Videoblogg


Sommarben

Just nu sitter jag hos Jess med nyrakade och fräsha ben. Känns skönt! Även tånaglarna är målade.



/Mimsan

Zarah is back!

Wie, idag kommer Zarah hem från Thailand. Äntligen! HÖR AV DIG NÄR DU SER DET HÄR!


Till er dansare

Ett tips till er som dansar är att köpa Footundeez. Om man dansar barfota är dom väldigt sköna att använda. Jag har gjort det ett bra tag nu, and I love it! Finns på Dance&Gymshop.

Syrrans Footundeez (hittade inte mina...)


/Mimsan

Hallå där!

Har äntligen piggnat till nu! Det är så svårt att få en god sömn nu för tiden för det är så grymt varm. Men jag tog en kopp kaffe och en macka, och nu är jag redo för att göra någonting av dagen.

 


/Jess

Ut och sola!

Nu ska jag ut och sola och lyssna galet på den här låten!



/Mimsan

Svar på tal


Fin blogg :)!

Är de två stycken som har den här bloggen, om de är ni på headern så var ni otrooooligt lika varandra ;)

För er som inte har förstått det än, så är vi två som har bloggen. Dock har vi aldrig hört att vi är lika eftersom vi inte är släkt eller nåt :O

Kram på er!

Följ min blogg med bloglovin

Nattbloggarn?

Tjo alla nattugglor!

Vet inte riktigt varför jag är vaken nu. Eller jo, jag har ingen lust att sova faktiskt. Jag ligger och kollar på Knight Rider just nu. Nästan så dåligt att det är bra...
Aja, kan ju alltid ta lite onödiga bilder (råkade fixa någon konstig skärpa på bilden, men whatever..pink lady också!)

Här sitter jag och myser all by myself...


Puss på er! Gosh, jag borde sova nu...


/Mimsan

Vi kan dansa discooo

Väldigt lätt och skönt att cykla tre på en cykel!


Långsjön och Donken

Ikväll drog vi och chillade vid Långsjön med några och sen drog vi vidare till Donken och röjde. Grym kväll. Mimsan vart taggad, som vanligt! Här kommer några bilder som är tagna av Mimsans underbara skit mobil :)

Långsjön


Jess


Jess, Hampus och Robin


Hampus, Jessica, Pontus, Robin och Loberg på Donken


Pink and gold

Nya nagellacket och armbandet



/Mimsan


We're so sorry, raringar!

Ursäkta för dålig uppdatering. Men vädret är ju super och vi vill ju också njuta av det!

Kram på er sötnosar!
 

Skit

Idag har vi spenderat pengar på en massa skit, vilket var kul. Hade ingen lust att köpa en massa kläder så det fick bli lite skönhets grejer istället. Nu kollar vi Simpsons och är sega som fan

Puss på er

Bilder från igår

Vi var ju som sagt hos Robin igår och grillade och badade. Asnice!

Hampus, Sebbe och norrlänningen!

Hampus, William och Mimi. Klart man är taggad!

Viktor, Jessica och Loberg

Loberg, Jakob och Linus

H&M


Like it!

Sjuk igen..

Jaha då var man sjuk igen då, men det skiter väll jag i! Följde med familjen till Gålö och stekte i alla fall. Hade det jättemysigt, men vi drog tidigt för min skull eftersom jag mår skit :) Hoppas att ni har haft en bra dag!

Yummeeeeeeey...

Love it

Bikinilinje på G!

Det var kö hem...

..och jag hade tråkigt


/Mimsan

Uppe tidigt!

Tjo alla! Nu är jag tillbaka igen. Har haft det skitmysigt på farmors land. Träffade mina små kusiner, så jag är helt slut efter allt lekande.
Igår var jag och familjen på kolmården och senare drog jag till Robin och badade hela kvällen med goa människor.

Jag vill ha en tiger nu..

Jag och noshörningarna *stolt*


/Mimsan

Lördag

Idag har jag fått lite ordning på mitt rum, då märkte jag att det är väldigt jobbit nu på sommaren med alla kläder. Jag menar eftersom man mest har bikini på sig nu så använder man inte så mkt kläder och då hamnar inte så mycket nere i tvättstugan och då får ingenting platts i gaderoben! Men jag pressade in allting så det funkade. Har precis ätit en god sallad och nu väntar jag på att Loberg kan höra av sig så vi kan åka iväg!

Puss och kram!

/Jess


Sol vind och vatten

Har precis kommit tillbaka från en härlig dag på stranden. Njöt av solen och vattenmelon, MUMS! Och nu när jag kommit hem bjuds det på grillat här hemma så det känns super. Nu ska jag upp och ta en dusch och smörja in mig så att jag inte blir torr av all sol.



/Jess

Fredag

Hejsan! Har precis vaknat efter att äntligen fått sova ut hela natten. Det har varit riktigt svårt att uppdatera nu på sommaren eftersom man nästan aldrig är hemma, så förlåt för det. Men idag ska jag i alla fall snart iväg med mamma och Emelie och bada någonstans så det ska bli skönt :)
Hare gött!

/Jess

Påväg till farmor

Just nu är jag påväg till farmor. Sitter på tåget till Eskilstuna :) /Mimsan

Mimsan den sköna..

..drar till farmor några dagar och kommer hem på lördag kväll. Ha det bra här hemma i Stockholm!

Hej då ungar!


/Mimsan

Stek hos Hampus

Idag var vi hos Hampus och stekte. Riktigt nice var det. Hoppas att ni hade en grym dag ni med!


Mimsan har...

en ganska hektisk dag så kommer inte bli så bra med uppdatering från mig. Har precis kommit hem från Hampus och ska snabbt iväg på handledar utbildning så jag kan börja övningköra.

Kram alla

Onsdag

Tjolahoppsan ! Känner på mig att det kommer bli en riktigt härlig dag idag. Vaknade 8 så då låg jag och kollade lite på barnprogram eftersom jag inte har så många kanaler på min tv. Sedan har jag också hunnit med ett träningspass. Så nu väntar jag bara på att Mimi ska bli klar så ska jag träffa henne och sen så drar vi till Hampus och solar och badar !


/Jess


Siri <3

Hade det riktigt kul idag hos mormor och morfar. De passar mina kunsiners hund när dom är på semester, och gud vad söt hon är! Vädret stekte på grymt bra idag också.

Söta Siri

Mimsan <3 Siri...

Syrran och Siri



/Mimsan


...

Världens jobbigaste sida :) Ha det så kul ni korkade som trycker på den :)

http://home.swipnet.se/mjohult/haha.htm


Steka

Det bra vädret håller sig fortfarande kvar och det är bra det! Annars skulle jag inte ha någonting att göra. Jag ska bara äta lite frulle sen lägger jag mig i solstolen och kommer nog ligga där hela dagen.

Om man ändå vore utomlands !


/Jess

Trött...

God morgon på er.

Då drar jag iväg till mormor och morfar med syrran, så det blir inte så mycket uppdatering från mig idag. Bilder kommer nog upp senare. Tjo!

/Mimsan

CSI

Såja, nu är jag redo för en timme framför tvn. Det är äntligen dags för CSI!

Skål!


/Mimsan

Strange

Just nu håller jag på att lära mig Steven Joe Brooks - Strange på gitarr. Fan vad fin den är, och fan vad grym jag är! Fast usch vad sliten jag är idag!


Typ så sliten...





/Mimsan

Städat rum: check!

Nu har jag äntligen städat klart rummet. Visst är jag duktig? :)

Fint det blev!

Underbart ful och skön fåtölj...

My love på väggen...


/Mimsan

Sommar och sol.

Vaknade ganska tidigt idag och då gick jag direkt ut och la mig i solstolen. Men i början var det ganska kallt men efter ett tag var det svårt att ligga kvar utan att kunna svalka sig. Så då gick vi till en kompis och badade i hans pool. Det var riktigt nice. Sedan när det blev lite kallt var det bara att hoppa in i den varma bastun. Som avslutning satt jag i massagestolen i flera minuter.  Ja det var en riktigt härlig sommardag och för hoppningsvis har man fått lite färg i alla fall.





/Jess

Brun! :O

Äntligen har man fått lite färg igen! Jag passar inte i att vara helt likblek. Men nu har man även fått bikinilinje där uppe också. Yey!

Nä nu ska jag nog dra upp och kela lite med Astrid och Björn!

Tjockis Astrid..

/Mimsan

Härlig kväll

Igår drog vi till ett ställe som heter Vinterviken (tror vi). Det var ett jättemysigt ställe faktiskt.

Sjöberget

Oj, bitch blicken..

Folk

Klart man drar ut

Riktigt mysig kväll. Passa på att dra ut nu. Det gör i alla fall vi. PUSS!


Slappar dag.

Jaa, det är verkligen det det har varit idag, en riktigt slappar dag. Har bara varit ute lite i solen sen så legat framför tvn. Men det hör ju till sommarlovet, eller hur? Får se vad som händer ikväll. Orkar inte dra iväg på fest men kanske ska till en kompis och bada, så får se hur det blir.

/Jess

Dead by april

Ett måste i hörlurarna i sommar! Då menar jag inte bara Losing you, utan alla låtar från den nya skivan. Rekommenderar starkt In my arms. Så ni som inte har kirrat den nya skivan, gör't nu!



Dead by april - In my arms


/Mimsan

Trött på livet...

..just nu, eftersom jag måste städa mitt rum! :( Det värsta jag vet är verkligen att städa. Jag HATAR det. Aja, antar att jag måste dra mig nu då...

Så stökigt är det väll inte...?






/Mimsan

Björn is here!

Nu har äntligen kusinernas söta kanin Björn kommit på besök  och stanna här när dom är på semester. Ska bli skönt att mysa lite med honom! Och jag vet, han har ett underbart namn.

Så mysig..


/Mimsan

Lördagen

Lördagen bjöd på fjortisfest i Axelsberg. Men men, man måste ju prova på att festa med alla folkslag här i livet. Här kommer några bilder från de enda sköna människorna under kvällen.







HEJ!

Och hej då, godnatt ni som ska sova!

Tjollahopp

Känns som om jag ligger lite efter med uppdaterandet idag, mimi ligger typ på 3-4 inlägg och jag på noll. Kan bero på att hon gick upp ungefär 6 timmar innan mig. I alla fall så ska jag idag äta tårta som blev över här hemma igår. Jag han inte smaka på den eftersom jag stack iväg innan dem hann ta fram den.
Här kommer en bild från gårdagen !



/Jess

Hatar sjukhus!

Mitt korsband gick ju förmodligen av när jag var i Åre på påsklovet. Men man vet inte säkert än. Läkarna är ju j*vla sega på att få fram svar. Hallå, det har gått 3 månader? :O Hatar sjukhus!

Såhär kommer jag se ut i sommar alltså...



/Mimsan


Svar på tal



Svär, kommer in på denna blogg varje jävla dag, vad fan? =P

Aja, bra blogg iaf, men jag undrar vad som hände med B1 o B2?

// RR

Kul att du gillar bloggen. Mimsan hade en blogg innan med en annan person. Bongochbeng hette den. Men den bloggen lades ner och då skapade vi två en blogg istället. Så nu vet ni!

Puss på er alla söta läsare!

Jäkla morgon...

God morgon på er!

Just nu är jag ganska irriterad, eftersom jag vaknade halv 6 imorse. Jag vaknar alltså av solen och kan inte somna om... Så jag har legat och kollat på barnprogram, bl.a Teletubbies. Kul, verkligen. Hoppas ni hade en fin midsommar, även fast vädret var som det var.


Får panik på dom där sakerna!



Mår nog bättre om jag lyssnar på lite Green Day...


/Mimsan

Midsummer day

Godmorgon alla!

Någon som är taggad inför dagen? Jag är rätt så taggad inför maten faktiskt. Känns som om det var länge sen man fick en riktig brakmåltid! Idag ska jag till mina kusiner, och om jag orkar sen så drar jag ut med Jess (vilket jag förmodligen gör). Men ni får ha en riktigt bra midsommar, så hörs vi imorgon!

Glad midsommar på er!


/Mimsan

Midsommar

Jaha då var det midsommar, det alla verkar göra en så stor grej av i år. För mig har det alltid handlat om att bara äta god mat, plocka blommor och ha det skönt i solen. Man kan ju inte säga att man är helt nöjd över vädret just nu, men det är ändå ganska så varmt så det får väl gå. 
                                
Jess och Broder


/Jess

Ge mig en riktig sommar nu!

Jag är trött på det här vädret. Ja, vi har fattat. Moln ser ut som dom gör och regnet är blött! Ge mig en riktig stekig sommar nu istället. Moder natur, snälla...Vill ut i skärgården och steka satan nu!

På segelbåten förra året


Svinkallt vatten... jaja, riktigt skönt!


/Mimsan

Nu drar jag ut

Nej, jag klarar inte av att bara sitta inne och dega hela dagen. Nu drar jag ut. Ha det bra, sakna mig inte för mycket. Jag kommer ju faktiskt tillbaka, raringar...

Puss på er!




/Mimsan

Älska Jess o Mimsan

haha jätte bra blogg men det dåliga som ee är att jag inte är med !!!!! men annars sög den ... nej jag skoja den var väldigt bra
. Alla älskar ju Jess och Mimsan :)

//simon.

Födelsedag

Ja som sagt så fyller jag ju år snart, men vette sjutton vad jag ska önska mig. Var mycket lättare när man var mindre då fanns det tusen saker man ville ha. Funderar på att önska mig en systemkamera. Någon som vet någon bra?



/Jess

Övningköra om en månad!

Yes! Om en månad fyller jag 16 och då kan jag äntligen börja övningköra. Ser fram emot det grymt mycket. Glöm inte att gratta mig den 18 juli eller Jess den 12 juli.

Äter alltid upp jordgubbarna på tårtan...


/Mimsan

Har så tråkigt..



/Mimsan

Videoblogg från igår..

..och vi vet att ni kommer hata den ;) Och ja, vi hoppas verkligen att ni tar videon seriöst! Hahaha, garvar lika mycket åt den varje gång!



VI E BÄÄÄST, ALLA ÄLSKAR OSS

Sommar 08

Hittade precis en bild från sommaren 08, längtar verkligen tills det  blir så varmt som det var då ..


Årstaberg

Träffade lite skönt folk igår. Poserna var underbara. En rolig sommarlovs kväll alltså.










Dunkande lår..?

Hej alla glada! Mitt lår dampar jävligt mycket idag. Varför vet jag inte :O. Det typ dunkar i det... och som om mitt lår har en egen puls liksom... -.-

Aja, igår var vi i Årstaberg och träffade lite nytt och trevligt folk. Vi var hemma hos en väldigt skön tjej. Bilder och videoklipp kommer upp senare under dagen.

Kram på er goa läsare!

/Mimsan

Bloggen har damp..

..och vi vet inte riktigt varför. Blir lite problem när vi skriver. Kan därför inte bli så mycket uppdatering idag.

Lunch på baksidan

Jess

Mimsan

Vad tycker ni?


Världens bästa blogg!

Heej.

Jag är en ständig blogg läsare och letar massor. Sen ja fann denna blog så har jag fastnat.

som ni alla vet så är jess o mimsan bäst, snyggast,vackrast,sötast,hetast,sexigast,modernast,snällast,gulligast,bitchigast och finast.

videoblogg är favoriten. hoppas på mer sånt. gillar även bilen. lycka till!


Tack för att ja fick prata ut om känslorna för jessomimsan och deras underbara blogg.

//Micke


Videoblogg


Ni vet att ni älskar oss..


..och det är ju såklart ingen nyhet.

- Våra liv kommer före alla andras
- Vi tar det vi vill ha, när vi vill ha det
- Vi älskar våra underbara egon


Puss på er söta läsare :)


En dag på stekberget

Kom precis in från en stekig dag på stekberget. Vi tog väldigt fina och förjävliga bilder till er söta läsare. Så här har ni!

Jess och Mimsan, you know you love us :)

Sveriges älskade sol



Mimsan


 


Schtek, ouf vad man e het!

Nu drar vi och badar. Fan, man får ju ta och passa på när vädret är bra! Bilder tas förmodligen under dagen så vi hörs sen :)
PUSS PÅ ER ALLA SÖTA LÄSARE!


Sol!

Godmorgon alla!

Vaknade tidigt idag, äntligen! Grymt nice väder idag, så se till att dra ut och stek :) Jag sa ju att det skulle bli fint väder...

/Mimsan

Godnatt Sverige!

Skillet - The older I get



Hej då bitches!

Nu drar jag ut och röjer med Sofia, puss på er!

/Mimsan

Svar på tal



Anonym: lite konstigt att ni är två som har bloggen, men på headern står det the ONE and only... Men annars fin blogg :D

Först vill vi bara tacka för komplimangen om bloggen, så tack tack! :)
Det står "The one and only" på headern eftersom vi är en människa tillsammans. Eftersom vi spenderar så mycket tid med varandra blir Mimsan 50 % av Jess, och Jess 50 % av Mimi. Kanske lite svårt att förstå, men det är ju trots allt en sak mellan oss två.

Kram bitches!

Hos Kim

Är hos Kimeling just nu och vi ska ha en myskväll med skräckfilm, godis och chips ! :D

/Jess

Perfekt syn

Jag har tydligen perfekt syn och kan ser mer än vad man vanligtvis kan. Var precis och kollade det hos optikern eftersom jag ska börja övningsköra snart och då måste man ju kolla upp synen. Puh, vilken tur att det gick bra!

Snart är du min, älskling...


/Mimsan

Jag älskar armband!


Armband från Asos


/Mimsan

Måndag igen

Kom precis upp ur sängen och jag blir så jävla lack. Jag sover ju bara bort dagarna. Fast vad spelar det för roll, vädret suger ju i alla fall. Fast imorgon ska det tydligen bli +16 och sol! Idag händer det förmodligen inte så mycket, så vi hörs senare!

Ska vi äntligen få en schtekig sommar?



/Mimsan


Pigg!

Är grymt pigg idag så tänkte att jag skulle träna lite. Det blir nog en vända i spåret.



/Jess

Skitsnack

Usch vad man har tröttnat på folk som snackar så mycket skit. Vafan, skaffa er ett liv nångång! Godnatt.

Dax för träning

Har inte tränat på hur länge som hälst nu känns det som, det kanske är dax att sätta igång snart. Jag har ju faktiskt ett tränings schema som jag ska följa 2 gånger i veckan men det är så mycket skönare att ligga och softa hela sommarlovet än att träna, men  man får ju inte vara helt otränad till sommarlägret så det är bara att sätta igång!



/Jess

Trött på att...

..sitta inne! Måste få frisk luft. Klarar inte av det här längre. Nu drar jag ut!

Att ha ett städat rum är överskattat!


/Mimsan

Nacka

Igår var vi alltså ända borta i Nacka och festade. Men vi kände verkligen att vi ville träffa nytt folk, så varför inte åka dit när man ändå blev bjuden? Folket var asnajs och musiken dunkade på. Här kommer lite bilder från igår! Fast kan ju inte säga att dom blev så vackra, men vem fan bryr sig! Blev även en videoblogg från igår :)

 

Mimsan och Per


Jess påväg till Nacka

Patrik och Felix

Patrik, Felix, Ellen, Mimsan och Per

Jess, rättså skräckslagen med pojkarna!

Choklad!

Ursäkta för att jag har varit lite dålig att upptatera idag men sov borta inatt och hade då inte tillgång till en dator. Kom upp ur sängen 4 idag, jippi det känns ju jätte bra att ha sovit bort hela dagen. Har inte ätit någonting sen klockan 3 igår så börjar bli ganska så hungrig nu. Därför sitter jag och äter choklad! Det finns ingenting godare. Kanske inte det bästa att äta när man inte ätit någonting men det var det jag var sugen på.

/Jess

Skillet

Those Nights med Skillet, så grymt bra låt det är! Går inte att tröttna på den! Någon annan som tycker att Skillet är bra?
Aja, det här blev bara en seg dag. Klockan är redan fem och jag har inte rört mig från soffan nångång. Men vad ska man göra på dagarna när vädret är så dåligt liksom?

Skillet - Those Nights


/Mimsan

Baka en kaka!

Just nu bakar jag sockerkaka. Mums vad gott det ska bli! Sockerkaka och Pippi Långstrump, grymt bra kombination. Nu är det bara 20 minuter kvar tills den är klar, fast jag har inget tålamod alls!

Gud vad tiden går segt...


/Mimsan

Trött..

Godmorgon på er! Det var väldans vad jag har vaknat sent de senaste dagarna. Idag är jag trött, sliten och irreterad. Allt jag vill göra är att sitta framför tvn och kolla Pippi Långstrump hela dagen.
Gårdagen var nice och bilder från kvällen kommer förmodligen upp senare idag.

Tröttnar aldrig på Pippi



En väldigt populär låt igår...

Cidinho & Doca - Rap Das Armas


/Mimsan

Sims 3 <3

Har precis kommit ut ur duschen och känner mig ganska stressad. Vet inte varför...Äsch, får väll ta och spela lite Sims för att lugna ner mig :)

Jag är kär!



/Mimsan

Hemma hos Jessica...

..vankas det mat, som valigt. Regnet faller och sniglarna hasar sig framåt i 0,003 km/h. Snart får vi mat i våra kurrande magar och sedan blir det utgång i det härliga vädret. Vi slänger upp en videoblogg också till våra söta eller fula läsare!


Just nu...

..sitter jag framför tvn och lyssnar Gives you hell. Kan lägga upp låten så ni också kan lyssna på den. Snäll jag är va? :)


The All American Rejects - Gives You Hell


/Mimsan

Inte ett moln, så långt ögat kan nå?

Stämmer inte. Bara moln överallt! Har verkligen tröttnat på det här jäkla vädret nu. Vart är solen nu när det är sommarlov? Har ingen aning om vad jag ska hitta på när vädret är så här kasst.. Någon som har något tips?


Jag älskar att vara osminkad...



/Mimsan

Tråkigt..

Vad är inte tråkigare än att städa? Mamma tvingade mig att tvätta köksluckorna för att jag skulle få ett nytt busskort. Men det är bara att sätta på lite musik och göra det bästa av situationen.



Kan inte sommarvärmen komma snart!


                                                                                          Jess på Gotland


/Jess

Godmorgon på er!

Hej alla! Har precis kommit upp ur sängen. Det har varit en väldigt skön natt. Sov hela tiden. Länge sen det hände...Idag suger vädret, som vanligt typ? Blir väll att sitta framför datan och spela Sims hela dagen då. Ska upp och käka lite frulle nu snart, puss på er!

Blir galen på det j*vla vädret!


/Mimsan

God morgon!

Har precis vaknat efter inte så många timmars sömn. Det var en viss person som höll mig vaken genom att skicka sms hela natten. Men nu är jag ganska så pigg faktiskt! Jaha, vad händer idag då? Vädret är ju piss som vanligt, suck... Får väl bli att sitta inne hela dan och vänta tills kvällen.


/Jess

Filmkväll med familjen

Jaa filmkväll med familjen kan man ju faktiskt ta sig tid till ibland, speciellt när man är så seg som jag var ikväll.
Ostbågar och godis är ett måste till filmkvällarna såklart såklart.

Filmen man såg med hela familjen


Filmen man ser med brorsan när resten gått och lagt sig


/Jess

Seg som fasen..

Är helt slut ikväll. Vet inte riktigt varför, men men så är det ibland. Ikväll ska jag bara lira Sims och frossa goa grejer. Låter riktigt skönt! Ha en bra kväll.

I <3 Sims 3


/Mimsan

Jeans

Har suttit och sytt in ett par jeans som jag köpte för två hundra kronor förut, fy fan va bra det blev! Så ett smart tips köp ett par billiga jeans typ utsvängda som inte sitter så fint kanske, mät ut vart det behövs sy in och sedan börja sy! Vips sa har du ett nytt par snygga jeans.

Det är viktigt att du har bra maskin och tillräckligt tjock nål, så den tål det tjocka tyget !
Om du vill få byxorna med låg midja syr du från grenen lägnst låret och knäna,
Vill du bara sy in dem men ha kvar modellen tar du från ytre sidan av låren !                     
    

(Ett tips till dom som inte har råd eller inte har lust att spendera flera 1000 för ett par jeans som ska sitta bra)

Stay and Bleed

Här är jag och klottrar igen, men var bara tvungen att lägga in en grymt bra låt.


Cervello - Stay and bleed

/Mimsan

:/

Lite sorgligt att skolan är slut nu ändå... Har ju slutat 9an och nu kommer man inte gå i samma klass som alla längre. Visst kan det vara skönt att äntligen få träffa nytt folk i skolan, men vissa har man blivit riktigt fäst vid.

Johan, jag och Jakob. Kommer sakna er pojkar!



/Mimsan


Stan

Hade tänkt att jag också skulle lägga upp lite bilder som jag fick med mig hem från stan men någonting blev konstigt när jag försökte få in bilderna på datorn, så dom kommer upp lite senare. Härlig dag i stan var det i alla fall, fast det regnade. Det är alltid kul att spendera pengar, specielt när det är på helt onödiga grejer.



/Jess

Rea alltså...

Tjo alla! Nu är jag hemma igen. Det är ju rea nu, men hittade ingenting prisvärt...Aja fick med mig lite annat hem från bl.a Gina Tricot (länge sen jag hittade något där)...

Jeansjacka - Gina Tricot 349 kr

Linne/Tunika - Gina Tricot 199 kr

Tröja - Gina Tricot 149 kr

Armband - Punkt Shop 39 kr


 


(Blev även ett shampo, men det är väll inte så mycket att se...)


/Mimsan


Hejdå!

Då drar vi nu, och ja, ni kommer sakna oss under dagen...Men vi kommer tillbaka! Här har ni en låt att lyssna på under tiden.

The Script - Breakeven

En månad!

Woho Fredag igen, och precis en månad tills jag fyller år, Och stackars Mimi får vänta en vecka mer:D



/Jess

Fredag igen!

Godmorgon på er! Idag är det fredag, vilket är väldigt skönt. Hoppas på en röjig kväll! Ska möta upp Jess om ett tag och sen ska vi bege oss till stan och spendera pengar. Skulle behöva ett par ballerina som man kan använda lite då och då, så varför inte köpa ett par grymt billiga?

H&M 79,50 kr..



/Mimsan

Bara så ni vet...

..kan vi redan nu säga att vi skiter i era kommentarer om att vi är patetiska m.m. Det är bara kul, och det visar att ni bryr er tillräckligt mycket för att kommentera i bloggen. Så fortsätt gärna, gör det! ;)

Mode

Senaste modet, det är så här man ska klä sig i sommar.


Torsdags kväll

Jaha så hade man tänkt att ha en trevlig kväll och dricka vatten (som smakar ovanligt gått denna vecka) och titta på hem till midgård, men självklart får Jacob med sig filmen på bussen så där var ju kvällen på väg att bli förstörd. Men sen så kom ju Loberg tillbaka och lämnade den så nu har jag någonting att göra. 


                 
Utflykt i skogen

Jess


(Fanns ingen acceptabel bild på Mimsan, tyvärr!)

/Jess

Seether

En skön låt att lyssna på såhär på torsdags kvällen..

Seether ft. Amy Lee - Broken


/Mimsan

DH

Dreamhack på lördag. Vill dit...Spela Sims 3 hela tiden, underbart ju! Ha det asbra ni som ska dit.


 

Torsdag

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt. Är lite sur äver att jag inte orkar dra till Grönan och kolla på Dead By April som kommer att spela där idag på NRJ in the park.. Aja, man har ju ändå hört alla låtar dom ska spela så..
Glömde att lägga upp en bild på klänningen jag hade igår. Jess hade en likadan fast en vit.. :)

Klänning - Vila, Skor - Din Sko


/Mimsan

Sprutor!

Var precis uppe vid vårdcentralen och tog den sista sprutan mot livmoderhalscancer, skulle egentligen tagit den för 3 veckor sen fast jag har ju inte så bra minne så har missat två av mina bokningar jag har haft för att göra det. Men men, nu är det gjort och gud vad jag HATAR sprutor!

 Visst det tar bara några sekunder för att få det gjort men det känns så obehagligt att spruta in någonting i armen, och ont gör det också!

Nog om det, nu hade jag tänkt mig att jag skulle få lite ordning i min garderob så jag kan hitta mina kläder någon gång.  Hörs!


/Jess


Imorgon så ska vi...

...shoppa galet! Nu är sommaren här och då måste man ha en ny garderob. Här kommer några fina väskor till sommaren. Lyx vs budget.


Väska från dior..

Eller för dom som inte vill spendera så mycket pengar. Väska från H&M

Onsdagen

Igår var vi ute och röjde, som vanligt. Har inte så mycket mer att säga om det. Blev en videoblogg från ett fan också!

Mimsan och Jess i början av kvällen..



Videoblogg




Skolavslutning

Suck.. vilket jävla väder! Det är allt vi har att säga. Nejdå..  Ska ut och showa loss om ett tag. Oj, kanske ska presentera oss. Vi heter bland annat Mimi och Jessica, och viiii khaaan danssaaah balhett, daaansa balhett!
Ha en bra avslutning, vi hörs!

Mimsan...

..och Jess

RSS 2.0