GODNATT FRÅN MIMSAN!

Hej på er! Allt bra? Själv mår jag helt okej. Har haft en ganska konstig dag. Vet inte om det är jag som vaknat upp på fel sida och fått ett riktigt dåligt humör, eller om folk verkligen försöker få sig själva på min lista. Och då är det inte min "gillar lista".

Aja, nu är det kväll så jag ska väl sova snart med hopp om att vakna upp på rätt sida imorgon. Skönt att det bara är en skoldag kvar och sen lov. Även fest imorgon för att fira lovet också, hahah! ;)

Godnatt på er alla!

Ge mig en stekig sommar! (bild från sommaren 2008)

 

 

/Mimsan


Pizza på väg!

Brorsan och pappa åkte just i väg för att köpa mat, PIZZA! Det var länge sen. Sen ska jag dra iväg till Axel.
Skoj, skoj. Så nu vet alla att jag ska äta pizza, visst är ni avundsjuka?!?!? Visste väll det, MOHAHAHA. Nej nog med larvandet nu..

/Jess

Mimsan uppdaterar, YES



Sådär!
Äntligen hör jag av mig igen! Shit vad ni måste saknat mig. Såg hur besökarna har sjunkigt de senaste dagarna! SORRRYYYY, men jag inte haft tid... Har haft ett lite busy liv de senaste dagarna, eller har jag? ;)
VAD KAN JAG HA GJORT SOM ÄR SÅ VIKTIGT? =O

Aja, ska snart ut och åka lite med en kompis. VI HÖRS SENARE!

(Vet att ni saknat mig något oooerhört!
)


 

 

/Mimsan



Måndag

Vaknade upp med feber, ingen kul start på veckan. Men nu mår jag faktiskt bra som tur är så det var absolut ingen långvarig sjukdom! Nu sitter jag och tittar tv (finns ju typ ingenting annat att gör hemma... )

/Jess


För er som vill veta

Modet i våren/sommaren 2010

Hiphop hängiga jeans

*Färgerna i modet blir mörkare och det blir mycket gröna färger.

*Det satsas överlag mycket på underkläder.

*Pastellfärger

*Markerad byst (korsett toppar osv)

*diamanter och strass på kläder

*3 stegs styling (att bära en färg upptill, en i mitten och en längst ner)

* Hösten 2010 kommer vi bära orangea partyklänningar!

*Blom-, djur- och batikmönster är hett till våren och sommaren 2010.

*Starka färger (men också pasteller) och massor av mönster: randigt, rutogt och framförallt prickigt.

*Feminint och mjukt ersätter det ”hårda” modet som vi sett ett tag. Nu ska det vara ljusa färger och feminint.

*Vårens och sommarens urringningar och skärningar är assymetriska och annorlunda

*Den markerade midjan hänger kvar.



*Våren och sommaren 2010s modell på shorts är trosshortsen, de kortare shortsen som har mer eller mindre påminner om mormorstrosor.

*Safaristil, Etnisk,(långklänningar, zebramönster och stora halsband fina oversize tunikor i siden eller andra tunna, vackra tyger)

*Army, Militäriskt (tex militärkavajer)

*Spets, Chiffong, Viskos, Krås, Veck och Tyll

* Lappteknik, Vintage, Retro, Skogshuggarskjortor (tweed-blazers, enkla vita blusar, en cape och bruna skinndetaljer)

*Inspiration hämtas från 80- och 90-talet men ideér kommer även från 40-talet.

* Byt ut nitarmband mot träarmband


Tjatja!

Nu ska jag skriva klart min svenska grejs, tråk! Sen ska jag städa mitt rum, dubbel tråk! Aa en helt vanlig söndag helt enkelt.




/Jess


Taking the stage

Taking the stage har ju gått hela dagen på MTV, så jag har haft på det under tiden jag pluggade. Snacka om att dom är grymma på den där skolan alltså! Helt sjukt! Själv är jag sjukt tänd på en dansare som heter Tyler, hehe (a). Det finns även en grymt duktig tjej som heter Mia, och hon är verkligen grymt på att sjunga och att göra egna låtar. Älskar verkligen det programmet alltså!

 

 

 

Mia Carruthers, grymt bra!

 

Tyler!

 

 

/Mimsan


Bara liiite drama igår!

Tja! Jag har pluggat hela dagen, så har inte hunnit uppdaterat något än! Har suttit och skrivit på mitt svenska arbete som en tok, eftersom det ska vara inne på måndag. Så nu har jag bara lite kvar att göra! Usch, tycker verkligen inte om att plugga på helgerna alltså!

Igår började jag kvällen med Tessan, Sandra och Jess. Efter det drog vi vidare och fortsatte fredagskvällen. Det var en helt okej kväll faktiskt. Bara lite drama, hahah! Jag har blivit så himla dålig på att ta bilder under kvällarna. Fick bara några bilder från när vi var påväg. ILLA! Hahah..


Jess & Tessan när vi stannade till vid ett dagis



Sandra!


/Mimsan

Kläd problem

...Som vanligt. Har ju inte shoppat på hur länge som helst så har ingenting att ha på mig på kvällarna! Ska snart börja riva upp i hela garderoben och försöka hitta något.

/Jess


Justin Bieber

ÅÅÅH! Jag kan ju inte vara ensam om att älska Justin Bieber?! Så underbar röst han har! Och så sjukt söt också?! Visst, jag hör inte till den där skaran som kan tänka sig att vara tillsammans med honom, men shit, han är ju underbar! Han har blivit mycket bättre på den senaste tiden också.

Sitter och dunkar sönder låtar från hans senaste skiva "My World 2.0" varje dag. Så det är verkligen ett tips för er som vill lyssna på sköna låtar från en cute liten kille! ;)

 

 

 

 

/Mimsan

 

 


Fredag idag, woohoo!

Tjena! Idag är det fredag, vilket betyder att det blir utgång! Är sjukt taggad idag, så ser verkligen fram emot kvällen. Har precis kommit hem från skolan nu, så ska ta och chilla fram till kvällen!

Juste! Fick G på matteprovet, som jag trodde att jag skulle få IG på!!


Utgång med brudarna ikväll!



/Mimsan

Visste ni...

... att jag älskar The Simpsons? Det har varit min favoritserie sen flera år tillbaka! Jag föredrar faktiskt att kolla på det istället för film m.m. Det är verkligen en serie man aldrig tröttnar på!







/Mimsan


Sjukt lång skoldag...

ELLER INTE! Helt onödig dag, börjar 13:25 så åker jag till skolan på 20 min sedan ska läraren till den enda lektionen jag skulle ha på möte så är där i 10 min sedan åker jag hem igen på 20 min... Nödvändigt verkligen.
Så nu sitter jag hemma och har ingenting att göra.

 / Jess


Hörs sen!

Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon. WOT WOT! =D Är riktigt sugen på helg nu, även fast den här veckan har varit j*vligt chill! Nej nu kommer taxin till skolan (och jag har bara en lektion idag), hörs sen!

http://open.spotify.com/track/7d6rScYWCN80w5MdUFbQr1

/Mimsan

Jag är ju så söt

 

 

Idag blev det en tröja med mig själv på, mjau!

 

/Mimsan




Onsdag

Dagarna bara flyger iväg! Snart är det ju helg igen? Fast nu ska vi inte tänka så långt.. Idag är det i alla fall träning, och jag har en sjuk jävla träningsvärk i mina ben så kan knappt gå. Så det känns ju härligt! Men ska nog bli kul på träningen för jag hoppas att vi ska börja lite smått på nya programmet.

2005
IMG_4811.jpg

2006
0128-162732.jpg

/Jess


HUNGRIG!

Har precis tagit en underbart skön varm dusch! Ingen är hemma än, och jag är grymt hungrig. MÅSTE ÄTA, VILL JU INTE DÖÖÖ! =( Vetesjutton om jag orkar kila upp och göra mat själv heller... Aja, får väl ta och vänta tills någon kommer hem helt enkelt!

Nyduschad och fräsch!

 

/Mimsan


I'm back!

Tjena! Dålig uppdatering idag, yes yes! Men har precis kommit hem från Jess faktiskt. Slutade 11 idag och efter det satt vi ute och chillade i solen ett tag. Efter det drog vi till Jess och kollade på filmen 2012. Fyfan vad hemsk den var, shit! Hade ingen aning om att den skulle vara så hemsk... Blev typ tårögd hela tiden =O

Dagens planer är inte så klara än. Ska nog skriva vidare lite på mitt svenska arbete eller något. Har en grymt lång sovmorgon imorgon, så det bli nog en lång natt.. Hahah ;)

 

/Mimsan


Juste, kolla det här!

Titta vad besökarna har ökat de senaste dagarna! Tack till er alla, skitkul =) Fortsätt så, så kommer vi fortsätta hålla igång och skriva så mycket som möjligt när vi har tid!

 

/Jess & Mimsan


Träning


Snart dax att dra iväg till träningen. Idag blir det dans, eller pilates !
 


/Jess


Kläder Kläder

Börjar bli riktigt svårt att hålla sig borta från shoppingen nu. Alla vårkläder kommer in och garderoben börjar kännas alldeles för svart! Måste ha nya kläder, och SKOR OCH JACKOR! Gaaah ! :D Nej ska hålla mig lite till.. Men tror nog inte att jag klarar en hel månad till ?

/ '
/Jess


What to wear?

Gaah, vad ska man ha på sig på syrrans studentskiva som är nu på måndag?! Ska iof bara dit på middagen och så eftersom jag inte känner för att hoppa runt på kryckor på festen sen. Men aja, tillbaka till saken! Man ska ha på sig svart, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig? Kommer ju inte kunna ha klackar heller, och det gör allt mycket svårare!








ASOS har så grymt snygga saker!


/Mimsan

Happy face

Tjo! Hemma från skolan och sjukgymet nu. Snart börjar Förhäxad, kul kul! =) Dagen gick grymt snabbt. Hade ett historiaprov på morgonen, efter det en rätt så onödig naturlektion och sen matte. Blev klar med det vi skulle göra hela den här veckan idag, så fick dra tidigare från lektionen! =D

Juste!
Måste bara säga att jag är väldigt glad idag. Jag vet inte varför, men är bara det! Allt känns känns så bra i livet nu bara. Tror att jag är extra glad också för att jag äntligen har gjort matte- och historiaproven. Grymt skönt är det ska ni veta!

 

/Mimsan


Skola, hörs sen!

Snart kommer taxin till skolan, så vi hörs senare!



/Mimsan

Svar på tal

 

 

Sara: Är du på g med nån just nu? :)


Nej, jag är inte på G med någon just nu. Är inte riktigt inne i "kärlekslivet" just nu om man säger så. Ska försöka satsa mer på plugget i år och att få igång mitt knä igen. Läste iof ett horoskop idag, och där stod det att vi kräftor som är singlar skulle träffa någon nu i slutet av månaden, så vi får väl se hur det blir med det! ;)

 

/Mimsan


Pluggkväll?

Vet ni hur mycket jag hatar historia? JAG VERKLIGEN HATAR DET. Eller visst, finns väl värre saker. Men vafan, jag har ingen lust alls att spendera hela kvällen till att lära mig saker som hände för typ 100 år sen? =O Aja, det är bara att bita ihop I guess...

Idag har jag pluggat som en häst i skolan och jobbat som en tok på sjukgymmet, känns bra! Och som jag sa imorse så har jag ju tagit bort plåstrerna från mitt knä, vilket är sjukt nice! Känns dock lite naket utan dom, men blir väl van ganska snart! Hoppas jag...

 

På med myskläder, nu är det dags för pluggkväll! :/




/Mimsan

Måndag

AAMENTJENARE!
Kom precis hem från skolan och sitter och smaskar på en billys pizza, MUMS! Ikväll är det träning men först ska jag försöka banka in någonting i skallen om första världskriget, prov i morgon... Får se hur det går!

/Jess

Nya bilder på knät...

Ameh tjenare och godmorgon! Någon som är vaken? Själv har jag varit vaken ett bra tag nu. Skulle in till Sofia Hemmet 07.30 imorse eftersom jag skulle ta bort mina blåster och så på knät. Det såg jättefint ut sa dom, men det tycker inte jag. Nu har jag TVÅ förstörda knän, skitsnyggt! Verkligen... Aja, det hade ju läkt bra i alla fall, så det var väl ett plus!

Ska snart dra iväg till skolan, men ska ta och fixa någon bild på knät till er innan det! Hoppas ni gillar det ni ser. Iof ser man inte såren, eftersom jag måste ha kirurgtejp på dem... Och juste! Det ska bli skönt att kunna raka benen igen så att dom blir släta och "fina"!

 

 

/Mimsan


Ny tatuering?

HEJ. Vad händer så här på kvällskvisten? Själv gör jag ingenting, ska nog dra och träffa någon snart. Den här dagen har jag spenderat framför datorn och TVn. Jag och syrran kollade på någon asdålig "skräckfilm". Eller ah, det var en psykologisk thriller och man ska vara exakt då... Aja, råkeff var den i alla fall!

Juste, visste ni att jag tattuerade mig igår? Glömde nämna det igår! Men ta och slänger upp en bild på det. Vet att ingen kommer att tro mig, men det gör ni som ni vill tycker jag! Är grymt nöjd i alla fall :)


Älskar mitt nya läppstift också!

 

 

/Mimsan


Somebody to love?

 

 

/Mimsan


I högtalarna just nu....

Godmorgon! Eller god eftermiddag kanske man borde säga? Aja, whatever, jag är vaken i alla fall. Har precis pluggat lite historia, eftersom jag har ett jobbigt j*vla prov på tisdag. Men men, det får man ta om man går i skolan? Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Måste plugga vidare, wiiie! Bye bye, smell ya later!

 

/Mimsan


Rawr


Ikväll kör jag på syrrans myströja. Så underbart skön! Lovely...

 

/Mimsan


I'm yours

Ikväll gör jag inte ett piss.

Snart börjar en bra film på 6an.

Kvällens höjdpunkt typ?

The Script är vad som gäller idag föresten.

Är trött som fan. Vi hörs.








/Mimsan




Lördag

 Uppvisningen idag gick jätte dåligt, blev bländad av ljuset så såg ingenting och hade oslipade skridskor. Idag pallar jag inte dra ut, det funkar att bara dra ut en dag på helgen faktiskt! Så har laddat upp men chips och godis inför kvällen. Måste bara hitta någon bra film också så blir jag nöjd.



/Jess


Jag har en konversation med mig själv:

Jag: Men Jessica skulle inte du plugga matte idag.
Jag: Joo det skulle jag...
Jag: Men du kan ju ingenting alls, var det inte lite dumt att du sket i det då?
Jag: Joo det var det..
Jag: Då får du nöja dig med ett IG helt enkelt.
Jag: Ja men någon gång måste man testa på det också.

Är jag trött eller vadå? Sitter och pratar med mig själv liksom...Och skriver upp den... Patetiskt!

/Jess

Grattis Fredrik!

Tänkte bara säga grattis till Fredrik som fyller 18 barre idag! Woho, nu är du med i bloggen. Känn dig stolt! ;) Hahaha....

 

 


Garden Collection by H&M

Har precis beställt hem lite från H&Ms Garden Collection. Det blev två somriga tröjor. Känner att jag har för lite sommarkläder i min garderob just nu faktiskt! Nu ska jag upp och plugga lite matte, tjao!



 

 

/Mimsan


TjaTja

..Sitter just nu hos Axel och väntar på att han ska ha duschat klart. Det var väl allt jag hade att säga idag. HIHI roligt va ? Nej men sen kan jag ju säga till dom som har missat att det är fredag i morgon ! / Jess

All my life


Nej, nu drar jag till skolan. Vi hörs senare raringar!

 

 

/Mimsan

 

 

 


Dagens låt

 

 

Aqua - Dr Jones


Sometimes the feeling is right

you fall in love for the first time

heartbeat and kisses so sweet

summertime love in the moonlight

....

 


Pluggisdag på G

Godmorgon! Idag börjar jag halv 12, men gick ändå upp ganska tidigt eftersom jag ville hinna plugga lite innan skolan! Visst är jag duktig? Inte för att jag pluggar speciellt bra på morgonen, då vill jag helst bara slöa framför tvn och vakna till på det sättet...

Idag är det alltså skola och sjukgymnastik som gäller! Måste även plugga vidare ikväll sen, bläää. Okej, det här lär ju bli en pluggisdag för mig!!

/Mimsan

Skitiga fejk-converse

Sådär, nu är jag klar för skolan! Orkar verkligen inte bry mig om hur jag ser ut idag eftersom jag bara har två lektioner... Så det blev väldigt enkelt. Nu kommer taxin snart och hämtar upp mig, så vi hörs!

 

/Mimsan


Pannkakor

Står och lagar lite lunch till mig, pannkakor blir det. Får se hur det går för är inte riktigt någon höjdare på att vänta pannkisarna!


/Jess


Nyvaken på bild, tummen upp!

Sådär, har precis tagit en snabb dusch (dock inte håret, eftersom det inte behövdes idag!). Har pluggat klart nu och kan ta det lite lugnt innan taxin till skolan kommer och hämtar mig.

Jag har äntligen börjat gå som en vanlig människa här hemma, skönt! Måste ju bara ha kryckor när jag är i skolan och utomhus nu. På måndag ska jag på återbesök och ta bort mina stygn, vilket ska bli väldigt skönt. Då slipper jag gå omkring med mina feta plåster!

Godmorgon... Rätt så nyvaken alltså! Men den bjuder jag på =)

 

/Mimsan



..och där var plugget igång igen

Godmorgon! Har precis vaknat och kollar just nu på TV, som vanligt... Ska snart börja plugga lite, eftersom jag har hamnat lite efter i skolan nu när jag varit borta i en vecka.

Idag börjar jag i förrän kl. 13.45, så jag har en ganska lång sovmorgon faktiskt. Vaknade dock av mig själv idag, men men det vart skönt i alla fall! Juste, hade sjukaste drömmen inatt, men det är knappast något jag vill dela med mig av här i bloggen. Hahah...



/Mimsan

Tv-kväll för mig dårå!

Alltså "Dating in the dark", så underbart roligt program! Någon som kollade idag? Det var i alla fall en grymt skön indisk brud med idag. Haha, alltså gud vad rolig hon var! Jag skulle lätt vilja vara med på något sånt där. Men skulle nog inte kyssa den andra personen eller något liknande, eftersom man inte vet hur människan ser ut!

Ska snart ta och ladda upp inför "Cougar Town", som börjar om ca. 30 minuter. Ja, det tar ett tag att ladda upp för mig, med tanke på den snigelfarten jag har nu när jag har opererat mig! Vi hörs senare =)




Askön tjej!

/Mimsan

Skönt med taxi till skolan

Tjena allesammans! Allt bra eller? Själv mår jag super, som vanligt! Idag var det första dagen i skolan på två veckor, så det var väl kul att få träffa folk igen, men att plugga var inte lika kul. Dock var vi inte tvungna att göra så mycket på dagens lektioner, så det var ju chill!

Direkt efter skolan kom taxin (som jag får åka till skolan och sjukgymnasten nu när jag hoppar på kryckor), och skjutsade mig till sjukgymnasten där jag var i cirka 45 minuter. Nästa vecka ska jag äntligen få ta bort mina stygn och jag hoppas även att svullnaden blir mindre och mindre! Den har faktiskt blivit mycket mindre redan nu, så det är ju bra!


Mycket skönare att åka taxi till skolan än buss!




/Mimsan

Nice Vecka!

Igår var vi lediga, i morgon börjar jag klockan 3 och på torsdag klockan 12! Nice eller vadå liksom? Fast måste plugga en massa. Föresten visste ni att jag inte har varit och shoppat på typ 2 månader?! Jag som brukade shoppa flera gånger i månaden liksom. Men jag sparar pengar och det går faktiskt bra, första gången i mitt liv som jag sparar pengar typ ! (Inte riktigt men)


/Jess


Svar på tal

 


Det var någon av alla er läsare som undrade vart jag köpt mina leggins, ni vet dom beigea (stavning?) som jag köpte här om dagen. Dom kommer från Gina Tricot och kostar ca. 200 kr! Så nu vet ni. Visst är jag snäll. Och btw! Gina Tricot är väl ingen skitaffär, som vissa "storbloggare" säger. Dom äger ju typ ändå bara kläder därifrån? =S

Peace out!

 

F*n vad jag klipper dåligt i paint x)



 

/Mimsan


Jess & Mimsans bar?

Har precis kollat på Håkans bar, och jag kan redan nu säga att det är ett program som jag ska följa! Ska verkligen försöka kolla på varje avsnitt. Det var ju askul! Man blev ju själv sjukt sugen på att åka iväg till något varmt land och starta en egen bar. Hur kul vore inte det liksom?!

Om jag skulle starta en egen bar skulle jag förmodligen ta med mig några kompisar, annars skulle det inte bli lika kul! Tänk er typ fyra snygga svenska brudar som startar en bar nere i något varmt land - pengarna kommer ju strömma in på bara några minuter ju!


 

 

eller vad sägs om...

 


?! =D

 

/Mimsan


Dålig uppdatering

Hej alla! Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men har haft lite bloggtorka! Ska ta en lång dusch nu, så vi hörs efter det!


/Mimsan

Det steker!

God eftermiddag! Visst är det härligt väder idag? Shit, sjukt skönt ju! Ska snart dra upp och käka lite lunch och sätta mig och steka lite på baksidan. Visst, kanske inte är något varmt sommarväder, men det steker ju ändå på ganska bra i solen idag faktiskt!

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Jess framför melodifestivalen. Tyckte ni att rätt person vann? Det tyckte inte jag... Tyckte att Saade skulle vunnit. Ni vet han som sjöng Manboy? Tyckte att introt var j*vligt coolt när alla dansare hängde på det där gallret!

Nej, nu ska jag inte sitta här längre. Ska dra ut och njuta av den underbara våren som äntligen verkar vara påväg?! Haha, så vi hörs lite senare! Och det får för*** inte komma någon mer snö och kyla nu! TJO PÅ ER!



/Mimsan

Söndag

Söndagar som vanligtvis brukar suga är faktiskt helt okej idag! Eftersom jag är ledig i morgon, vi har resursdag. Men då kommer jag dock få sitta hemma och plugga hela dagen men det är i alla fall bättre än att vara i skolan, tycker jag i alla fall. Idag vet jag inte vad jag ska göra, men det blir väl att slappa eftersom jag är ganska så trött. Ni får ha en trevlig söndag!

/Jess

Visst är jag snygg i mina nya brillor?!?!

 

Känner mig feeett tüff! Har ett sår på läppen... =/

 

/Mimsan


Ingen hit att hoppa på kryckor när man shoppar!

Hej på er!

Hur mår ni idag? Många som är lite bakis? Själv mår jag asbra! Har precis varit iväg med syrran och mamma och shoppat lite. Ikväll kommer Jessica förbi och då blir det ostkväll och framför melodifestivalen! Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite. Det tog verkligen på krafterna att shoppa när man hoppar på kryckor! =/

 

Både jag och syrran vart rätt tända på jackan, så två stycken följde med oss hem idag!



/Mimsan


ASOS

 

ASOS

 

/Mimsan


Fyrkantiga ögon?

Hej alla! Sov ganska länge idag, tycker jag i alla fall. Av någon konstig anledning så kunde jag inte somna igår. Kollade TV typ hela natten. Shit, den får ju inte ta över mitt liv!! Vill ju inte få fyrkantiga ögon eller något liknande... Är det sant att man får det föresten? Haha skoja! Eller gör jag?
Har faktiskt pluggat en del idag på tal om ingenting.. Visst är jag duktig?! =D


Nejtack, gör inga fyrkanter av mina vacka ögon!

 

/Mimsan


Nya bilder på knät, UTAN bandaget på



 

 

/Mimsan


Hemma från sjukgymnasten!

Åh, sitter och kollar på en massa kläder just nu. Precis som jag har gjort hela veckan alltså. Jag vill verkligen ha vår nu, och det är jag nog inte ensam om! Det är ju ett plus att det har varit plusgrader hela veckan! =D

 

 

/Mimsan


Torsdag

Guu vad jag är tråkig och bara skriver ett inlägg om dagen! Men hinner faktiskt ingenting mer. Nu har jag precis kommit hem och packat väskan och nu ska jag iväg till Axel. Och imorgon är det fredag, WOHO! Kan det bli bättre liksom.

/Jess

Visste ni att...

... jag tycker att Jönsson Ligan filmerna är asbra? Både "lilla" och "stora" Jönsson Ligan är bra, men jag tycker att "stora" är bättre än "lilla". Sitter och kollar på en av alla filmer just nu faktiskt! Jönsson Ligan dyker upp igen, ni vet den när IKEA är med.

Min absoluta favorit Jönsson Ligan film är när dom är på Mallorca. Vet inte varför, men den är allt bra go tycker jag! Är även ett stor fan av Pippi Långstrump kan jag säga nu när jag ändå babblar på om favoritfilmer. Pippi Långstrump och Jönsson Ligan är perfekta filmer att kolla på när man är hemma från skolan tycker jag! Har ni några favoritfilmer? Och i såna fall vilka?

 

/Mimsan


Vårkänslor!

Godmorgon! Eller säger man god lunch? Hahah, aja whatever! Har precis beställt hem en skinnjacka, eftersom man får 100 kronor rabatt på H&M just nu om man köper jackor eller kavajer. Så det var ju perfekt! Jag tycker att H&Ms vårkollektion är riktigt fräsch i år. Har hittat en massa snyggt!

'

 

/Mimsan


Beställt hem, again

Sitter och kollar på "It's me or the dog" på 3an just nu. Helt sjukt, hunden är ju helt störd! Han har typ tagit kontroll över hela huset och grejer. Ack och ve... :/

Juste! Har precis beställt hem en fräsch scarf från H&M. Passar bra till skinnjackan!


Snygg va? =)

 

/Mimsan


Onsdag

Idag var den en vanligt stressig dag! Slutar klockan 5, kommer hem och äter (sover lite) sen drag jag i väg till min tränare för att kolla nya och gamla sm åk. Sedan fick vi höra på förslag till låtarna till våra program nästa år, jag tyckte det lät riktigt bra. Speciellt piano låtarna! Aja nu ska jag fortsätta min stressiga dag, ska duscha och sedan lägga mig och sova.

/Jess

Usch fy blä. PANIK

Är det bara jag som hatar den nya KICKS-reklamen? Seriöst, både jag och pappa tycker att den är så ***** larvig! Tre brudar som får panik för att några saker är borta och låter som största fjollorna när dom skriker. Nej fyfan, när den där reklamen kommer på TVn tar man skydd och sätter på sig öronmuffar!

Ni måste ju hålla med om att den är för j*vla jobbig!

 

/Mimsan


"Skulle du kunna vara ihop med en idiot?"

Tjena yo hej! Allt bra? Själv mår jag asbra, förutom att jag sakta men säkert börjar tröttna på att sitta här hemma! Vill komma ut och röra på mig...
Idag har mormor och morfar kommit hit för att ta hand om mig. Fick en supergod lunch, love it! Nu går Eva & Adam "Fyra födelsedagar och ett fiasko" på TVn, så vi hörs senare!

PS. My sitter brevid mig nu, hihii..

/Mimsan

Dagens sötaste


Gud vad jag älskar den här reklamfilmen!



/Mimsan

Wie, äntligen träffat Jess!

Tja! Jess gick precis från mig. Hon har ju skola imorgon, vilket inte jag har, så hon kunde ju inte stanna så länge. Det var sjukt kul att hon kom förbi! Det blev lite skitsnack och en del sommarplaner. Gosh, vad jag längtar till sommaren nu! Gör inte ni det? Aja, tack Jess för att du kom förbi ikväll. Du gjorde min dag!

Jag och Jess i somras, visst ser det härligt ut?!



/Mimsan

Tisdag

Nu har jag avklarat en dag i skolan! Känns helt meningslöst att gå dit nu för tiden för man gör bara helt onödiga grejer? Fast jag borde väl egentligen inte klaga eftersom jag gör hellre ingenting än att ha massa saker att göra.  Och Mimsan du anar inte hur tomt det är utan dig!



/Jess


Charmed

Wie, nu är det Förhäxad på kanal5! Dom har ju börjat visa det igen, och jäklar vad glad man vart då. Har iof sett alla avsnitt, men det gör inget. Visste ni att det var min favoritserie för några år sedan? Såklart ni inte visste, hur skulle ni veta det liksom?

 

/Mimsan


Beställt hem lite...

Yo bitches! Sitter och kollar runt på en massa vårkläder och har beställt hem en väska och en skjorta från H&M nu. Dock kommer inte skjortan förrän i slutet av maj! =O Men men, det är ju en sommarskjorta, så det passar väl bra I guess...

 

/Mimsan


Frulle framför TVn, såklart ;)

Godmorgon! Sitter just nu och väntar på att syrran ska göra frukost till oss. Självklart blir det frukost framför TVn! Synd bara att Våra bästa år inte börjar på ett bra tag. Men men, får man väl kolla på nånting annat då. Nejmen, nu är frukosten klar. Hörs senare!



/Mimsan

Chokladbollar

Jag och bror har bakat riktigt smaskiga chokladbollar, MUMS!

chokladbollar1

/Jess


Så sjukt rastlös!

Har absolut ingenting att göra! Kan inte komma på någonting jag vill göra, ingenting känns kul.. Borde väl egentligen plugga men det gör ju bara så allting blir tråkigare. Så tycker faktiskt att Mimsan kan må bra nu så hon kan gå ut och leka med mig!



/Jess


Pippi Långstrump och en rejäl huvudvärk

Just nu ligger jag och kollar på Pippi Långstrump som jag alltid gör när jag är hemma från skolan och är sjuk eller något liknande. Har haft en rejäl huvudvärk hela morgonen och ett äckligt j*vla illamående, men det börjar gå över nu tror jag! Har därför haft lite svårt för att plugga...

 

/Mimsan


Astrid på vift! =)




 

 

/Mimsan


Talar ut om mitt matproblem just nu

Godmorgon! Har precis dragit mig ut ur sängen och käkat lite frukost. Visste ni att jag har tappat matlusten lite? Förut älskade jag knäckebröd och kunde äta hur mycket som helst, men nu kan jag bara äta en halv bit! ILLA! =O Är väl inte så konstigt egentligen, med tanke på att jag har ätit mindre än vanligt dom här dagarna efter operationen...

Känns skumt att jag sitter här hemma, när jag vet att alla andra är i skolan. Jag tycker att jag borde kunna gå till skolan, men när jag tänker efter så ångrar jag mig eftersom jag inte kan ta med mig mitt kylbandage, såren har inte läkt och att jag måste göra sjukgymnastiken. Så jag får sitta här hemma denna vecka och vila upp mig och plugga galet...

/Mimsan

Knarkarpack!


Nu ska jag ta mina smärtstillande piller och försöka sova lite! Vi hörs raringar!!





/Mimsan

Bilder på knät

Godkväll! Ligger framför TVn med kära mor just nu och kollar på Catch me if you can som går på kanal5. Har änltigen orkat ta bilder på mitt knä som jag kan lägga upp här i bloggen. Kan ju inte fota direkt på såren, eftersom jag har plåster och bandage, men kan fota sen när jag får ta bort det.

Har ett ärr på det andra knät som ni kanske ser, och det fick jag när jag ramlade med cykleln för några år sedan..

 

 

Kylbandage för att minska smärta

 

/Mimsan


Söndag

Hatar söndagskvällar.. för imorgon är det dags för skola! Hur tråkigt är inte det liksom? Hade absolut inte tackat nej till lite mera lov. Men min söndag har i alla fall varit nice, eftersom jag spenderade den med Axel! Åt massa chips, kolla film och hade det lite mys. Men i alla fall, du är det dags för en dusch och sedan ska jag läsa klart min bok. BUHU... '

BERLIN (Vi leker coola)


/Jess


Tihi.




/Mimsan

Dagens skratt


Haha, så underbart bra! x')

 

 

 


And I'm back...

Som ni har märkt så har jag inte lagt upp några bilder på knät, men det är helt enkelt därför att jag inte har orkat. Somnade till nångång runt två och efter det har jag kört på med lite sjukgymnasik och tagit det lugnt i soffan. Får se om jag orkar lägga upp lite senare ikväll! Annars kan ju kanske rita på paint eller nånting... Hahah =D

/Mimsan

Illamåendet är värre än knät...

Godmorgon! Har precis proppat i mig lite frukost, och då menar jag verkligen proppat i mig! Har vaknat upp med illamående de här dagarna, vilket inte är speciellt härligt. Men men, det får man ta om man vill slippa smärtan i knät (jag mår alltså illa av de smärtstillande tabletterna jag tar).

Idag får jag se om jag orkar fota knät och lägga upp här i bloggen. Jag har ju inte varit på nedervåningen sen i fredags, så får ta och be någon att hämta min kamera då! Vägrar gå ner för trappen än så länge... Hör av mig sen!

/Mimsan

See ya


Nejmen nu tar jag och säger godnatt så hörs vi imorgon med hopp om att mitt knä mår bättre!



/Mimsan

Ärr för livet...

 

Det här är en 17årig kille som gjorde en hennatatuering i Egypten och fick ärr för livet. Stackars kille! Det är alltså så här det ser ut just nu. F*n vad illa! Läs mer här!


Love, want, need...

 

Ring från chique.se

 

/Mimsan


Hej på er

Tjena! Tänkte bara höra av mig lite snabbt. Operationen gick bra, men mår rätt illa av de smärtstillande tabletterna som jag tar. Första gången sen i torsdags som jag har ätit hyffsat mycket (två pizzabitar..) Orkar inte skriva mer nu. Vi hörs när jag är lite piggare!

Där stoppade de in dropp och narkos igår.. Läskigt!



/Mimsan

Skinande sol!

Jag blir helt bländad av vädret när jag sitter och tittar ut! Så sjukt härligt. Därför har vi bestämt oss för att dra ut och åka skidor. Men jag vaknade precis så än så länge är jag så trött så orkar inte göra någonting men hoppas vädret stannar hela dagen. Och Mimsan är ju och opereras, eller hon borde vara klar nu. Men än så länge har jag inte hört någonting från henne men jag hoppas att det gått bra! Det måste ju vara sjukt skönt för henne att äntligen fått det gjort.



/Jess


Operationsdags

Godmorgon alla morgonpigga! Visst är jag uppe tidigt? Har percis duschat med bakteriedödande tvål som är ett måste om man ska operera sig, i alla fall korsbandet... Usch, jag är så sjukt pirrig just nu! Jag får ju inte äta något heller, och en sak ska ni veta och det är att jag måste alltid äta frukost...! WISH ME LUCK!

 



/Mimsan

Berlin

Ett minne för livet kan man helt klart säga!







/Jess


Shutter Island

Yo bitches! Ska snart dra iväg och hämta biljetterna till Shutter Island med Jess (ja, jag sket i Alice i underlandet idag). Kände att jag behövde vara lite med min bästis eftersom jag inte varit med henne på skitlänge... Fanns inte några bra platser kvar så här på eftermiddagen, men Shutter Island verkar också sjukt bra!

Hej mongo =D Orkar inte fixa mig idag..


/Mimsan


Håkans bar

Just nu sitter jag och myser framför tvn med älsklings Astrid. Såg precis reklamen för Håkans bar som börjar på kanal5 den 15e mars tror jag. Ser verkligen fram emot det! =)

 

/Mimsan


One day left...

När jag vaknade upp imorse hade jag fått en del sms, och ett av dem var från Artro Clinic (Sofia hemmet). Alltså de som ska operera mig. Jag ska dit imorgon 07.30 fick jag veta nu och fixa mitt knä. Shit, börjar bli rätt så nervös nu. Har varit lite halvt nervös hela veckan, men nu börjar det verkligen närma sig!!

/Mimsan

Nu vart jag glad!

Wie, fick precis ett sms från Jess där det stod att hon är hemma i Sverige! Just nu väntar hon på bussen hem. Vi ska nog ses sen direkt när hon kommer hem. Har ju inte träffat min bästis på fyra dagar typ! Äntligen har man något att se fram emot i en timme typ, heheh ;) Får se om hon orkar komma ut och träffa mig sen. Vem vet, jag kanske redan har somnat x)

Jag och Jess i somras, härlig bild va? =D

 

/Mimsan


Mimsan här

Drar iväg och hyr film med mamsen, hörs senare!

Dagens köp

Passar på att slänga upp bilder på det jag köpte idag när jag ändå sitter här vid datan. Köpte den där nya mascaran från Maybelline, falsies nånting. Får se om den är så bra som den verkar då!

 

 



/Mimsan

Shoppat lite

Kom hem för ett tag sedan och sitter framför TVn. Har varit iväg och spenderat lite cash med syrran. Istället för att gå på sjukgymnastiken så gick vi på promenad i cirka två timmar. Bra va? Lägger upp pics på det jag köpte senare idag! Eller nåt...

/Mimsan

Astrid <3

Här är våran underbara dvärghamster Astrid. Visst är hon söt? Syrran har fixat en film på henne så här har ni!

 

 

/Mimsan


Onsdag & jag har inte ett skit att göra

Godmorgon! Sitter här med syrran och våran underbara dvärghamster Astrid. Vaknade rätt tidigt idag och började faktiskt dagen med att läsa lite i boken "And then there were none". Den börjar bli sjukt bra nu faktiskt! Ohnoo! Nu kanske ni anonyma personer tycker att jag är töntig som läser, shit... :'/



/Mimsan

There's a monster in my bed

Någon som tittade på Dating in the dark ikväll? Jag missade början så hängde inte med riktigt först, men det vart ju askul! Haha, det där skulle jag också vilja prova på. Nu är det Desperate Housewives och efter det Cougar town, super!
Juste! För er som undrar varför inte Jess uppdaterar så är det ju för att hon är i Berlin. Tror att hon kommer hem imorgon natt =)

 

/Mimsan


Dagens vill ha

 

 

/Mimsan



Ät, människa...


Just nu sitt
er jag och väntar på käk. Hoppas det blir något riktigt smarrigt ikväll, är sjukt matsugen! Fattar inte hur vissa personer kan välja att inte äta, det är helt sjukt. Man missar så jävla mycket här i livet då! =O Nu menar jag inte att man ska käka tills man bli en Biggest Looser, men komigen, välja bort maten för att hålla sig smal liksom. Stört ju!

/Mimsan

Sångfågeln!

 

 

 

 


Inte lång tid kvar nu!

Tjena hejsan! Har precis kommit hem från sjukgymnastiken. Har bara en gång kvar nu innan operationen (som är nu på fredag!!!). Snacka om att jag börjar bli nervös... Men det lär nog gå skitbra! =D

Tidigare idag så fixade jag biljetter till Alice i underlandet, 3D såklart, som jag och några kompisar ska se på torsdag. Bokade idag eftersom man vill ju inte riskera att det inte finns några biljetter kvar sen! Började bli rätt proppat redan nu såg jag, heheh.. ;)

 

/Mimsan


Dagens köp

Köpte det som lär vara skönast när man ränner omkring med ett svullet knä och en massa sår. Hade tänkt mig ett par nya jeans, men kommer ju ändå inte kunna använda det på ett bra tag så det vart ju bara onödigt!


Leggins VILA och Bikbok


Randigt från Vero Moda


/Mimsan

Dålig uppdatering, I know...

Tjena! Just nu sitter jag och syrran och slappar framför TVn. Sjukt skönt efter man shoppat. Köpte bara tre saker, fick räcka så för idag. Kommer ändå inte visa mig på två veckor typ, eftersom jag ska operera mig på fredag och ska därför stanna hemma en vecka efter det. Så man kan säga att jag får två veckors lov!
Lägger upp bilder på det jag köpte senare... Ha det bra så länge och sorry för den dåliga uppdateringen!

Scrubs på TV just nu...



/Mimsan

RSS 2.0