Helt slut!

Har haft massa fys tester och grejer, skulle springa 3km så snabbt som möjligt och armhävningar och sådant skit. Gick ganska bra, fast är helt slut i benen nu. Det roliga va att när jag var inne på andra varvet kom en kille och sprang bredvid mig som tyckte jag var grymt snygg och ville ha mitt nummer. Jag gav inte ut det såklart för kände inte riktigt att jag hade tid med det. Snacka om att dom stirrade varenda gång jag sprang förbi, HAHA!

/Jess

Ge upp

Måste inse att jag borde ge upp att försöka :)

/Jess


STRESS!

Usch och fy. Nu är jag trött! Har precis kommit hem och ska snart iväg och dansa. Innan det ska jag käka och plugga. Blä, jag orkar inte allt det här nu. Och om det inte var nog med det så har jag världens mensvärk och vred dessutom till mitt skadade knä idag på idrotten.

/Mimsan


Så mycket i tankarna

Har varit ute i parken lite med Emelie nyss, kände att jag behövde frisk luft och prata ut om saker. Har så mycket jag tänker på just nu. Så mycket i skolan och andra problem. Nu ligger jag i sängen och funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart, fick inte så mycket sömn inatt.

En sliten jess



/Jess


Daniel Powter


Just nu...





/Mimsan


Hej då!

Nu drar jag till Tess och chillar vidare där. Ni får ha en bra söndag så hörs vi lite senare!

Mjukisar...

...och inget smink


/Mimsan


Skönt med skjuts på kvällen

Hej hallå! Vaknade för ett tag sen, men har inte kommit upp ur sängen för det :] Ska träffa Tess snart tror jag. Är sjukt taggad på att bara sitta framför tvn och kolla på MTV hela dagen. 

                                          Just nu på MTV



Igår var vi på tre olika ställen. Först var jag, Ida och Jess hemma hos Jess och käkade, sen fick vi skjuts till en fest (så jobbigt att åka buss..) och efter det drog vi och träffade några kompisar. Vet inte riktigt om vi fick några bilder från gårdagen, men i sånna fall har Jess dom. Får se om hon orkar lägga upp dem idag.

/Mimsan


Härliga lördag

Åh vad jag älskar lördagar! Det är så grymt skönt att ligga och slappa i sängen hela dagen.
Ska nog byta om snart och sen kila över till Jess. Vi hörs där!

Puss!


/Mimsan


Gravity


Lördag

Ligger och tittar på tv just nu, ska snart upp och städa mitt rum. Den vanliga lördagsstädningen( som tyvärr inte blir av varje lördag)
Idag ska resten av familjen iväg på kräftskiva så jag får fixa middag själv. Får väl hoppas på att dom lämnar lite pengar så jag kan köpa något färdigt. Förlåt för att jag lägger upp så lite bilder, men Mimi har ju min kamera hemma hos henne. Får hoppas på att hon kommer ihåg att ta med den ikväll.

/Jess


Godmorgon!

Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen. Har legat där ett bra tag nu och bara chillat framför tvn.
Ikväll blir det nu utgång och jag och Jess ska försöka komma ihåg att göra ett videoinlägg ;) Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Alltid lika glada när vi gör videoinlägg! Klart att ni älskar oss...


/Mimsan


Träning idag dåra..

Har precis kommit hem från skolan, fick sluta tidigare pga att det inte blev någon matte, woho ! Sitter vid synten och försöker lära mig The river flows in you, den är så himla fin, och svår! Ska på träning idag också, var ett tag sen jag stod på isen, typ två veckor sen. Vi ska ha några nya som ska komma och testa också så det ska bli kul (om dom nu kommer..) Jaja nu ska jag fortsätta öva, Hare gött!

/Jess


Grattis syrran!

Idag fyller syrran 18 år. Wiehoo! Hann gratta henne lite snabbt nu på morgonen innan jag måste kila iväg till skolan. Börjar 8 idag och slutar halv 5, snark... Aja, ha det!

Nu är du 18 år syrran!!


/Mimsan

Grymma...

 


Kan inte sluta skratta!

HAHAHAHA, sitter och kollar på en bild som jag tog idag när vi fick skjuts hem från skolan. Jess och en annan snubbe fick sitta bak och där är det j*vligt lågt i tak. Såg så kul ut! Dom vart ju inte speciellt nöjda alltså..

Eller ah, Jess ser ju nöjd ut iaf!


/Mimsan

Jag är såå seg...

Hej alla!

Idag slutade jag väldigt tidigt vilket var grymt skönt. Började 09.30 och slutade 12.00. Så jag har i stort sätt bara chillat framför tvn resten av dagen. Vart riktigt seg.. Om ett tag ska jag dra iväg och dansa. Är inte speciellt taggad för det idag, men men. Tjopåer!



/Mimsan

Dagens låt



Steve Miller Band - The Joker


Aftonbladet.se

Gick in på aftonbladet och hittade det här. Hur sjutton lyckas man? :O



LÄNK till filmklippet


/Mimsan

Ännu en dag i skolan avklarad!

Har så grymt ont i huvudet nu, och är trött. Suttit och lyssnat på alla jävla lärare hela dagen. Får väl ta en tupplur nu eller någonting. Kommer nog inte kunna hålla mig vaken hela dagen. Imorgon är det i alla fall ingen jobbig dag, bara två lektioner så det är nice.

/Jess


Hemskt!

Var länge sen det var så här svårt att komma upp ur sängen.. När klockan ringde trode jag att det var helg och att jag hade glömt att stänga av väckarklockan, det var inte kul när man upptäcke att det inte var så. Ser förjävlig ut i håret och orkar inte bry mig om vad jag sätter på mig. Och det är ska man stå ut med flera gånger i veckan! Usch...

/Jess

Trött...

Hej och godmorgon!

Vaknade 06.00 idag eftersom jag börjar 08.00. Och yes, det var hemsk att komma upp ur sängen! Är grymt trött... Ska snart kila iväg till bussen, så ni får ha det så bra!

/Mimsan

Så värdelös, men ändå så bra!


Roligaste på länge!

Oj herregud i jerusalem vad kul det här var! Kan verkligen rekommendera afrikansk dans. Man måste inte göra rörelserna snyggt, vilket var väldigt bra eftersom jag aldrig dansat det förut. Men det gick grymt bra faktiskt! Är stolt :)




Här
är danscenters hemsida

/Mimsan


J*vla knä..

Nej jag vill inte! Imorgon ska jag magnetröntgas. På pappret står det att man ska ligga där i 30-60 minuter. Kommer ju få panik! Hmm, jag undrar om man kan ta med sig en Kalle Anka tidning som man kan läsa när man ligger där..



/Mimsan

Mimsan är inget mattesnille

Tja tja bloggen! Här sitter jag och chillar framför datan. Planer för dagen då? För mig är det dans som gäller. Har bytt från min förra dansskola till en ny, Danscenter heter den. Blir nog kul! Idag ska jag dansa afrikansk dans, imorn street och på onsdag jazz. Ser fram emot det!

Nu är en ännu en dag i skolan avklarad. Hemskt att man måste börja gå efter det vanliga schemat. Vi hade ju som sagt ett matte test idag, och usch, det gick inte så bra alls! Har ju typ glömt allt efter sommarlovet...

Chillar galet framför tvn nu innan dansen



/Mimsan


Gaah!

Första rigtika skoldagen var idag, eller ja med riktiga lektioner. Började med svenska och matte prov, kul! Kommer inte ihåg någonting, har inte använt  hjärnan på hela sommarlovet så det blev lite jobbigt. Träning idag också, i hödalid! Jobbigt...

/Jess

Blöt BH

Sitter här med en blöt bh, inte skönt alltså! Har varit hos Hampus och badat, och nu orkar jag inte gå upp till mitt rum och byta om. Jag vet jag är slö.. Måste vila upp mig lite tills träningen sätter igång. Och våra jävla tränings scheman suger! Lörda och söndags morgonar, hej då ute livet? Nä jag ska nog klara mig, det är trots allt inte så varenda vecka..

/Jess


Hos mormor och morfar

Sitter hemma hos mormor och morfar just nu eftersom mormor har fyllt år. Hittade lite bilder på mig här på datan som jag inte sett förut. Man blir ju chockad.. Haha, riktiga paparazzi bilder.

Syrran och jag på min födelsedag



/Mimsan


HAHAHAH


Mystiskt bett.. ?

Vaknade upp idag och märkte att jag hade något slags bett på benet? Det var rött lite svullet och ömt. Har ingen aning om hur jag fick det.. Aja nu ska jag väl fixa mig lite, ska åka in till stan med Tess som ska prova en klänning till ett bröllop. Tror nästan att jag borde lämna mitt kort hemma så jag inte ska spendera mera pengar.. Måste ju spara lite i alla fall.

/Jess

11.31

Godmorgon på er alla sockertoppar!

Allt bra? Jag är trött och halvt sliten. Gårdagen var helt ok. Ska snart iväg och spendera lite pengar med mor. Ah, det var väll allt.

/Mimsan

Lördag

Ska man hitta på idag på dan då? Kvällen är fullbokad, kräftskiva sedan party party, men nu på dan då? Får väl bli att städa rummet eller någonting sådant tråkigt. Kanske kan spela lite Sims också ! Det var ju ett tag sen.. Iallafall hade vi en riktigt härlig kväll hemma hos Hampus igår, chips godis frukt m.m. Drog dock hem ganska tidigt eftersom man var så himla trött.. Aja ni får ha en trevlig lördag!

/Jess

Dagens låt


It's friday!

Och jag ska nog inte göra något speciellt. Ska nog kila över till en kompis snart och sen får jag se vart denna fredagskväll för mig.

Idag slutade vi runt 10 vilket var väldigt skönt, fast ändå inte. Då visste man inte vad man skulle hitta på resten av dagen. Jag förstår inte riktigt hur det kommer sig att regnet började falla framåt kvällen? På dagen var det beach-väder liksom!
Aja, ni får ha en fin kväll och vi hörs.



/Mimsan

Jessomimsan camar med sina fans


Tre dagar räcker

Usch, ännu en tidig morgon. Jag orkar inte gå upp så här tidigt längre, tre dagar i skolan räcker! Hehe... Men det är så jobbigt att somna tidigt, och gå upp tidigt. Inget man varit van med under lovet precis. Aja, hoppas vi slutar tidigt idag! Nu måste jag snart kila iväg till bussen den här härliga sommarmorgonen.
Ciao!



/Mimsan

Dax att sova

Om man ska orka upp tidigt imorgon måste man sova nu. Usch det suger att gå och lägga sig tidigt. Men har precis tvättat håret så det kommer bli helt cp i morgon bitti eftersom jag sover med halvblött hår, så måste gå upp tidigt och fixa det.. Suck. I kväll har jag i alla fall lekt i en lekplats, hoppat hage, gungat och gått balansgång.Älskar att vara barnslig. HIHI.

Videoblogg


Andra skoldagen

Jaha så var det dax för den andra dagen i skolan. Idag var det verkligen svårt att komma upp från sängen för sov så jävla skönt! Men man vill ju inte komma försent. Får se vad vi gör för roligt idag då, vi ska tydligen ha fottografering, då bilderna alltid blir skit fula...
Ha en bra dag !


/Jess

Vi är bäst


Bloggfan som ville vara med på bild :)

Usch fy blä, är mållös

Den här vackra gosaken hittade en kompis när han skulle duscha. Jag darrar...


/Mimsan

Första skoldagen

Då var det avklarat, var inte så farligt, ganska kul faktiskt. Men tyvärr kommer det ju bara vara nu i början då man slipper plugga men nästa vecka börjar helvettet.Skolan är ju trotts allt inte en fest som vi inbillat oss att den ska vara hela sommarlovet. Jaja det blir nog bra, bli kul sen när man lärt känna sina nya klasskompisar också..

/Jess

Sommaren är kort

Hej då sommarlovet, och hej gymnasiet! Suck, nu börjar alltså skolan igen. Visst, ska bli kul med nytt folk, men tanken på att använda hjärnan igen är inte speciellt frestande.. Aja, det är bara att kämpa på!



/Mimsan

SUCK



/Mimsan

Nya kläder!

Är med Ida just nu och lysnar på musik. Det är skönt nu efter långa dagen vi haft. Började med att vi shoppade lite och jag hittade lite grejer till slut, var lite svårt i början men sen flöt det på. Sedan skulle Ida göra syntest för att få börja övningsköra, lite orolig över att ha henne på vägarna... Hihi. Sedan drog vi till solariumet där Mimsan och Tess också var. Man vill ju vara lite brun till skolan börjar! Gaah har panik för det..








/Jess







Nu drar jag

..iväg och träffar Ida! Har käkat två ägg mackor till frukost så jag inte ska bli hungrig när jag shoppar och behöver då spendera pengar på mat... sådant slöseri bara. Får se vad jag hittar idag då, är ute efter ett par skor kanske?

/Jess


Har tråkigt..

Sitter och lysnar på usla låtar som jag hittat på youtube så kul har jag:) Var ju som sagt i stan idag men var inte så himla shoppingsugen idag så får göra ett nytt försök i morgon. Ska åka in till skärholmen då med Ida. Någon som blir förvånad när jag säger att jag och mimi köpte precis lika dana rosa skol saker ? Nej trodde väl inte det.. Nu ska jag titta på antingen Hip hip hora eller fjorton suger. Får se vad det blir.

/Jess

Hahaha



Dagens låt




I'm back

Kom hem från stan för ett tag sen. Hittade en kavaj på Topshop och lite saker till skolan. Regnet föll också, som vanligt..(?) Ha det bra!

Jess vart astaggad!


Nja, blev inte så mycket rosa?


Kavaj från Topshop (åh, vad jag älskar mina underbara mobilkamera)


/Mimsan

It's a secret

Sådär, nu håller jag på att ställa om dygnet. Vaknade 08.00 idag, men behöver inte säga varför. Idag blir det nog att dra in till stan och spendera pengar. Måste ju ha lite nytt till skolstarten, som är på onsdag :(... Nu blir det frulle framför tvn, byebye!

/Mimsan

Dagens låt


The voice

Det var inte någon höjdare precis om jag får säga det själv, så mycket folk som man måste trängas med och sen kom ju regnet. Och vad var det för idiot som kastade in en tårgasbomb mitt i folkmassan? Tur att man inte stod där då i alla fall.



/Jess

Sega söndag

Sitter här framför datan med Tess just nu. Vi är jävligt sega. Min brännskada på smalbenet från avgasröret svider. Ah, tja!

/Mimsan

Är det fredag, så är det!

Bild från gårdagen. Tess är underbar, jag är underbar, vi är underbara och bilden är underbar


/Mimsan

Svar på tal


Fick en fråga om vilken skola och linje skulle vi ska gå. Vi ska börja på Sjödalsgymnasiet som ligger i Huddinge och gå linjen SMEK- Sam Ekonomi....

Träningsvärk

Och så var man hemma efter en veckas träning, grymt skönt det är att få sova i sin egna säng. Tränat ca 35 timmar den här veckan så inte konstigt att man har träningsvärk! Nu sitter jag i alla fall i soffan med badrocken och bara slappar och käkar godis, MUMS!

/Jess

It's Tess & Mimsan, bitch



/ Mimsan

Fredag!

Sådär ja, nu har jag vaknat till och fixat mig. Om ett tag kommer Tess förbi. Fan, jag klarar inte av att sitta inne längre! Och juste, det är ju fredag idag. Då hoppas vi på röj!
Pusshörs!

Älskar mamma och pappas säng...


/Mimsan

Dagens låt

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

Mimsan är alltid seriös...





/Mimsan

Svar på tal (playahead?)



Fick en kommentar om att vi sprider bloggen på playahead. Ja, det gör vi. Med tanke på att småungar läser bloggar ständigt och på playahead finns det i stort sätt bara småungar nu förtiden :) Därför är det ju ganska smart att sprida den där!

BLACK



/Mimsan

Dagens låt



Westlife - My girl

Jess kommer hem imorn!

God morgon!

Visst är jag uppe tidigt idag? Hade faktiskt ställt klockan för en gång skull. Måste ju börja vända på dygnet nu, eftersom skolan börjar snart... :'(
Nej nu måste jag upp och fixa frulle. Och juste! Imorn kommer Jess hem igen.

/Mimsan

Se upp!











/Mimsan

18.29



/Mimsan

Dagens låt



Tyvärr så får ni inte veta vad den heter :)

Tja läget?

Sådär, nu har jag äntligen vaknat. Blev inte av att jag sov inatt, eftersom vi kollade film hela natten. Har inte så mycket mer att säga nu. Puss

/Mimsan

Vi garvar åt er!

SUCK...



När ska ni fjortisar fatta att det finns ett liv utanför den här hemsidan?!

Snuskväder...

Herregud, vem hatar inte vädret just nu? J*vla regn alltså!

Men men, nu har syrran äntligen kommit hem från en röjig vecka i Grekland. Det var ett bra tag sen man såg henne! :O

Nitarmband från syrran



/Mimsan


Dagens låt



U2 - With or without you

Kan fjortisarna, så kan vi!

Tess sov hos mig igår också. Innan det träffade vi lite folk utanför coop. Det vart musik och coca cola, yummey! I alla fall, när vi kom hem åkte mjukisarna på och sen blev det att fota framför spegeln. Visst, sånt är väll kul i typ någon minut. Fattar inte att fjorisarna orkar göra det hela dagarna. Stå och puta med läpparna och vara så fredliga med sina peace fingrar när dom tar kort med mobilkameran...Visst kan hända att man gör det ibland själv, men fan inte hela tiden.




/Mimsan


Blommigt


(Älskar Tess linne...)


/Mimsan

Hungrig brutta!

Kom precis in, har varit och badat hela dagen. Eller ah, blev inte så mycket bad, mest stek på handduken. Vädret var så tar framåt slutet.

Shit, vad jag är hungrig! MÅSTE HA KÄK! Hörs.





/Mimsan

Dagens låt



The Pussycat Dolls - I hate this part


Jag är en riktig djurvän

Hej och godmorgon!

Har precis kommit upp ur sängen. Inatt sov Tess hos mig också. Dock somnade vi väldigt tidigt. Man brukar ju vara uppe ganska länge när man har nattligt besök eller kompisar som sover över...

Men men, igår var vi ute och träffade några kompisar. Fast innan dom hade kommit såg vi en fet flock med korpar som flög omkring, och en blev nerknuffad tror vi. För den kraschlandade på gatan. Självklart hjälpte vi den (INTE MED HÄNDERNA, VET ATT DET FINNS SJUKDOMAR). La den i jeansjackan, så nu måste den tvättas många gånger! Tillslut kunde den flyga iväg igen, fan vad vi är bäst!



/Mimsan

Dagens låt



Staffan Hellstrand - Lilla fågel blå


Hej så länge!

Godmorgon!

Har precis käkat frulle och ska snart dra iväg och slinga håret och klippa mig. Hoppas inte att dom klipper för mycket! Ibland verkar det som frisörerna inte vill att man ska få ha långt hår, och därför klipper dom av allt... Aja, det ska nog gå bra! Ha en fin söndag.

Min älskade mobilkamera...



/Mimsan


Mimsan <3 Alvedon

Fyfasen vilken jäkla huvudverk jag har. Blir så irreterad. Hade sett fram emot en dag i solen, men icke. PANG! Och där kom huvudverken. Tur att jag kan knarka alvedon...

En sliten och inte så glad Mimsan...


/Mimsan

Dagens låt



Postgirobygget - Idyll

Segis Mimsan

Hej alla!

Herregud, vad jag är seg idag. Orkar inte ens resa mig ur sängen. Borde nog gå ut och få lite frisk luft nu och kanske träffa Jess och Tess? Fast först blir det en dusch! Hoppas att ni får en fin lördag, så hörs vi lite senare...





/Mimsan

Hemma igen, på riktigt!

Såja, nu kommer jag vara hemma resten av lovet. Har varit ute med båten i nästan en vecka nu. Kanon väder hela tiden, underbart! Har fått färg på kroppen, så är nöjd. Nu ska jag och Jess försöka uppdatera lite oftare. Men hallå, vem är inne på datan när det är så bra väder?

Träffade två pojkar på Utö...


/Mimsan

På väg hem!

Nu sitter jag i bilen på väg hem, det tar 4 timmar och 20 minuter att åka tror jag så det är inte så farligt. Bara att kolla på 3 filmer och så är man framme sen. Igårkväll var vi i alla fall ute och åt och sedan kollade vi på en utomhusteater, super kul  var det!





/Jess

Dagens låt



Lady Gaga - The fame

Älskar min säng

Godmorgon!

Visst är jag uppe tidigt idag? Har äntligen fått sova i min egna säng. Man uppskattar det grymt mycket mer när man sovit i en båt i en vecka typ...

Idag kommer Jess hem. Det ska bli kul att träffa henne igen. Det var ju faktiskt en vecka sen...




/Mimsan

RSS 2.0