Hemma igen!

Sådär, nu har jag kommit hem. Tänkte bara höra av mig lite kort eftersom jag vill vara duktig med uppdateringen! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Wallander som går på TV4 just nu. Godnatt!

 

/Mimsan


Bjuder på en gammal bild

Nu ska jag ut med Tess! Blir väl en promenad eller något. Känner verkligen att jag måste röra på mig! Har bara suttit här som en jävla soffpotatis i flera timmar nu... Så vi hörs senare när jag kommer hem!

Tess och jag förra valborg..

 

/Mimsan


Mina simmar kommer att dö...

Visst har jag varit duktig med att uppdatera dom här dagarna som Jess varit borta? Är riktigt stolt faktiskt! Haha, btw, när jag spelade Sims nyss så laggade allt ihop, så mina simmar kommer typ att dö. ILLA!

När jag ändå bloggar lite så kan jag passa på att lägga upp några favoriter just nu! Är grymt sugen på att köpa en ny jacka. Dom här godingarna kommer från ASOS...

 



ASOS

/Mimsan

Shoppat lite...

Drog precis och shoppade lite snabbt med mamma nyss. Kände att jag behövde mer leggins, så det blev ett par beigea och ett par "jeansblå". Nu ska jag kolla på någon skön rulle eller kanske ett avsnitt Weeds? Hehe, är nog mer sugen på Sims 3 faktiskt... Snabb och kort update vart det nu!

Leggins från H&M och Gina Tricot

 

Linne från H&M

 

/Mimsan


Mina piller...

Det här är alltså pillrena jag tar. Har ingen aning om vad det är dom gör, eftersom jag aldrig har fått någon allergichock förut. Men men, jag tar tabletterna tills alla utslag är borta. Vilket dom iof nästan är. Bara några få kvar faktiskt. Någon som vet något om dessa piller? Skriv i sånna fall!

 

/Mimsan


Somnade 21.00 igår!? :O

Tjena!

Vaknade runt 10 idag. Vaknade av att jag fick massage om jag inte minns fel! ;) Det var en j*vla nice väckarklocka. Men av vem säger jag inte, hihi! Igår somnade jag runt nio, och ja, det är helt stört! Brukar alltid vara vaken halva nätterna när det är helg, men blir ju som sagt väldigt trött av allergipillrena jag tar. Dessutom har jag blivit väldigt risig under den här helgen, så ska nog till vårdcentralen imorgon igen. Suck...

Så igår gjorde jag alltså inget speciellt, men ibland kan det faktiskt vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt..

/Mimsan

Svar på tal

 

Fick nyligen en fråga om jag solar solarium eller inte. Men nej, det gör jag inte. Orkar inte betala för en bränna som ändå försvinner snabbt som attan. Den bruna färgen ska komma natruligt tycker jag! Visst kan jag kanske sola solarium inför någon "högtid" eller så, men det händer ytterst sällan! Kan iof hålla med vissa om att det är väldigt avkopplande att ligga där i solariumet och lyssna på musik...

 

 

 

/Mimsan


Bilder från fredagen!

Som jag sa så spenderade jag och några andra fredagen hemma hos en kompis. Det var kul! Fick skjuts hem av syrran under natten också, så det var nice! Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen :)

Wie!

Jonas, Tessan och Sandra!


Sandra, Tessan och jag, hehe...


Carl!


/Mimsan

Nyttiga Mimsan

Godmorgon! Mår ni bra? :) Själv är jag sjukt trött! Vaknade typ halv 9 idag. Suck... Aja, igår var vi i alla fall hos en kompis och chillade lite och spelade Guitar Hero m.m. Vart en rolig kväll, så jag är nöjd! Är lite tråkigt att jag blir så trött av dessa allergi piller jag tar nu..

Nu har jag precis käkat en nyttig och stor frukost; ananas, knäckebröd och ägg! Känner mig riktigt duktig. Åt knappt nånting igår, råkade glömma middagen, så vart sjukt hungrig idag! Nej, nu ska jag ta och lyssna vidare på Lisa Nilsson. Är grymt skönt såhär på morgonkvisten ;)






/Mimsan


I shake, I move

Nu ska jag snart kila iväg till bussen för att dra och möta upp Sandra, Tessan och Calle! Har inte så mycket mer att säga förutom att röj hårt ikväll, det är ju fredag!

 

/Mimsan


Dagens outfit! (gud vad jag hatar det ordet...)


Såhär såg jag ut under dagen...


/Mimsan

Jag talar ut

Tjenis penis! Sitter och lyssnar på Mange Schmidt, vilket var ett j*vla bra tag sen! Har börjat leta lite i garderoben efter kläder till kvällen. Vettefasen vad jag är sugen på att ha! Shit, ibland kan Jess & Mimsans inlägg vara så sjukt tråkiga och ointressanta, men whatever, ni verkar ju gilla det eftersom ni fortsätter att läsa varje dag (?) Tycker att det går väldigt bra för mig med uppdateringen nu i alla fall, även om Jess inte är hemma!

Nej, nu ska jag upp och ta en dusch. Däckade typ direkt när jag kom hem förut, så jag känner mig lite ofräsch just nu!

/Mimsan

Back from school!

Sådär, nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Stannade kvar lite efter skolan och drog till donken med några kompisar och efter det kollade jag lite i affärer. Men vet ni vad? Jag köpte inget! Hittade en ganska söt vårjacka på H&M, så kanske borde chacka den.

Kvällens planer blir att dra ut med några kompisar från klassen. Blir nog kul! Nej nu ska jag upp och käka lite, är grymt sugen på något!


Finns även i beige och mörkgrön tror jag. Men jag har redan en liknade i beige som kommer från ZARA...

/Mimsan

Nu drar jag till skolan!

Godmorgon föresten! Blev ett svar på tal så här direkt på morgon, men var bara tvungen att yttra mig om en sak! Aja, nu ska jag snart iväg till bussen och åka mot skolan. Haha, mamma väckte mig runt 7 idag och trodde att klockan var 8. Så jag for upp ur sängen, men efter ett tag märkte jag att klockan inte var mycket alls. Vart lite smått sur där ett tag faktiskit...

Juste, fick min kallelse till Sofia Hemmet, där jag ska göra min knäoperation, igår. Operationstiden är dock inte förens i mars, tror att det var den 5e. Men dom är tydligen fullbokade där hela tiden, så det känns ju bra i alla fall! Då vet man att det är en bra klinik ;) Men står även med på en snabblista, så kanske kan få ett tidigare datum! Nej nu måste jag kila till skolan...



/Mimsan

Svar på tal

 

Fick en kommentar om att jag kanske är allergisk mot nickel och det var därför jag fick allergichocken, men mest troligt inte. Har använt nickel sedan jag var 6 år, vilket är snart 13 år sedan. Så tyvärr.. Tror snarare att det är en body lotion som jag började använda i förrigår.

 

/Mimsan

Pianobruden?

Tja! Lite sent inlägg kanske. Men har inte orkat blogga nånting idag än. Lite jobbigt att stå i nu när inte Jess kan uppdatera nånting! Just nu sitter jag i alla fall och plinkar på min keybord. Har aldrig spelat seriöst sådär, utan har bara suttit med ett finger och tryckt lite. Men nu kan jag faktiskt spela ackord och melodin samtidigt! Grattis till mig, fasen vad jag lär mig snabbt! :) Kan bara säga att jag aldrig ger upp när jag bestämt mig för något...

Juste! Idag vaknade jag upp med utslag över hela bröstet typ, så vart tvungen att dra till vårdcentralen direkt. Hade tydligen fått någon allergisk reaktion, men vet inte av vad (?) Jag är inte den som är allergisk liksom. Har aldrig varit. Aja, fick ta en shot med en massa piller i som skulle lösas upp och nu är allt nästan borta. Tur! Man vill ju inte se ut så på en fredag liksom..

Efter skolan kilade jag in till H&M och köpte lite smycken. Kände att det var lite brist på det! Det blev en ring och ett halsband.

 

 

/Mimsan



How do you like me now?

Drar iväg nu, see ya!

 

/Mimsan


Sångfågeln!


LMFAO - La La La


Jag ÄR bäst...

Ameh tjena alla snyggingar! Allt bra eller?! Själv mår jag bara för j*vla bra! Dagen har varit rätt chill. Skola från 9.30-16.50. HELT OKEJ! Hahha, oj, eller inte? Aja whatever, nu flummar jag bara... Nu måste jag vara extra duktig med att uppdatera eftersom Jess, den svikarn drar till Finland och chillar galet där..! Aja, jag är bäst så det ska nog gå. ELLER VAD TROR NI?

Har inget plugg alls idag, vilket är j*vligt skönt! Då kanske det bli att kolla någon schysst rulle eller så?!?! Btw, fick jävligt bra betyg på det senaste matteprovet. Jag är bäst.. Grattis till mig!

/Mimsan

Finland

NU drar jag iväg till Finland och tävlar, kommer hem på måndag och kommer inte blogga någonting under dessa dagar!



/Jess


Vill ni verkligen läsa det här? :S

Tjena tjena! J*vla bloggtorka alltså! Har inget vettigt at all att komma med.. Helt sjukt!! GAAAH! Haha, ni som har läst så här långt märker alltså att det ni läser är helt onödigt och att ni inte har mycket till liv om ni läser det. SUCK, STACKARS MÄNNISKOR!

/Mimsan

Tisdag

Har precis käkat kykling, nu sitter jag och tittar på tv, snart ska jag på träning, när jag kommer hem ska jag kolla på PH, i morgon åker jag till FINLAND!

INTRESSANT VA!

/Jess

Sångfågeln!

 


Defying gravity


Söndag

Söndagar är alltid likadana. Först drar man sig upp från sängen klockan 8 och är sjuk trött. Drar iväg på träning som en levande zombie. Vaknar till när man börjar träna. Drar hem. Äter lunch. Sedan sätter igång och plugga.. Just nu sitter jag och letar citat ur den konstiga boken Naiv.Super.



/Jess


Öppen för förslag

Hej på er!

Nu har jag gjort klart svenska läxan, vilket är väldigt skönt. Då är jag ledig ikväll, wie! Brukar alltid ha något plugg att göra på söndagkvällarna, men inte idag :)

Gårdagen/kvällen spenderade jag hemma hos Jess. Det vart skräckfilm och självklart en massa onyttigheter till det! Endast på lördagar får man äta sånt! Filmerna vi såg var The Children, Dealine och The Uninvited. Efter det blev det två avsnitt av Eva & Adam för att lugna ner sig lite, hehe... Kom hem rätt så tidigt igår också, typ strax efter tolv.

Dagens planer är att plugga lite mer, fast historia istället. Annars vet jag inte riktigt, så jag är öppen för förslag! ;)


Åh, ge mig sommar nu!!!

/Mimsan

HEJSAN!

Jag har typ blivit sjukt dålig på att uppdatera men finns inte så mkt att skriva om, ska försöka bättra mig. Nu har jag i alla fall kommit hem från uppvisningen. Den gick väl så där om jag får säga det själv. Det var problem med musiken så vi fick ta en annan skiva med låten som gick sjukt för mycket snabbt. Nu sitter jag bara och väntar på att dra och käka pizza, och sen blire massa andra gottisaker!

/Jess


Åke tråk!

Sådär, nu är man fräsch! Har tagit en skön dusch och packat in kroppen med body butter ;) Har faktiskt inte orkat plugga nånting idag, kan lika gärna göra det imorgon. Är verkligen inte på humör för plugg idag. F*ck, måste fortsätta läsa boken som vi har i läxa till måndag. Orkar inte! :(

Kramisar

/Mimsan

<3


Akon & juice

Godmorgon, allt bra? Själv mår jag bra, är lite trött bara. Vaknade för inte så länge sedan. Sitter här med ett glas jucie och lyssnar på Akon för att vakna till lite. Dagens planer: plugga, träffa Jess och sen får jag se. Kanske blir en chilldag... Just nu är jag faktiskt inte sugen på något annat.

Ibland är det grymt skönt att lyssna på gamla och goa låtar...

 

/Mimsan


Jag har spenderat en hel del tid med motorer...(?)

Tjenixen!

Sjukgymnastiken gick bra idag. Var bara jag och några andra där, så det var väldigt lugnt. Till middag vart det pannkaka som syrran gjort, grymt gott! Tycker inte om att äta pannkaka för ofta, eftersom man snabbt (eller i alla fall jag), tröttnar på det...

Och juste! Gjorde precis ett sånt där quiz på facebook om motorer. Det visade sig att jag var grym och "hade spenderat en hel del tid med motorer". Har ju aldrig rört en motor dock! x)


/Mimsan

Hard work work!

Nu drar jag iväg till sjukgymnastiken. Vi hörs sen när jag kommer hem!

 

/Mimsan


Är glad!

Vill bara yttra mig om att jag mår sjukt bra. Ha gjort det hela veckan. Är typ glad hela tiden! Vet inte varför. Kanske för att våren börjar närma sig mer och mer? Kanske har kommit någon speciell person? Kanske börjar gå bättre för mig i skolan? Eller så kanske jag bara är taggad för helgen? Jag vet inte! Vem vet, kanske är allt det där! Jag tror nästan det. Finns typ ingenting som kan få mig på dåligt humör nu. Så sjukt skönt! Är väldigt glad över att jag är klar med en hel del plugg för dagen, har bara matte kvar nu...



/Mimsan

Underbart att vara ledig

Vem gillar inte att vara ledig från skolan liksom. Man kan gå upp när man vill, och ta lite raster när man vill. Jag har previs kommit upp från sängen och ska direkt börja med psykologin så jag har det klart.



/Jess


Ledig idag!

Godmorgon! Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen. Såklart man tar sovmorgon om man är ledig! Nu blir det frukost med syrran, som också är ledig, och sen ska jag sätta igång med allt plugg! Vi hörs senare, mjau mjau!


/Mimsan

Mjauu, gonatt!

Tog precis igen lite av PH som jag missade igår när jag var på bio. Tråkigt att den där Fredrik åkte ut, han var ju snygg vaf*n! Aja, whatever, ska inte bry mig för mycket om det som händer på TV x)

Nä, nu ska jag nog röra mig mot sängen. Kanske borde börja läsa boken vi har i svenska också. Har ju knappt börjat, hehe. Godnatt raringar!

Vart en rätt chill klädsel idag!

 

/Mimsan


JAG ÄR HUNGRIG!

Tjena! Fasiken vad hungrig jag är... Kom precis hem från skolan, slutar 16.50 på onsdagar. Känns sådär faktiskt... Aja, musik sista lektionen, så det kunde ju varit värre!

Nu blir det chill framför datan i väntan på käk. MAAAAAAAAT!!!!!!!!

 

 

 

PS. Jag hatar att såra folk.

 

 

/Mimsan


Sångfågeln!

Chris Brown - So cold

 


HEEEEEEEEJ!

Ahmeeen tjaaa! Allt bra eller? Själv mår jag super! Kom hem från skolan för ett tag sen och sitter och väntar på käk just nu. Kanske borde plugga lite matte?

Chillar galet framför datan och lyssnar på Yelle och snackar med Jess, LOVELY! Hör sen raringar!

Wie, börjar äntligen få långt hår!

 

/Mimsan


BLÄÄBLÄÄ

Är så himla trött på allt skolarbete nu. Det roliga är att jag håller på att skriva ett arbete om hur dåligt det är med stress och blablabla och det är betet gör så att jag blir grymt stressad! Känns som om jag bara skriver ner massa onödiga grejer och frågorna tar aldrig slut! Sedan måste jag hinna med att lära mig om procent också, lycka till till mig själv säger jag bara. Har liksom träning varje dag också, ska snart iväg nu!



/Jess


Maatvrak!

Känner en suktande doft i näsan.
Det luktar ny stekt köttfärs biff.
Jag springer ner för trappan.
Tar bara en halv bit eftersom jag redan ätit middag.
Tar en tugga.
Tar den andra halvan.
Springer upp igen och vill redan ha en till.

/Jess


Jag vill..

Just nu känner jag att det finns så mycket saker jag vill. Just nu känns livet bara så tråkigt och händelselöst. Jag säger inte att allt suger men det vore roligt om det skulle hända lite roligare och annurlunda saker. När man läser anndras bloggar och hör saker från alla andra verkar allting så roligt och man skulle vilja att det var än själv det handlade om. Många som är nästan i min ålder skaffar lägenhet och flyttar in med sin kille och lever ett sjukt händelserikt liv, bra eller dåliga saker det kvittar.
Jag vill också ha en egen lägenhet, jag vill ha ett jobb, jag vill bli fotograf, jag vill bli model, jag vill bli designer, jag vill spela in en skiva, jag vill ha massa pengar, jag vill köpa nya kläder, jag vill ha choklad, jag vill ut och resa, jag vill ha sommar, jag vill ha bättre betyg och massa mer.
Men sooo what om man vill saker liksom, man kanske ska försöka uppfylla dem också ?

/Jess

ASOS

ASOS

 

/Mimsan


Mmmm, mandariner

Just nu sitter jag och chillar galet framför tvn. The Simpsons just nu faktiskt, love it! Ska snart börja plugga dock... Mmm, är fett sugen på mandariner! Oj, vilket värt inlägg!

Naw...

/Mimsan

Måndag

Första dagen denna vecka i skolan är nu avklarad. Så grymt skönt att vi inte har någon skoldag på torsdag om det inte är så att någon vill vara riktigt elak och lägga in någon extra lektion.. Har i alla fall precis käkat en god avokado och så börja plugga. Måste hinna skriva klart ganska mycket på psykologi arbetet idag.

/Jess

Suck...

Hemma från skolan nu. Jobbade på riktigt bra idag faktiskt! Orkar inte göra det efter skolan ju... Idag ska det pluggas matte och psykologi så det är bara att sätta igång!

Veckans plugg:
  • Histoira
  • Svenska
  • Psykologi
  • Matte

Underbart...

 

/Mimsan


All the right moves

Godmorgon alla morgonpigga! Taggade inför en ny vecka?

Jag är fortfarande dunderförkyld, men såklart jag går till skolan i alla fall. Blir ingen idrott eller sjukgymnastik för mig idag bara. Aja, ni får ha det bra idag!



/Mimsan

Mina rosa filurer!

Efter en lång skön dusch känner jag mig äntligen fräsch igen. Eller inte helt, eftersom jag inte tycker att det är speciellt fräscht att vara förkyld. Äckligt. Men men, har fixat naglarna också. Den här gången vart dom blåa. Snart blir det middag, fisk idag usch! Om det är något jag verkligen inte gillar så är det sjöodjur...

Asfrän färg!

Chillar galet i mina rosa filurer!

 

/Mimsan


Sångfågeln!


Lifehouse - Somewhere only we know


En dos pussar...

Sådär, nu tar jag en paus från plugget. Lär ju bli helt utbränd annars! Har skrivit klart hälften av arbetet, så det känns bra. Då har jag inte så mycket att göra i veckan. Syrran kom precis in med Woobiie så man fick en dos pussar av henne, mysigt! :D

 


Älsklings Woooobiiiie! :D


/Mimsan

Tjaa!

Hemma igen nu, saknat mig?! Gick bra på tävlingen, kom etta WOHO! Så nu ska vi ladda upp inför nästa tävling som är i Finland. Idag måste jag i alla fall plugga lite mera matte och sen abra chilla och kolla på en film. Är så himla trött i hela kroppen.
Lite fina bilder från gårdagen har jag också!

Jag längst bak















/Jess

 


..och så var det söndag igen!

Godmorgon! Sovit gott? Själv sov jag som en stock, underbart! Länge sedan jag sov så skönt.. Aja, igår var i alla fall jag, Tessan och Sandra i Sollentuna och partajade. Skönt folk, härligt ställe, awesome kväll! Nu blir det plugg, så vi hörs lite senare!

Sandra sötis!



/Mimsan

Utgång!

Tjena tjena! Nu är jag ready to go! Ska iväg till Sollentuna idag med brudarna. Party där, det blir något nytt! Vi åker iväg ganska långt iväll, så hoppas att det är värt det! ;)

 

/Mimsan




Lite info så här innan middagen!

Tänkte bara informera er om att det är jag, Mimsan, som kommer att stå för den mesta bloggningen den här helgen. Jess är ju nere i Göteborg och tävlar i konståkning, så vi håller tummarna för henne! Så om ni undrar varför hon inte hör av sig nånting här i bloggen, så vet ni nu. Fast hon kanske har med sig sin lilla rosa data och bloggar lite. I don't know? :)

/Mimsan

H&M



/Mimsan

Jag är duktig!

God eftermiddag! Äntligen lördag :)

Vaknade kvart över ett idag, och har pluggat ett tag nu. Visst är jag duktig? Har en psykologiuppgift som ska vara inne på fredag. Vet att det är ganska lång tid kvar, men vill ha så lite plugg som möjligt i veckan! Har även matteprov på fredag, så vill ha tid till att plugga till det också.

Hehe, sitter här med en massa papper eftersom jag nyser stup i kvarten. Fattar fortfarande inte hur jag blev förkyld? Har ju inte varit med någon som är det, så har ju inte blivit smittad av någon...

Haha, bild från Romme förra året när vi var på toa! Man borde varit med för att fatta det roliga... ;)


/Mimsan

Halsduken på!

Nu har min dåliga hals gått över till snuva, perfect! Härligt om man kommer till en fest och ba "Tjena, vill du smaka lite av mitt snor?!". Hahah oj, nu vart jag j*vligt äcklig! x) Men ni fattar...
Just nu sitter jag med min Snobben sovtröja och halsduk. Lovely! Ska nog röra mig mot sängen snart. Smell ya later!

Godnatt!

 

/Mimsan


Sångfågeln!



John Mayer - In your atmosphere, sjukt fin...

Sjuk?!

Tjosan tjosan så här på kvällskvisten! Allt bra? Själv är jag lite halvt sjuk. Har blåsor i halsen och lite svullna halsmandlar. Suuuuger! Gör så j*vla ONT! Så jag var hemma från skolan idag.. Hade bara två lektioner, så det gjorde inte så mycket. Får ta igen det i helgen helt enkelt!

Ikväll får jag se vad som händer. Vet inte om jag är så sugen på att dra ut med den här halsen...

/Mimsan

Hejdå!

Nu drar jag iväg till göteborg för att tävla! Kommer hem igen på lördag natt typ, beror på hur lång tid det tar att köra tillbaka och hur snabba vi är på att komma in i bilen.
Hoppas alla får en rolig och fartfylld helg!

/Jess

Drar iväg nu!

Hej! Kom hem från sjukgymnastiken nyss och har fort som attan gjort mig fräsch. Ska iväg till Daniel och leka lite, och nej, leka behöver inte tas på fel sätt...
Har inget plugg idag, vilket är väldigt skönt. Ska dock plugga en del i helgen, men det är lugnt! Än så länge så känner jag mig inte speciellt festtaggad, men det kommer väl imorgon i guess? Eller vem vet, kanske sitter hemma och pluggar imorgon kväll! ;)

/Mimsan

Torsdag

Är typ sjuukt hungrig och tröött! Grymt jobbig skoldag idag alltså.. Finns ingenting bra på tv så är fet uttråkaaad. Sitter bara och väntar på att maten ska vara klar och sen drar jag iväg på träning.

/Jess


Dags för skola...

Nu ska jag iväg till bussen. Hörs senare!

/Mimsan

Pink and black

Är det bara jag som stör mig på alla förfrågningar man får på facebook hela tiden?! Shit, galet många att ignorera/bekräfta varje dag..
Aja, här i alla fall det jag beställde från H&M. Inget speciellt sådär, men eftersom det var rea så var det ju bäst att slå till!



Asfräna leggins!

Glitter och glamour...


/Mimsan

Min syrra är grym!

Tjena! Nu har jag hämtat ut mitt paket. Syrran, som tog körkort igår, skjutsade mig! Har aldrig åkt med henne själv, så det var spännande. Hon var ju riktigt j*vla grym! Fast det visste jag redan... Aja, lägger kanske upp bilder på kläderna sen!



/Mimsan

Dagbok

Efter att jag hade kollat på Eva och Adam och såg att Eva satt och skrev dagbok var jag bara tvungen att ta fram min! Är så sjukt kul att läsa om allting man gjort som man har glömt, och allting står i minsta lilla detalj och datum. De är verkligen smart att skriva ner allting, visst denna blogg är också som en dagbok men man kan ju inte precis skriva ner alla privata saker, (fast jag vet att ni gärna skulle vilja att vi gör det) Nej men i alla fall ska nog börja skriva ner lite privata grejor i min gamla dagbok!



/Jess


Mina kläder har kommit!

Tjena! Nu har jag kommit hem från Jess. Vi kollade på Eva & Adam hos henne. Haha, jag garvar så mycket åt vissa saker som dom gör! Kanske har lite dålig humor, men det är så kul att se hur larviga dom är. Det värsta är ju att man själv säkert var likadan!

Whatever... Tittade ner i brevlådan nyss och där fanns det något till mig! Trodde att det skulle vara min kallese till sjukhuset (angående knäoperationen), men det var bara från H&M. Mitt paket har kommit, så ska snart iväg och hämta mina kläder. Aja, kläder är ju alltid kul!

Haha, känner mig lite som Kissie när jag posar med den här lappen! Fast mina läppar är nog liite mindre ;)


/Mimsan

 


Onsdag

Sitter just nu i min masage stol och pluggar lite matte! Ovanligt av mig att plugga matte bara så där, har prov nästa vecka men brukar alltid bara plugga lite dagen innan provet men nu är jag duktigt.
Senare ska jag iväg på träning, en helt vanlig onsdag alltså..

/Jess

Paradise Hotel nu!

Wie, snart börjar Paradise Hotel! Har längtat hela eftermiddagen. Brukade inte kolla på det förut, men nu är jag helt fäst! Ska nog be mamma fixa lite te till mig, yummey!


Hej mongo! ;)

/Mimsan

Paradise hotel går för sent på kvällen!

Nu har jag kommit hem från skolan. Hade två redovisningar idag i Företagsekonomi och i Rättskunskap. Det gick bra, så är nöjd! Fick även tillbaka ett historia prov som jag också vart nöjd med. Har alltså varit en helt okej tisdag!

Nu sitter jag och kollar på The Simpsons och försöker tänka på allt annat än plugg. Höll på att somna idag på skolan, var så jäkla trött! Det är synd att Paradise Hotel går så sent på kvällen. Inte bra när man måste gå upp runt 6 på morgonen dagen efter...

/Mimsan

Talar ut om sommaren



Åh, herregud! Nu vill jag verkligen att sommaren ska komma. Har tröttnat på vintern, det räcker med snö nu! Vill att det ska bli varmt och torrt på gatorna så man kan sitta på dom om man blir trött! Hahah, jahaaru, det där lät stört, men ni hajar!


Dom allra bästa minnerna jag har är liksom från sommaren. Det händer så mycket då. Man gör alltid saker, är aldrig deppig. It's perfect! Sommaren 2009 var lätt den bästa sommaren på länge. Träffade en massa kul folk tillsammans med Jess. Var nog aldrig hemma under sommaren förra året faktiskt! Fanns väl någon enstaka person som blev viktigare än andra också, om ni fattar vad jag menar ;)

Den här sommaren ska också bli perfekt. Den ska bli den bästa! Eller ah, man vet ju inte vad framtiden har att bjuda på. Vet redan en jättekul sak som jag och Jess ska göra, och det är att segla i Kroatien (som jag sagt förut!). Fatta vad kul det kommer bli! Tror att vi kommer vara runt 20 pers som åker, så det blir nog asnice!
Vill även dra iväg och hyra en stuga nånstans med en massa kompisar och bara leva livet. No parents! Hehe...

Svensk sommar. Finns det något bättre? Ärligt talat så knäcker inte en kväll i Grekland, en kväll i Stockholms Skärgård med solnedgång, nattbad, kul folk osv... Faktiskt inte! Men det är ju iof bara vad jag tycker. Tror dock att ganska många kan hålla med mig om det. I alla fall ni människor som brukar vara i skärgården ofta.

Bild tagen av mig i somras

 

/Mimsan



HAHAH JAG DÖÖR

Jag är inte den som brukar kolla på sånna här klipp, men den kom bara upp på youtube så var tvungen att kolla på det. O-M-G, jag kanske har dålig humor, men vaf*n kolla på snubben! Hahah!

 

/Mimsan


Måndag

Så var det måndag igen. Var inte i skolan idag eftersom jag hade sjukt ont i huvudet. Och det blev ju inte bättre då grannen höll på att borra hela morgonen i flera timmar... Hade en sjukt äcklig dröm inatt också, om att en person höll strypgrepp om mig och höll mig under vattnet så att jag inte kunde vakna. Sedan vaknade jag av att jag hade jätte svårt att andas och var helt yr eftersom jag hade kvävt mig själv.

/Jess

Hemma från skolan nu

Hej! Ska snart iväg till sjukgymnasten, men är verkligen inte ett dugg sugen på det idag. Vill bara sitta hemma och ta det lugnt. Kolla på någon schysst rulle. Men icke, hard word work är det som gäller idag! Har ju inte tränat på hela lovet så det är nog dags nu. Hörs senare!

/Mimsan


Skrika eller skratta?

Haha, kollade precis klart på Scream som gick på Kanal 5 idag. Den är ju så sjukt dåligt gjord. Massa blod som ser ut som ketchup. Come on liksom, lite för mycket blodbad kanske? Amatörfilm! Ska man skrika eller skratta?

Aja, nu är det i alla fall dags för mig att sova. En ny skolvecka är ju på G... Godnatt!


Oj, vad rädd jag blir... ;)

/Mimsan

Sångfågeln!


Kent - Utan Dina Andetag


Söndagar ska man spendera med pojkvännen?

Det är helt stört vad söndagar är värdelösa. Ursäkta mig, men dom suger verkligen! Det är typ som om man bara går och väntar på att skolan ska börja igen. Lördagar är underbara, söndagar - kiss my a**! Har bara legat i sängen hela dagen och kollat klart på två säsonger av The Hills. Jisses alltså...

Man borde väl skaffa sig en pojke så man har något att göra på söndagarna, hahah... ;)




/Mimsan

Söndag

Tråk söndag idag, först träning sedan kom Sandra, Tessan och Gülsüm förbi eftersom vi skulle skriva klart vårt rättskunskaps arbete. Nu har dom dragit hem och jag sitter och äter en god bulle. Snart ska jag dra iväg till Axel också.

TREVLIG SÖNDAG!

/Jess


Somnade klockan 6 imorse...

Tjena och godmorgon! Någon som är lika trött som jag är? Jag somnade runt 6 imorse och vaknade nångång efter 12. Kunde inte somna inatt, vet inte varför, men det gick bara inte. När Teletubbies började på morgonen klarade jag inte av att vara vaken längre. Fick ont i huvudet.

Men men, nu är jag vaken. Kollar på "The Hills Weekend Break" på MTV. Har dock redan sett alla säsonger tusen gånger typ, men det är lika bra varje gång! Jag tröttnar aldrig på det. Fast det är väldigt tråkigt att Lauren inte är med i säsong 5...



/Mimsan

Kvällens O-M-G

Blev en hemmakväll trots allt. Bunkrade upp med Doritos och Coca Cola framför tvn och kollade på Änglar och Demoner med hela familjen, plus syrrans pojkvän dårå. Det var sjukt länge sedan jag kollade på film med hela familjen!

Helt ärligt så var det bara bra att jag stannade hemma ikväll. Är liksom trött redan nu, och det hade varit riktigt illa om jag skulle varit ute och röjt ikväll. Fast iof, hade väl förmodligen inte varit trött då. Aja, nu är jag trött i alla fall, skriver ju bara en massa blaj! Gonatt på er ;)

 

Ibland hajar jag bara inte hur man tänker när man tillverkar saker...

 

/Mimsan


Sångfågeln!


OneRepublic - Made For You


Hello again!

God kväll! Dålig uppdatering, I know... Hade bara inget vettigt att skriva om. Som om jag har det nu liksom? Kanske bara kände att jag behövde skriva av mig lite ikväll eller något...

Kvällens planer är inte helt klara än. Antingen blir det att göra något med brudarna, eller så blir det bara en skön hemmakväll. Brukar oftast tycka att hemmakvällar är boring, så jag överväger nog att dra ut ikväll. Är dock fortfarande lite sjuk. Har svullna halsmandlar och när jag sväljer så gör det även ont i öronen. It sucks...!

/Mimsan

Bio

Ska snart dra till Heron för att käka lite mat och sedan blir det bio. Ska se på Old dogs, vet inte vad det är för något men skulle hitta någon som skulle passa alla och då blev det den!



/Jess


Torsdag

Så nu är jag hemma från träningen igen. Gick faktiskt väldigt bra idag, men det är väl tur det eftersom vi åker och tävlar nästa helg! Är bara ledig två helger denna månad, känns lite tråkigt faktiskt fast ändå är det ju lite kul med skridskor också. Först åker vi ner till göteborg eller något sådant och sedan drar vi till Finland!

 


/Jess


Cam pics!

Back from school! Äntligen, sjukt skönt ju. Har fortfarande pissont i halsen och kan inte gå på sjukgymnastiken idag bara för det... Fagerdala, har ju inte tränat på hela lovet! :O Aja, får väll bli nästa gång då...

Idag var jag sjukt bra på matten. Gjorde tre sidor ffs! Hahah, juste, alla förkortningar man använde förut, hade jag glömt! Typ WTF, FFS, BRB osv...








/Mimsan


Smile, b*tch!

Sådär, nu är jag klar för att dra till skolan. Böckerna ligger i väskan och kläderna är på! Slutar rätt sent idag, 16.10, så usch för det! Men what to do liksom... Hej på er!


/Mimsan

Skola idag alltså...

Godmorgon! Jäklar vad tidigt jag vaknade idag, 05.30! Helt stört, eftersom jag vaknade av mig själv också. Sov riktigt dåligt inatt, så jag antar att John Blund hade andra saker för sig... Vaknade säkert fyra gånger under natten.

Har fortfarande jätteont i halsen, vilket suger. Har ju sjukgymnastik idag, så vettefasen om jag kommer att orka det. BLÄ FÖR ATT JAG VAKNADE SÅ J*VLA TIDIGT IDAG!

/Mimsan

Upp tidigt imorn, skolan börjar ju!

GODNATT GOTT FOLK! Nu ska jag försöka sova. Tror ni att jag kommer att lyckas? Såhär stor chans är det nog att jag somnar (om inte John Blund kommer och hjälper till lite...) :


/Mimsan

Jag bjuder på mig själv, gör du?

Snart börjar Sprängaren som går på TV4 ikväll! Eller snart och snart, typ 40 minuter. Jaja, mindre än en timme i alla fall och då är det ganska snart tycker jag ändå! Måste verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll, ska ju vara i skolan kl. 10 imorgon. Gråter nästan...






/Mimsan


Onsdag

Nu har precis hela "stora" familjen dragit hem och jag har slagit mig ner i sängen för att kolla paradise hotel!
Har svårt att fatta att skolan börjar i morgon, känns som om man aldrig gått i skolan, typ haft lov i ett år eller något. Orkar verkligen inte lägga massa tid på allt plugg.. Men men lite bra är det ju ändå eftersom man får träffa alla kompisar och så gör man i alla fall någonting på dagarna istället för att bara ligga hemma!

/Jess

En surpuppa, en sjukling, en Mimsan

Tja! Läget? Jag mår i alla fall bra, förutom halsen som mår piss. Tror nog att jag börjar bli förkyld igen, och gud så ovanligt? Naaaaat!
Har inte orkat röra på mig idag bara för det, så det sög ju. Sista dagen på lovet ju! Det jobbigaste med att skolan börjar igen är att man måste gå upp så tidigt på morgonen. BLÄ FÖR DET!



/Mimsan

Kunde inte somna...

Tjena! Jag kunde alltså inte somna så jag hamnade här istället hihi! ;) Blev tråkigt efter ett tag, så jag tog och beställde hem lite saker från H&M. Dom har rea så why not liksom! Väldigt spontant, men whatever. Kunde ju inte sova...


Super nice leggins och en kort kavaj!

 

/Mimsan


Godnatt!

OOHNOOO! Min favorit, Annelie, i Paradise Hotel åkte hem idag! Riktigt surt! :( Btw, jag hatar den där Dalin eller vaf*n hon nu heter. SLAMPA! Haha, omg, jag blir sur över ett TV-program. Borde nog gå och lägga mig snart, börjar bli trött och snackar strunt hehe...

Annelie i Paradise Hotel, bruden med härligast personlighet enligt mig!

 

/Mimsan


Sångfågeln!


Damien Rice - Cannonball


PANIK!

Vi har inge vatten hemma och mitt hår ser ut som ett fågelbo! Vill ju verkligen ta en dusch efter man har vaknat och sen måste man ju gå på toa också? Och det är ju inte precis så att man kan gå till någon brun eller något som man gör i de andra länder som inte har rinnande vatten. Aja får väl stå ut med att se ut så här till kvällen. Snart ska jag dra iväg ut och käka någonstans och sen fixa rummet som jag inte orkade göra igår och sedan får jag se vad som händer.

/Jess


Uppe tidigt, wie!

Godmorgon! Visst är jag vaken tidigt idag? Blev väckt vid 11 av syrran och hennes pojkvän, så det var ju bra! Annars hade jag nog inte kommit upp förens klockan två eller något...

Egentligen borde jag ju göra något av denna dag. Blir väl att ringa någon kompis och njuta av den näst sista dagen på jullovet. Buhuu, skolan börjar på torsdag and it sucks!
Whatever, vi hörs senare!

Jag och Kasper igår typ... ;)

/Mimsan

När jag har tråkigt, så bjuder jag på gamla bilder!

Helt otroligt. Mimsan har ingenting att berätta. Det är ju helt stört! Det står helt stilla i pallet på mig just nu. Inget nytt. Kanske börjar bli lite långtråkigt med lov? Hmm, ofta jag ens tänker den tanken... Nejmen, helt ärligt, det har ju inte varit så mycket drag under det här lovet! Kanske beror på att man helt enkelt inte orkat?

Har kollat klart på alla Weeds avsnitt som finns på TV6 play och alla The Hills avsnitt, så jag vettefasen vad jag ska göra resten av kvällen... Egentligen borde man ju ställa om dygnet igen och gå och lägga sig snart, men det har jag ingen lust med. Är ju inte ens trött liksom, hehe... Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva en massa blaj. SJUUUUKT tråkigt att läsa ju, hahah ;D

Jag och Jess för cirka 2 år sedan...

/Mimsan

Weeds kväll!

Nu har jag laddat upp med 6 till avsnitt av Weeds! Fast helst skulle jag villja hitta på någonting annat tror jag, har itta inte lust att bara sitta hemma för då äter man bara massa saker.. Aja får se om någon kommer med något bra förslag att göra, men tills dess blir det weeds.

/Jess


...juste, skolan börjar snart

Hej på er!

Nu har jag duschat, så jag är fräsch igen! Skulle egentligen dragit till sjukgymnastiken idag, men orkade inte. Sov vidare istället, hehe... (a)

Igår kollade jag på Stars Wars, och jag hajar helt ärligt ingenting av filmen! Men man kanske borde sett filmerna innan för att fatta bättre. Aja, whatever, det där är i alla fall ingen favorit. Jag gillar mer skräck och rysare ;)


/Mimsan


TRÖTT ..

Är sjuukt trött, men har inte tid att sova. Skulle fixa rummer och grejer, men som jag kommer orka det liksom.



/Jess


The Queen

Gokväll på er alla sötnosar som har valt att sitta framför datan denna söndag! Allt bra med er? Med mig är det i alla fall asbra. Sitter och lyssnar på låten om mig just nu, Velvet - The Queen ;) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Men men, klockan är ju inte så mycket än så länge, så man får väll se vart man hamnar!

Naw, naturlig och söt!

/Mimsan

Helt död!

Nu har jag tagit en skön och härlig dusch. Är helt död i kroppen efter hela helgens träning och min fot har börjat svullna upp mer.. Råkade trampa snett med den en gång till igår så gör grymt ont. Nu sitter jag och kollar genom bilderna från nyår, riiktigt fina faktiskt. HAHA!







/Jess


Tummen upp för grisfötter!

 



/Mimsan

Alla älskar Astrid...

Tjosan! Nu drog precis småkusinerna och farmor. Fick en resväska och en premunation på SOLO av henne. Tack tack tack! ;)
Som vanligt tyckte Ville och Tyra, kusinerna alltså, att Astrid (min dvärghamster) var jätte intressant och gullig. Inte så konstigt, det tycker ju alla! Hahah...

Nu ska jag bara chilla hemma och ta det lugnt. Måste ju som sagt vara riktigt utvilad när skolan börjar igen! Kanske ska kolla vidare på The Hills eller något?

Ville och Tyra vid Astrids bur

/Mimsan

Sångfågeln!


Lady Gaga är en väldigt stor favorit just nu, så jag fortsätter med låtar från henne!

Lady Gaga - Let love down


Tjena gomorron!

Godmorgon på er! Ännu en dag när jag vaknar ganska sent :O Men är väll inte så konstigt, somnade runt 4 igår eftersom jag låg och kolla på The Hills. Så j*vla sämst nu när inte Lauren är med längre. Jag hatar Kristin, en riktig j*vla bitch!

Aja, nu ska jag inte snacka mer om det. Jag tror att farmor skulle komma förbi idag. Eller kanske hörde fel, I don't know. Låg bara och tjuvlyssna lite från mitt rum precis när jag hade vaknat... ;) Då kanske man borde gå upp och käka frulle och ta en dusch nu då!

/Mimsan

Beslutsångest...?

Nå, vad gör man av kvällen då? Nu är ju Harry Potter slut, så vad fasen ska man hitta på? Dra ut med kompisar och röja? Det är ju faktiskt lördag! Eller blir det bara en hemmakväll, igen...? Nej, ska ta och höra med Jess vad som händer. Jag satt hemma igår, och behöver inte göra det ikväll igen! ;)



/Mimsan

Ligger fortfarande i sängen!

Shit, helt galet! Jag ligger fortfarande kvar i sängen, och det är middag snart. HAHA! Har bara sprungit upp och tagit en snabb dusch och hämtat lite godis och en film. That's all. Stört hur seg jag har blivit... Man kanske borde dra ut och röja lite ikväll för att bli sig själv igen?

Inte fixad, ligger i sängen och är sjukt seg. VAD HAR HÄNT?!?!

/Mimsan

Hej, jag är en seg tjej!

Gomorron på er! Nu är jag äntligen vaken. Vet inte varför jag vaknar så sent, somnar ju ändå hyffsat tidigt! Inatt vart det väl typ vid halv 3 liksom!
Aja, dagens planer: NADA! Och det är så sjukt skönt. Haha, gör typ ingenting på dagarna, men jag orkar inte. Har varit så grymt skoltrött, så ska se till att vara helt utvilad när skolan börjar igen. Tyvärr börjar vi på torsdag, och det suger ju... Aja, vi hörs senare! Lär ju hänga framför datan hela dagen...

/Mimsan

Tränings helg

Ska bara käka lite lunch och kolla på sista avsnitten jag har kvar på weeds och sedan ska jag dra mig iväg till träningen. Ska träna hela helgen, fast kommer hem på kvällarna. Ska bli ganska skönt att träna faktiskt, var grymt länge sen och man har börjat känna sig fett slö.

Ha en trevlig Lördag!

/Jess


Lite nyårslöften...



God kväll alla ni som är vakna! Jag har precis kollat klart på Kråkguldet med mamma och pappa. Vart grymt skönt att bara sitta hemma och ta det lugnt ikväll.


Men, nu är det i alla fall ett nytt år, vilket innebär nya nyårslöften. Jag har en del som jag ska försöka hålla också. Har ni några nyårslöften? Jag ska i alla fall sluta bry mig om folk eller vara med folk som i längden bara får mig att må dåligt. Ska även ägna mer tid till mig själv. Känns som att varje gång man visar att man bryr sig om någon så får man bara skit tillbaka för det. Så det är det slut med nu! ;) Eftersom jag alltid har haft svårt för att visa för folk vad jag verkligen känner, så vill jag inte riskera att öppna mig för fel folk. Om ni fattar vad jag menar? Jag vet inte varför jag har svårt för det, men det finns så många där ute som bara bryr sig om utseendet, och struntar fullständigt i hur man är som person. Därför känner jag att jag i år ska tänka på vilka jag väljer att ha som nära kompisar m.m.
Där fick ni höra lite av alla nyårslöften jag har. Visst är jag snäll?



Nej nu ska jag ta och dra igång något gammalt avsnitt av Weeds. Har ju kollat klart på alla säsonger nu. Buhuuu... :/

/Mimsan


Sångfågeln!

Lady Gaga - Monster


2010!

Hej på er! Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen. Det blev ju rätt sent inatt, men det är klart.. Nyårsafton, daah... I alla fall, igår var vi först hos Sandra och käkade middag, sen drog vi vidare på fest och efter det en fest till. Nice!

Ikväll blir det bara chillkväll hemma tror jag. Är inte speciellt taggad för något annat! Ska käka pizza också, yummey!

Jess och Tess!

Jag ;)

Jess, Tessan, Tess, Sandra och jag. Hmm, jag förstör bilden lite tror jag... (a)

Orkar inte lägga upp fler bilder. Jess har några stycken också, men tyvärr så har jag hennes kamera hemma hos mig.. Too bad!

/Mimsan

RSS 2.0