Gigantiska såpbubblor


Ja det var gårdagens aktivitet och idag har det inte hänt ett skit. Måste göra klart alla läxor jag har kvar och sen är det bara att förbereda sig för SOMMARLOVET!


/Jess


Träningsverk! :(

Godmorgon! Vaknade för typ en halvtimme nu och har precis haft en härlig frukost med syrran. Blev en massa snack på både svenska och engelska ;) Well, idag är det fredag och jag är ledig. Så jäkla skönt! Lite senare idag ska jag träffa Jess och fixa lite grejer.

Fy tusan vilken träningsverk jag har föresten! Trodde inte att träningen från gårdagen tog så mycket, men det gjorde den visst! Egentligen tycker jag om att ha träningverk, för att då känner man att man har varit duktig! Det är dock inte lika kul att ha träningsverk OCH vara förkyld...

/Mimsan

Fredag!!!

Härliga fredag igen, och har varit ledig hela dagen hur skönt som helst! Är hemma och chillar hos Axel, gör typ ingenting meen jag börjar bli hungrig så kanske fixar någon mat snart.  Hare GÖTT!

/Jess

Äntligen hemma!

Äntligen hemma! Har varit i skolan och tränat efter det. Inte kul att träna när man är sjuk, men whatever! Kan ju inte ligga hemma och såsa bara för att man är sjuk...
Nu ska jag bara sitta framför datorn och chilla. Har inget plugg alls idag, så det är bara för jävla skönt! Har inte så mycket mer vettigt att skriva nu. HÖRS!

 

Chillarn! Blir ofta såna här "outfits" när jag dansar...

Ska bli så sjukt kul att få börja dansa sen igen när jag är klar med sjukgymnastiken!




/Mimsan

I want you to want me


Har precis kommit in från en promenad med morsan. Eller ah, snarare powerwalk ;) Orkade inte sitta inne hela kvällen och bli tjock, så bestämde mig för att dra ut!
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa lite te och plugga lite mer inför provet som vi har i svenska imorgon.



Juste, är sjukt glad idag. Vet inte varför, men för första
gången på länge så känns allt så j*vla underbart bra!

/Mimsan

Onsdag

Tjosaan!
Ska snart börja dra mig till bussen för att sedan åka i väg till handen! Vi har ju som sagt orientering. Har redan tränat lite nu på morgonen så känner mig lite trött i benen men är ändå piggare så vi får se hur det går!

/Jess

Hej då alla!

Godmorgon! Idag är det onsdag (lillördag).. Hur känns det då alla partajare och fyllon? :D Hahah ;) Har orienteringsdag idag, inte kul, men men måste ju få ett bra betyg i idrott. Får tyvärr inte springa, så jag måste gå hela tiden, vilket kommer ta sjukt lång tid?! PLUS att vi ska iväg till Handen och orientera... Vaf*n ligger det liksom?! :(

Aja, det är ju bra att solen har tittat fram idag i alla fall!

/Mimsan

Klarar inte av att vara ovig!

Nu är det lite mer än två månader sedan som jag opererade mitt korsband. Jag har inte kunnat stretcha eller något liknande efter det, så känner mig sjukt j*vla ovig nu (har ju faktiskt inte stretchat på två månader!!) Men nu har jag i alla fall fått börja stretcha lite smått igen för min sjukgymnast, vilket är väldigt skönt. Klarar verkligen inte av att gå runt och vara lite smått ovig!

 

Två månader efter operationen...

 

/Mimsan


Ta hand om dig själv dag!

Jo en sådan dag behöver nog alla ibland, speciellt när man måste stå ut i skolan varje dag och när man kommer hem har man med sig hela skolan och sitter och pluggar till ett prov eller skriver uppsats.. Fast för mig blir det inte en hel dag, får bli en kväll istället.
Ska ta och träna i en timme och sedan blir det ansiktsmask, hårinpackning och massa mer!

/Jess

Komigen nu, vaf*n är solen?!

Hej på er!

Allt bra med er idag? Vad tycker ni om vädret här i Stockholm? Vet inte riktigt hur det ser ut i resten av världen, men här är det bra dåligt väder i alla fall! Kallt och regn, kan väl nästan inte bli sämre? Förra veckan var det ju sol och stek varje dag, så vad hände med det?! Sommarlov snart ju! :O

Tar och slänger upp dagens cooling här i bloggen när jag ändå håller på!

 

/Mimsan


Glarre och cola!

Sådär, nu har jag och syrrans pojkvän varit iväg och köpt cola och glass, yummy! Så nu blir det att chilla framför tvn resten av kvällen. Skönt!

Haha juste, har tänkt på en sak! Man tar alltid såna där störda bilder med kameran på datan när man inte har en bra dag utseendemässigt. Eller det gör jag i alla fall, tihih. Så nu vet ni det! :)

 

 

 

/Mimsan


My LIPS don't lie

Usch, fy och blä! Nu har jag suttit och pluggat sedan klockan två idag! Pallar inte mer... Har gjort samhälle, svenska och historia. Hur f*n pallar jag?! Ska bli sjukt skönt med sommarlov nu! CAN'T WAIT! Lyllo syrran som tar studenten nästa fredag, får "sommarlov" mycket tidigare! Aja, det är bara att kämpa på!


 

Pussas?



/Mimsan

Måndag

Sitter hemma och tittar på MADE, är lite hungrig så ska väl ta något att äta sen ska jag plugga historia och svenska och BLABLABLA..

Nej men, det var en slapp dag i skolan. Idrotten var speciellt chillpill! Satt ute på en väg i solen eftersom vi hade våran grymma plan så vi slapp göra något, väldigt smart. Känns helt onödigt att vara i skolan nu eftersom det snart är sommarlov så man gör knappt någonting, fast så är det ju varje år så det är någonting man får bli van med! BTW, måste hitta en skolavslutningsklänning! Har dock köpt 4 nya klänningar den här månaden och bara använt en av dom men eftersom jag inte köpte någon av dem speciellt till skolavslutningen så måste jag hitta någon annan, hihi.

Sommaren 2009



/Jess


Adam Lambert

Det här måste nog vara en av de bästa låtarna på länge! Kan lyssna på den i timmar. Den passar så himla bra när man är på ett små taskigt humör också! ENJOY!

 

 


J*vla väder!!

Tjena!

Fy tusan vilket väder vi har idag alltså! Åska och regn, inte kul... Blir en perfekt dag att plugga på i alla fall. Skönt att få det gjort, så slipper man göra det när det är bra väder!

Har faktiskt redan varit iväg och köpt lite saker, så jag har varit vaken ett tag! Vaknade runt 10 idag... Nej, nu måste jag faktiskt sätta igång med plugget. Hörs!

/Mimsan

Sommarbrud!

Sådär, nu har jag duschat och fixat mig. Är alltså klar för en utekväll! Första gången på länge faktiskt... Ikväll drar jag ut med Tess, vilket ska bli väldigt kul eftersom jag inte träffar henne lika mycket nu när vi inte går i samma skola längre!



Btw, tror ni att man kan köra med shorts ikväll eller blir det för kallt?

TRÖTT

Blev ganska sent igår så idag är jag ganska så trött och har varit på dååligt humör! Men nu börjar jag vakna lite och humöret har också stigit. Var i alla fall jätte kul igår, roligt att vara med dem "konståkningstjejer". Vi bubblade grillade och chillade sedan kom några andra förbi också så det var nice.









/Jess


Påväg till psyket...?

Godmorgon världen! Ännu en hyfsat stekig dag här i underbara Stockholm. NICE! Hur mår ni idag föresten? Aldrig någon som svarar, men jag är snäll som frågar i alla fall!
Själv mår jag mycket bättre i alla fall! Är bara lite snuvig nu, så det är skönt. Då kanske jag kan dra ut ikväll eller nånting. Har suttit inne sen i onsdagskväll liksom. ILLA! Än så länge så är det ju bara lördag, så det är ju faktiskt två dagar kvar på helgen!

Juste, igår så gick ju "De tolv apornas armé" på TV6. Var det någon annan en jag som såg den eller? Whatever, den var så j*vla bra i alla fall! Hade fan psykbryt hela natten, låg och svettades och drömde crackade drömmar hela natten. Haha, usch alltså!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och chilla. Sen ska jag, syrran och mamma iväg och köpa skor. Får se om mitt knä klarar av ett par låga kilklackar. Annars får det väl bli några coola gladiatorskor...


Whataya want from me...?



/Mimsan

Chillar i soffan med Benny, Douglas och syrran!

Sådär, nu har ännu en dag passerat och vad har jag gjort? Tjaaa, solat och käkat jordgubbar... Är väl ändå ganska nice! Nu mår jag äntligen mycket bättre btw! Har bara j*vligt ont i halsen och i öronen!

Ikväll blir det film och gurka med dippsås, visst låter det gott?!

 

Jag, Benny och syrran nyss!

 

/Mimsan


Dagens låt

 

 


Feber, löööök, nyvaken, HUNGRIG

Jaha, då var det fredag igen och jag mår fortfarande piss. Det betyder att det inte blir någon utgång för mig den här helgen. Men men, kan ju vara skönt att bara stanna hemma ibland också. Ska ut och sola lite senare idag när solen tar som bäst. Lika bra att jobba på brännan när man ändå inte har något bättre för sig!

Nej, nu ska jag upp och äta frulle. Har ju varit uppe sedan fyra imorse bara för att jag har mått så dåligt, så jag börjar bli lite smått hungrig nu! Vi hörs senare raringar...

 

Visst har mitt knä läkt bra? :)

 



/Mimsan

Kul att man har feber!

Kul, nu sitter man här i soffan framför tvn (precis som jag gjort hela dagen), och märker att jag har feber. 38,5 tror jag att jag har (?) AWESOME! eller inte... Kommer att missa nationella i matte imorgon, vilket suger! Hur gör man då? Får man skriva det nån annan gång då istället eller?

*suck*, hemska dag...

 

Jag och min syster Mimsy

 

/Mimsan


Torsdag

Ska snart iväg på torsdagsträning! Var ett tag sen jag var på den tror jag? Fredag i morgon i alla fall så det är ju typ super nice. Och då kommer Jossan hem till mig och sen ska vi dra till Karin och chilla GAALET!
Gud vad jag älskar sommaren...


/Jess

Nu ska jag ut och sola!

Nu är man verkligen sjukt sugen på sommarlov! Det måste väl ändå alla hålla med om!? Idag är det bara 20 dagar kvar men det är bara 10 skoldagar kvar. FIFAN VAD SKÖNT! =D Ska bli så mysigt med alla kvällar i skärgården, seglingen i Kroatien och bara steka med kompisar hemma i Stockholm! Och man får ju inte glömma alla heta killar, rawr!

Jag och Jess ska försöka blogga så mycket vi kan under sommaren. Lägga upp mycket bilder, videobloggar m.m. Hoppas att ni blir nöjda då!


 

 

 

/Mimsan


Palla bli sjuk på sommaren?

Godmorgon på er! Allt bra? Själv har jag gått och blivit sjuk igen, känns typ som halsfluss :/ Så jag stannar hemma från skolan idag med hopp om att må bättre imorn. Måste nämligen till skolan imorn eftersom vi har nationella i matte då...

Får se om jag orkar sätta mig ute och sola idag. Mår verkligen sjukt dåligt! :/ Ska fixa lite te nu i alla fall och försöka få i mig nåt att äta. Synd att min hals inte pallar med hårt knäckebröd nu bara... Tycker inte om mjukt bröd längre! :O Men men, om jag inte kan äta är det väl bra inför sommaren? SMAL DIRRMODE! *suck*, dessa ideal vi har nu förtiden...

Hörs senare!

/Mimsan

Sommar och sol

Härligt väder den här dagen också! Idag blir det shorts för vill inte plågas av värmen som jag gjorde igår. Snart drar jag iväg till skolan men just nu sitter jag och skriver ut några skolarbeten som ska lämnas in.
Ha en riktigt soligdag!

/Jess

Bad ikväll!

Sådär, nu är vi hemma hos Jess och fixar sallad. Vi ska nämligen iväg och bada nu ikväll! Mysigt va? Aja, hinner inte skriva så mycket mer nu, hörs sen! :)

We know you love us...

/Jess & Mimsan

God morgon

Har en lång sovmorgon idag. Börjar inte förren klockan 11:30 och då ska vi ut i skogen och leka skogsmullrar, woho!.... Nej inte så jätte kul. Sedan slutar vi 5 och då ska jag hem och tjäna lite pengar genom att städa bilen och om jag hinner börja sy upp pappas byxor också. Man behöver ju så mycket pengar man kan få till sommaren, eftersom man inte fick något sommarjobba.. Aja nu börjar jag bli lite hungrig så kanske ska äta lunch redan nu ?



/Jess


The Sims nörden!

Var jätte länge sen jag spelade, men eftersom jag var sjuk idag så spenderade jag några timmar i Simvärlden..
Sedan upptäckte jag att ett nytt spel är påväg! För er som också är nördar så kan ni ju inskaffa det så ni har någonting för er att göra i sommar. Liksom vem vill lika och steka på stranden och röja galet när man har ett nytt The Sims spel? DRIIVER! eller...? ;)



/Jess


Music is my drug

Slänger in dagens låt när jag ändå sitter här och pluggar vid datorn! Är inte Jess & Mimsan för bra? Vi gör så mycket för er läsare, f*v vad bra vi är! Ni måste väl ändå älska oss gaaanska mycket?


 

 


VIKTIGT!

Nu ska jag upp och ta en sån där superhet dusch, bara så ni vet...

This week...

Sådär, nu har jag gjort en väldigt vacker bild på paint där jag ritat alla planer för veckan. Tror inte att jag har några viktiga bloggmöten faktiskt! :O Hhahah ;) Kanske kommer senare när man blir sådär känd som alla andra blondin-bloggerskor? Aja, här har ni mina sjukt viktiga planer!

 

/Mimsan


Dags att banta inför sommaren då? :O

Tja alla uuuunderbara blogläsare ;) Haft en stek dag? Det måste ni ju haft, annars är ni ju bara fööör mongo.. ! ;) Har precis kommit hem från skolan och sjukgymnastiken. Så ja, sjukgymnastik går jag fortfarande på, kommer göra't i ca 5 månader till! Så det är bara att vänja sig vid mitt tjat om det!

Ska inte äta nåt mer idag i alla fall. Måste ju bli av med min feta mage inför sommaren,
eftersom Kissie sa ju faktiskt att man inte kan vara tjock i bloggen! :O Så jag känner f*n en del press nu, buhuuu! Aja, det är bara att sätta igång med bantningen! ;)


NÄÄ, alltså den där kroppen funkar ju bara inte...!?



I know you love me, och om ni inte gör det så kommer ni göra't inom en snar framtid...


/Mimsan

Tja tja!

Dax att komma igång med bloggskrivandet igen då! Har hänt mycket ni har missat, jag har färgat håret, köpt några nya skor och massa kläder.. HAHA klart ni har velat veta hur allt det ser ut liksom?! Aja idag är jag sjuk.. Hade kramp i magen hela natten och mådde illa så fick ingen sömn och har fortfarande ont i magen..

Stackars miig! Nu ska jag kolla fiilm.

/Jess

Tråkigt att Jersery Shore är slut nu!

 

 

Orginalet!

 


Parodi på Jersey Shore gänget!

 

För er som har kollat på Jersey Shore så fattar ni det roliga ;) Från början tyckte jag att serien var skitdålig, men sen fastnade man. Precis som man fastnade för Paradise Hotel, heheh ;) Synd att det är slut nu bara!

 

/Mimsan


Om designen...

Vi kommer fixa en ny design så fort vi får en idé om hur den ska se ut. Så håll ut! Snart är era favoriter Jess och Mimsan tillbaka igen! Vet att ni har saknat oss en del, men vi har lyckats ha kvar en del besökare iaf! Den här gången är vi tillbaka och är ännu snyggare och ännu skönare! Bara för att provocera lite ;) Vem vet, vi kanske går från småbloggare till storbloggare? ;) Hahah!


 


/Jess & Mimsan

Saknat mig?

Hade verkligen lust att skriva lite här i bloggen! Det var ju typ en månad sen? :O Men har kännt att bloggen är så ful och därför har jag inte orkat höra av mig. Även Jess har slutat skriva har jag märkt!
Har funderat på att fixa till bloggen till sommaren, eftersom det händer så mycket kul i våra liv då som ni förmodligen gärna vill ta del av!

 

Did you miss me...? ;)

 

/Mimsan


RSS 2.0