palla seriöst?

Som ni kanske märkt är bloggen helt cp, ja jag skrev cp. Kul va? Grejen är den att jag orkar inte bry mig. Fixar det nångång när jag orkar.
Tja

/En sur Mimsan

Måndag

Nu är bloggen nästan tillbaka som vanligt igen! Killarna har fått haft sitt lilla roliga med att leka med våran blogg.. :P

Jag är hemma och är sjuuk, jätte brutalt tråkigt.
Men det som är bra är att jag nu har fått en tid hoss frisören på torsdag, det behövs verkligen!

/Jess

Återställning

På grund av serverproblem var vi tyvärr tvungna att återställa bloggen till en tidigare tidpunkt

/Teknisk support Fredrik Thuresson

Bästa någonsin!

Åh herregud vad Bounce var bra igår! EXTREMT MAXAT ALLTSÅ! Synd för er som inte ska dit och kolla, ni går verkligen miste om något! Jag är fortfarande helt tagen, haha! Sjukt grymt när de visade ett klipp från när alla (även jag) stod och dansade på plattan i somras. Snacka om bra drag det blev då! Lite sorligt att det var sista föreställningen dom gör bara *snyft*...

 

/Mimsan


Utgång!

Ikväll drar jag ut med Sandruch och Teessaan. Vi ska till Tumba fick jag precis höra, får se om det blir det! Idag har vi i alla fallt hängt i Skärholmen hela dagen. Shoppat på ÖB och ätit bröd med skagenröra i en lekplats, whoho!

Ha en bra kväll !

/Jess

Bounce ikväll!

TJA! Hur mår ni? Själv mår jag asbra! Hann med sjukgymnastik i en timme efter skolan, så nu känner jag mig väldigt duktig! Just nu sitter jag här helt nyduschad och fräsch och kollar på Förhäxad, heheh... ;) Det är så sjukt skönt att det äntligen är helg. Älskar att kunna sova ut på morgonen!

Ikväll blir det ingen utgång med brudarna för min del, för att jag och syrran ska till globen och kolla på Bounce idag! Är sjukt taggad, det lär ju bli awesome! Så det är kvällens och dagens planer. Får se om jag orkar dra ut efter det, men förmodligen inte.

 



/Mimsan

Allvarligt talat...

Sådär, hemma från skolan nu. Skippar sjukgymet idag, kör imorgon istället. Måste plugga idag, that's why. Äckliga matteprov nästa vecka, jag orkar inte! Aja, helg snart, så man får väl ta att njuta av det istället.

Och vad händer idag då? Inte ett piss faktiskt. Lika pissigt som vädret i Stockholm. Blä. Snöblandat regn, skitkul! Eller hur? Aja, bara att gilla läget (eller nåt...?)

 

/Mimsan


Lider jag? Nej.

Tjena alla bloggläsare! Kul att ni finns kvar trots att vi inte bloggar så mycket längre! Men ärligt talat, vad finns det att blogga om mitt i terminen? Det är samma sak varje dag. Skola, sjukgym och plugg hemma. Annars fest, som vanligt. Shopping ibland också, om plånkboken är fet (vilket händer när man fyllt år). Jag lever mitt liv med min budget. Lider jag? Nej.
Mimsan signar ut, tja!



/Mimsan

Presentation

Hej!

Jag heter Jessica och är 16 år.
Jag vill ha sommar
Vill vara klädd i klänning och bruna ben med klackar på fötterna

/Jess


Jag är bäst.

Hej! Hemma från skolan och sjukgymet nu. Fan vilken träningsverk jag har från gårdagen, fiifan! Aja, det är bra, då vet man att man har kört på bra! Idag är det första dagen på länge som jag inte har något plugg, så nu ska jag bara sätta mig och softa i soffan och läsa SOLO som jag fick hem idag!

 

/Mimsan



*snyft*

Buhu, jäkla hockey som går på 5an... Snodde ju Håkans bars tid!

Det går bra nu!

Tja läget?! Själv mår jag asbra! Det är en ny vecka och jag är helt utvilad. Solen har stekt på hela dagen, det har gått bra i skolan och jag kämpade på bra med mitt knä på sjukgymnstiken idag. Kan inte bli bättre! Kvällens planer blir nog att ta det lugnt framför TVn. Håkans bar går ju 20.00 på kanal5!

 

/Mimsan


Sommarlov snart ;)

Godmorgon! Mår ni bra denna härliga söndag? Grymt skönt väder ute, så jag mår super! Gårdagen slutade hos en kompis. Blev Avatar och sen somna vi, niiiice. Dagens planer blir att steka lite ute och plugga. Fifan, orkar inte plugga mer nu! Ska bli grymt skönt med sommarlov om ca 1,5 månad ;)



/Mimsan

Chokladkaka på 5min!

Ingredients:

4 Tablespoons cake flour
4 Tablespoons sugar
2 Tablespoons cocoa
1 Egg
3 Tablespoons milk
3 Tablespoons oil
1 Mug

Instructions:

Mix flour, sugar and cocoa:

Spoon in 1 egg

Pour in milk and oil, and mix well

Put in microwave for 3 minutes on maximum power (1000watt)

Wait until it stops rising and sets in the mug

Tip contents out of mug onto saucer and enjoy!



(Taget från http://www.dizzy-dee.com/recipe/chocolate-cake-in-5-minutes)

Smakade sjukt gott och tog mindre än 5 min att göra eftersom det är godare när den inte är så torr. Ha den lite mindre än 3 min i mikron !

/Jess


Ojoj

Helt sjukt vad vi blivit dåliga på att uppdatera, men det kan bli så ibland. Helg igen nu, snacka om att tiden går snabbt! Mindre än 2 månader kvar till sommarlovet! Hur skönt är inte det liksom.
Idag var jag duktig och gick ut och sprang  och körde lite styrka, det känns NICE! Ska börja med det lite oftre tror jag. I alla fall så är det ju fredag idag, men ska nog bar chilla.

/Jess

Mimsan är vaken, woohoo

Tjena, Mimsan här - er favorit! ;) Har inte hört av mig på ett tag eftersom jag inte orkat, tihi! Ska snart dra mig till Sofia Hemmet och kolla upp knät igen (återbesök you know...) Så vi hörs, and wish me luck! ;)



/Mimsan

Tisdag

Ikväll är det Dans som gäller! Blir nog kul, förra gången var rolig i alla fall. Vi fick köra lite grund balett och sedan modern Jazz. Men det är en timma kvar och fram tills dess försöker jag få klart mitt psykoligiarbete som inte fungerar så bra..

/Jess

Sum 2010

 

 


Skitnice!

Back from school now! Skönt! Har även hunnit med sjukgymnastiken idag, plus att jag har pluggat i cirka en timme nu. Visst f*n är jag duktig?!
När jag kom hem från skolan såg jag att jag hade fått ett paket från Nelly, och vad kunde det vara? Min nya väska kanske? JAAAARÅ!

Säger bara en sak:


 

/Mimsan


Söndag

Lovet börjar närma sig sitt slut.. och som avslutning har jag bara legat och chillat hela dagen. Har inte gjort något plugg heller vilket jag känner lite ångest för, men jag orkar verkligen inte..




/Jess


Naturlig brud

Sådär, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Jersey Shore. Sminket är borta och jag är fräsch igen. Underbart! Hörs imorgon!

Aaaw, naturlig brud...

 

 

/Mimsan


Turn back time

Åh, ibland saknar jag dom gamla tiderna. Känns som om vissa saker var så mycket enklare då. Har begått så många misstag som man bara vill ta tillbaka och fixa till.
Skulle vara så mycket enklare om man kunde vrida tillbaka tiden ibland, så slipper man t.ex alla missförstånd...


 

En av de bästa låtarna

som Aqua gjort! :)

 

/Mimsan


Vi snackar bara om plugg här i bloggen?!

Tjena tjena! Söndag idag och även den sista dagen på påsklovet. Buhuuu... ;'( Orkar inte börja skolan igen, har klarat mig riktigt bra utan den faktiskt! Trodde jag skulle vara tvungen att plugga hela lovet, men så blev det inte. Har gått upp sent nästan varje dag, förutom dom dagarna som jag skulle på sjukgymnsatik ;)

Idag har jag finslipat lite på mitt svenska arbete, men det får räcka med plugg för den här dagen. Nu är det stek framför tvn som gäller. Vet att jag borde sitta ute och steka istället, men jag orkar verkligen inte göra det idag! Kan göra det senare istället... Tur att "Dating in the dark" går nu då! (repris från i tisdags alltså). Missade ju det då!

 



Ha det bra
sötnosar!


/Mimsan

Bye bye!


Nu drar Jess & Mimsan iväg och fixar lite grejer. Hörs sen!




Godmorgon världen!

Godmorgon! Eller god lunch?! Skitsamma... Idag fick jag äntligen sova ut. Somnade 12 igår och vakna vid 11 idag, så jäkla skönt! Ska snart dra mig upp och ta en dusch, och sen blir det nog att dra och träffa Jess. Så vi hörs senare idag!

Och juste, för er som har glömt eller inte visste det så är det fredag idag! =D

Bjuder på en nyvaken
Mimsan också!




/Mimsan

Keff humor

Tjena! Har precis kommit hem från Jessica och nu är det chill framför tvn som står på schemat! Ikväll blir det nog även en kväll framför tvn. Är helt slut idag, vet inte varför, bara är så!

JUSTE! Såg precis 3s nya reklam på TV, och fan vad jag älskar den (kan iof vara för att jag har sämst humor). Men älskar slutet när han säger "VAFAN VA DET?". Så okej, jag har sämst humor. I don't care! :)


 

/Mimsan


God morgon

Jag, Emelie och Kim sitter i soffan och äter frukost just nu och kollar ut på det fina vädret.
I går var jag ju i alla fall och shoppade med mamma och hittade lite saker. Två par byxor, ett par skor, en hatt och några tröjor och lite till. Blev nöjd men finns fortfarande mycket saker jag vill ha!

/Jess

Sjukgym nu!

Godmorgon! Fan vilket jävla väder vi har idag! I alla fall vi här i Stockholm. Vet inte riktigt hur det ser ut i resten av världen, heheh ;) Nu ska jag kila iväg till sjukgymnastiken, så vi hörs senare!



/Mimsan

Chillar i handduken...

Sådär, nu har jag duschat. Blev dock inte en hyffsat lång och skön dusch jag tog, utan en snabb och effektiv! Planerna för kvällen blir nog att dra över till en kompis. Orkar inte bara sitta hemma varje kväll nu när det ändå är lov! Vad ska ni göra ikväll?

Mimsan - egot i handduken:



 

 

/Mimsan


Ny väska, check!

Har precis beställt hem en svart väska från Nelly. Kände att det var brist på väskor just nu faktiskt! Den kommer inom 3 dagar, så det är ju perfect! Hahah... ;)

Dancing SEK 279, Nelly Accessories - NELLY.COM

Ball va? =D

 

 

/Mimsan


Chillar i soffan!

Just nu sitter jag och chillar i soffan med Svea. Hon får egentligen inte ligga i våran soffa eftersom det blir så hårigt då, men vafan, har ju lagt ut en filt som hon ligger på. Så det kan väl inte skada? Säg inget till mami och papi bara, heheh ;)

 



/Mimsan

Kläder på hundar? NEJ!

Usch, jag tycker verkligen inte om folk som sätter på sina hundar kläder! Visst förstår jag för de små hundarna när de är ute och går när det är kallt, men inte bara för att man tycker att det ser bra ut! Stackars hundar, de lider ju verkligen...

Fattar inte varför man vill sätta på en klänning och en hatt på sin hund. Dom är hundar, inte människor för guds skull! Jag skulle i alla fall aldrig kunna sätta på min hund kläder. Det ser ju inte bra ut! Hundar ska vara som dom är, utan kläder och skor m.m.

 

INTE OKEJ!


/Mimsan

Music à la Mimsan!

 

 

Joshua Radin - I'd rather be with you


Sitting here, on this lonely dock

Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold

Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain

Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold

Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us

Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold

Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


/Mimsan

Vaken tidigt idag!

Godmorgon! Har varit vaken ett tag nu, eftersom Svea kom och väckte mig på morgonen. Så då vart jag tvungen att gå ut med henne så hon kunde göra sitt. Just nu sitter jag framför tvn och myser, lite halvt död sådär... Somnade ganska tidigt igår ändå. Typ runt tolv! :O Men jag antar att jag börjar bli gammal och grå.. ELLER INTE!? ;)

Igår var jag inne i stan och chillade med Tess. Köpte cider och choklad och satte oss i kungsan ett tag. Var mysigt tills det blev kallt! Idag ska jag iväg med syrran och lämna cvn, och efter det blir det nog ännu en tripp till staden vår. Hoppas att vädret blir bättre bara, för att just nu är det helt grått ute!

/Mimsan

Stan

Har precis kommit hem från stan. De var nice eftersom jag och Ida hade väldigt mycket att prata om. Köpte faktiskt ingenting eftersom jag ska ut och shoppa med mamma i morgon men det fanns mycket man ville ha! Sedan mötte jag upp Mimsan och så drog vi och solade. Hände inte så mycket (som vanligt.. )

/Jess

Hörs senare!

DRAR OCH SOLAR MED JESS NU, TJATJA!

Hemma nu!

Hej! Har precis kommit hem från sjukgymnastiken. Det gick bra, som vanligt! ;) Nu ska jag bara chilla resten av dagen, är helt slut... Blir nog en promenad med Svea senare också! Nej, nu ska jag knapra vidare på mitt påskgodis, så vi hörs senare. BA BA!

/Mimsan

Nämen hej!

Har typ helt glömt bort att jag har en blogg att sköta..Förlåt! Men det känns som dagarna bara flyger förbi och jag vill hitta på andra saker än att bara sitta vid datorn så därför har det blivit såhär! Dom senaste två dagarna har jag i alla fall bara varit men Axel och haft det super mysigt.
I morgon blir det att ta en sväng till stan med Ida, det blir nog skojsigt.

Harebra!

/Jess

Har besök ;)

Tjena! Har precis varit ute på promenad med Jess och Svea. Svea är mammas kompis hund som vi är hundvakt åt den här veckan. Åh, hon är så underbart söt!

Just nu i min säng...

 




/Mimsan

Sooo fake!

Hej alla! Idag är det söndag (tror jag?!). Håller knappt koll på dagarna nu när det är lov, hehe... Aja, grymt skönt att vara ledig ett tag nu! Har iof en del plugg att göra, men skitsamma. Att kunna sova ut varje morgon är väääldigt skönt!

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt och så! Hmm, är grymt sugen på att ta en powernap nu, men det hinner jag inte. Ska nog iväg snart!

SMELL YA LATER, B*TCHES!


Hahah, soo fake!



/Mimsan

Bio

Idag ska jag, Emelie och mamma dra till Heron och käka och kolla bio. Vi ska gå dit bort vilket känns lite jobbigt.. Men det är ju fint väder så jag klarar mig nog!

HAHA så här går det när man lånar ut kameran (bild från igår)


/Jess



Omg, mitt knä!

Haha, tog precis bort kirurgtejpen från mitt knä, och fyfan vad jag garva! Det är verkligen grymt fult, ni anar inte! x) Har fått en smiley på knät, NICE!


Aja, den ser ju bra nöjd ut iaf!




/Mimsan


Heeeej!

Ursäkta för den otroligt dåliga uppdateringen den senaste... veckan?! Aja, har inte haft något vettigt att skriva. Har inte orkat heller!

Just nu sitter jag och kollar på Pippi på rymmen, som går på 4an =D. Åh, vad jag älskar Pippi Långstrump filmerna! Nej, nu måste jag klä på mig. Har precis tagit en grymt skön dusch!

 

/Mimsan


RSS 2.0