Smash into you


/Mimsan


Silver inpackning

Hade i det idag, det ska ju göra så de gula tonerna fösvinner. Men nu känns det som om det har blivit gulare? Förra gången jag använde det funkade det ju jätte bra. Vill att allt det gula ska fösvinna!

/Jess

Så här låter jag när jag räknar matte

Vad sa jag? Du får inte störa mig!
Va? Jag kollar men det är reklam, jag kan det här tror jag och då blir jag jäkligt glad
Jaaa! *snyft* J
tror det
nej
*host*
6 gånger vadå? Gånger 3
det går i det hära,.
nej,inte just nu
nu ska vi se om det är rätt i sånna fall kan jag det hära
bajs apa skit unk kagge
vaddå svara enklaste form det här är ju enklaste form, ska man inte skriva sådär? Jag tycker det är enklast
hur fan får dom det till det?
för jag har slagit ihop dom, arsle
AAHHHH! Vad gjorde jag för fel!?
bli störeee, lalala



(Brorsan skrev ner allt jag sa när jag försökte plugga...)

/Jess

Style


Dagens låt


PUSS.


Känns ju ganska rätt faktiskt!




/Mimsan

Ett tips!





Nu finns ett telefonnummer man kan ringa när man är ute och går på helgkvällar/nätter och vill ha "sällskap" i luren medan man går. Man talar om var man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går.
Skulle något hända så ser personen i andra änden, som följer dig på en karta, och ser till att då får omedelbar hjälp. Bra va? =)


Dax att vakna och börja plugga

Hade tänkt att ta en kopp kaffe så jag vaknar och kanske göra en macka så jag vaknar och sedan måste jag sätta igång att plugga.

   Det jag har att göra är:

-Matte
-Svenska
-Företagsekonomi
-Engelska


Det borde jag ju hinna med om jag anstränger mig (Vilket jag inte är så bra på)


/Jess


Godmorgon!

Vakande för ett tag sen och har redan hunnit läsa lite engelska och svenska. Visst är jag duktig? Vill bara bli av med det så snabbt som möjligt så det var ju lika bra det. Ska snart iväg och träffa Jess. Vill snacka lite med henne innan denna helvettesdag sätter igång, hehe (a)

Ikväll ska jag dansa och vet ni vad? Jag kommer förmodligen att operera knät inom två månder. Bra va? =)
Hörs senare!


/Mimsan

Snöögging!

Brorsan och jag har kommit på att detta är min dröm kille :)



/Jess


=D


New life! Så underbart...

/Mimsan


Spenderat lite pengar

Pengarna kom ju för några dagar så spenderade lite pengar idag. Suck, känner mig pank som en kyrkråtta! Har ju pengar kvar, men jag hatar att bli av med pengar. Men vem gör inte det.. Hittade i alla fall ett par leggins med med dragkedjor där ner och en spets tröja/blus.

Nu ska jag sätta igång med matten snart. Wish me luck! Juste, är ledig imorn. I LOVE IT! =D

Jeansleggins från Bikbok (hittade ingen bild på tröjan...)


/Mimsan

Hej hopp!

Har precis kommit hem från stan, var där med Mimsan och shopade lite. Fick med mig lite nya grejer igen.. måste lära mig att inte spendera så mkt pengar! Men det finns så mycket snyggt så det är omöjligt att inte köpa något. Är ledig i morgon så det känns grymt skönt, fast måste ändå plugga hela dagen..

/Jess

Nu vet ni vilka kläder som passar i veckan!



(För oss är det viktigast att veta i Stockholm eftersom vi bor där, gå in på SMHI för att se hur du får det!)


Forever 21

Usch, det är så sjukt tråkigt att plugga! Har nötat på företagsekonomin ett bra tag nu och ska göra't resten av veckan. Jag orkar inte, vill bara ha helg. Men har inte så mycket kvar att göra idag faktiskt. HAHA, som ni kanske har märkt så klagar vi väldigt mycket på allt plugg, men whata hek, det är ju så! Finns nog inte många här i vår värld som gillar att sätta sig framför skrivbordet, eller vart man nu pluggar, och plugga. Suck.. Aja, bara en dag mindre tills fredagen faller in =)

Just nu tar jag en paus och kollar runt på en massa kläder. Fastnade lite framför Forever21...



/Mimsan


Inte lång tid kvar!

Gissa vart jag ska på höstlovet? ;)









/Mimsan


Hösten är här





Bianco

/Mimsan


Svart/Rock

Så himla snyggt med svarta kläder, speciellt när det blir den där lite rockiga stilen. Det är ett självklart kort i höst! Finns hur mycket sådana kläder som helst, skinjackor, lackbyxor, nitarmband sedan någonting jag har fasnat för är goth smycken. Här är lite grejer man kan hitta på hm, så grymt snyggt!




/Jess


Boxning

Är grymt trött och har ont i ryggen. Hade boxin på idrotten idag, det var kul men väldigt jobbigt. Skulle faktiskt vara kul att träna boxning eftersom man får grymt snygg kropp efter inte så läng tid. Men vet inte riktigt när jag skulle ha tid. Har träning ikväll också, usch va jobbigt..




(Nja, vill inte fightas mot någon men mot en boxningskudde)

/Jess


Jävla sol..

Glömmer alltid att dra för persienerna i mitt rum så vaknar alltid av ett starkt ljus från solen rakt in i mina ögon, inte skönt alls. Hade i alla fall sovmorgon idag, började halv 11 det är inte riktigt helt fel. Tänkte att jag skulle gå upp ganska tidigt så jag skulle ha tid att tvätta håret och äta frukost och så, men gick upp kvart över 9 istället så det hann jag ju inte riktigt..  Aja nu ska jag dra till bussen!

/Jess

Tja!

Nu är det dags för skola. Hörs sen!

/Mimsan

Dagens låt


Ner till Ica!

Ska gå ner till våran lilla ica nu för att köpa godis, chips och hyra en film! Ska ha lite mys mys med familjen och kolla på någon härlig rulle ikväll. Sen måste jag hinna förmi Mimsan också för att hämta alla mina kläder som har hamnat där.

/Jess


Bra bra, prinsen!




Om ändå pengar växte på träd

Hej alla!

Har varit med mamma och kollat kläder idag. Köpte inget eftersom vi inte hade så mycket tid på oss och jag vill gärna ha lång tid på mig när jag ska spendera pengar! Måste dra och göra det nån gång nu i veckan... Åh, vad jag önskar att pengar växte på träd just nu! Jag måste skaffa ett jobb. Suck.

I veckan blir det mycket plugg. Har både matte och företagsekonomi prov. Jag orkar inte! Nej nu ska jag inte sitta här och klaga. Ha en skön söndag! =)



/Mimsan


090927

Hade det as kul igår! Roliga människor och så, men nu är man as trött.. Vi gick och la oss ungefär 5 tror jag sen så skulle vi iväg till träning på morgonen. På träningen gick det väl sådär, kom inte ihåg några steg alls och orkade inte lysna på vad vi skulle göra.









/Jess

 


God kväll!

Blev ingen utgång för mig idag. Har bara suttit hemma med syrran och hennes boyfriend och kollat på Indiana Jones. Älskar dom filmerna! Ska snart lira lite Sims 3. Det var faktiskt jättelänge sen jag gjorde det! Hmm, jag undrar hur mitt hus ska se ut...

Syrran och jag för ett bra tag sen. Hmm, passar jag i gult eller?


/Mimsan


Ha en trevlig kväll!

Nu drar jag i väg till Pernilla! Vi ska fira att hon fyllt 18 så det ska bli trevligt, nya människor och så. Men ni får ha en så trevlig kväll!

/Jess

SORRY

Sorry för den grymt dåliga uppdateringen de senaste dagarna, men har inte haft så mycket till över till det! Ska försöka hinna med att skriva mer nu!


090926

Puust, nu har jag dammsugit hela huset, förutom mit egna rum.. eftersom jag inte orkar städa det. Men får ju lite extra pengar för det så det är ju aldrig fel. Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen också innan jag hoppar in i duschen.

Mimsan


Jag och Amanda


Jess


/Jess


Godmorgon!

Nu är jag vaken! Har precis käkat frulle. Satt och snackade med mamma lite om mitt korsband. Fasen, vet inte hur jag ska göra. Om jag ska operera eller inte... Någon som är expert på korsband? hehe... =)

Idag har jag inte så många planer. Ska bara dra iväg och dansa runt 3 men annars vet jag inte. Vill spendera pengar...

Vill ha en halsduk



/Mimsan

Fredag!

Äntligen är det fredag igen, HELG det underbaraste tiden på veckan. Sitter i min rum och väntar på att det ska bli kväll, och Mimsan ligger i min säng och sover med en stor kudde över sig. Aja ska hitta på någonting att göra nu, återkommer senare ikväll !

/Jess


Inte svenskt alls!



Alltså det här känns ju inte svenskt alls. Det är ju typ sånt som händer i filmer bara...


Farmville

Helt sjukt hur populärt det har blivit! Från början tyckte jag det såg töntigt ut och blev irriterad på alla som spelade det. Men sen var jag ju tvungen att testa för att se vad som är så himla kul med det. Sanningen är att det är inte kul bara beroendeframkallande! Man kan ju inte låta sina växter ruttna liksom, och man vill ju inte ha en tom åker?



/Jess


Hej love...



/Mimsan


Just nu...








/Mimsan


Mimsan diggar/diggar inte!

 

Helger. Älskar helgerna. Vill bara dra ut och träffa kompisar och röja! Orkar inte med plugget just nu..

Höstmodet. Åh, vad jag älskar stickat, skinnjackor, stövlar, halsdukar, mössor...




Kommunaltrafik. Det är så jobbigt att åka till dansen flera dagar i veckan. Tar så mycket längre tid med buss och tuben...

Mitt knä. Stör mig på mitt korsband. Jag orkar inte med att hoppa på kryckor i ett år om jag måste operera!!

Skrikiga 13 åringar. Dom är så jobbiga! Är jättestolta för att dom har börjat 7an men beter sig som barnungar...

/Mimsan


Med kniven i högsta hugg...

..skär jag några apelsin bitar och njuter av den saftiga smaken när biten pressas mellan mina tänder. Hehe, ursäkta, men jag älskar apelsiner! Har inte käkat det på jättelänge...

Ikväll ska jag dansa. Har inte gjort det på typ en vecka... Så det ska bli kul! Är lite osäker nu bara med tanke på mitt knä.



Visst ser den smarrig ut? =)

/Mimsan


Woho!

Fy fan va skönt, matte läraren är borta hela veckan så slipper matte provet i morgon! Då slipper jag sitta och räkna matte hela dagen och kan göra någonting kul istället. Får se vad jag hittar på. Nu är jag i alla fall vrålhungrig eftersom maten i skolan inte smakade så bra..

/Jess

Rösta på oss alla söta läsare!

Rösta på oss som veckans blogg här!


=(

Kom precis hem från sjukhuset och dom hade tydligen kommit fram till att mitt korsband är av. Är ganska arg nu.
PUSS.


/Mimsan


F*cking j*vla skola...

Orkar inte med skola så här tidigt på morgonen! Första lektionen är matte, och det är inte ens säkert att matteläraren kommer att vara där. Suck! Aja, man vet ju aldrig, han kanske är där... Hörs om några timmar!



/Mimsan

Jewellery



ASOS


Sjukhuset imorgon då!


Jag är så nervös! Imorgon ska jag till sjukhuset för att få höra vad det är som har hänt med mitt knä. Jag undrar om jag måste operera.  Jag vill göra det men ändå inte. Om jag gör det kommer jag inte kunna dansa på ett tag och det suger. Men då kommer förhoppningsvis skadan vara borta sen och jag kan fortsätta dansa utan att det gör ont. Är så trött på att få ont stup i kvarten när jag dansar!

Googlade lite och hittade några bilder på olika knäoperationer. Blir ganska äcklad :/. Titta inte om ni är känsliga!





/Mimsan


Take a minute

Tar en paus från plugget. Måste faktiskt göra det lite då och då! Vill ha mat nu...

EGO





/Mimsan


Hur ska man komma in i pluggandet?

Någon annan än jag som har problem med att bara sätta sig ner och göra alla läxor? Det är så himla tråkigt så orkar verkligen inte. Det ända man gör om dagarna är ju att plugga och träna..TRÅKIGT!
Därför handlar det man bloggar om samma saker hela tiden...

/Jess

Får rysingar!

Hej allihopa!

Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart börja plugga. Vi har matteprov på torsdag, så kan inte sitta här och dega! Blev väldigt förvånad över det härliga vädret som kom framåt dagen. På morgonen var det kallt och regnigt, och nu soler skiner och man lökar galet! Att gå hem från bussen var ingen höjdare.

Just nu sitter jag och kollar runt lite på datan. Lyssnar på gamla låtar och kollar olika trailers till filmer. Fan, måste se "New Moon" nu! Den verkar vara så galet bra!

Hittade den här på MTVs hemsida.

Movie Trailers - Movies Blog

/Mimsan

Veckans snyggaste



Rätt svar får precis som förra veckan en länk. Lycka till! 
(Om ni inte fattar. Ni ska gissa vem vi tycker är veckans snyggaste) ;)

1. Ryan Sheckler


2. Taylor Swift


3. 50 cent


4. Sarah Jessica Parker


=D

Nu är jag snart klar med plugget! Har bara några mattetal kvar som jag ska ta om ett tag. F*n också, måste städa rummet också kom jag på...

/Mimsan

 


Veckans snyggaste


Veckans snyggaste är självklart Brad Pitt! Rätt svar hade Johnnyponken , grattis!


Plugga plugga plugga!

Hej och godmorgon!

Nu är jag vaken och ska snart börja plugga. Måste göra rättskunskap, matte och läsa. Visst låter det kul? =D


/Mimsan


Trött

God morgon! Har precis käkat frulle och ska snart påväg på träning. Har världens jobbigaste rethosta just nu och näsan känns lite täppt, håller nog på att bli sjuk...

/Jess


Bortskämd unge? :S

Hur "fin" är du?

Du har:

[x] nagellack
[x] en mp3
[x] tv i rummet
[x] spegel i alla rum
[x] en mobil i rummet
[  ] egen lägenhet

Summa: 5

Du använder dagligen:

[x] dyr parfym
[x] body lotion
[  ] nagelkräm
[  ] puder
[x] läppglans
[x] solpuder
[x] mascara
[  ] fön/platt-/lock-tång

Summa: 5

Du ser på:

[  ] house
[  ] advokaterna 
[  ] heroes
[  ] miss marple
[  ] överlevarna
[x] ghost whisperer
[x] idol

Summa: 2

Du har sett:


[x] good luck chuck
[x] the grudge
[x] titanic
[x] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] epic movie
[x] låt den rätte komma in
[x] twilight
[x] bring it on
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[x] Forrest Gump
[x] The shining
[x] The Final Destination

Summa: 15

Du säger ofta:

[x] whatever.
[x] oh my god!
[  ] crap
[  ] cutie
[x] fuck
[  ] noo ?
[  ] allvar ?

Summa: 3

Totalt: 30

1-22 = Ghettokid
23-29 = Normal
30-37 = Bortskämd unge
38-49 = Överklass-snobb

/Mimsan

Vad ska ni göra ikväll?

Tänkte från början ha en chillkväll, men det säger man ju alltid att man vill ha på en lördagmorgon eftersom man röjt så mycket dagen innan. Men nej, jag orkar faktiskt inte sitta inne längre så jag drar ut och träffar Tess nu! Ska bli kul, var ju faktiskt ett tag sen man gjorde det?

Blev en skön och enkel outfit!


Har ni några planer för kvällen?

/Mimsan


Ja, jag lever!

Hej alla!

Är helt sjukt trött. Sov inte så mycket inatt... Men nu lär jag nog vara vaken hela natten med tanken på att jag sovit i några timmar nu på dagen.


Igår var vi hemma hos en kompis. Under kvällen kom det mer och mer folk från gymnasiet där vi går (dock bara killar ;). Det var jättekul! Så det var jag, jess och tessan, (hihi sådär tessan, nu fick du också vara med!), där och resten killar.

Haha omg! Bild från igår x)


/Mimsan

Imorgon får ni veta!


Vem är veckans snyggaste? Brad Pitt, Kylie Minogue, Lauren Conrad eller Tyler Hilton? Rätt svar får en länk.

jaha nu då?

Ligger och kollar på tv, har fett tråkigt. men borde väl sova snart eftersom jag har träning imorgon på morgonen.  Var ju i alla fall i stan idag och hittade lite fina grejer, Kan visa det i morgon. Nu ska jag sussa puss på er alla!

/Jess

Tråk lektion

Sitter på en trååkig psykologi lektion! Har ingen aning om vad det är jag ska skriva om så Bajs på det:)

/Jess

H&M













Vem älskar inte höstmodet?


A red jackass

Skönt! Nu är jag nyduschad. Har fått bort all hårspray och allt smink. Älskar att vara osminkad... Går inte omkring med vofflat hår längre heller, vilket känns väldigt bra. Det är ju knappast något jag väljer att gå omkring med om man säger så!

Nu är det snart dags för lite plugg och senare hoppas jag på att träffa "världens mysigaste" ;). Och juste, JAG HATAR MATTE! :)




/Mimsan


Galen dag!

Som ni läste tidigare så var det frilufsdag idag och man skulle vara utklädd! Fasen vad kul det var. Det är ju verkligen inget man kommer att glömma i alla fall! Tro mig!

Jess och Mimsan


Sköna killar från klassen!


Några från klassen på vift...


/Mimsan


80's

Frilufts dag idag då, skit kul! Vi var utklädda till 80-tal och var självklar bäst på allt? Lite synd att vi förlorade dragkampen mot el-killarna bara, men det kunde man ju nästan förutspå.




Så sant...


Jag kan mörda nu!

Arw! Jag orkar inte med matte just nu. Varför måste man kunna det ens?! Okej, jag vet ju varför, men det är knappast kul alltså. Nu ska jag kolla på Gossip Girl. Matten får vänta ett tag.





Jag lever i en grå värld med min tråkiga mattebok just nu!

/Mimsan


Gaarh

Någon annan än jag som typ blir grymt irriterad när man åker ut på Guitar hero när man bara har typ 5 sek kvar av låten!? Fick lust att kasta gitarren i golvet, men gjorde som tur var inte det..

/Jess

Glöm inte!



Vem är veckans snyggaste? Rätt svar får en länk! (Visas på söndag)

1. Brad Pitt                                                                     


2.Kylie Minogue


3. Lauren Conrad


4. Tyler Hilton

Dags för skola!

Sådär, nu är jag fixad och klar för att kila iväg till skolan. Är dock inte frisk än, men måste jag ett historia "prov" så jag slipper göra det någon annan dag. Har ändå bara två lektioner idag, så det kommer inte bli så hemskt!

Idag blir det mycket plugg efter skolan och sen ska jag sova hos Jess. Ska bli kul!




Ha det bra idag!

/Mimsan


Dagens fråga

Vad föredrar ni? Små, lagom eller stora rumpor?

"Baby got back!"





Hatar att plugga

Har prov på medeltiden i morgon, har läst igenom det typ 2 gånger? Borde väl räcka. Eller INTE! Gaah det är så himla tråkigt. Men har bara två lektioner i skolan nu sen är det fredag whoho!

/Jess

Hur ska vi orka?!

 

Buhu!! Hur ska vi orka gå upp imorgon?


Saker som jag MÅSTE ha

  • Stora halsband
  • Ring
  • Lackleggings
  • Paljetväst
  • Nitskärp
  • rutig skjorta
  • Lång kofta

De är några av dom sakerna jag måste inskaffa, och det är snart!

/Jess


Orkar inte!

Jag vill ha massage, en mysig kram och pizza!

- "MAAMMAAAA!"



/Mimsan

Huvudvärk

Har ont i huvudet, så är inte i skolan. Kan heller inte sitta vid datorn för då får jag ännu ondare. Hoppas alla ni andra mår bra!

/Jess

Glöm inte!

Vem är veckans snyggaste? Brad Pitt, Kylie Minogue, Lauren Conrad eller Tyler Hilton? Rätt svar får en länk!


ARW!!!

Jag orkar inte vara förkyld! Man känner sig så äcklig då. Snoret rinner 24/7, huvudet dunkar och man hostar ständigt. I hate it! Har knappt fått någon sömn inatt bara för det. Klarade inte av att gå till skolan idag...

Orkar inte vara sjuk nu...



Nu ska jag duscha och försöka att bli lite fräschare!

/Mimsan


Dålig uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering idag, men har helt enkelt inte haft tid! Hörs imorn.

/Mimsan

Godmorgon!

Är ni vakna? Det är i alla fall jag! Går ju knappt att sova med den här nedrans förkylningen. Det blir inte bättre heller, utan bara sämre. Nu är jag täppt i näsan och hostar som en tok! Men men, jag ska till skolan i alla fall. Vill ju inte missa nåt liksom. Visst är jag duktig? :)





/Mimsan


Singing bee

Var as kul att vara med på inspelningen! Och jag fick sitta längst fram vid ett bord med kändisarna så kommer förmodligen komma med på tv några antal gånger, det var coolt faktiskt. Men sen råkade en av kändisarna spotta ut chilinötter och vatten på mig, det var ju mindre trevligt... Hon skulle lotsas tröst äta och sen började hon skratta så allt flög ut. Nä men nu ska jag väl ta och sova snart, är ganska trött faktiskt.





/Jess


Redo för att dra.

Har fixat klart mig nu, blev inte fint alls. Hinner inte lägga upp någon bild, sorry! Ska möta Pernilla på pendeln och så ska vi åka vidare till frihamnen (eller vad det nu hette) där då inspelningen av singing bee är.

/Jess

I'm done!

Sådär, nu har jag sminkat mig och klätt på mig. Är helt enkelt redo att dra! Iof, ska vi inte dra än men det är skönt att vara klar först i alla fall! Nu ska jag ta och plugga lite mer historia. Ha en fin kväll!

Enkel sminkning...


Kör på jeans idag..


/Mimsan


Farlig sport,

Det är så himla lätt att skada sig på konståkning. Jamenar man åker ju runt på typ knivar? Och det är så lätt att ramla eller åka in i någon. Idag lyckades jag på något sätt rammla så jag vred knät och foten åt fel håll, sedan skärde jag in skenan i benet.. Inte skönt alls! Nu ligger jag i soffan och kollar på madicken och tror min fot börjar svulna upp...

/Jess


Nu är det faktiskt så att...


...vi vill säga en sak!

Varför ska man klaga på bloggare för? Man klagar ju knappast på dem som skriver dagbok, och det är ju typ exakt samma sak? DAAAH.. Låt den som har en blogg få skriva vad den vill och lägga ut bilder, utan att klaga på dem! Om ni nu inte klarar av att se det, sluta läs bloggen då! :]

/Jessomimsan

Det är inte kul att plugga, men är glad iaf!

Hejsan hoppsan världen! Håller på att plugga lite nu. Visst är jag duktig? Har bara fyra sidor i historia (ska läsa om medeltiden) till på onsdag, så har knappast panik! Som sagt, det är inte kul att plugga med jag är glad i alla fall!



/Mimsan

Guitar hero

Någon annan än jag som älskar Guitar Hero? Nu är 5an ute och jag måste ha det! Synd att jag är helt pank bara.. Får ta och tjata lite på pappa! ;)



/Mimsan

Veckans snyggaste



Varje söndag kommer vi att visa de fyra snyggaste kändisarna. Vem blir veckans snyggaste? Rätt svar får en länk! (Visas nästa söndag)

1. Brad Pitt                                                                     


2.Kylie Minogue


3. Lauren Conrad


4. Tyler Hilton

 

 

 

 


Like a drug

Usch och fy! Näsan känns helt svullen pga förkylningen, jag har ont i huvudet och är irreterad. Ska knarka alvedon hela dagen!

Ikväll ska jag på avskedsmiddag för min kusin. Ska bli kul. Vi ska käka kina mat, och jag har precis börjat gilla det så det var ju tur! Förutom det så ska jag plugga idag. Mindre kul...


Pusshej! Ha det bra.

/Mimsan


Sovit ut

Eftersom det inte blev någon utgång igår kväll så gick jag och la mig ganska så tidigt. Så har fått sovit riktigt ordentligt. Snart ska jag dra mig iväg till träningen och sedan ska jag iväg och kolla på inspelningen av singing bee så det blir nog kul.
Ha en trevlig söndag!

/Jess


Svar på tal (Vad dansar Mimsan?)



Fick en fråga om vad jag dansar. Jag tar kurser i afrikansk, street-hiphop, jazz och modern dans. Skitkul! Så nu vet ni ;)

/Mimsan


Mimsan är vaken!

Hej alla! Sitter och käkar nudlar och är jätteseg. Är sjuk också, så det suger. Det blir nog ingen dans idag...

Ska bara ligga i sängen hela dagen...




/Mimsan

Gick upp onödigt tidigt!

Skulle egentligen på träning idag men sedan 10 min innan jag skulle åka säger dom att vi inte har någon tränare så vi slipper träningen! Visst det är jätte skönt, men kan ju omöjligt somna om nu...

/Jess

Livet är underbart

Eller vad tycker ni? Jag är asnöjd i alla fall. Inget plugg idag heller. Så jädrans skönt! Imorgon är det fredag. Äntligen! Har inte så mycket att säga idag..




/Mimsan


Skynda skynda!

Ska iväg på träning nu och måste hinna med pendeln! Orkar egentligen inte träna idag utan vill bara chilla med kompisar eller något liknande. Men men imorgon är det fredag så hoppas att det händer någonting kul då! Hare bra.

/Jess

Arg unge

Godmorgon! Här sitter jag i skolan och väntar på att donken ska öppna. Vi började 8 idag men hade ingen lektion, så jag är ganska lack! hihi :) Börjar 9.40 nu, dampar sönder. Puss

/Mimsan


Andreas Wijk - Cinderella




Så himla bra! :D Hoppas det går bra för honom på Idol.


Danscenter <3

Hemma igen! Har precis duschat och ska snart ta och kolla igenom läxan lite. Har rättskunskap tills imorn...

Älskar danssalarna... (den här dansade vi i idag)



Godnatt raringar!
Sov gott... <3

/Mimsan

MUMS

Sitter och käkar jordgubbar med grädde, så himla gott! Har varit med tess hela kvällen, vi åkte lite moppe och träffade en kompis. Nu ska jag försöka mig på läxan som jag inte fattar vad man ska göra på. Lycka till till mig !



/Jess


Dags för träning!


/Mimsan


Vad tycker ni?

http://mbhockey.blogg.se


Jag är så söt :)

Hur mår ni idag? Helt okej med mig. Är ganska seg faktiskt. Hoppas jag vaknar till lite mer innan dansen, men det lär jag nog göra! Har bara haft två lektioner idag. Så grymt jäkla skönt!

Vad söt jag är idag!


/Mimsan


Skola

Tja tja bloggen! Här sitter jag i skolan och tråkar. Skitkul! Ne... Slutar snart, grymt skönt.
Puss


God morgon!

Godmorgon alla glada och pigga! Jag gick upp ganska tidigt idag fast jag börjar halv 10. Men hann med att äta frukost då som jag annars inte brukar göra och så har jag hunnit vaknat, så det känns bra. Nu ska jag snart börja dra mig iväg till skolan, men ska fixa lite saker fört. Ha en trevlig dag!



/Jess


Idol

Någon som har missat att det är idol nu? Är i alla fall bara 16åringar som kommit med än så länge! Men dom var sjukt bra. Sen stackaren som bara grät hela tiden. Om hon skulle haft lite bättre självförtroende skulle hon säkert kommit med.


/Jess


Videoblogg



/Mimsan


Dagens låt


Där ser man...


Underbara dag!

Hej alla! Är så grymt nöjd idag. Den här dagen är den bästa på länge, är så glad. Fast vet inte riktigt varför... Kanske eftersom jag inte har något plugg idag. I love it! :]

Just nu ligger jag bara och chillar galet i sängen framför tvn och lyssnar på musik. Tror knappast att jag är ensam om att älska det! Snart är det käk så vi hörs senare.

 
 

"All I want is what you got"

/Mimsan

Videosamtal med Kim

Känner mig lite knasig idag, sitter och har ett video samtal med Kim! Vi har jätte kul xD Hihi! Håller på att få damp på tv också eftersom den inte vill byta kanal!



/Jess


Godmorgon!


/Mimsan


Precis kommit in!

Tjoosan, har precis kommit in, har varit ute med Mimi lite. Självklart var vi vid vårat "hemliga ställe" och pratade lite, dansade och lysnade på musik. Det vanliga alltså! Nu ligger jag i sängen och spelar lite gitarr och ska snart hoppa in i duschen. Ciaao !



/Jess


Hej mongo!

Sådär, nu har jag klätt på mig. Blev en väldigt chill och härlig stil. Ser sjukt störd ut på den här bilden, men jag bjuder på den! Nu ska jag ut och träffa Jess och Micke. Ciao!



/Mimsan


HAHA JAG DÖÖR!

/Mimsan

Fixat naglarna igen!

Duschat och kirrat rosa naglar! Om ni inte visste det så gillar jag inte att ha långa naglar. Passar verkligen inte mig. Dessutom går dom bara av hela tiden...

Ikväll ska jag inte dansa eftersom jag förmodligen inte ska dansa så mycket afrikansk dans längre. Det är inte skönt för mitt knä. Så kommer nog bli en skön kväll hemma med någon. Ha't!


Rosa nagellack från Depend (syns knappt med min dåliga mobilkamera)



/Mimsan


Jag älskar Choklad

Var så grymt sugen på choklad idag efterskolan. Visste att det fanns en chokladkaka hemma, eller den fanns där igår men nu var den borta..Men hittade en chokladpudding istället! Så nu är chokladbehovet borta. Ojoj det blev mycket snack om choklad i det här inlägget. Ska nog inte på träningen idag, eftersom jag har massa plugg att göra.. Fast kanske tar en vända i spåret, om jag orkar .

/Jess

Ni älskar oss, vi vet...




 


Dags för skola!

Godmorgon världen!

Nu är jag klar och ska snart rusa till bussen. Vi hörs senare!

/Mimsan

Matte har blivit jätte tråkigt..

Tyckte faktiskt att matte var ganska kul förut, men nu är det absolut inte det! Vet inte vad det beror på, kanske att boken suger eller någonting. Har i alla fall räknat klart det jag skulle nu. Ska nog träffa mimi lite senare, när hon städat klar, så nu får jag väl fixa naglarna eller något. Ha det bra!

/Jess

I'm free

Äntligen så är jag klar med allt. Har pluggat och städat klart nu. Grymt skönt. Nu ska jag ta och chilla framför tvn med en smoothie och kanske träffa Jess lite senare. Hmm, vill nog kolla film... Ha en bra söndag, pusspuss!



/Mimsan

Dagens låt



Lazee ft. Neverstore - Hold on


Ingen kommentar


Bloggläsare som så gärna ville vara med i bloggen..


J*vla jobbiga söndag!

Dålig uppdatering pga övningkörning och plugg. Sorry, men skolan är ju faktiskt viktig! Och sen var jag ju riktigt sugen på att köra lite eftersom det var ett bra tag sen. Nu har jag bara lite svenska kvar att läsa sen är jag klar med plugget för dagen. Skönt som fan!

Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Måste städa mitt rum. Ser ut som en riktig svinstia.. Eller nja, kanske inte riktigt hehe.
Nej, nu måste jag plugga vidare! Hörs.

Visst ser det kul ut? :]


/Mimsan


Seg brutta

Usch, jag är hur slut som helst idag. Råkade somna runt fem på eftermiddagen och vaknade upp för ett tag sen. Vet inte riktigt om jag har orken att dra ut ikväll. Men jag får se. Fick ett par nya klackar idag, så är ganska nöjd.

/Mimsan

090905

Godmorgon! Har precis vaknat, Mimi väckte mig.. Men det var bara bra för annars skulle jag bara sovit bort hela dagen! Nu sitter jag och kollar på tv och ska snart ta mig någonting att äta. Måste få tag på Tess för att snacka om en sak också. Måste jag åka och köpa silverschampo och skrivblock, sedan är det ju tydligen 30% rabatt på hela cubus så det kanske blir planerna för dagen?

/Jess

Hejhej!

Godmorgon! Ska dra iväg och vaccinera mig och kolla upp ett bett också. Hörs senare!

/Mimsan


Videoblogg


Blev fel vinkel, sorry!


Läsare <3 jess & mimsan




Mimsan säger godnatt!

Sådär, nu är jag hemma! Har varit med en kompis hela kvällen. Blev precis klar med plugget. Vi skulle läsa 11 sidor företagsekonomi. Skitkul... Nä nu är jag trött!



Puss och kram svennebanan!

/Mimsan

Torsdag

Vanlig tråkig torsdag.. Lång dag i skolan sedan hem och titta tv och äta middag ( åt sushi igen!) sedan klockan 7 träning. Orkar inte träna idag. Fast det kan nog bli kul, vi ska öva grupplyft och lite sådant. Aja nu ska jag ta en snabb tupplur, hade bra!

/Jess

Hos Tess jao

Sådär, nu är jag hemma hos Tess. Slutade runt fyra idag. Inte skönt alltså. Har inte så mycket plugg idag vilket är väldigt skönt. Nej, nu ska jag röja med Tess! Puss.





/Mimsan


Trötter

Hej alla! Visst är jag uppe tidigt? Börjar ju som sagt 8 idag. Suck.. Vart inte sugen på någon frukost heller så nu har jag en massa tid över till att ligga och chilla i sängen. Ska bli mys. Gosh, vad jag längtar till helgen! Ses om en massa timmar!

/Mimsan

Godnatt!

Kom hem för ett tag sen. Börjar känna mig en aning seg. Ska nog dra till sängen och kolla tv. Hoppas inte att So you think you can dance är slut! Det är ju faktiskt final och jag måste se vem som vinner :O

Ikväll har jag varit ute med lite folk och chillat. Vart hyffsat kul och grymt kallt. Skönt? Helt okej. Imorgon börjar jag 8. Skönt? Inte alls. Men men, jag är nöjd i alla fall. Onödigt och härligt inlägg, visst? Hihi!

Vem tror ni vinner?


/Mimsan


Tess pluggar, jag chillar

Hej! Är hos Tess nu, blev precis klar med plugget. Ska nog ut och röja nu! Puss på er!

Hej mongo :]

/Mimsan


Sushi

Äntligen har jag fått äta några bitar sushi! Har varit sugen på det i flera veckor, eller jag är ju fortfarande sugen på det kan äta hur mycket som hels av det, så himla gott! Ska plugga lite svenska nu, och företags ekonomi så jag slipper göra allting ikväll.

/Jess

Godmorgon och hejdå!

Nu drar jag till skolan, hemma om några timmar igen!

/Mimsan

Suck.



Är besviken på dig.

/Mimsan


Jag orkar inte!

Blä! Lika mycket plugg idag som igår. Ska dra och dansa om en timme. Hinner inte skriva så mycket mer. Kommer att bli lite bloggning från mig på måndagar, tisdagar och onsdagar (har ju dans och mycket plugg). Ha det bra! Fan, vad stressad jag är...



/Mimsan


Inbyggd väckarklocka

Vaknade idag 30 sekunder innan min väckarklocka ringde, det var lite coolt faktiskt, har hänt flera gånger nu. Hur blir det så egentligen? Ialla fall har jag precis kommit hem från skolan nu, är jätte trött och somnade nästan på historia lektionen, fast man vaknade ju upp hela tiden av hennes skrikiga röst.. Nä nu ska jag nog ta tag i några av mina läxor. Hade bra!

/Jess

RSS 2.0