Snart dax att sova !

Har precis kommit hem från tävlingen nu, mitt hår är som ett stort fågelbo ! Så måste kämpa ett tag för att få ut det. Sen ska jag käka, duscha, packa om och sen är det bara att gå och lägga sig för klockan tre ska jag upp och då åker vi till Berlin! WOHOO!

/Jess


Godmorgon!

Tjena! Allt bra? Själv är jag sjukt trött. Vaknade för inte så länge sedan... Ska snart dra iväg och hämta mina saker hos Tess som jag lämnade där igår innan vi drog ut.

Igår spenderade vi kvällen i Sollentuna där det var fest. Det var grymt och behöver inte säga mer än så. Röjde sönder, wieho!

 

 

Idag ska jag fan kolla på Alice i underlandet! =D

 

/Mimsan


Lördag

Nu har vi tävlat första åket och det gick bra och nu ska vi på kamratmiddag, HA EN TREVLIG KVÄLL!


/Jess

I högtalarna just nu....

 

 

/Mimsan


Cut the crap

Tjena bitches! Har precis kommit hem från frisören. Klippte bara topparna, som vanligt... ;) Är inte riktigt sugen på någon speciell frisyr nu faktiskt! Dagens planer är inte helt klara än, men det blir nog utgång med tjejerna. Aja, vi hörs senare!

 

/Mimsan


En väska klar

Nu är väskan till Berlin klar! Fick in alla saker jag ville ha och lite onödiga saker också.



/Jess


Packar

Håller på att packa till veckans aktiviteter nu. Både till tävlingen i morgon och då vi ska sova på hotel över natten och sedan då vi åker till Berlin! Får bara ha med mig en väska som får väga 10 kilo så det är ju inte så jätte kul.. :O Får se hur det går med den packningen!
Sen vet ni ju att Mimsan klagar på att jag inte uppdaterar men det är faktiskt ganska svårt när man inte har tillgång till en datorn eller inte är hemma någonting. Har faktikst inte riktigt haft tid att blogga denna vecka, är ganska mycket andra saker jag är upptagen med.

/Jess

Sådeså

Tänkte bara säga att nu får fan Jess ta och uppdatera lite, jag orkar inte vara den enda som gör det! Vet att ni kommer sakna mig... PUSS

/Mimsan

Farsan

GODMORGON! =D Orkar inte fråga hur ni mår, men kan säga att jag mår sjukt bra i alla fall. Ska snart dra iväg till skolan, och idag ska vi kolla på Farsan med klassen haha! Det var våran psykologilärare som föreslog att vi skulle gå på bio, så nu vart det så. Nice va? ;)

 

/Mimsan


Onsdag

Onsdagar är en riktigt stressig dag alltså.. Slutar klockan 5 i skolan och träningen börjar klockan 6 i farsta. Så det är bara hem snabbt äta byta om och sen dra iväg. Sen när man kommer hem tar man en snabb dusch och lägger sig och läser i den tråkga boken... Så nu har jag inte td att skriva något intressant faktiskt. Förutom att jag ska till Berln snart, woho!

/Jess


Ah?

Happ, vad ska man hitta på ikväll då? Har ingen lust alls att sitta hemma i alla fall. Vill komma här ifrån! Vet inte varför, men det bara är så. Hihi! Några förslag på vad man kan göra så här mitt i veckan?


Har fastnat för svartvita bilder, klaga inte...

 

/Mimsan




All my life

 

 


Blä för SL

YO BITCHES! Sjukt dålig uppdatering de två senaste dagarna, I know. Eller jag slängde ju in ett inlägg igår, men Jess var väl för upptagen med hennes nya boyfriend helt enkelt ;)

Kom precis hem från skolan faktiskt! Fick skjuts av pappa eftersom SL har problem. Komigen SL, det snöar varje år.. Ni borde fan vara mer beredda på det! Suck... Aja, ska inte sitta här och klaga. Dagens planer än så länge: äta sjukt mycket middag, MUMS MUMS MUMS. Är vrålhungrig!

Jag i väntan på bussen...?

 

/Mimsan



I'm back

Tjaa! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade bara en lektion idag, vilket var väldigt skönt! Måste snart börja plugga lite matte eftersom den lektionen gick bort idag... Aja, ni får ha en trevligt tisdag!

 

/Mimsan


Let it rock


 


J*VLA VÄDER!

Nu är jag sjukt trött på det här vädret! Skulle åka till träningen och eftersom det inte gick några tunnelbanor så skulle jag få skjus, men det gick ju inte bättre... Trafikstopp överallt så åkte runt i en och en halv timme och sedan var jag hemma igen, utan att äns ha kommit till träningen... Tydligen är det så att tunnelbanorna inte kan gå eftersom det inte går att bromsa. Men om de skulle ha haft kvar dem gammla tunnelbanorna så hade det funkat! Alla nya bilar och tunnelbanor är alltså inte byggda för denna hemska kyla!

/Jess


Puss på dig sötnos

Yo! Kom hem från sjukgymnastiken för ett tag sedan. Har inget plugg idag vilket är superduper skönt! ;) Hahah... Nej nu är det Family Guy på TV, hörs!

 

/Mimsan


Rummet

Här är rummet som jag då fixade till lite, fast är ju som sagt inte riktigt klar. Ska hänga upp lite fotton och tavlor, byta sängkläder och ett nytt täcke, funtar också på en matta!

Före




Efter






/Jess


Iskallt!

Shit vad det är kallt ute! Kollar man ut genom fönstret är det sol och snön glittrar och så kollar man på termometern och ser att det är typ 17 minus grader. Jätte kul verkligen, känner att sommaren är på gång woho....

/Jess

Nytt rum

Idag har jag tränat och sedan shoppat på IKEA och gått runt i lite andra affärer för att hitta lite grejer för att göra om mitt rum. Sedan kom jag hem och har hållt på att fixa rummet hela tiden och nu är jag äntligen klar! Blev skitnöjd fast det är inte riktigt klart eftersom ska sätta upp lite mer grejer på väggarna och så men de mesta är klart. Visar bil på före och efter lite senare, nu är jag helt död så måste slappa lite ett tag.

/Jess


Automatic

 

 


Black and white

Godmorgon! Hur mår ni? Själv är jag rätt trött, somnade ganska sent igår... Ska snart upp och käka lite frulle så jag vaknar till!

Igår var vi borta i Rotebro och festa, hahaha! Det var en som fyllde år, så då är det klart man kommer och firar! Drog rätt tidigt därifrån, runt 1, eftersom vi inte ville riskera att missa det sista tåget som gick därifrån. Aja, det var kul där i alla fall. Fanns vissa personer var lite skumma bara... Men det är väl så dom är där ute på landet ;)

 



/Mimsan

Pizza på ingång!

Nu är pappa iväg och köper pizza till mig och honom. Mums! Sjukt länge sedan jag åt det alltså. Kvällens planer är inte så klara än. Kan inte riktigt bestämma mig för vart jag vill dra. Men det löser sig ;)

Hörs!

/Mimsan

MONGO

Fick lite panik när man fick höra att den där videobloggen hade lagts upp men den var inte så farligt jag är bara lite smått mongo ! Nu ska jag snart dammsuga hela huset och sen så ska jag FÖRSÖKA städa mitt rum.

/Jess

Videoblogg!

Hittade en videoblogg från igår! Visst är vi snälla som tog oss tid att göra en? Här har ni! Haha, vi är helt dumma i huvet alltså xD

 

/Jessomimsan


J*vla skitväder...

Godmorgon! Mår ni bra idag? Själv mår jag super! Igår drog jag, Tessan, Sandra och Jess hem till en kompis och hade lite kulkul! Men shit vad kallt det var igår, helt sjuk! Var typ snöstorm ju! Jag och Sandra tog en taxi hem eftersom vi inte orkade vänta på en buss som kanske inte ens skulle gå...

Idag ska jag bara ta det lugnt, och på kvällen får jag se vad som händer. Brukar alltid vara så grymt trött på lördagar nu förtiden! Men men, kanske ändras sen framåt kvällen ;)

Haha, hittade en keps där igår och visst passar jag i den? =D

 

/Mimsan


Just nu:

Sitter och väntar på käk och efter det ska jag väl träffa Jess antar jag! Har inte så mycket mer att säga nu. Men kommer förmodligen inte att höra av mig något mer ikväll. Se till att ha en skitnice fredagskväll i alla fall! Drick inte för mycket... Bye bye!

 

/Mimsan


2 weeks left...

Sådär, nu har jag kommit hem från Jess. Hade bara två lektioner idag, som var väldigt chill! IDAG ÄR DET BARA 2 VECKOR KVAR TILL MIN OPERATION PÅ TAL OM INGENTING! Heheh...
Ikväll vet jag inte vad som händer än. Men det kommer väl. Har inte orkat kolla runt med folk än, men shit, klockan är ju inte ens Bolibompa typ! Haha =D

Åh, jag vill verkligen ha sommar nu!


/Mimsan

Fredag

Fredag igen! Helt sjukt vad veckan har gått snabbt. Det var ju liksom söndag nyss. Men nu är det i alla fall fredag och Mimsan har precis knallat hem till sig efter en liten film eftermiddag hos mig. Får se vad som händer ikväll och vart man hamnar, lika spännande varje helg varje kväll!

/Jess

Helg på g!

Jahapp, så var det fredag igen då! Har knappt varit i skolan den här veckan känns det som. Sjuk både onsdag och torsdag, men nu mår jag bättre så ska snart dra till skolan! Hoppas att ni får en superhärlig fredag och så hörs vi lite senare!

/Mimsan

Fine without you

Vad har ni för er såhär på kvällskvisten? Själv sitter jag och lyssnar galet på en massa sommarlåtar. Är så sjukt sugen på sommar nu! Men vem är inte det liksom...

Har fixat mina fula naglar idag! Gjorde dom inte längre eller så, men målade dom röda. Tycker att röda naglar är sjukt läckert! Tycker om att testa olika färger på naglarna, t.ex blå, grön, orange vit m.m. Whatever, det är ju bara naglar liksom, så dom måste ju också få sticka ut lite! Folk får tycka att färgen är hur ful som helst. I couldn't care less... ;)

 

/Mimsan


Plötsligt händer det

 

 

Hahaha, alltså så skön! (Okej, jag kan ha rå humor ibland..)

 

/Mimsan


2 veckor kvar imorgon!

Imorgon är det fredag, vilket betyder helg. Wiiiehoo! Men det betyder även att det då bara är tvp veckor kvar till min knäoperation! =O Jag ska ju operera det främre korsbandet som jag slet av förra påsklovet i Åre..
När jag var och träffade min läkare som ska operera mig, så kände han där minisken (stavning?) sitter, och det vart lite ömt och gjorde ont, så jag kanske är tvungen att fixa till det också. Då kommer jag få en skena som sträcker sig över hela benet, och den ska man ha i ca 6 veckor. Jag hoppas att jag slipper det!




/Mimsan

Eyecandy

 

 

/Mimsan


Kanal 9 är såå töntigt

Godmorgon! Jag är fortfarande sjuk, vilket suger, så jag stannar hemma från skolan idag igen. Vill ju inte vara sjuk i helgen liksom... Just nu sitter jag och kollar på Rachel Ray på TV 3 (det går f*n inget bättre på morgonen!)...

Haha juste, fick en kommentar igår om att jag var en sopa som tittade på kanal 9. Så jag hoppas verkligen att jag är mycket coolare nu när jag kollar på TV 3... ;) Haha, O-M-G liksom, vem fan bryr sig? x) Sen när blev vissa kanaler coola eller töntiga? Kanske bara är jag som är efter och inte visste om det i sånna fall.. Fick mig ett skratt så här på morgonkvsiten av den där kommentaren i alla fall :)


Blää för att vara sjuk :(


/Mimsan

Grand designs

Sitter och tittar på Grand designs revisited på kanal 9. Där bygger dom om gamla ruckel till underbara hus. Nu ska de rusta upp en gammal borg, vilket verkar vara helt omöjligt tycker jag! Men dom lyckas väl förmodligen eftersom det får vara med i programmet! Hehe.. ;) Brukar inte tycka om sådana program, men det här var faktiskt kul, så tummen upp för det!

 

/Mimsan

 


Long time ago

Haha, sitter och kollar igenom en massa gamla bilder. Shit vad man har förändrats alltså! Helt sjukt... Tänkte ta och visa er några faktiskt. Men tänk på att bilderna är gamla, så ja, vissa kanske är som dom är! xD


2007, omg...

2008, vafan va grejen med den där posen?


Början av 2008


Sommar 2008


2008? Ser ut som en bestämd affärskvinna eller nåt :S


2007/2008?



Kanske kommer få kommentarer som "fjortis", "omg" eller inga alls. Men ärligt talat, bryr mig inte. Det handlar om att bjuda på sig själv! Och tycker faktiskt inte att bilderna var så hemska ;)

/Mimsan

I'M BORED




Onsdag

Kom för en liten stund sen hem från skolan, eftersom vi inte hade någon musik idag slutade vi mycket tidigare. Men jag var verkligen taggad på musik så blev lite ledsen i ögat..Vi satt kvar ett tag och luffade runt lite i skolan tills vi var tvuga att visa folk faktiskt inte miffon som inte har något liv utanför skolan så vi drog hem.. Så nu sitter jag här och dampar på tangentbordet som är lite knas jst nu så tog väldigt lång tid att skriva detta inlägg!



/Jess


Ge mig sommar nu!

Kollade precis ut och såg att det snöar!(?) Hallå, jag sa ju att jag ville ha sommar nu. Inte mer vinter, och då vill jag ju knappast ha någon snö?! Pallar verkligen inte med vintern längre. Så fult att gå omkring med feta dunjackor och klumpiga stövlar. Kom igen vaf*n...! Om en månad vill jag inte se någon mer snö! Lär ju ta flera år för snön att smälta, suck...

Nejmen ärligt talat, nu är jag faktiskt sjukt sugen på vår och sommar! Alla kläder, skor, väskor solbrillor m.m.. Åh, underbart! Men nej, snön är kvar och det är minusgrader. Kul.




/Mimsan

Sångfågeln!

Pat Monahan - Her eyes

 


Sjukling...

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan och shit vad förkyld jag är. Ska alltså inte till skolan idag. Både jag och syrran är hemma idag eftersom båda vi två är dunderförkylda! Så idag ska jag bara ligga i sängen och vila. Måste även plugga lite, blää...

/Mimsan

Vad ska man hitta på?

Inget plugg och ingen träning, sjukt skönt! Men funderar på att ta och träna lite i alla fall har ändå ingenting bättre för mig. Annars ska jag bara slappa och njuta av denna härliga tisdagskväll...


Jess
/


Börjar nog blir sjuk, suck!

Yo cutiepies! Hur mår ni? Själv börjar nog bli förkyld tror jag. Vaknade upp med halsont och täppt näsa. Men men, bättre att jag blir sjuk nu än sen, eftersom man inte får operera sig om man är sjuk! Idag har jag inget plugg btw vilket är sjukt skönt! Så ni slipper läsa om mitt tjat hehe... ;)

Jag just nu, chill framför datorn!

 

/Mimsan


Naken i skolan?

Ska snart dra till bussen och åka till skolan. Har prov idag, så vi hoppas på att det går bra! Eller hur? ;) Eller kanske inte ni gör, men det gör jag i alla fall! Nej, nu måste jag välja kläder, vill ju inte gå naken i skolan, hehe...


En bra låt att vakna till av...


/Mimsan

Svar på tal


Fick en fråga om vart min spettröja som jag hade i fredags kommer ifrån. Den är från Gina Tricot och kostade väl 149/200 kr eller något. Kommer inte ihåg riktigt eftersom jag köpte den för ett tag sedan. Men men, nu vet ni i alla fall!

 

/Mimsan


Dagens skönhet

 

/Mimsan


Nu ska här pluggas!

Tjena tja yo hej tjulululuuuu!! Har precis duschat och käkat middag. Ska även försöka börja med plugget nu! Har ju naturkunskapsprov imorgon. Men det kommer nog gå bra, hoppas jag i alla fall...!

Idag har jag varit i skolan och direkt efter det drog jag till sjukgymnastiken. Sen har det väl inte hänt så mycket mer! Nej, nu måste jag verkligen komma igång med plugget. Hör senare raringar!

/Mimsan

Måndag

Sitter med naturkunskaps böckerna framför mig, dom har legat där i två timmar nu.. Känner verkligen ingen ork att börja plugga. Känns mycket mer roande att äta gelehjärtan och kolla på film!



/Jess


Alla hjärtans dag

Är det bara jag som sitter ensam hemma ikväll? Det är det förmodligen inte. Ärligt talat så har jag faktiskt aldrig tyckt att alla hjärtans dag är något speciellt (och det säger jag inte bara för att jag är singel). Det enda pluset med alla hjärtans dag är geléhjärtanen och chokladen! Vem vet, när jag väl har pojkvän kanske jag prioriterar annorlunda, men just nu är det såhär jag tycker. Nu ska jag kolla vidare på Brooke knows best och vilken härlig alla hjärtans dag stämning det ger... ;)




/Mimsan


Ja, jag lever faktiskt!

Har helt glömt bort att blogga! Dagarna har bara flygit förbi och jag har inte spenderat någonting framför datorn så hade liksom glömt bort att man hade en blogg, SORRY! I alla fall, nu har jag precis kommit hem från mormor och morfar och nu ska jag dra iväg igen. Föresten glad alla hjärtansdag! Inget speciellt med det men i alla fall...

/Jess

The reward is Sims

Sådär, nu är jag klar med en del av allt plugg! Har nötat in vilka djur som kom till under alla miljarder år som jorden funnits, räknat matte och läst en del i en bok som vi har i engelska. Visst är jag duktig? =D Btw, jag har ingen aning om varför inte Jess uppdaterar nånting bara så ni vet!

Nu ska jag ta och lira Sims. Är sjukt jäkla sugen på det! Har faktiskt tänkt på det hela dagen, hehe (a) Aja, är väl borta ett tag i datavärlden nu! PUSS! PS. Ha en bra alla dag!

/Mimsan

Godmorgon sötnosar!

Godmorgon! Har äntligen kommit upp ur sängen och ska snart upp och käka frulle. Är sjukt seg, och tanken av att jag ska ägna den här söndagen åt plugg suger! Har naturprov på tisdag och ska även plugga matte. Så ah, det låter väl härligt?!

Igår var jag och Tess norr om Stockholm och festade. Ganska nära Sollentuna. Kvällen var helt okej, men vi drog rätt tidigt ändå. Orkade inte åka hem för sent när vi var så långt bort. Blev inte så många bilder under kvällen heller... HAHA, juste! Det var en kille som började strippa där igår. Fick några bilder på det, men är nog inte så snällt att lägga upp det här i bloggen, hehe...
På vägen hem köpte vi med och snacks och frossade sönder när vi kom hem. Perfekt avslutning på kvällen helt enkelt!

Nej nu måste jag upp och käka och ta en dusch. Annars kommer jag väl aldrig komma igång med plugget! Ha det superbra idag sötnosar!


 

/Mimsan



Utgång på ingång

Ska snart dra iväg och möta upp Tess. Det är dags för fest! Hoppas att ni får en asnice lördag, för att det ska jag i alla fall se till att ha! PUSS PÅ ER!




/Mimsan

Blah blah blah...

Nu har alla gäster gått. Släkten var här idag och firade mamma, eftersom hon fyllde år igår. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra ikväll. Ska man dra ut eller inte...? Det märker vi helt enkelt! Klockan är ju inte ens fem liksom! ;)

 

/Mimsan

 

 


Pics

Tjena och godmorgon! Mår ni bra?
Igår var vi tjejer hemma hos mig och käkade. Senare kom även några kompisar och efter det drog vi vidare. Blev en kul kväll! Hinner inte skriva mer nu, måste in i duschen. Bye!

 

 


/Mimsan

Äntligen helg!

Tja tja! Kom hem från skolan för ett tag sen. Blev precis klar med mitt rum, har städat lite nämligen. Hatar att ha det stökigt! Förut när jag var yngre var det kaos i mitt rum varje dag, helt sjukt... Men nu försöker jag hålla rent varje dag faktiskt, så det är bra! ;)

Om ett tag ska Jess komma förbi och vi ska svulla lite innan middagen. Hon ska ta med en påse chips, så det ser vi fram emot! Heheh... Nej, nu ska jag upp och ta en dusch! Puss tjena hej.

/Mimsan

Fredag imorgon!

Så sjukt skönt att det är fredag imorgon! Har bara tre chill lektioner den dagen och det är idrott, psykologi och matte. Direkt efter skolan ska jag till sjukgymnasten, men jag har faktiskt börjat tycka att det är kul! Är ju precis som att gymma, bara att jag riktar in mig på benen.

På kvällen blir det förmodligen middag hos mig med tjejerna. Efter det blir det väl utgång också! Så det kommer nog bli en nice fredag. Vad ska ni gö
ra? Har ni planerat nåt? :)


Helgens partylåt! :

 

/Mimsan


Hade toffs idag...

... och jag tyckte att det passade mig ganska bra faktiskt!

Palla vara seriös på alla bilder... händer inte i min värld!

 

/Mimsan

 


Duschen nu!

YO BITCHES! Läget? :) Själv mår jag super (som vanligt, heheh..) Har precis käkat middag och ska snart hoppa in i duschen. Blev sjukt trött helt plötsligt, så jag hoppas att duschen gör mig lite piggare! Måste plugga lite natur ikväll, har prov på tisdag liksom.

Dagen gick ganska snabbt och jag och Jess började planera Gotlands resan som vi hoppas blir av i sommar. Det vore ju sjukt jäkla nice! =D

/Mimsan

God morgon

Har precis vaknat och ska nu försöka hitta någonting att ha på mig.. Helt omöjligt! Hittar ingenting.. Villka problem man kan ha va? Aja nu har jag inte tid att datanörda mig om jag ska hinna med allt.

Ha en trevlig Torsdag!

/Jess

TV-tips

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en lång och skön dusch. Efter det ska jag bänka mig framför tvn med te och frukt. 5:an kör på med en del bra program ikväll faktiskt. So you think you can dance t.ex. Älskar det! Hörs senare då kanske!



/Mimsan

Sångfågeln!


Wyclef Jean ft. Mavado - Hold on

 


Dagens onödiga "låt" att kunna...

Smör, potatis, pepparrötter
cider, flingor, cashewnötter
bulgur, bondgröt, sallad, sill
müsli, timjan, dadlar, dill
olja, yoghurt, äppeljuice
rågmjöl, pasta, äppelmos
skorpor, ströbröd, sojamjöl
pesto, peppar, ekoöl


morot, lättmjölk, välling, te
honung, socker, saft, sorbé
sirap, sylta, sesamfrö
couscous, kaffe, knäckebröd...



Look of today...

Idag har jag på min favorit-mys-tröja från Carlings. Passar perfekt till dagar när man inte gör något speciellt! Juste, läste precis ut boken. Shit, den var grymt speciell alltså!

Visst ser den skön ut? =D

 

/Mimsan


Bubbles!

Hmm, vad ska man hitta på idag då? En hel dag utan nånting att göra. Har iof inte läst klart boken än, men det går ju snabbt! Någon som har nåt förslag på vad man kan göra? Klockan är liksom ingenting, och jag är redan rätt uttråkad! Kanske ska ta och lira lite Sims precis som Jess.. ;) Aja, vi hörs senare!

 

/Mimsan


How do you like me now?


/Mimsan

Äntligen färdig med boken!

Har suttit och läst sen jag kom hem för ungifär en timme sedan och har nu lst klart boken! Känns skönt för nu kan jag göra vad jag vill resten av dagen (tills träningen börjar vid 6). Någon som kan gissa vad jag ska spendera min lediga tid på? The Sims ofc! Fast först ska jag hitta på någonting att äta.

/Jess

Jag vill ha sommar!

HEJ! Allt bra? Själv mår jag super! Hade en lektion idag mellan 10.00-11.30, så det var riktigt skönt. Ska snart ta och läsa ut boken "Super. Naiv.", eftersom vi har bokprov på den imorgon! Men det är lugnt, har bara cirka 20 sidor kvar ;)
Så det är dagens planer än så länge; lite plugg + chilla galet!

Början av förra sommaren, kolla vad brun jag var redan då!! Åh, ge mig sommar nu...

 

/Mimsan


Romme

Nu har jag kommit hem från romme. Är helt död i kroppen och huvudet men det har varit väldigt kul ! Nu ska jag försöka ta mig igenom den tråkiga boken Naiv.Super... Tog typ inga bilder idag för att jag glömde kameran i bussen HIHI


FINLAND



/Jess


Jess & Mimsan är snyggast

Gud, har ju inte ens sagt hej på riktigt än. Hann ju bara med att klaga på morgondagen. Den här dagen rullade på bra faktiskt. Skola och direkt efter det sjukgymnastik. Fick öka programmet lite mer idag också. Börjar ju närma mig operationen nu! Eller ja, det är väl 24 dagar eller något. Men när det är mindre än en månad, så är det ändå rätt snart tycker jag! Heheh..

HÄÄÄÄJ

 

/Mimsan


Buuuhuu :'(

HÄÄÄÄJ! Vet ni vad? Jag är jättesur, för att jag får inte följa med till Romme imorgon p.g.a mitt knä! ARW! Typ alla ska dit, men själv ska jag gå på en jävla stadsvandring. Kul, verkligen! Aja, får ju hänga med nästa år istället. Men det suger i alla fall :(

Jag och Jess i Romme för ett år sedan

 

/Mimsan


Stackars mig..

Skulle skära en passionsfrukt men den var så hård så att kniven slant och jag råkade skära mig i fingrarna. Det rann sjukt mycket blod så brorsan fick plåstra om mig. Fan va ont det gjorde/ GÖR! Och ni som känner mig vet ju att jag är väldigt känslig för sådanna händelser så fick ju typ panik och börja skaka.. Nej usch borde inte finnas smärta!

/Jess

Tjeeeeeena!

Godmorgon! Allt bra? Själv mår jag super! Lördagen spenderade jag med brudarna igen. Vi hade fått höra att det var en fest som vi skulle till, men så var det inte. Vart dock väldigt kul i alla fall, så det gjorde inget! Vi drog ganska tidigt, typ strax efter tolv. Jag kände att mina Doritos suktade för mycket! Hehehe...

Tjeeeeeena!

/Mimsan

Sångfågeln!

 

Star Pilots - I'm alive


Ändrade planer!

Fick ett sms för ett tag sen, och nu vart det ändrade planer! Ska iväg på fest med brudsen, så mina Doritos får vänta! Ha en bra kväll!

/Mimsan

Lördag

Tjollahopp, nu har jag precis kommit hem från en mysig kväll på stan med familjen! Har ätit massa gott och fått trevlig underhållning. Från början tänkte jag bara sitta hemma ikväll, men nu verkar det som att jag får ändrade planer! Har börjat piggna till lite nu också så har inte lust att bara vara hemma längre. Men får se hur kvällen slutar, kanske blir trött snart igen?

/Jess

Melodifestivalen ikväll!

Yooo! Har precis varit och handlat goda grejer till kvällen; Doritos, choklad och cola! Kommer alltså bli en hemmakväll för min del. Man måste ju kolla på melodifestivalen ju! Hade ändå inte orkat dra ut i kväll, är sjukt trött... Nej, nu ska jag springa upp och be pappa att börja med maten. Känner hur det börjar knorra lite i magen!

 

/Mimsan


Fredagen...

Tjena! Igår spenderade vi kvällen hemma hos Tessan. Det var chill och kul. Har typ ingenting att säga egentligen. Tänkte bara höra av mig eftersom vi har läsare som kikar in här med hopp om att få läsa något kul som hänt i Jess & Mimsans liv. Så hej på er allesammans!

 

 

/Mimsan


Torsdag

Ennu en dag hemma nu igen, skit tråkigt. Har typ försökt fixat lite grejer hemma men man var för trött. Nu har jag precis kommit hem från träningen ( tränade inte utan bara kollade på ). Men blev inte så mycket kollande utan mera bara prat. Nu hur vi fullt upp med att försöka diskutera Berlin resan, om vi ska åka eller inte! Allting hänger på Karin och jag hoppas att hon gör ett smart beslut!

/Jess

Klackskor i sommar! (?)

Nu har jag varit hos sjukgymnasten och efter det stretchade jag ett bra tag. Vill ju inte bli ovig bara för att jag inte dansar för tillfället! Frågade faktiskt sjukgymnasten idag på Sofia Hemmet om jag skulle bli mindre vig, men han sa att jag kunde vara lugn. Puh, tur det! Frågade även om jag skulle kunna använda klackskor i sommar, och det skulle nog inte heller vara några större problem. NICE?! Hahah ;D Nej, nu ska jag se om maten är klar. Är helt utsvluten!

Klackskor kommer alltså inte att vara något problem för mig i sommar, om det som sjukgymnasten säger stämmer!

 

/Mimsan


1 månad kvar!

Tjatja! Läkarbesöket gick bra. Först fick jag träffa han som ska operera mig (tror jag i alla fall?) och efter det träffade jag en sjukgymnast där. Var ett möte med tre killar till som också skulle operera korsbandet, så vi fick lite information om vad som skulle hända m.m.
Nu är det cirka en månad kvar till operationen, så ska se till att köra på med sjukgymnastiken den tiden som jag har kvar nu!



Naw...


/Mimsan


Godmorgon solstrålar!

Godmorgon! Sitter och käkar min "everyday-breakfast" som jag kallar den. Alltså knäckebröd med skinka på och ett glas mjölk. Hihi! Ska om ett tag dra till bussen, eftersom det är skola! Ska iof bara ha en lektion för att sen ska jag på läkarbesök. Wish me luck! ;)

/Mimsan

Nyduschad!

Har precis kommit ut från en lång och skön dusch! Jäklarns vad skönt det är att duscha alltså! Tycker inte ni det? Nu ska jag ta och läsa vidare i svenska boken. Ligger nog lite efter för tillfället, hehe... Kan bara säga att det är en riktigt skum bok vi läser alltså; "Naiv. Super." heter den. Någon som läst den?

Nydushad och fräsch!


/Mimsan


Westlife in my <3?

YOOO! Vad händer? Själv kom jag hem från skolan för ett tag sen och just nu sitter jag och dunkar musik! I högtalarna är det Westlife som kör sitt race för stunden. Någon som gillar dom? Själv har jag faktiskt varit på tre konserter när dom spelar! Nice va? Min kusin går iof inte att jämföra med, eftersom hon typ har varit på alla(?!)

Idag hade vi en sjukt lång håltimme, så då vart det fika med några i klassen och efter det köpte jag lite ringar. Kände verkligen att jag behövde det! Garderoben är full, men det är inte smyckeskrinet kan jag säga! Heheh.. ;)



/Mimsan

Galen hosta!

Orkar inte göra någonting annat för tillfället än att ligga och hosta så jag nästan spyr! Helt sjukt, har aldrig haft en sådan jobbig hosta. Mamma har rusat iväg för att köpa hostmedicin så hoppas det blir bättre efter det..



/Jess


Sångfågeln!

Dashboard Confessional - Rooftops and invitations


Melodifestivalen 2010

Åh, är det bara jag som längtar så sjukt mycket till melodifestivalen?! :D Förra året vart jag inte ett dugg taggad, men j*vlar vad taggad jag är i år! Hoppas att dom kommer ha med några sköna låtar och artister. Har faktiskt varit lite besviken de två senaste åren!


Resten hittar ni HÄR


Mina favoriter genom åren:









/Mimsan



Uptown girl


/Mimsan

PH final ikväll!

Yooo bitches! Allt bra eller? Själv har jag en sjukt bra dag! Inget plugg plus att det är PH final ikväll! Btw, vem tror ni vinner? Idag har jag i alla fall inte gjort ett smack som är värt att nämna. Alltså inget speciellt för dom som inte fattade det.

Slänger upp en bild på dagens oufit!

 

/Mimsan


Tappat rösten..

Har varit hemma hela dagen. Är fortfarande förkyld och har typ ingen röst! Inte kul. Förhoppningsvis kan  jag ta mig till skolan i morgon för har varit borta alldeles för mycket! Nu måste jag försöka hitta någonting att äta för har inte fått i mig någonting idag.

/Jess

Hemma!

Kom hem för länge sedan men direkt när jag kom hem la jag mig i soffan och orkade inte röra mig där ifrån.. Har blivit väldigt förkyld vilket inte är kul alls! Tiden i finland har varit väldigt kul! Var med om massa roliga saker, speciellt på båten. På dit vägen var det storm och båten gungade något extremt, om man hoppade upp i luften var det som man flög, skit kul! Sedan avslutade vi den kvällen med karaoke och det var nog då jag började bli sjuk.. Sedan gick tävlingen väldigt bra, höjde oss med ganska många poäng. Men sedan på tillbaka vägen till sverige började helvettet då vi hamnade i hytt 13!  Min plånbok försvann.. Och det var liksom inte lite grejer jag hade i den.. Men kvällen fick mig att glömma det problemet men gjorde mig dock ännu sjukare..

/Jess


TV tips


"Livet framför datorn"

Tjena! Nu har jag kommit hem från skolan. Eller ah, gjorde väl det för ett tag sedan! Idag hade vi livskunskapsdag och då pratade vi om "Livet framför datorn". Han som höll i föreläsningen var sjukt bra och gjorde allt väldigt intressant. Helt stört det här med DH (Dreamhack). Folk som sitter inne i en stor sal och spelar i fyra dygn... Han pratade även om Internet och spelberoende.

Nej, nu måste jag käka lite innan jag rusar iväg till sjukgymnastiken! Vi hörs senare när jag kommer hem. JUSTE! Nu har äntligen Jess kommit hem ;)

 

 

/Mimsan


RSS 2.0