GODNATT!

Godkväll!

Skitdålig uppdatering under helgen, jag vet. Men i fredags hann jag inte och igår mådde jag bara allmänt dåligt. Börjar väl bli sjuk! Vaknat upp med halsont i några dagar nu... Hoppas jag inte blir sådär hes igen som jag var efter Peace and Love bara!

Nej nu orkar jag inte skriva mer. GODNATT! Slänger in en låt som ni kan lyssna på innan ni ska sova...



 

 

/Mimsan


GRATTIS SYRRAN!

Godmorgon! Är ni pigga? Det är inte jag i alla fall! Gick upp halv 7 idag eftersom vi skulle gratta syrran, som fyller 19! Så grattis My! LOVE YOU! Härligt att fylla år på en fredag, jag fyllde liksom år på en söndag. Party...

Aja, idag har jag en jäääävligt lång dag framför mig. Går i skolan till halv 4, sen måste jag verkligen hem och sova om jag ska orka kvällen! Det är nämligen två andra kompisar som har fyllt år, så vi ska dit och fira dom! Och det var INTE okej med några powernaps under kvällen...


 

 

/Mimsan


Stort intresse för spårvagnar eller?

HAHAH, så cool kille!

 

 

 

/Mimsan


I'm awesome

TJAAA BLOGGEN!

Hehe, kanske inte uppdaterade direkt efter skolan, men hallå, jag har faktiskt ett liv! ;) Idag började jag ju som sagt skolan igen och det var inte speciellt kul att gå efter schemat direkt. Särskilt inte när det är värsta dagen heller. Börjar 9, slutar 16.30. AWESOME! ELLLLÖÖÖÖÖR?! Nej.

Men äsch, jag är awesome iaf! PUSSHEJ!


 

 

/Mimsan


Back to school

Nu ska jag snart ta och kila till bussen! Usch, vad jag inte är sugen på det här just nu! Kom knappt upp ur sängen imorse... Aja, uppdaterar efter skolan. BYE BYE!


 

 

/Mimsan


Orkar verkligen inte!

Nej, nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på tv. Hoppas att jag somnar innan tolv! Men yeah right, stor chans... Har ju gått och lagt mig runt fem på morgonen varje dag det här lovet. SUCK! Men men, måste ju faktiskt till skolan imorn så...

...gonatt på er sötisar!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAN VAD JAG KOMMER SAKNA SOMMAREN!




/Mimsan

Rosa = korkad färg

Kör på chill stil idag, med tanke på att jag bara ska sitta ute och chilla med Tess. Ursäkta blixten i spegeln, men min kamera f*ckade upp sig, och jag fattade inte hur man tog bort blixten. Jag lovar att det är för att kameran är rosa, och enligt mig är rosa en korkad färg!




/Mimsan

September om bara några dagar!

TJA FAN!

Jäklar vad härligt väder det är idag! Hoppas att resten av Sverige har det lika skönt! Men det är ändå helt sjukt att sommaren är slut snart. Det är ju september om bara några dagar!! Stört...

Nu ska jag snart ut och träffa Tess. Det var allt för länge sen! Typ i söndags :O Hahah. Under tiden jag väntar tills hon är klar, dunkar Oskar Linnros på högsta volym i mina högtalare! Typ Sveriges snyggaste och bästa manliga sångare?!

Favoriter med Oskar Linnros:



Från och med Du


25


Genom eld



... men det finns ju självklart andra bra låtar med honom också!



/Mimsan

2 dagar kvar...

Tjo på er! Idag är det måndag om ni inte visste det. Själv har jag inte haft någon koll alls på dagarna det här lovet, haha. Men idag så har jag gått upp tidigt, tränat och stekt lite på baksidan (tills solen gick i moln...) Jag har faktiskt inga speciella planer för den här dagen. Det blir nog bara att ligga hemma och chilla, men det är väl lika bra det eftersom skolan börjar nu på onsdag!! Går runt och tjatar om det hela tiden, men det börjar ju verkligen närma sig nu. Helt sjukt, 77 dagars sommarlov är snart över...





/Mimsan

Äntligen lite uppdatering!

Hej!

Ursäkta för den riktigt dåliga uppdateringen här i bloggen, verkligen! Men jag har knappt varit hemma de två senaste veckorna. Jag har varit på Muskö, ute med båten och på en annan kompis landställe. Nu är det dock slut med det eftersom skolan börjar nu på onsdag!!


 

En bild från helgen när vi var på en kompis landställe. Ganska snygg va? ;) Hahah..

 

 

/Mimsan


Muskö jao

Godmorgon! Är alla som är vakna pigga och glada? Det är jag i alla fall! Har tagit en dusch, käkat lite och packat ner det sista! För er som inte är med på noterna riktigt, så ska jag åka ut till en kompis landställe över helgen. Det ligger på Muskö i skärgården, så det kommer bli asnice! Kommer bli en skönt gäng som drar ut dit också! Så ni får ha det så bra här hemma, för nu ska jag och Jess åka iväg och köpa käk till helgen ;)


 

Tess, Jess och jag på Muskö 2008



PUSS.


/Mimsan

Sommar

Tjeenixen!! Nu ska jag iväg och tälta, fiska kräftor och grilla med härliga människor, sedan imorgon drar jag iväg till Muskö! Häärliga sommarlov.
Hoppas ni har det lika bra, det gäller att njuta nu dom sista dagarna för snart börjar skolan igen..

/Jess


Leopard

Juste, fick hem ett paket idag i brevlådan! Jättesött var det, fast jag glömde fota det, tyvärr... Är inte den där bloggerskan som fotar allt hon ser, äter eller gör. Det finns nog tillräckligt med såna bloggare tror jag! Aja, whatever. Det var i alla fall solbrillorna från soffta.nu som jag fick hem. AWESOME!


 

 

 

/Mimsan


Jag dör typ varje dag

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min har varit suverän! Eller? Nja, den har väl inte varit så speciell ändå... Vaknade runt 12, käkade, drog till sjukgymet, kom hem, dog, återuppstod, duscha. Typ något sånt var det nog! Just nu håller jag på att packa lite, för att på torsdag drar jag och en massa kompisar till Tess landställe över helgen. MYS! Hoppas på bra väder! Känner att det är dags att man gör något nu när man bara varit hemma i en vecka.


 

Zarah, jag och Tess när vi var påväg till Sandhamn i fredags



Nej, nu måste jag bestämma bra kläder. TJA!

/Mimsan

Nu är jag hemma!

Hejsan hoppsan! Nu har jag precis kommit hem från gotland. Har haft en jätte härlig och rolig vecka men nu är det faktiskt lite skönt och vara hemma. Efter jag kom hem från kroatien var jag ju bara hemma i typ 6 timmar eller något. Men nu är jag hemma, i några dagar i alla fall.

Kroatien



/Jess


Söndag

Tja bloggen!

Fifasen, vad skönt jag sov inatt! Första gången på länge som jag sov hemma faktiskt. Så det var verkligen skönt att få sova i min säng! Har saknat den...

Idag är det dåligt väder, som vanligt... Man börjar ju bli ganska van nu faktiskt! Ganska tråkigt om det skulle fortsätta såhär, med tanke på att skolan börjar om ca 3 veckor eller något..

/Mimsan

En sjukt trött Mimsan

Godkväll underbara läsare! Hur mår ni? Trötta, taggade, fulla? Själv är jag bara trött och det har jag varit hela dagen. Jag orkade verkligen inte dra ut ikväll, eftersom det blev lite för sent igår! Fine, det är sommarlov och då ska det bli sent, men när det blivit sent varje gång så börjar man bli lite sliten! Vill typ bara gå och lägga mig i sängen och sova i en vecka eller något..!




/
Mimsan


Mia Michaels

 

 

/Mimsan


Soffta

God eftermiddag kväll på er! Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen, så visst är jag duktig? Nää, verkligen inte... Låg och sov till tre på eftermiddagen idag, men det är väl inte så konstigt eftersom jag kom hem runt sju imorse och somnade då... Heheh. Nä, inte bra.

Men men, har fått upp humöret lite genom att klicka hem ett par skitsnygga solbrillor! Visst, sommaren är över snart, men solen stannar ju kvar i alla fall? ;)

 

Snygga va?! Dom kommer från soffta.nu. Så nu kan man steka runt lite snyggt sådär i slutet av sommaren ;) Haha. Aja vi hörs sen när jag har lust att uppdatera. CIAO


/Mimsan

Filmkväll

Nu sitter vi några stycken hemma hos Tess och kollar på film. KLOCKAN ÄR JU BARA LITE ÖVER FYRA, SHIT. Bara barnet ju... Aja, fan va kul. Vi hörs!

/Mimsan

M is for music

 

ITALOBROTHERS - SO SMALL

 

 

 

 

/Mimsan


Escape me

Hej! Dåligt med uppdatering från mig idag, jag vet. Men har precis orkat ta mig ur sängen och hoppa in i duschen. Det blev inte så mycket så sömn för mig inatt om man säger så. Vi var nämligen hemma hos en kompis och badade jacuzzi och efter det kollade vi film hela natten typ, så ja...

Nu ska jag snart iväg och möta upp Tess och ta och bestämma vilka filmer vi ska hyra till våran skräckfilmskväll! Hahah ;) Så ni får ha det så bra, så hörs vi lite senare!

 

/Mimsan


FYFAN VAD SKÖNT!

Idag har det varit en sån där sjukt bra dag! Har släppt taget om saker jag inte orkar med längre och sett framåt. Haft en toppendag med Tess och hittat lite snygga kläder. Vet inte om det kan bli så mycket bättre just nu alltså! Det var länge sen jag var på så bra humör i alla fall!

Kvällens planer är inte helt klara än, men klockan är ju bara barnet så man behöver ju inte få panik i alla fall! Jag får bara lite panik över att det härliga sommarvädret typ har försvunnit (?) Vill ha sol och bad!


/Mimsan

Sveriges snyggaste

Godmorgon! Mår ni bra? Själv har jag fortfarande inte vaknat till, men whatever... Gör väl det snart får vi hoppas! Nu ska jag ta en dusch och efter det ska jag dra iväg och träffa Tess. Typ två veckor sedan jag såg henne nu, inte okej! Så vi hörs senare raringar. PUSS

 

/Mimsan


Nu blir det chill framför tvn!

Sådär, nu är jag hemma igen och jag uppdaterar precis som jag lovade ;) Det kändes ganska skumt i knät, eftersom jag inte sprungit något ute efter operationen. Har ju bara sprungit på löpband, så jag var lite osäker! Aja, nog om det ointressanta...

Idag har jag spenderat dagen genom att storstäda i mitt rum och det tog väl ca 2,5 timme om jag inte minns fel!

JUST NU: Nyduschad och fräsch.



/Mimsan

Måste ju bli bra i knät igen!


Nu ska jag ut och springa, uppdaterar mer efter det sötisar!

PS. Jess är på Gotland den här veckan, så vet inte hur det blir med bloggandet för henne. Förmodligen så skiter hon i det.

Puss!

/Mimsan


Bilder från Kroatien!

 

 

 

 

 

 

 

 

... får se om jag orkar lägga upp fler bilder sen!

 

/Mimsan


I'm back, again....



Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag och Jess har faktiskt varit i Kroatien i 10 dagar och seglat med min familj och en massa andra. Tror nog att vi sammanlagt var ca 24 pers eller något som åkte. Varje familj hyrde en båt var, och det blev lite race på dagarna. Självklart vann vi varje gång, hahah! ;)



Så vi har haft det asbra där borta. Det har varit härligt väder, för det mesta, och det var väldigt billigt där!

 

Lägger upp fler bilder senare!

 

/Mimsan


RSS 2.0