Mimsan

Regnig och tråkig fredag

Jahopp, vad ska man göra idag då? Sitta framför tvn hela dagen och dega? Ha en Harry Potter kväll sen? Dra över till nån kompis? Nja, är nog mest sugen på att dega framför tvn och ha en Harry Potter kväll! ;)

Just nu kollar jag på Desperate Housewives, som går på kanal5 nu. Jättekul med gamla avsnitt! Nu märker man verkligen hur länge man har varit bänkad framför den serien alltså! :O



/Mimsan

Våra bästa år suger verkligen...

Godmorgon!

Nu har jag klunktat hostmedicin och ska snart fixa te. Vaknade upp idag och var dunderförkyld :( Då vet man att den här helgen är förstörd... Men men, just nu är vädret ändå jättedåligt så whatever. Vill ju inte vara sjuk under P&L! Synd att jag missar sjukgymet idag bara. Har missat både igår och idag nu!

Nu ska jag fixa lite frulle, hörs sen!

PS. Våra bästa år - såååå sämst x)

/Mimsan

Mums

Åh, fy tusan vilken söt klänning jag hittade nyss! Love, want, NEED...! Är verkligen helt såld, men orkar inte spendera pengar på den faktiskt. Så det får bli mitt ögongodis helt enkelt! För er som kanske har lust att köpa den, så hittar ni den på ASOS.

 

 

/Mimsan


Orkar inte lägga upp alla bilder från igår

Nu har jag varit och hämtat mina shorts som jag glömde hos en kompis igår. Och nej, jag gick inte omkring i bara trosor, utan jag bytte till leggins under kvällen eftersom det blev så kallt ;)

Aja, igår började vi i alla fall dagen vid Långsjön. Där träffade vi lite kompisar och började tagga till lite. Sen drog vi vidare till en kompis och fortsatte där. Dock blev vi tagna av polisen, men det behöver jag inte gå in på varför. Nu är allt löst och det är bara att glömma denna händelse!
Det blev en helt okej avslutning. Blev ganska trött snabbt, så då vare bara att dra hem och sova!


Tar och lägger upp lite bilder från gårdagen, men inte alla. Ni som har mig på facebook kan kolla på resten där!

 

Sandra och Jess

 

Jag och Jesper

 

Jess, Sandra och Tessan

 

/Mimsan


Lite bilder från gårdagen
















Trött som fääään

Godmorgon! Hur mår ni idag? Många som slutade skolan igår eller? Det gjorde i alla fall jag, så nu har jag sommarlov! Hur skönt som helst! Vädret idag är tyvärr inte lika bra som det var igår, så det blir nog ingen solning idag.

Ska egentligen dra till sjukgymet snart, men jag känner mig väldigt krasslig. Och nej, det är inte för att jag är bakis. Är inte den som dricker som en j*vla alkolist :)

Berättar mer om gårdagen senare och lägger även upp bilder!

/Mimsan

Hej mongo



/Jess


Skolavslutning

Snart så börjar sommarlovet! Helt sjukt vad tiden har gått snabbt, det var ju nyss vi började i skolan liksom och nu ska vi sluta. Men jag klagar, inte älskar sommarlovet!




/Jess




Hoppas på bra väder till morgondagen!

Imorgon är det avslutningen och jag får äntligen sommarlov! Är så sjukt skoltrött just nu, så det ska bli skönt med lov i 2 månader... Hoppas verkligen att det blir bra väder bara. Enligt SMHI så ska det bara vara ca 17 grader, så vetefasen om det är något short-väder! På gränsen nästan... Men men, vad vet SMHI liksom? Det står ju olika överallt! Så vi får hoppas på det bästa helt enkelt ;)

Johan, jag och Jakob förra avslutningen. Shit vad små vi ser ut...!


/Mimsan

Svar på tal



"Går ni på jensen gymnasiet eller olika skolor?"

Nej, ingen av oss går på Jensen. Så det är förmodligen någon annan brud som du känner igen! Vi har nämnt vilket gymnasium vi går i flera gånger, men det kommer ju nya läsare hela tiden! Så för er som inte vet så går vi på Sjödalsgymnasiet i Huddinge. PUSS PÅ ER!

/Jess & Mimsan


Dagens låt

 

 

 

 

/Mimsan


Lite killsnack sådär...



Åh vad härligt det ska bli med sommar! Ligga på stranden, dricka cola och spana in alla heta killar. Killar på sommaren är ju verkligen bara för underbart! Något som jag verkligen gillar är killar med keps. Fan vad sött det är!
Det sköna med sommaren är att då vet alla att det kan hända att man bara vill ha en sommarflört när man flörtar med den. Nu menar jag inte att det är vad jag är ute efter denna sommar, men t.ex. när jag drar till P&L i sommar, så kanske man träffar någon som bor utanför Stockholm då. Då blir det så enkelt att bara låta den vara en sommarflört!

Ah, det ska verkligen bli kul att se vad den här sommaren har att erbjuda. Vem vet, kanske inte träffar någon intressant alls? Eller så dränks jag i ett hav av killar som jag vill ha? You never know... ;) Jag hoppar verkligen att alla våra underbara bloggläsare kommer att få ett skönt sommarlov med en massa kärlek i alla fall!



Wanna be my summerlove?


/Mimsan

Grattis Pernilla till studenten!

Snart ska jag iväg till Pernilla som har tagit studenten nu idag! Ingen mer skola för henne, härligt härligt.



/Jess


FyndigaJess

Shoppade på Monki's rea och gud så mycket det fanns som jag ville ha ! Men man kan ju inte köpa allting så fick bli 4 godingar som följde med mig hem.

Coola byxor, 200kr



75kr


Snygg rygg! 74kr (har en likadan i vit)


100kr


Bikini från topshop


/Jess


Skriva lite mer om killar...?

Fick en kommentar om att vi borde skriva mer om killar och visst kan vi göra det! När vi har något att skriva om dom såklart ;)

Aja, är hemma från skolan nu. Slutade 10 idag (var bara i skolan i en halvtimme...värt?) Ska snart dra iväg med syrran och försöka fixa jobb. Hon har ju gått ut gymnasiet nu, så det är bara att börja knega för hennes del! Själv har jag två år kvar, så det är nice!

Nej nu ska jag plocka undan lite. Jag och syrran käkade nämligen frulle på baksidan idag. Mysigt va? :) PUSS!


/Mimsan

Redan hemma från skolan!

Går till skolan och får reda på att vi bara har en lektion som vi ska lämna in böcker på. Så sedan fick vi springa runt i hela skolan och lämna in böcker, saknar dock en eller två stycken... Idag ska jag nog ta en sväng till skärholmen och hitta lite grejor, måste ha ballerina skor! Har inga alls kvar, sen en bikini och lite annat (onödiga saker) Men sen är det härliga skolavslutning i morgon! Synd att vädret inte kommer att va så bra bara..


/Jess

Här kommer lite sommarplaner!

 

 

/Mimsan


Nu åker Molly hem! :(

Haha oj, såg precis att klockan var över sju redan! Har bara suttit framför datan hela dagen typ och inte gjort ett skit... ILLA! x) Nej, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag dra iväg och träffa Jess! Ni får ha en awesome kväll, så hörs vi senare!

/Mimsan

Världens sötaste!

Just nu sitter jag framför TVn och tar det lugnt med syrran och Molly (farmors valp som vi är hundvakt till!!). Hon är så jäkla söt! Leker, sover, leker osv... ;) Nu ligger hon här och sover brevid mig, och kan man bli sötare?! Synd att ni inte kan se henne just nu alltså...


En bild på Molly från igår!

 

/Mimsan

Nu uppdaterar jag igen!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen under helgen, men det har varit studentfirande och bara allmänt chill, så jag har inte orkat sätta mig vid datan och blogga. Ursäkta för det!

Nu har jag precis kommit hem från sjukgymet och ska snart hoppa in i duschen. Måste även leta reda på alla mina skolböcker sen, eftersom dom ska lämnas in imorgon. Slutar ju nu på onsdag!! Ska bli så skönt med sommarlov! ;)

Hör av mig snart igen!

Marc, jag och syrran i fredags!


/Mimsan

Gårdagens kvälls dopp

Efter som Emelie inte hade tagit första doppet ännu (villket är väldigt pinsamt!) så var vi ju tvugna att gå och bada igår. Så vi tog på oss badklädarna och drog iväg till fina långsjön. Axel var för feg för att bada eftersom han inte kan simma, eller något, så han fick bli mästerfotografen..



/Jess


Grattis till alla ni som tar studenten!

Min brorsa tog studenten igår så ett JÄTTE grattis till honom och sen ett grattis till alla andra som tog i går och som ska ta idag!




/Jess


Fina knän, yeah right

Sådär, nu är jag klar för att dra och kolla på syrrans utspring! Det börjar iof inte förrän halv 2, men vi ska åka iväg och köpa lite saker innan. Det blev bara ett par jeansshorts och ett svart linne med tryck på nu eftersom man kommer bli helt förstörd på flaket ;) Tar på mig något finare senare på mottagningen!

 

 

Mamma hade lite kul med min tejp som jag måste ha på mina ärr... x)



/Mimsan

Världens bästa syster!

Godmorgon! Mår alla bra? Det gör i alla fall jag, för att min syster tar studenten idag och jag är så glad för hennes skull!!! Ska även få åka med på flaket med henne sen efter utspringet, så är sjukt taggad för det också! Hehe, är uppe ganska tidigt idag eftersom det är så mycket att göra här hemma! Hela kylskåpet är fullt med alkohol, wooho! Haha, nejdå, nu ska vi inte vara såna... ;)


Syrran och jag för läääänge sen!

Aja, slänger upp lite bilder från dagen senare (förmodligen imorgon...). Ni får ha det super, så hörs vi senare!

/Mimsan

Torsdag

God morgon alla glada! Jag sitter bara och väntar på att jag ska åka till skolan för att sedan efter någon/några timmar dra hem igen och sola! Sedan blir det att dra att kolla på min brorsas utspring. Shit va skönt det hade varit om man själv tog studenten nu, ingen mer skola! (i alla fall i några år kanske)



/Jess


Kräsen


 


Just nu är det inte mycket som duger enligt mig. Kläder, killar, kompisar osv. Nu menar jag inte att mina kompisar inte duger, utan jag menar att jag är kräsen med kompisar. Jag låter alltså inte vem som helst få veta allt om mig. Är du för tantig eller kräver mycket uppmärksamhet så kan du lika gärna dra. Visst är det kul med uppmärksamhet ibland, men vi vet ju alla hur det blir när någon är FÖR jobbig. Eller hur?

När det gäller killar så krävs det mycket för att få mig på fall. Är inte den som bryr mig så mycket om hur man ska se ut, men man kan ju inte gå runt och se ut som någon jävla dammråtta heller. Insidan är jävligt viktig. Har du inte humor eller kan inte släppa loss ibland, så kan du också dra. Eftersom jag själv gillar att vara oseriös, så är det självklart roligt om man har någon som kan göra samma sak.

Man ska inte vara så desperat med kompisar och killar, eller ah, tjejer för dom som föredrar det. Visst är det kul att vara på jakt efter någon ibland, men komigen, nu är det sommar. Man hänger ju efter varandra som svansar då.
Kärleken och kompisarna kommer när man inte är beredd. Det är därför jag är kräsen; ju mindre desperat du är, desto bättre känns det när det helt plötsligt kommer in någon ny och intressant person i ditt liv.

/Mimsan

RSS 2.0