Puust

Det är inte lätt att göra om rummet alltså, är värsta träningspasset. Men har i alla fall snart fått alla möbler på plats så det känns bra!

/Jess

HAHAHA!

Lägger upp lite "härliga" bilder från gårdagen







/Jess


God morgon

Har alla sovit bra? Själv låg jag kvar i sängen så länge jag kunde bara för det var så skönt, men var tvungen att gå upp innan tolv för att hinna med allting jag ska göra idag. Idag blir det att städa och fixa klart i rummet, och om jag hinner ska jag läsa klart min bok.

/Jess

 


Svar på tal



Fick en fråga om vart jag hade köpt det vita linnet, och det kommer från bikbok.



Nu drar jag!

Nu drar jag iväg, röj eller inte röj det får vi se sen! 

Så här ser jag ut ikväll, fast en svart kavaj också, jätte dåliga färger men aja.


/Jess


Wtf?

Haha hade lite tråkigt så smsade 118118 och frågade vilka som skrev jessomimsan.blogg.se och fick svaret:
Jessomimsan skrivs av två snygga partypinglor som kallar sig Jess och Mimsan. de gillar mode, resor och party. Jess gillar inte bilköer och Mimsan semestrar i egypten för tillfället.

Sitter dom seriöst och letar information?


Fredag

 

Jaha redan fredag nu då, måste fan göra någonting ikväll! Lovet är ju snart slut, känns inte kul allt. Sedan har jag glömt bort allt plugg jag skulle göra så det måste ja fixa men det känns så grymt tråkigt. Vart tar tiden vägen egentligen? Nyss var man ju bara jätte liten och allt var frid och fröjd..



/Jess


Lite bilder på kläderna







Sedan köpte jag också en mössa, kavaj och en vanlig svart tröja.

/Jess


Jävla bilkö

Sitter i en bilkö på väg hem från barkaby, alla bilar borde ju försvinna när jag kommer liksom?

Himlen håller på att falla!

Såg tre stjärnfall nu när jag har varit ute, lite kollt faktiskt. Får hoppas på att alla mina önsningar slår in!
Hann inte att lägga in bilder på det jag köpte idag för nu måste jag sova för en gångs skull, men lovar att göra det i morgon!

Om ni tror på att en önskan slår in, gå ut och kolla efter dem!


/Jess


Oj vad ni har saknat mig!

Hej allesammans!

Just nu sitter jag pa ett internetcafe har pa hotellet. Solen steker om dagarna. Nice! Imorgon ska vi pa snorkelutflykt. Hors nar jag kommer hem igen!

XOXO

Mimsan


Brottom brottom

Ska iväg på träning nu, lägger in bilder på allt jag köpte sen!

Puss och kram!

God morgon

Är jätte trött, fick sova i en soffa hela natten eftersom när jag kom hem vid två tiden så kom jag på att det låg tusen saker på min säng..Det var inte alls kul. Men sedan har jag sovit lite i mammas säng också.
Men i alla fall, idag ska jag Tessan och Sandra in till stan och shoppa. Hoppas på att hitta lite fina grejer.


/Jess


--

Är fett irriterad... Aja bara att börja om då. :(

/Jess


Onsdag

Tjaa alla läsare. Har precis kommit hem nu och fick inte mycket bättre sömn idag. Vi kollade skräckfilm och käkade chips och godis. Nu sitter jag och kollar på den riktigt bra filmen Sagan om ringen och chillar, kommer nog inte göra så mycket annat idag förutom ikväll då jag ska träna...

/Jess


Förlåt

...För jätte dålig uppdatering! Men nu på höstlovet är det jätte svårt att hinna med allt, håller på och fixar rummet och massa grejer. Men i alla fall igår var vi några kompisar i Sandras lilla stuga. Det var jätte mysigt men blev ju tyvärr inte så speciellt mycket sömn. Därför ska jag idag bara vara inne, fast med Emelie och Kim. Så snart måste jag åka iväg och handla lite chips och godis, MUMS!
Vet inte om det blev några acceptabla bilder tagna igår men om det blev lägger jag upp dem senare för nu har jag inte tid!



/Jess


Hemma igen.

Nu är ju hemma från spat. Har varit jätte härligt och nu är man helt utvilad. Har gått runt med bara en baddräkt igår och idag så känns lite konstigt att ha på sig kläder. Nu ska jag få in alla kläder i gardderoben och sen får jag se vad jag hittar på.

/Jess

Godnatt!

Imorgon drar jag äntligen till Egypten. Det ska bli så grymt nice! Har längtat i flera månader. Ska bli skönt att komma ifrån Sveriges underbara väder. Kommer inte hinna blogga något imorgon innan jag drar, eftersom vi åker hemifrån 05.40 typ. Men men, nu ska jag röra mig mot sängen. Vi hörs kanske när jag kommer fram!



/Mimsan


Snart säger jag hejdå!

Jag är så sjukt taggad just nu. Vill bara att det ska bli måndag nu och sen dra iväg till Arlanda. Just nu håller jag på att packar lite och fixar låtar. Jag kommer lätt att ha det bästa höstlovet. Hörs senare!

/Mimsan

Väldigt vacker bild från förra helgens middag .

 



/Jess


Iväg på träning!

Kuul klockan är kvart i 9 och jag ska iväg på träning.( om alla har ställt om klockan) Jag är grymt trött och kommer typ ramla och slå ihjäl mig på träningen. Nä så ska man inte tänka. Aja ni får fortsätta sova vidare så skönt:)

/Jess

Godkväll!

Vad har ni för planer för kvällen? Själv vet jag inte än. Men det blir väll att dra ut med brudarna! Klockan är ju ingenting än märkte jag :O Nej nu ska jag ta och byta om. Kan ju inte springa omkring med mjukisbyxor på en lördag liksom...
Ha det, hej!

/Mimsan


Huvudverk!

Usch, jag lever i stress just nu. Hoppas fan inte att jag får en massa stressutslag inför Egypten nu! Har aldrig fått det, men folk säger att man kan få det. Fast då borde jag faktiskit fått det för länge sen.

Jag har letat galet i hela huset efter min Ipod, men kan inte hitta den nånstans! Blir så arg. Jag hittar alla tillbehör, men inte den. GAAAAAH! Måste ju ha musik på planet och jag orkar inte lyssna på mobilen. Nej, nu ska jag inte sitta här och gnälla någe mer. Vi hörs senare! Jag måste nog ha en ipren...





/Mimsan är bäst!


Lördag

Nu har jag vaknat upp efter en härligt lång dusch. Är faktiskt ovanligt pigg så det känns jätte skönt! Idag ska jag åka och köpa färg till mitt rum och åka till IKEA för att hitta lite roliga saker. Om ni inte har fattat så ska jag alltså göra om mitt rum över lovet. WOHO ÄNTLIGEN! Aja nu ska jag käka lite frulle.

Harebra!


/Jess


Stress

Mobilen plingar till hela tiden, msn rutorna blinkar och ploppljudet från facebook chatten ploppar hela tiden. JAG TROR JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN!



/Mimsan

Godmorgon!

Sitter och borstar tänderna nu och ska snart sminka mig. 7.15 bär det av till bussen. Ha det bra idag! ;)

/Mimsan


Godnatt!

Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och sen måste jag sova. Sov gott!

/Mimsan

Min största kärlek






/Mimsan


Arg kvinna!

Jag stör mig så mycket på Sveriges väder just nu. Idag så var det helt grått och kyligt till exempel. BLÄ FÖR DET! Aja, jag drar ju ändå till solen snart, så jag måste inte lida med det här äckelvädret länge till. Får väll ta och hoppas på snö tills jag kommer hem igen. Juste! En vecka efter jag kommer hem ska jag på läkar besök och då får jag veta när jag ska operera mig. Scaaary!



/Mimsan

 


Rensat byxorna

Efter att jag fixat i ordning allting i garderoberna tänkte jag att jag skulle ta tag i alla byxor också. Är så himla rörigt där och hittar aldrig någonting. Så nu har jag bara dom jag använder framme och la bort 14 par jeans. (Måste fixa snyggare hyllor till garderoben)

Före
 

Efter


/Jess



Egypten närmar sig...

Snart åker jag! Can't wait!







/Mimsan


Pannkaka är gott!

Har precis kommit hem från Tess och just nu sitter jag framför datan och käkar pannkaka. Det är ju så grymt gott. Ne, vi hörs senare när jag käkat klart!

Mimsan - Datanörden! (Syrran smygfotade mig igår)




/Mimsan


Någon som testat?

Har länge funderat på om de där ögonskugan på plåster verkligen fungerar.Det ser ju ut att bli ganska bra, men vet inte om man ska tro på det. Någon som vet?



/Jess


Sjuk..

Ligger i sängen och typ sover. Är sjuuuk. Börjar undra om jag typ blev matförgiftad av gårdagens skolmat. Ris, korv och fiskpinnar! Vad är det för kombination liksom? Aja nu ska jag typ sova lite mer eller något sådant kul...

/Jess

Videoblogg!

Här får ni två riktigt misslyckade videobloggar från i fredags. Dålig kvalité och inget minne på mobilen för att kunna göra längre videoinlägg! =)

Försök 1


Försök 2


/Jess & Mimsan


Sunes Jul

Sitter och tittar på Sunes jul på youtube, inge bra kvalite alls men dom är så jävla sköna!




/Jess


Jippi!

Har äntligen blivit klar med Historian, har suttit sen klockan 2 och arbetat med det.. Så nu sitter jag och spanar på lite kläder(som vanligt). Börjar ju bli dax att dra iväg och shoppa snart igen!





/Jess

Nu drar jag och dansar!

Så ni får ha det så bra så länge. Hörs runt 10 igen ;)



/Mimsan


Happy socks!

Visst är de söta? Finns i en massa andra mönster och färger också. Gick in och kollade på Elle, och hittade dem här!



(Bild lånad från ELLE)

/Mimsan


Ska nog börja packa!

Hej på er!

Nu är jag äntligen klar med min historiauppsats. Det ska bli skönt att ta det lugnt ett tag nu innan jag ska dra iväg och träna. Hmm, jag kanske ska ta och börja packa inför Egypten resan? Eller det kanske är lite väl tidigt, hehe...(a)



/Mimsan

Godmorgon!

Nu är jag klar för att dra till skolan. Just nu sitter jag och lyssnar på några Highschool musical låtar, haha! =)



/Mimsan


Astrid på vift...

Har precis kommit hem från en kväll med Jess. Var först ute och gick, sen bjöd hennes mamma på fruktsallad. Yummey! Har sovmorgon imorgon så kan vara vaken ett tag till. Wie! =)

Wooobie boooobie är ute och ränner! =O

 






/Mimsan


Hjälp!!

Är det någon som kan någonting om Spaniens historia? Ska skriva en jävla uppsats med hittar ingen information alls! Och inte nog med det är mitt internet så grymt segt just nu så tar typ flera år att söka fram någonting!

/Jess

Äckliga, ruttna höstväder!

Usch, blä och fy för det här vädret! I don't like it! Antingen ska det vara höst och fint väder, snö och fint väder eller sommar och fint väder! Nu ska hela Sveriges befolkning gå i ide fram till april...

Hittade en bild från i somras. Ser verkligen fram emot värmen och Egypten nu!




/Mimsan


Hungrig

Måste ha någonting och äta och det är nu ! Hum.. pizza eller avokado. Avokado är nyttigast och gott! Får bli det med lite salladskrydda på .


/Jess


Hörs efter skolan!

Godmorgon solstrålar! Nu ska jag dra iväg till skolan. Börjar åtta idag, and it sucks! Aja, sånt är livet. Hoppas att ni får en fin dag =)

                                                                                    

/Mimsan


Iväg till träning!

Nu ska jag dra på träning, i Högalidskolan. Jobbigt! Jag som satt och gjorde ett sådant fint hus på the sims .. :(

/Jess

Vackert, eller hur?

Fick den här bilden av en kille, ganska snyggt eller vad tycker ni? En ganska smart pöjk,
han har ju faktiskt insett att vi är bäst..


Jess & Mimsan undrar...




Mimsan njuter av livet!

Hejsan hejsan!

Allt bra med er idag? Jag mår helt okej! Har inte mycket plugg, så det är rätt chill. Dagens "to do" är att chilla och skriva lite på historia uppsatsen. Typ ingenting ju, eller hur? =) Nej, nu ska jag ta och chilla vidare! Vi hörs ;)

Kisses bitches!

                                                                                      

/Mimsan

091019

Gud va skönt, bara en vecka kvar till höstlovet och bara en läxa att göra (än så länge). På höstlovet ska jag iväg till yasoragi spat, få massage och bada. Ska bli riktigt skönt.
Min hy har blivit jätte torr så måste gå och smörja in den nu!!



/Jess


God morgon

Eller nja, det är ingen god morgon! Har absolut ingen lust att gå till skolan eftersom jag redan drömt hela natten att jag var i skolan och jobbade! Inte kul alls... så är inte på bra humör.

/Jess

Godnatt världen...

... nu går jag och lägger mig. Börjar 9.10 imorgon, inte speciellt frestande! Hoppas att ni har haft en supernice helg, för det har jag haft! Har verkligen fått vila upp mig för att klara av ännu en skolvecka. Godnatt bitches!

                                                                          

                                                                                           

/Mimsan

Haha stolt att jag orkade svara på allting!

SENASTE:
1. Dryck: Öl :O 
2. Telefonsamtalet: Brorsan
3. SMS: Alex
4. Sång du lyssnade på: Om du lämnade mig nu
5. Gången du grät: Mins inte
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Japp
7. Har någon varit otrogen mot dig: JA!
8. Har du varit otrogen: Nej
9. Förlorat någon speciell person: Nopp:)
10. Varit deprimerad: Jo det har jag väl
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Måånga gånger
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Blå
13. Röd
14. svart
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Många:D <33
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej som tur är:)
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Jepp
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Jaaaa
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, helt klart!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Japp
21. Pussat en kompis: Klart:)
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat irl: Oj haha vet inte)
23. Hur många barn vill du ha: Två
24. Har du några husdjur: Nix
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade den:D
27. Vilken tid vaknade du idag: 08:00
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Åt mat typ?
29. Någonting som du längtar till: helgen!!
30. Senaste gången du träffade din pappa: Nu
31. Du skulle vilja ändra om ditt liv: Fattar inte frågan
32. Vad lyssnar du på just nu: Ingenting
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Kanske,, eller inte:)
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att det är skola i morgon!
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Jessica
38. Stjärntecken: Kräfta
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Segeltorpskolan
41. Gymnasie: Sjödal
42. Högskola: Inte tänkt så långt:)
43. Hårfärg: Blondin ofc!
44. Långt eller kort: Låååångt
45. Längd: 171 typ
46. Vad gillar du gällande dig själv: allt
47. Piercings: Öronen
48. Tattoos: Nej
49. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har aldrig opererats
52. Piercing: Ingen aning
53. Tatueringen: Aldrig gjort
54. Bästa vän: Mimsan!
55. Sporten du gick på: Fotboll
56. Husdjur: Kanin
57. Vaccination du minns: Stelkrampsprutan
58. Konsert: Mins inte
59. Förälskelse: Oj haha, vem vet:O
60. Alkohol du drack: Vet ej
JUST NU:
61. Äter du: Ingenting
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Somna! ...
64. Lyssnar du på: Ingenting
65. Väntar du på:Att alla frågor ska ta slut
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: Jadå
67. Vill du gifta dig: Såklart!
68. Karriär i åtanke: Ingen aning, tar dagarna som de kommer
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Yes
80. Gjort något sjukt spontant: Jaaaaa
81. Tappat glasögon eller linser: Solglasögonen ja :)
82. Haft sex på första dejten: ---
83. Krossat någons hjärta: Tror inte det?
84. Har någon krossat ditt hjärta:Nää
85. Har du blivit arresterad: Hehe, nej!
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: Men ja?
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): HIHI nej:O
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Absolut
90. Mirakel: Ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: Japp,
92. Himlen: Njee
93. Tomten: Ja klart jag gör?
94. Att kyssas på första dejten: Ja
95. Änglar: Näää
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: NEJ
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: Det är klart
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Kompisar, Familjen, Datan, Mobilen, Mat och Mimsan!
100. Att posta det här är din 100 sanning: Fattar inte?

=)


Serie

Haha min brorsa har gjort ett en rolig serie som jag var tvungen att lägga upp xD Bra, eller vad tycker ni?





/Jess


Vill du bli min slav?

Jag har alltså inte orkat att städa mitt rum än. Det är ju fan slavgöra?! Nån som vill göra det åt mig?

                                                                                        
                 

/Mimsan


Egypten närmar sig!

Hej alla! Jag har precis skrivit lite på historia uppgiften och är rätt nöjd faktiskit! Ska snart ta och städa mitt rum. Inte lika kul... Aja, får väll ta och drömma bort till Egypten som jag ska till om bara 8 dagar! =D



/Mimsan


Teckenspråk

Har lärt mig alfabetet på teckenspråk nu. Vet inte varför, skulle egentligen skriva om morsesignaler men det blev för tråkigt. Men det kan väl vara bra och kunna det kanske?


/Jess

Lördag




                                                                                   


Hallojsan!

Har precis kommit hem från grannen, var där och käkade men skippade efterrätten eftersom jag blev så sjukt mätt! Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder från gårdagen eftersom jag la min kamera i Gulsums väska och sedan glömde jag ta den när jag skulle hem, SUCK. Hade varit roligt att se bilderna och filmen som spelades in , Hihi.

/Jess

Hänger på spotify..



Grym låt det där! Rätt skön faktiskt. Nu får ni ta del utav en av mina spellistor också =)


Sämsta uppdateringen ever...

Godmorgon, eller nåt?! Jag har alltså vaknat för inte så länge sen. Men har redan varit inne i stan runt 11 idag och klippt mig. Blev inte så stor skillnad, precis som jag vill ha det! Jag vill att det ska växa 10 cm till, sen är jag nöjd!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Är sjukt seg nu, så får se vad jag orkar. Det blev en rätt hård kväll igår! Men men, hade kul i alla fall. Får se om Jess kanske lägger upp lite acceptabla bilder från gårdagen senare. Nej nu ska jag kila, puss på er sötnosar.


/Mimsan-som-orkade-uppdatera-i-bloggen-först-idag

Mammas pojkar

Har suttit och kollat på mammas pojkar nu, vissa är så himla töntiga! Stör mig speciellt på en, stackaren visade halva bröstet i tv, PINSAMT!

Izza Foto:TV4

/Jess


Hej så länge! =)

Nu ska jag dra ut och chilla med Jess. Blir väll att vi som vanligt drar till båten. Don't miss us too much!
                                                                                            
                                                     
                                                                

/Mimsan


TJA TJA!

I morgon ska jag fan till solariumet! Börjar bli en riktig blekfis och det är inte snyggt.

/Jess


Helgens väder!





Kladdkaka <3




Taget från MSN


Torsdag, och jag har inget plugg!

Hej alla!

Har precis kommit hem från skolan. Jag och några kompisar satt kvar på Mc'Donalds efter vi slutat och snackade lite gossip om allt och alla. Idag har jag inget plugg alls. Känns som om jag är i himlen! Är så nöjd, kan ju göra vad jag vill idag!

Just nu kollar jag runt på datan lite och hittade de här flipflop skorna från Forever21. Något att beställa hem inför Egypten kanske? =)


/Mimsan

Dagens låt


091014

Sitter med alla rättskunskaps papper framför mig, orkar verkligen inte göra mvg uppgiften. Suck...

/Jess

HEJSAN!

Är hemma från skolan nu! Eller ah, jag har varit det ett bra tag faktiskt. Har precis gjort klart allt plugg, vilket är väldigt skönt. Ikväll ska jag dansa och det ska bli kul. Har inte gjort det på jättelänge! Nej, nu ska jag leta efter mat! Hej på er, hörs senare!

ASOS
 - Love it.



/Mimsan


Hej på er!

Nu drar jag till skolan. Ser ganska tråkig ut idag, men har bara två lektioner på onsdagar så jag orkar inte riktigt bry mig om hur jag ser ut. Det är ju ändå bara klassen som ser mig idag. Suck, vi ska ha två timmars historia...




/Mimsan


SNÖ!

Kikade precis ut genom fönstret och såg sjukt mycket vita flingor falla från himlen. Blev helt paff! Jahapp, vintern kom tidigt i år?

/Mimsan

Attans också..

Kom precis att jag glömt bort att plugga till Historia! Fy fan för henne att hon bara lägger in 2 timmars historia helt utan anledninge när massor av andra får vara lediga...
Är i starkt behov av en sak just nu som jag behöver innan jag börjar plugga...MMMM choklad!



/Jess

Förändringar genom åren

Säger bara en sak FY FAN!

Vet inte när detta var


2006


2007


2008


2009


2009


/Jess


Man förändras ju genom åren =)

Hade lite tid över till att göra vad jag ville idag, så satte mig och kollade igenom en massa bilder på datan. HAHA! Vissa är ju förfärliga. Tänkte dela med mig av några bilder. Varsågod! (Jag bjuder på dem, så klaga inte!)

1994


2003



2007


2007



2008


Början av 2008 (shit :O)


2009


2009


/Mimsan


Acceptera eller dra!



Wellas nya schampo/balsam! Man får så mjukt och fint hår av det! 


Helger, såklart! Älskar att röja och showa loss. Man vill ju kunna göra det hela tiden, men det krockar ju med skolan...Men nu är det inte lång tid kvar. Två dagar har gått, bara tre kvar!

Niveas läppstift! Älskar de klara färgerna. Har färgen på bilden under ;)





Skolan just nu... Har för mycket plugg. Det ska bli så grymt skönt med höstlov. I can't wait!

Cocos bollar! Kan inte förklara varför, men mår illa av tanken på dem i alla fall!




/Mimsan


Har tröttnat på dryga människor

Förstår inte varför folk måste gå omkring och dryga mot folk, och varför gör man det när alla andra är trevliga och snälla mot en? Det är ju bara ni, dom dryga, som förlorar på det. Tillslut orkar inte vi andra längre. Det är inte värt det att anstränga sig. Men om man t.ex går i samma klass så är det ganska osmart att bete sig så. Man kan ju ha ganska svårt för att bli omtyckt då. Tänk på det. Hoppas att en viss person tar åt sig nu =)



Mimsan är en pluggis :D



/Jess


It's all about the hair

Kollade runt lite på Bianco och hittade de här söta diademen. Vill ha alla! Vilken färg är finast tycker ni?



/Mimsan


Ge oss fredag, nu?

Vill ha helg nu! Det här kommer lätt bli helgens partylåt!


T.A.J.M.S - Tessan, Amanda, Jess, Mimsan, Sandra. Partybrudarna!


Vilken jävla dag!

Vaknade 10 minuter innan jag skulle dra till skolan idag, fatta att det inte var kul! 2 min gick åt till att borsta tänderna, 2 min att klä på sig,(tog dom första kläderna jag hittade) sen hittade jag inte mitt jäkla busskort! Hade maskara överallt såg ut som en hottentott. Vad nu det är? Aja har inte alls vart på bra humör idag då, och det blir ju inte bättre när man kommer hem och måste plugga till samhällskunskaps provet som vi har i morgon... Någon som är bra på politik?

/Jess

Tea party!

Fick en film från Amanda idag. Den är från i fredags när vi träffade några engelsmän. Skitkul! I love the accent!

(Jag, brudarna och en av snubbarna)


/Mimsan


Jag vill ha helg NU!

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma från skolan och ska börja plugga om ett tag. Vill ha helg nu! Orkar inte med en vecka i skolan. Men men, en dag avklarad, fyra stycken kvar! Är ju inte så mycket faktiskt. Juste, nu har pappa kommit hem från Malta och har köpt med sig grymt god choklad till moi! I love it =) Så nu ska jag smaska på den, vi hörs senare!




/Mimsan


Vinterkläder inskaffade!

Va med pappa och shoppade idag, (och fick min efterlängtade sushi) hittat alla vinderkläder nu. Blev en svart dunjacka, en pälsjacka från HM som jag tänkt på att köpa länge nu och nu blev det gjort! Sedan ett par stövlar och ett par vantar! Kommer väl upp bild på grejerna snart. Men nu ska jag gå ner och äta godsaker.

/Jess

Love it

Är inte den här klänningen för underbar? Se hela Balmains höst -och vinter kollektion här!



(Bild tagen från Elle)


H&M










/Mimsan


Tja tja!

Hej på er!

Det var ett tag sen ni hörde från mig, I know... Antar att ni har saknat mig jättemycket. Men ibland räcker ju inte tiden till... Vilken tur att Jess är igång och hör av sig lite i alla fall! Aja. Igår var vi först på fest sen drog vi mot huddinge och träffade några.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ska bänka mig framför tvn och kolla fotboll som alla andra? Vad ska ni göra?

/Mimsan

091010

Orkar inte läsa mera i min bok nu, har bara typ 10 sidor kvar men i alla fall, dom kan jag läsa ikväll:) Har ganska tråkigt nu faktiskt.. har inte gjort någonting på hela dagen!

Dålig kvalite på bilden.. Vill ha en ny kamera!


/Jess

Gårdagen

 

Jag och tessan (Pigga och glada!)



Man kan ju undra vad dom har för intressant samtal?


God morgon

Idag är det härliga fredag igen! Ska iväg till skolan om bara en liten stund, men tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg först. Har inte så jätte jobbig dag i skolan idag, bara en två timmars lång företagsekonomi lektion... suck.. Aja men sedan blir det ju kväll och då är det party party!!

/Jess

Godnatt!

Nu ska jag ta och kila till sängen. Börjar åtta imorgon, så det är nog bäst om jag sover snart. Ska ta och försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Vi hörs imorgon alla sötnosar!


Sov gott! Och dröm sött...

/Mimsan


Vouge

Tänder typ på klänningen...





ASOS

/Mimsan


Åhh sushi

Blev helt plöttsligt jätte sugen på sushi! Var faktiskt ganska länge sen jag åt det nu ... Och så får det inte va!




/Jess


Hej hopp gummisnopp!

Woho har ingen träning idag och är inte tvingad att göra några läxor! Visst jag borde egentligen göra det men sparar det till helgen i stället. Borde ju hinna med allting på söndag kanske? Så idag kan jag göra någonting kul. Får se vad jag hittar på. Kanske hinner med att åka och leta efter lite vinterkläder. Funderar på att köpa en bomerang jacka, pälsjacka och ett par stövlar.



/Jess


Bloggar från skolan!

Hej alla!

Jag har precis haft rättskunskap prov. Kändes ganska bra faktiskt! Just nu sitter jag med Amanda i tk-huset med en massa teknik killar. Haha, vi passar verkligen inte in här! Två brudar med typ 30 killar x) Aja, ni får ha det så bra så hörs vi lite senare!



/Mimsan


091007

Nu har jag spelat Sims alldeles för länge idag.. Fast har ju faktiskt pluggat också så det är ju bra. På svenskan ska jag ha en redovisning om dataspråk, vad menas med det liksom? Vet inte vad mer jag ska skriva än alla olika förkortningar som finns som man brukar använda. Någon som vet hur dataspråket påverkar det svenska språket?

/Jess

Holes

Just nu läser jag en bok som heter Holes (den är alltså på engelska). På svenska heter den Ett hål om dagen. Orkar inte skriva vad den handlar om, men tro mig, den är grym! Så den kan jag verkligen rekommendera =) Nej, nu jag ska läsa vidare. Tjooo!
 
Stanley (huvudpersonen) och Zero. Bild tagen från filmen...



Hittade en trailer, väldigt dålig kvalité men whatever!


/Mimsan

The Sims!

Nu är det The Sims spelande på gång! Var ett tag sen för mig. Jag och Mimsan har suttit och snackat om spelet hela vägen hem från skolan så är fett taggad! Ska spela Sims 2 och Inte 3an faktiskt. Haha vi är inte alls nördiga? Aja får inte spela för länge för måste plugga också!



/Jess


Jävla tabletter!

Äter några tabletter imot rethosta och har typ fått alla biverkningar! Inte kul alls, har jätte ont i bröstet och har svårt tt andas.. Men det possetiva med dom är ju i alla fall att hostan försvinner?

/Jess


Nu är det faktiskt så att...


...vi vill säga en sak!

Usch, vad äckligt det är med alla som har så mycket smink. Vi fattar inte att ni vill gå omkring så? Hallå, man ska vara naturlig! Vem vill vakna upp brevid någon som ser ut som en monster dagen efter liksom? Tänk på hur mycket kläder ni förstör i provrummen när ni drar av och på alla olika plagg. Brunkrämen dras ju av direkt och sen får affären lida för det... Visa vilka ni är och trivs med det istället!


Kram på er (detta skrev vi inte för att vara taskiga, vi vill bara hjälpa till!)

/Jess & Mimsan

Hejhopp!

Sitter i soffan och kollar på någon gammal film om några som har en kräftskiva eller något, as skum! Har också lagt fram rättskunskapsboken eftersom jag borde plugga, men det går ju inge vidare bra som vanligt. Har träning i högalidskolan idag, klockan halv 8 fett sent! Aja nu ska jag käka, hoppas det är något gott.

/Jess

Overprotected

Hejsan!

Hur mår ni? Haha, okej, ni kanske mår bra men ingen mår så bra som jag. Men det är ju så när man är bäst, och ni är ju inte det så... Hihi =)

Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart sätta igång med plugget! Visst låter det kul? Ska bara kolla runt lite på datan och kanske spela lite Sims 3. Hmm, Astrid ska nog få vara med också! (Syrrans dvärghamster...)  Ha det bra så hörs vi senare!

I högtalarna just nu:

Haha tjockis Astrid! =)


Puss!


Datanörden? :O


/Mimsan


Mimsan är ju faktiskt bäst

Har precis träffat Jess lite och nu måste jag börja plugga igen. Aja, jag är ju Mimsan, så jag är ändå bäst och det vet ni så jag måste ju inte påminna er om det. Daah...

Tycker samma som gumman på bilden alltså!


/Mimsan


---

Ska snart iväg och träffa mimsan lite, vi ska sitta ute och plugga! Lite udda kanske, men det är ju sådana vi är. Det är fan typ 70sider man ska plugga in, helt omöjligt ju!

/Jess


Hade lite kul med mobilen

Suck, tanken av att börja plugga igen suger! Jag orkar verkligen inte. Det är ju typ det enda jag gör. Men men, så är det väll första året på gymnasiet! Har i alla fall haft lite kul med mobilen. Det är ju alltid kul att ta lite bilder, och självklart så ska ju ni också få ta del av dem! =)

Världens mysigaste tofflor!


Vi skyller på att det är mobilkameran som är dålig, okej? (a)


Låten som dunkar i högtalarna just nu:

/Mimsan


Sjuk..

Har varit hemma från skolan idag, jätte tråkigt var det! Men jag orkade ens inte stå upp så hade inget val.. Men nu mår jag bättre i alla fall!

/Jess

Veckans väder

När jag ändå kollar runt på datan så kan jag fixa in veckans väder. Varsågod alla Stockholmare!


Picture

Fick en bild från i fredags på mig, Tessan och Sandra. Väldigt vacker är den! =D Självklart tänker jag dela med mig av den, så visst är jag snäll?



/Mimsan


That's it!

Hejsan hoppsan!

Oj oj, känner att uppdateringen har varit väldigt dålig de senaste dagarna. Hehe.. Men men, nu är vi igång igen! Idag ska jag bara plugga (som vanligt..) Haha, ni kan ju typ förutspå vad jag kommer skriva. Skriver ju för det mesta bara om dansen och plugget. Men som sagt, detta är en blogg om våra liv, så that's it!
På tal om dans så kommer jag inte att dansa idag eftersom jag får ont i knät när jag kör den dansstilen, alltså afrikansk dans. Men på onsdag kör jag igen!

I väntan på bussen för någon timme sedan...


/Mimsan


HAHAHA, DÖÖÖR! x)


Nu är det bestämt!

Jess ska operera mig imorgon med två borrar. Hon ska byta ut mitt förra korsband mot en tråd. Orkar inte vänta i en månad så... Wish me luck!



/Mimsan


I want it that way

Naglarna är fixade igen! Va bra jag känner mig. Om det är nåt jag verkligen inte bryr mig om så är det mina naglar. Eller ibland kan jag få värsta kicken att göra dom snygga, men det är ändå väldigt sällsynt i min värld!

När jag köpte en väst från topshop igår så fick jag det här också;

(min mobil tar dåliga bilder, men I want it that way!)

/Mimsan


Kanelbullens dag!

Som sagt är det ju kanelbullens dag idag ( vet dock inte varför?) så hoppas alla har ätit många goda bullar! Själv fick jag två stycken efter träning, det var gott. Men ät in för många för då får ni ont i magen!



/Jess


--

Städar rummet, skit tråkigt för det ligger kläder överallt så kastar bara in allt i lådorna! Har färgat håret också, eftersom jag ville få bort den fula utväxten så nu är det bra!

Hejsvejs

/Jess

Hej...

...det var ett bra tag sen! Sorry sorry sorry, men har inte hunnit eller orkat skriva den här helgen. Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft så mycket att berätta.

I fredags var vi på fest och röjde galet. Igår drog vi hem till en i klassen och chillade bara. Nu ska jag fixa naglarna, de ser förjävliga ut!

/Mimsan

091003

Hej alla glada! Har precis kommit hem från träning, gick väl sådär eftersom var så himla trött. Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen tror jag, får se vad som händer.
Jätte tråkigt inlägg men men, bättre än ingenting right?

/Jess

Dagens låt


Godmorgon!

Hade ni en bra fredag kväll? Det hade jag i alla fall =)! Idag ska jag in till stan och hjälpa syrran med lite shopping. Nu är det dags för frulle. Puss.

/Mimsan

Blä på dig

Hej alla! Nu är vi hemma hos Jess och chillar lite grann sådära efter skolan you know.. Vi är lite smått irreterade, men vi tänker inte säga varför! =) Kollar lite gamla bilder och videos på datan nu, skitkul! Vi hörs senare!

Bild från våren 2008, haha!




/Jess & Mimsan

Hahaha

Gillar tanten på den här bilden! =D Godnatt!



/Mimsan


Gå upp klockan 6?!

Ska gå upp klockan 6 imogon ! :D  Lycka till Jessica säger jag bara... Ska tvätta håret i morgon på morgonen( brukar inte göra det på morgonen eftersom jag aldrig hinner gå upp så tidigt) Ska i alla fall göra det för att kunna slippa platta håret och ha mina naturliga lockar.  Sliter så jäkla mkt på håret att platta hela tiden, och jag vill att det ska kunna växa! I alla fall så måste håret självtorka för att det ska bli snyggt.
Tror ni jag orkar gå upp så tidigt?

/Jess

Dagens vill ha


ASOS

/Mimsan


Brrr!

Sådär, nu är jag äntligen hemma! Det är så jädrans kallt ute. Helt sjukt alltså!
Aja, matteprovet idag kändes jättebra, så jag hoppas på bra resultat! =) Ska snart börja plugga till företagsekonomi provet som vi har imorgon...

Imorgon är det fredag, finally! Jag har väntat hela veckan. Det ska bli så grymt skönt med helg! Självklart ska det festas också! Har ni några planer för helgen? =)

Hmm, är snön på g eller? (Bild från förra vintern)


/Mimsan


Hej!

Just nu sitter vi hos Jess och pluggar lite. Har inte så mycket mer att säga just nu! Juste! Imorn kommer förmodligen en videoblogg upp så håll utkik ;)

RSS 2.0