Cp internet..

Internet är så jävla segt hela tiden, tar typ flera år att komma in på bloggen liksom? Aja sånt är livet. Sitter och nördar vid datorn nu.. Har typ kramp i magen, inte kul. Blev typ matförgiftad av skolmaten idag, inte kuuul !

/Jess

Home!

Sådär. Nu har jag äntligen kommit hem. Eller okej, gjorde det för ett tag sen. Men har iaf duschat! Var hos sjukgymnasten och började köra mitt program. GOSH! Jag har ju knappt några muskler i knät längre :S

/Mimsan

Kanske borde sova snart...

Gaah! Jag har inte övningkört på år och dagar känns det som. Måste göra det snart igen, annars lär jag väll glömma bort hur man gör. Kanske inte, men ni hajar! Hmm, får väll ta och göra det i veckan...Aja, godnatt!

 

/Mimsan


Nyduschad...

Har precis färgat håret mörkare på syrran. Nästan svart typ! Okej, inte svart. Men mörktbrunt. Blev även en snabb dusch för mig. Aja, ska skölja ur färgen på syrran snart, så vi hörs senare!


Mimsan är nyduschad och fräsch!

/Mimsan

Veckans blogg vinnare!

till http://tjn.blogg.se/ som blev veckans blogg vinnare!

 

/Jess & Mimsan


Beyonce feat. Lady Gaga


Mjau

 

/Mimsan


Första advent

Jag kan knappast vara den enda som är lite förvånad över att det redan är första advent. Det var ju nyss sommar liksom! När ljuset var tänt på morgonen i köket så började man ju undra lite... Men men, då börjar alltså julen närma sig och det börjar bli dags att köpa julklappar! Någon som har några tips om vad man kan köpa till en musikintresserad pappa?


Ska tända ett ljus på den här ljusstaken varje söndag fram till jul nu (jag lär ju glömma...)

 

/Mimsan

 


Söndag

Halloj! Sitter och käkar godis och hade tänkt att börja på min novell nu. Har varit iväg och tränat och efter det köpte vi massa mat och grejer. Blir alltid så mycket grejer när jag är med, med det finns ju så mycket gott man vill smaka på !
Lägger upp några bilder från gårdagen också.





/Jess


Sista chansen!

Sista chansen att rösta på din favorit i veckans blogg! Röstar gör du här!

Dagens låt


Mimsan är vaken

Morrn, morrn!

Många som är vakna än? Skulle inte tro det va... Jag vakna sjukt tidigt eftersom syrran ställer sig utanför mitt rum och börja snacka i telefon. WTF LIKSOM? ;O Aja, igår var vi i alla fall iväg på två fester. Kvällen blev helt okej. Vet inte varför, men det känns som om det är nåt som fattas nu! Whatever, Jess lär nog i alla fall lägga upp lite bilder från igår senare idag...

Idag har jag en novell att skriva klart och sen ska jag kanske iväg och fika lite med släkten eftersom min mosters man har fyllt år (tror jag?). Vet någon vad det kallas? Alltså en mosters man...?

/Mimsan

Lördag

Cha Cha! Sitter och väntar på att Mimsan ska bli klar i duschen så att jag också kan bli ren och fin. Kvällen börjar ju närma sig, dagen gick skit fort!
Dagen har vi spenderat i skärholmen och fick med mig en BH och en spetströja hem, inte så mkt men i alla fall någonting att ha till kvällen!

/Jess

Äntligen fredag!

Godmorgon världen, vilken underbar dag! ;)

Vaknade för ett tag sen och ska snart dra till bussen. Har bara en redovisning att göra idag vid halv 12 och sen slutar jag. Grymt skönt! Efter skolan blir det väll att träffa Jess skulle jag tro. Vi kommer inte att vara i skolan samtidigt idag eftersom hon har sin redovisning tidigare. Mohaha, stackare som var tvungen att gå upp tidigt!

/Mimsan

God morgon god morgon

Redan vaken, helt onödigt egentligen. Börjar ju 10 men var tvungen att öva lite mer på redovisningen, men nu tror jag nog att jag kan allting!
FREDAG nu! Woho! Hels sjukt, längtar redan till kvällen. Aja nu ska jag väl titta på tv eller något sådant skojigt.

/Jess

Svar på tal


Fick en fråga om vart jag köpt den såkallade "myströjan" (som finns i ett inlägg lite längre ner) och hur mycket den kostade.

Min älskade myströja är köpt på Lindex förra året och kostade cirka 300 riksdaler om jag minns rätt! ;)

/Mimsan

Glöm inte!

Glöm inte att rösta på din favorit i veckans blogg tävling! Röstar gör du här!

Myströjan #1

Alla har väll sina favorit myströjor? Det här är i alla fall min vinter-myströja. Passar perfekt nu vid jul. Snöflingor på den ju! Men vart f*n är snön egentligen? Hallå, Moder natur?! Fixa lite snö nu! Det måste ju i alla fall vara snö på julafton. Annars lär jag lacka alltså...


Jag i min älskade myströja...


/Mimsan

Snart är det dax för träning

Sitter och nöter in allting jag ska säga på redovisningen i morgon, hoppas verkligen det kommer gå bra med tanke på allt jobb vi har lagt ner på detta. Snart ska jag dra iväg på träning, med världens huvudverk inte kul alltså..Men det som håller mitt humör uppe är att det är fredag i morgon! Så himla skönt. Vi har bara en och en halv timmes lektion i morgon vilket gör allting ännu skönare..Kan det bli bättre?

/Jess


J*vla diskmaskin

Hej hej hej!

Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis skrivit klart min psykologi uppsats. Äntligen! Nu ska jag upp och plocka ur diskmaskinen innan familjen lackar sönder på mig.
VARFÖR KAN INTE DEN SABLANS DISKMASKINEN PLOCKA UR SIG SJÄLV?!



 

 

/Mimsan


Hjärnsläpp!

Lackar på den här J*VLA uppgiften som vi ska jobba med under projektveckan! Har hjärnsläpp och får inte ner någonting på pappret !!!

/Jess

Härliga jultider

Ja julen är ju snart här nu,bara en månad (minus en dag) kvar! Helt sjukt vad tiden går snabbt. Snart måste man börja handla julklappar och hitta saker som man själv vill ha? Och vad vill man ha egentligen, har ju typ allt.. Haha nej men finns mycket skit saker jag vill ha så det ska nog inte bli några problem.



/Jess


Tävlingen är igång!

Sådär, här har ni de som gick vidare i tävlingen. Vi ger alltid fem stycken chansen att bli veckans blogg, så bli inte ledsen om du inte blev utvald, det kommer fler tävlingar! (Vi väljer bara fem bloggar på måfå)...

Så sätt igång att rösta på din favorit!
TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG

http://amandarudbergs.blogg.se/



http://cityboys.blogg.se/

 

 

http://exiback.blogg.se/

 

 

http://tjn.blogg.se/

 

 

http://dzaata.blogg.se/




Let me hold you, for the last time

Äntligen hemma från skolan, eller ah, tekniska museet! Hade skitkul där idag. Jag var programledare för ett radioprogram. Tror nog att jag ska jobba på radio i framtiden! Är sjukt kul ;)

Just nu är det plugg som gäller. Måste bli klar med mitt psykologi arbete. Kommer inte hinna dansa idag bara för det, så det suger!


/Mimsan

Radio-Mimsan

Tja tja! Just nu sitter jag i studion på tekniska museét och ska prata i radion. Hela Stockholm kan höra det på 88,0 mellan kl. 16-17.

/Mimsan

Tv studio

Sitter i en tv studio just nu, på tekniska museet. Själv ska jag bara filma allting så det är lite synd, men kul i alla fall! Programet visas i öppna kanalen klockan 17:40 så sätt på tv då! 
Trevlig fortsatt dag!

/Jess

Mimsan som vädernisse?

Hej igen! Sjukt bra film säger jag bara. För er som inte har sett den - se den nu! Okej, kanske lite svårt att göra det exakt nu, men ni fattar ;) Har i alla fall precis tagit en lång skön dusch. Älskar att vara nyduschad innan jag somnar. Snart är det faktiskit dags att dra sig mot sängen, och tvn såklart!

Imorgon ska vi till Tekniska Museét med klassen, eftersom vi har ett projektarbete i skolan om media. Kan nog bli kul! Man ska tydligen få prova på att vara en sån där vädernisse m.m och även prova på att snacka i radio. Kul ju!

Visst passar jag som en sån där nisse?



(Ja, jag vet att jag klipper råkasst i paint! Orkar inte lägga ner såå mycket tid på bloggen...)

/Mimsan


Sjukt bra film!

Den var grymt bra, bättre än man hade förväntat sig. Det skumma är att det pirrade i magen innan bion. Helt sjukt, det var så länge sen jag var på bio så allting kändes så härligt! Och tänk er att leva i en film, alltid händer det saker, drama och massor med kärlek. Det skulle vara ett sådant händelserikt liv. Absolut ingenting man skulle tacka nej till.

/Jess

Dagens låt


New moon

Tja tja bloggen, Mimsan här!

Kom hem från skolan sen och satte igång med plugget direkt. Ska lämna in en psykologi uppsats typ på fredag. Jag orkar verkligen inte... Aja, that's life!

Ska på bio ikväll och se New Moon. Längtar! Synd bara att jag egentligen måste plugga. Men äsch, får ta igen det imorgon eller nåt! Nej, nu måste jag kila. Ni får ha det så bra! I know you love me...




/Mimsan

Mitt älskade gamla nummer!

Har äntligen fått tillbaka mitt nummer nu! Mer än en vecka tog det. Fatta vilket lidande den veckan var? Aja nu måste jag bara få tillbaka alla nummer (vilket är helt omöjligt tyvärr...)
Ikväll ska i alla fall jag och Mimsan på bio och se New Moon ska bli fett kul !



/Jess


Frukt

Har gjort ett härligt litet fruktfat att smaska på när jag kollar på film. Nyttigt och gott, kan det bli bättre?



/Jess


Dagens låt


Money honey

Nyår börjar ju närma sig med stormsteg och det är klart man börjar tänka på vad man ska ha på sig! Har ni några planer på vad ni ska ha på er än? Det har i alla fall jag, men kan inte bestämma mig för vilken stil jag vill ha bara... Aja, det är ju ett tag kvar så man har ju inte bråttom i alla fall! ;)



/Mimsan

Oj oj oj säger jag bara!


Veckans blogg!

 

 

Dags för tävling nu igen alltså! Vem vet, det kanske är just du som vinner den här gången? ;) På onsdag visar vi vilka som gick vidare i tävlingen!


Raringar...

...rösta på min klänning här!

/Mimsan

Tjatja

Sitter och väntar på att Ida ska komma. Var grymt länge sen jag snackade med henne så finns mycket att höra och säga så det kan nog bli intressant! Får se vad mer vi hittar på.
(HAHA gammal bild på mig och Ida)


/Jess


Måndag

Tjo! Kom hem från skolan för ett tag sen men ska iväg snart igen. Ska till Friskis & Svettis och få ett tränigs program till mitt knä. Äntligen ska jag börja få muskler i mitt knä igen ;)

/Mimsan

Detta händer alltså mig varannan månad....

OOOH NOOOO! Har känt att jag varit lite svullen i halsen hela dagen, men inte tyckt att det verkat vara nånting. Men så kollar jag i spegeln och högra halsmandeln har svullnat upp som fääään! Jag orkar inte bli sjuk. Så jävla jobbigt att missa alltid i skolan plus att jag inte får dansa då.. Nej, h*lvete heller, jag ska inte bli sjuk!


 

/Mimsan


The sims maraton

Är inne på min 4 timme nu, börjar bli lite trött i ögonen . Men snart kommer mormor och morfar så då måste jag slita mig ifrån datorn.. Finns inte så mkt mer att säga eftersom hela min dag har gåt ut på att spela sims!

/Jess

Kangaroo hoodie

Fattar inte grejen med den här tröjan. Finns väll inte en människa som vill gå omkring med den?! Visst, kanske 5-åringar, men fattar inte att man designar den till 16-åringar! O-M-G...


Mjauuu

Äntligen är Mimsan uppe! Käkade frulle runt 11 men somnade om sen igen. Var så sjuuuukt trött! Igår var vi på en grymt misslyckad fest. Det var någon 93a som hade den, men alla där betedde sig som 95or typ. Illa alltså... Men men, kvällen blev inte hur misslyckad som helst i alla fall. Vi träffade lite folk och drog hem ganska tidigt. Nej, nu ska jag ta en dusch. Hatar att vara ofräsch! Hur ofta duschar ni?

 

Ha en stekig dag!

/Mimsan

Söndag

Så var det söndag igen dåå. Snacka om att tiden går snabbt. Nu ska jag iväg på träning och är inte alls taggad för det. Och så har jag grymt ont i benet sen min lilla olycka i trappan igår...

/Jess

Utgång ikväll igen, såklart!

Nu kom precis Jess innanför dörren. Vi ska fixa oss här och sen ska vi dra och möta upp Amanda, Tessan och Sandra. Ikväll blir det utgång, som vanligt! Vi sitter knappast inne på lördagar. Pfft, det är till för surkärringar och surgubbar! Vi hörs imorn eller inatt ;)

/Mimsan

Dagens låt


Hatar det. Ok?

Hej alla sötnosar!

Sämst uppdatering från mig idag, jag vet. Men har helt enkelt inte orkat sätta mig vid datan än. Är så sjukt seg! Vaknade ovanligt tidigt idag, 09.15. Wtf liksom? :S Aja, då kunde jag inte somna om i alla fall så satte på tvn. Hatar att det bara går tv shop på morgonen... Nej, nu ska jag lägga mig i sängen igen. Det var för ansträngande att sitta upp framför datan.
See ya!


 

/Mimsan

Tja tja!

Sitter och kollar på Idol som jag typ aldrig brukar se på, men man måste ju kolla någon gång. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Typ bara chilla, det var ett tag sen man hade tid att göra vad man vill. Men nu har jag det!
Lite heta bilder tänkte jag lägg upp också bara för att jag är så snäll.

Mimsan, Tessan, Sandra & Jess

Tessan, Mimsan & Calle


/Jess


Friday!

TJA TJA! Fredag idag, och det älskar vi! Just nu är vi hemma hos Mimsan och ska käka om ett tag. Sen blir det att dra ut och träffa brudarna! Inte mycket bloggning idag, men vi har ju faktiskt ett liv! Till skillnad från vissa andra...

/Jess & Mimsan

Inte lång tid kvar, bara så ni vet!

Snart är julen här och jag kan knappast vara den enda som längtar!(?)

 

/Mimsan


Dagens låt


Ha det bra!

Hemma från skolan klockan halv 6?

Kom precis hem från skolan, villken jävla läng dag. Inte nog med att vi brukar sluta sent på torsdagar så var jag tvungen att ha utveckligssamtal också. Snacka om tråkigt.. Han bara babblar på om onödiga saker och berättade typ ingenting om hur jag låg till i dem olika ämnerna. Aja det gick bra i alla fall! Det är ju klart eftersom jag är BÄST liksom. Nu väntar jag på maten, är vrål hungrig!

/Jess

Jess & Mimsan ÄR bäst

Tagga till nu, det är ju fredag imorgon! F*n vad jag ska röja. Är så jäkla festsugen! Vill bara släppa alla problem. Orkar inte stressa och tänka på all skit. Det är inte värt det längre! På helgen är jag ett ego. Då är det viktigast att jag har kul. Något annat bryr jag mig inte om! Jess & Mimsan röjer, and you can't do anything about it! OK?! Så för att jag ska få er att förstå: i helgen ska det festas, festas och festas! Ska jag ta det en gång till? FESTAS! Jag är så trött på allt just nu bara. Så nu jävlar, nu ska det bort från min skalle.

Är klar med plugget för idag, så jag har hela kvällen till att göra vad jag vill. Hoppas att det finns någon annan som också är ledig i kväll. Det är ju inte speciellt kul att sitta och lalla för sig själv liksom... Juste! Snackade med Jess nyss och hon sa att vi ska ha dans imorgon på idrotten. Äntligen något som jag gillar! Men visst, det kommer ju knappast vara på den nivån jag kör, men det är ju bättre än ingenting! ;)

Jess & Mimsan är så snyggast i alla lägen! (bild tagen i somras, sötaste brudarna ju!)


/Mimsan

Hemma från skolan...

Idag är jag hemma från skolan eftersom jag mår piss efter svininfluensan sprutan. Hela armen värker plus att jag har feber. Är sjukt hängig. Kom till skolan åtta idag och skrev ett prov sen drog jag hem direkt. Vill ju inte riskera att må dåligt i helgen! Har precis skrivit klart min samhällskunskap uppgift och ska snart börja plugga till matteprovet som vi har imorgon. Låter kul, eller hur? Naaat....

Aja, nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla film. See ya!



/Mimsan

Aj, min arm!

Klar med rättskunskapen nu. Det här provet kommer att handla om arv, sambo, äktenskap m.m... Har alltså varit ganska enkelt, eftersom det var saker man redan visste! Hoppas att jag tycker att det är lika lätt imorn bara (a) Aja, nu är det chill pill framför tvn som gäller!


Jag fattar inte hur dom kan knalla runt i dom där skorna? =O

/Mimsan

Nackspärr!

Fy fan vad jag har ont i nacken nu, och typ kramp i fingrarna. Har suttit och skrivit på den där J*VLA samhällskunskap uppgiften och nu har jag äntligen börjat närma mig slutet. Känns skönt att ha gjort någonting klar nu i alla fall. Och nu ska jag börja plugga på rättskunskapen och sedan iväg till träning...

/Jess

Jag HATAR spindlar!

Tja tja! Kom hem för typ en timme sen. Skönt som fän att sluta tidigt! Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan. Gjorde inte ont, men har ont i armen utav h*lvete nu och har huvudverk... Aja, nu slipper man bli ett svin i alla fall! ;)


När jag skulle åka hem på bussen så sitter jag där och lyssnar på musik och helt plötsligt ser jag att det sitter en stor spindel på min arm. Jag skriker högt och springer bak i bussen. Buss chaffören stannar bussen och frågar vad som hänt. Snacka om att jag skämdes. Att sitta själv på bussen och skrika är ju knappast någon höjdare.. Men jag kan erkänna att jag har en grymt stor spindelfobi. Ryser bara av tanken på dem! Satt och skakade hela vägen hem på bussen...

 

/Mimsan


Veckans blogg vinnare!


Veckans blogg vinnare blev FyraGlada, grattis! Blev du inte nöjd med resultatet, så får du se till att kämpa lite mer för att bli veckans blogg ;) Det kommer självklart fler tävlingar!


Dagens låt


Booring

Har suttit vid datorn hela dagen! Borde ju ha pluggat.. blääh. Fast nu har jag ändå gjort lite plugg, känner att jag kan ganska mycket så det är bra. Man kan ju undra vad jag gjort ungefär hela dan på datorn? Jo har kollat på massa kläder och skor (blir kär i allting som vanligt) och så har jag läst skvaller bloggar. Lite kul faktiskt. En klar favorit är ju denna


/Jess

Nytt i garderoben


Från H&M, typ 149 :- ASNICE MED BILLIGA KLÄDER! =D


/Mimsan

Ja, jag älskar historia! (?)

Tja tja!

Sorry för att jag inte har hunnit höra av mig än, men när jag kom hem från skolan hade jag viktigare saker att göra. T.ex plugga. Dagen i skolan gick ganska snabbt faktiskit, men höll som vanligt på att somna på historian, hehe (a)

Just nu sitter jag och lyssnar galet på Black Eyed Peas nya skiva. Den är ju så grym. Jag tror inte att det är så många som har lyssnat igenom alla låtar, men gör det! Dom är underbara.

Mimsan på historian...?


/Mimsan

Kom igen nu!

VECKANS BLOGG VINNARE VISAS IKVÄLL, SÅ FORTSÄTT ATT RÖSTA! (Är man flera stycken i en blogg, så räknas det ändå bara som en röst!)

Här
har ni deltagarna.

Tisdag

Godmorgon alla pigga och glada! Själv är jag inte så pigg.. Tisdag idag då, det betyder jobbig dag i skolan! Och sedan är det bara hem och plugga. Åh vad jag ser fram imot det...
Nu ska jag springa till bussen !

/Jess

--

Nu har jag en ny mobil, JIPPI! Fast måste fortfarande vänta LÄNGE innan jag får mitt simkort... Aja, får försöka klara mig. Var också och hämtade nya kameran, den fungerar grymt bra! Fast har ju inte haft så mycket fina grejer att fota precis, men men. Nu ska jag göra en liten kvällsmacka sedan plugga.
Treevlig kväll!

/Jess

Metallic

Nyårs outfit?

 

/Mimsan


Meet me halfway

 

/Mimsan


Mimsan...



Aqua!
Måste ju vara en av de bästa grupperna någonsin. Så sjukt härliga låtar! Kan rekommendera "Turn back time", "Aquarius", "Freaky friday" och "Cartoon heroes". I like it!




Mitt starka knä

När jag var hos läkaren förra veckan så sa han att jag hade ett väldigt starkt knä, så jag kanske slipper operation. Kommer alltså inte behöva bli ovig bara för att jag måste operera mig! Men men, får se hur jag gör med det där.

Armband!
Det är så jäkla snyggt att lassa på en massa armband på armarna! Glitter och glamour, eller vad säger ni? ;)





(Bilder tagna från H&M)



Allt plugg den här veckan
Skulle vara så skönt att någon gång få känna att man har lite tid för sig själv, men icke. Jag hade ett liv, men sen kom gymnasiet... Hard work work! Det får man leva med om man ska komma någonstans här i livet.


/Mimsan

Ny mobil?

Någon som vet någon bra mobil? Måste ju köpa en ny nu.. Vill ha en med touch eftersom nu har jag blivit van med det och tycker det är bekvämast

Samsung S8000 Jet



/Jess

Måndag

Jaha så var det måndag igen, en jobbig vecka till skolan. Ska snart sätta igång med plugget, fast förs käka något gott! Är fett sugen på choklad.. MUMS. På tal om ingenting fick jag VG+ på mitt senaste svenska arbete woho.

/Jess

Where did he go

Sådär ja! Har äntligen kommit hem från skolan och ska snart sätta igång med plugget. Glöm inte imorgon visar vi veckans blogg vinnare, så se nu till att rösta på er favorit! Klicka här för att komma till inlägget.
På tal om ingenting så hade vi pingis idag på idrotten och jag ägde! Ovanligt, jag är ju faktiskt bäst så...

Veckans plugg (än så länge...):

I högtalarna just nu:


/Mimsan

Glöm inte!

GLÖM INTE ATT RÖSTA FRAM DIN FAVORIT! (Deltagarna ser ni längre ner i bloggen)


Bye bye helgen!

Hejsan hoppsan!

Nu har precis alla gäster dragit. Släkten var här idag för att fira pappsen i efterskott. Gott med kakor, men ännu godare med läsk! ;)
Nu sitter jag bara och chillar galet och njuter av dom sista timmarna på helgen. Veckan som kommer nu, kommer att vara pain in the ass! Så, nu vill jag inte tänka på det. Ska nog sätta på någon rulle och dricka läsk. Ha det super nu dom sista timmarna innan skolan/jobbet sätter igång!

JUSTE! Kommer inte kunna lägga upp bilderna från gårdagen förens imorn. Hoppas att ni har tålarmod!
I högtalarna just nu:


Bad romance

Bruden är så j*vla bra. Grymmaste musikvideon jag sett på länge!




/Mimsan


VEM FAN SNOR EN MOBIL?!

Igår blev min mobil stulen, jätte kul verklingen! Alla nummer och allt försvinner! Mobilen är liksom en stor del av ens liv? Är absolut inte på bra humör, och har absolut INTE lust att plugga. Och sedan fungerar inte kortläsaren längre så kan inte få in bilderna på datan...

/Jess


Nu ska det pluggas!

God morgon på er sötisar! Er älskling Mimsan är vaken.. Hur mår ni? Själv är jag astrött! Har ändå sovit ganska länge. Kommer inte riktigt ihåg när jag kom hem igår, men men, that's life!

Igår drog som sagt jag, Jess, Sandra och Tessan på fest. När vi kom dit tänkte vi oh no, vad är det här. Men det visade sig faktiskt att det blev jättekul. Det delades ut en hel del nummer också. Två skitgrymma killar rappade om mig och Jess också. Men daah, vem gör inte det liksom? Aja, min kamera ligger kvar i Jess väska och hon är på träning nu, så kan inte lägga upp några bilder än. Dom kommer nog upp senare under dagen, så...



/Mimsan


Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!


Videoblogg!

Hade lite tid över, så vi hann göra en videoblogg. Visst är vi snälla? ;) (Ja, vi är oranga marsianer!)





Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans bloggtävling!


Dancin everywhere

Kvällens läppar. I love it!





/Mimsan


Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!


TAGGA TILL!

OH shit, om inte inte vore för Mimsans senaste inlägg så hade jag nog glömt bort att det var lördag idag!
 Lördag = Utgång. Och här sitter jag helt otaggad och ser ut som ett mongo. Nähh det håller inte, snart ska jag bli partyredo! Men vettefan vad jag ska ha på mig .. ?



/Jess


Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!


Utgång ikväll igen, ofc!

Sådär, nu har jag duschat. Älskar att ha nyduschat hår. Men vem gör inte liksom? Typ dom som vägrar duscha, usch för dom! Skaffa en dusch liksom...

Ikväll drar jag och brudarna på fest och röjer, som vanligt. Vi kommer ha skitkul, som vanligt. Kommer ni? Hoppas det, annars blir det ju lite tråk... Nej, nu ska jag kika lite i garderoben och försöka välja en outfit till kvällen. Hörs senare, och om inte, se till att ha en grym lördag!



Mimsan <3 Nyduschat hår...

/Mimsan


Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!


Ny kamera!

Nu har jag kommit hem efter en låång dag. Har varit på fotomässan och kollat lite. Hittade en kamera också, woho. Men den får jag inte förens på måndag..
Som vanligt har jag slarvat bort sladden så jag kan få in bilderna från kameran till datorn och orkar inte springa runt och leta efter den nu eftersom jag är så grymt trött. Ni får se bilderna från gårdagen senare.
Nu ska jag titta film och fortsätta äta chipsen vi köpte som inte hade någon smak, BLÄÄ!



/Jess


Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!


Mjusic-bruttan!

Favoriterna när jag var åtta bast. Kunde båda utantill, och kan tydligen fortfarande. I'm the best, so fuck the rest.

 


/Mimsan


Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!


Dagens vill ha

Visst är den söt? =)

/Mimsan



Glöm inte att rösta fram din favorit i veckans blogg tävling!

Veckans blogg!

Tävlingen är igång. Här har ni deltagarna, så nu är det bara att sätta igång och rösta på er favorit! Tävlingen avslutas på tisdag.


http://fyraglada.blogg.se/



http://eemeliehedlund.blogg.se/




http://naah.blogg.se/



http://mimmimeurk.blogg.se/


http://martinastork.blogg.se/




http://duggin.blogg.se/



http://zandrochkii.blogg.se/

Mjau, Mimsan är hemma!

Har precis kommit hem från Jess. Hon skulle på fotomässan idag, så jag var tvungen att kila hem. Som tur var fick jag skjuts, eftersom det är så ruskigt väder ute. Vart inte heller speciellt sugen på att gå hem. Är för seg och lat för det.

Igår var vi i alla fall hemma hos en kompis först och chillade lite. Senare kom några från förra klassen, men då var vi tvungna att dra eftersom vi skulle möta upp Sandra och Tessan och sen dra till en annan. Kvällen blev helt okej. Lite tjafs, men det ska knappast ni få ta del av ;) Hmm, nu ska jag nog ta och dra mig till TVn och kolla på Pirates of Caribbean. Har varit grymt sugen på det ett bra tag nu!

Jag tror nog att Jess lägger upp lite bilder från gårdagen när hon har kommit hem från fotomässan. Så håll utkik!



I högtalarna just nu:

/Mimsan

I gotta feeling...

Nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig, bestämma kläder och käka. Efter det är jag nog klar för utgång, eller vad tror ni? Kan ta ganska lång tid, men whatever! Är riktigt taggad idag. Spelar ingen roll vad som händer. Jag är så sjukt jävla glad idag bara! Hörs senare.



/Mimsan

FREDAG, RÖJ!

Godmorgon på er sötnosar!

Idag är det fredag. Pappsen fyller år så vi ska snart upp och sjunga för honom. Hoppas på röj ikväll, men varför skulle det inte bli liksom? Daaah... Sitter redan och taggar till med en massa låtar! Idag har jag även företagsekonomi prov, så wish me luck raringar! Aja, ha en super fredag!

SKÅL!


/Mimsan


ÄNNU VIKTIGARE

Nu går det att kommentera igen! Bra va? We know you love us, raringar ;)

VIKTIGT!


Det går inte att kommentera i bloggen. So sorry! Eller vad vet vi, vissa kanske kan det? Vi har i alla fall märkt att det inte går. Det går troligtvis inte! Men vi håller på att lösa problemet, så det är lugnt. Vi vet ändå att ni älskar oss =D Synd att vi startade en tävling nu...


/Jess & Mimsan


Veckans Blogg



Nu kör vi igång med en veckans blogg tävling!

Priset är ära och länkning. Låter väl inte fel att få lite flera besökare eller hur? På lördag visar vi vilka som är med och tävlar, och sedan är det upp till ER att rösta på er favorit!

Gör såhär: Kommentera i det här inlägget. Skriv bloggadressen i texten så går allt mycket snabbare för oss. Tack. Tipsa gärna om tävlingen på din blogg! :)

Torsdag

Är fortfarande hemma.. Fast är inte så jätte sjuk längre! Så i morgon ska jag till skolan jippi! Jag måste vara den ända som vill gå till skolan? Men det börjar bli lite långtråkigt hemma och så får jag panik för jag missar saker i skolan. Sedan är det ju fredag i morgon också?! För mig var det typ nyss måndag ju. Aja nu ska jag fortsätta spela sims.

/Jess

För mycket plugg!

Har jätte mycket att plugga nu.. Jag tyckte det var mycket med bara företagsekonomin men nu har jag också fått reda på att vi har historia till i morgon?! Jag har ju varit hemma i två dagar fast jag har inte kunnat plugga någonting alls då.. Har inte orkad läsa eller göra någonting så nu när jag börjat friskna till måste jag göra allting! Blääh.. Orkar inte..

/Jess

This is it, I can't run away





I wish the stars would turn you in, and leave me standing in the wind




Forever 21

Hej alla!

Nu har jag kommit hem från skolan. Hade som sagt utvecklingssamtal idag. Det gick jättebra, så jag är nöjd! Inte så konstigt eftersom jag är bäst, mjauu. Aja, just nu sitter jag och lyssnar på en massa låtar från Pirates of the Caribbean (wtf liksom?!) och ska snart börja plugga. Suck, fick veta idag att vi ska ha ett historia förhör imorgon. Kul, verkligen! Någon som vill göra det åt mig? Nej, nu ska jag fortsätta att leka pirat här hemma, see ya!



Något att ha på nyår kanske?

/Mimsan


Onsdag

Är fortfarande sjuk, fast börjar bli bättre så det är ju bra. Idag måste jag försöka plugga lite, har ju prov på fredag på typ hur många sidor som helst! Måste äta någonting också, fast finns ingenting jag är sugen på(Inte likt mig!) Varje gång jag går in i köket får jag bara ont i magen..

 

eller

 

Neej varken nyttigt eller onyttigt känns frestande..

/Jess


Spice girls


Sjuk..

Har blivit sjuk nu också.. inte kul alls! Har 39 graders feber, jätte förkyld och ont i huvudet. Jag gick till skolan först idag som var helt meningslöst så jag drog efter typ 30 min och gick hem och sov. Har sovit typ hela dagen men är fortfarande jätte trött och uttråkad! Aja finns ingenting att göra åt saken än att typ sova?

/Jess

Mjauu

Mohaha! Jag kommer alltså kunna ha klackskor på nyår. Så jag säger bara en sak:


/Mimsan

 


J*VLA SKIT!

Mhm! är det så dom ska ha det alltså?! Jag kommer inte få min operationstid förens i januari typ. Har fortfarande inte fått veta något exakt operationstid. Visst finns det för -och nackdelar med detta. Jag kommer kunna ha hur höga klackar jag vill på nyår, men det kommer att ta längre tid innan jag kan dansa fullt ut igen... Aja, det är bara att acceptera eller dra, och jag måste acceptera. Suck =(



/Mimsan


Morgonpigg? Hell no...

Ska snart dra mig mot bussen. Har bara tre lektioner idag eftersom jag missar tå sycken när jag ska till läkaren. Vi får se hur det går! Hoppas inte att dom ska dra ut på allting i en evighet. Jag vill veta min operationstid idag.

Någon som ska dit? Det ska jag i alla fall =)




/Mimsan


Läkarbesök imorgon

Imorgon ska jag alltså på läkarbesök och jag lär väll förmodligen få veta när jag ska operera mig då. Jag kommer nog inte kunna ha klackskor på nyårsafton. GAH JAG DÖR! Buhuuu... Aja, jag är så snygg i alla fall så det får väll gå an. Just nu sitter jag här och suger på en lollipop med jordgubbssmak. Yummey... ;)



/Mimsan


Blääh

Tja tja, dålig uppdatering från min sida jag vet. Men jag är typ helt körd i huvudet just nu. Vet inte vad jag vill, vet inte vad jag gör och vet inte vad jag ska skriva!



/Jess


Mimsan vill bara säga att...

...jag har ingen aning om varför Jess inte uppdaterar. Det var aslänge sen hon gjorde det. Sorry! Men, men ni älskar ju mig så det gör väll inget...

/Mimsan

I hope you will forgive me

Plugg framför datan. Tummen upp!



/Mimsan


All I see is you

Har precis kommit hem från skolan och ska snart ta och sätta igång med pluggeriet tror jag! Är hellre ledig ikväll ;)
Hade en rätt chill dag. Det var badminton på idrotten och jag ägde sönder! På matten räknade jag lite, men ritade för det mesta... Aja, hörs sen!

Ritade den här på matten. Är rätt nöjd ändå eftersom jag gjorde den på cirka 5 minuter... (Tänkte göra en spegelbild av en bokstav i ögat, men hade inte tid!)




/Mimsan


Wait forever

Hej på er! Eller godmorgon kanske man borde säga. Aja, whatever! Jag är vaken och är klar för att dra till skolan, men kom på att jag hade en ganska lång sovmorgon och bussen går inte förens om 40 minuter. Suck... 
Jag hoppas inte att det här kommer att bli en stressig vecka. Vi ska ha ett prov vet jag än så länge, men sen lär det väll komma en massa annat plugg. Hallå, ge mig fritid?! 

Veckans planer än så länge:





/Mimsan


Bruden som fortfarande har tråkigt!



/Mimsan


Hejjaghartråkigt!

Så jag ska nog lira Sims nu! ;)



Fin bild va?

/Mimsan


Jag vill äta nu...

Är grymt hungrig nu alltså! Men men, nu håller det på att vankas mat i köket, så blir väll tillfredställd snart!

 

/Mimsan


I'll get used to this eventually




Lördagen

Igår drog jag, Sandra och Tessan på fest. Det var kul, men vi drog ganska tidigt eftersom bussarna inte går därifrån så ofta. Nu ska jag snart börja plugga. Suck, inte kul...

Hitta en massa brillor under kvällen som blev väldigt populära!


/Mimsan


I'm ready to go!

Sådär. Nu har jag käkat, sminkat mig och klätt på mig. Är alltså ready to go! Bussen går om 30 minuter typ, så ska väll ta och kila om ett tag. Ha en fin lördag så hörs vi imorn. Eller inatt ;)




/Mimsan


Sådär ja!


I högtalarna just nu...

 




Bästa låten...
 

/Mimsan


Shopping med mor och syster

Har precis kommit hem. Är helt slut. Men men, hittade det jag ville ha i alla fall. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och chilla. Ha det fint!







/Mimsan

 


Gästbloggare

Hej hopp i krusbärsskogen! Det är Olsson och Mörrick som talar.

vi befinner oss just nu i Österv(h)åla här finns det massor att göra. Igår, fredag bäddade vi våra sängar, lekte lekar, åt mellis och fick i uppdrag att mörda varandra. En händelserik kväll! 
Befolkningen är i Våla måste ha väldigt innehållsrika liv då de spenderar fredagskvällen åkandes fram och tillbaka  på deras epatraktorer längs "hotel Sivan" (vårat s.k hem under denna helg). 

Om ni ännu inte fattat så är vi Jess teamåkningspolare. Vi är också långa. 
Olsson tycker om att vissla, speciellt temalåten i Den onde den gode den fule, trots att hon är tondöv. Mörrick har skostorlek 41. 

Nu måste vi gå, för det trycker på.... Olsson har lite problems med magen!
pussåknull hjärtegull

  
 

Charmy #1

Drar och spenderar lite pengar med syrran nu! Hörs senare.



Nej jag har inte packat upp än... (a)

/Mimsan


Godmorgon!

Kom hem från en kompis för ett tag sen. Jag och Tess slaggade där inatt. Igår var vi alltså hos en kompis och chillade lite. Jag måste säga att Sveriges väder suger jämfört med Egyptens! Men i alla fall, igår. Ja, det var väll det som hände. Blev en chill fredag.

Idag ska jag och syrran dra och spendera lite pengar. Jag måste köpa ett par stövlar! Converse funkar inte i det här sunkvädret längre, dom blir ju bara förstörda... =/ Aja, nu ska jag hoppa in i duschen! See ya.



/Mimsan


I bilen !

Sitter i bilen nu påväg bort mot lägret. Ska vara där tills på söndag så får hoppas på att det blir roligt. Lyckades precis göra så min kompis skulle vara tyst i en timme så det blev ju lite tråkigt, det är därför jag satte mig vid datorn Aja ni får alla ha en riktigt härlig fredags kväll !

/Jess

GÜNTHER!

HAHA alltså jag dör!


 


Pluggat på en fredag, wie!




Så j*vla underbart! Äntligen kan man vara ute sent utan att noja inför morgondagen. Har inga planer för kvällen än, men det skiter jag i. Kanske bara ska ha en härlig hemmakväll...? Det viktigaste är att jag ska få sova ut imorgon.
På tal om ingenting så har jag pluggat idag, efter skolan! =O Visst är jag duktig? Orkade liksom inte ha en massa plugg att göra i helgen...

/Mimsan


ME + YOU

Vi gör alla misstag här i livet och jag har nog gjort mitt största nu. Det är som om jag tänker med naglarna och hur mycket hjärnkapacitet har dom liksom? Ingen alls. Ibland önskar man bara att man kunde vrida tillbaka tiden och det är exakt vad jag vill göra nu. Förlåt om jag behandlat dig illa ibland. Jag fattar inte vad jag höll på med. Men som jag sa, jag har svårt för att visa vad jag verkligen känner eftersom jag är rädd för att bli sårad. Jag vill bara att du ska veta att du är underbar och att jag saknar dig och tänker på dig. Livet är inte lätt, det har jag märkt nu. Nu är det upp till dig. Såra mig inte bara för att ge igen. Det orkar jag inte. Fast jag vet att du är bättre än så.




Ni kommer aldrig få veta vem av oss som skrev inlägget. Hihi suckers!
Hoppas att Du fattar att det här handlar om dig, mr X.


Hemma från skolan

Fick sluta tidigare idag. Grymt skönt! Sitter och lyssnar på Sandra Dahlberg, kommer ni ihåg henne? Hon från Fame Factory. Kommer ihåg att hon var min favorit då. Jag blev så grymt glad när hon svarade på mitt brev! =D




/Mimsan


Hörs efter skolan!

Ska snart kila iväg till bussen. Visst är jag duktig som orkar blogga nu? Det tycker jag i alla fall =) Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tar dagen som den kommer! Är fortfarande lite trött efter Egypten. Vet, det är helt stört, men jag somnar jättetidigt på kvällarna! Nej, nu ska jag dra. Ha en fin fredag!



Dagens + mina vita Converse

/Mimsan


Silver shampoo

Äntligen har jag fått mitt silvershampoo. Mamma köpte när hon var hos frissan! Nu ska mitt gula hår bort !



/Jess


Gaah!

Är jätte hungrig och vill ha mat nu ! Mamma måste komma hem och laga...

/Jess

Klockan är 07.07

Hmm, undrar hur många det är som är vakna nu... Aja, det är jag i alla fall och ska snart dra till skolan. Juste! Jag hade skummaste natten inatt. Vaknade först 3.55 och ville gå upp då, och sen vaknade jag 5.05 igen och var redo att gå upp då också. Fatta hur seg jag var när jag skulle gå upp halv 7 sen... Nej, nu måste jag kila till bussen!

/Mimsan

Dance!

Nu ska jag dra och dansa. Blev nästan klar med samhälle läxan, visst är jag bra? =D Aja, hörs sen när jag kommer hem!



/Mimsan är så söt


Tönt jag är..

Sitter och kollar på det nya The Sims 3 spelet, för er som känner mig vet ni ju att jag är sims nörd och för er andra så vet ni det nu !



/Jess


Dagens låt


Ojoj, tiden rusar iväg..

..och jag hinner inte med! Klockan var ju 12 nyss liksom. Aja, nu måste jag snabbt som attan börja med min sammhälle läxa. Jag orkar inte. Vill bara gå och lägga mig! Är fortfarande grymt trött. Hörs senare!

Love my new watch


/Mimsan

Tisdag

Idag var vi och kollade på en rättegång med klassen, var grymt trött så somnade där inne! Haha. Nej men i början var det ganska intressant men sen så kändes det bara meningslöst att lyssna. Aja, nu ska jag plugga lite historia! Pusspuss

/Jess


Hemma!

Hej alla!

Nu har jag kommit hem från Egypten och det suger! Vill tillbaka till värmen. Aja, ni har ju saknat mina inlägg, så måste väll komma tillbaka till det vanliga livet. Här kommer lite bilder från resan.




Visst gjorde de fina figurer av handdukarna på sängen?

/Mimsan


Kan ju inte stämma?




Piano

Sitter och letar efter någon fin piano låt som jag ska lära mig men hittar ingen bra.. Någon som har något tips? :)

/Jess

Måndag

Första dan i skolan efterlovet avklarad. Bara 4 dagar kvar... Snacka om jobbigt. Hade två "prov" eller vad man ska kalla det idag, ofta man skulle kunna använda hjärnan då. Aja men det gick väl ganska bra i alla fall tror jag. Nu ska jag ta en tupplur för är grymt trött!

/Jess

Söndag

Skoja inte vad snabbt den här dagen flög förbi! Tränade på morgonen och sedan har jag suttit och läst klart boken och sovit lite och nu är klockan redan snart halv 6. Nu ska jag skriva om boken också.. Hur tråkigt som helst och helt onödigt.

/Jess


RSS 2.0