Gott nytt år (lite före...)!

Hej alla! Nu är vi klara, nice va? Ska snart ta bussen till Sandra ;) Vi bjuder på dom här bilderna, så kom f*n inte och klaga! HÖR NI DET?!?!?! Hihihihi :)
Hörs nästa år, heheh ;)


Mimsan, Tess & Jess!







/Jess, Tess & Mimsan

Nyår!

Hej på er! Idag är det nyårsafton, men det har nog ingen glömt!? Just nu sitter vi hemma hos Jess och har lite smått börjat fixa oss inför kvällen. Ska vara hos en kompis vid halv 7 idag och börja kvällen med middag och så! ;)
Vi hör av oss lite senare!

/Jess & Mimsan

HAHAHAHHA

OMG, årets skämt! Hårtips till er killar därute!



/Jess & Mimsan


Bjuder på en bild, snällt va?

Tjo tjo! Saknat mig? Var uppe och kollade tv med syrran ett bra tag. Chill chill! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det väll några avsnitt Weeds. Som jag sa igår, jag är helt såld. Beroendeframkallande!


En ofräsch mupp i sina bästa dagar

 

/Mimsan


God morgoon!

Idag väcktes jag av att att pappa sa att jag skulle ta ner en hylla från kläkammaren. Så jag gick upp och började skruva bort hyllan. Fattar inte varför jag gick med på att göra det? Brukar aldrig hjälpa till med sådanna saker.
Idag så ska jag i alla fall åka iväg till IKEA för att inskaffa lite grejer till mitt rum och sedan blir det spa kväll!

/Jess

Nyår imorgon, wie?!?!

Godmorgon!
Nu har jag äntligen vaknat! Eller gjorde det för ett tag sedan, men körde igång ett avsnitt Weeds direkt. Planerna för dagen är inte många. Det ända som är "inplanerat" är att jag senare ikväll ska på spakväll hemma hos Jess. Man måste ju vara fräsch på nyår!

Allt som jag ska ha till nyår är fixat föresten, så det känns asbra! Skulle ha lite panik annars. Jag och Jess tar bilder på det imorgon så ni får se. Snällt va?


Nej, nu ska jag upp och käka! Vi hörs lite senare...



/Mimsan

Ögonlocken blir tyngre och tyngre....

Här är då min underbara rökelse. Är helt såld alltså! Har haft igång den hela dagen, och familjen klagar på att det luktar i hela huset. Måste stänga dörren om jag ska ha igång den, men det är det f*n värt! ;)
Jag borde nog sova nu, eller?!?!?


 

/Mimsan


Posar i min ensamhet, lovely!

Tjaaa! Läget? Själv mår jag asbra. Priiiima! Sitter framför datan med rökelse brevid mig. Så jäkla nice stämning det blir av det! ;) Har tre olika lukter som jag varierar i mellan. Fick dem av syrrans pojkvän i julklapp. Tack så mycket!

Nu ska jag kolla vidare på Weeds, precis som jag och Jess har gjort hela dagen...




/Mimsan

Hej hopp gummi snopp

Jess & Mimsan signar ut. Sakna oss inte för mycket, och nej, vi kommer inte och besöker er i era drömmar. Det har vi inte tid med ;)

/Jess & Mimsan

MISSION!

Snart är det dags för brev-mission! Det var väldigt länge sedan vi hade ett mission faktiskit! Mapen är klar och vi är snart förberedda!

/Jess & Mimsan

Vi hörs senare!

Nu drar jag och syrran iväg och spenderar lite pengar. Vette sjutton om hon ska spendera nånting med tanke på att hon gjort det två dagar i rad nu. Jag ska nog inte köpa något på mellandagsrean i alla fall. Har inte sett något snyggt än så länge... Dessutom är ju dom prylarna gamla :O

Juste, tog lite bilder på rummet! Here you go:








/Mimsan

Sångfågeln!





Kings Of Leon - Closer

Måndag igen då...

Godmorgon! Nu har jag kommit hem från Jess, och jag tog precis en varm och snabb dusch! Ska iväg och spendera lite pengar om ett tag och efter det blir det nog fika med brudsen. Senare har jag och Jess lite andra saker att göra. Så det är en fullspäckad dag kan man säga!

Idag åker Charlie hem, vilket ska bli väldigt tråkigt. Vi började som fiender och slutade som myskompisar. Too bad att han ska åka då... Imorgon ska jag på sjukgymnastik igen på tal om ingenting. KUL! ;)

Posar galet med mitt blöta hår! Visst ser det mörkt ut? =D

/Mimsan

Skräckfilm

Har haft en riktigt slappar dag idag och är ganska så trött pga att en viss person pratar i sömnen så det var väldigt svårt att sova i natt, haha! Men i alla fall, fixade så mamma köpte hem lite chips och godis och sedan ska Mimsan komma hit och så ska vi kolla skräckis! Problemet är bara det att hittar ingen bra.. (förutom dem man sätt så många gånger)

Någon som har något bra förslag?

/Jess

Mitt rum är klart!

Yoo! Äntligen är jag klar med rummet. Eller har egentligen lite kvar att göra, men det viktigaste är klart i alla fall! Har städat i typ två timmar nu... Så nu kan jag äntligen sätta mig och chilla i mitt nya fräscha rum! Kan lägga upp lite bilder senare, om jag orkar...

Btw, jag hatar IKEAs prylar som man måste sätta ihop själv. Det är ju sjukt svårt!

Ungefär så här lät det när jag skulle sätta ihop den där grejen:


"Hur f*n ska jag lyckas med det här?!"

"Aha, sen då...?"

"Suck..."


/Mimsan

Här har vi dem!

Lite av kläderna jag köpte, sen dog min kamera så kunde inte ta några mer kort..









/Jess


Mellandagsrean

Idag har jag varit inne i stan hela dagen med Kim och Emelie, var riktigt trevligt och fick med mig massor av saker hem. Jag var riktigt duktig och handlade de flesta sakerna på REAN! Lägger upp lite bilder på grejerna sedan men nu kollar jag film.



/Jess


"I love me"

Tjena tjosan tja! Håller på att göra om i mitt rum just nu. Är lite kaos eftersom vi inte vet vart vi ska ställa datorn och tvn. Pappa säger att jag ska ha tvn som data, men jag vill ha båda två! Kommer sakna dataskärmen så mycket om inte den får vara kvar...
Jag ska ha en rosa fondvägg vid sängen, och där ska det stå "I love me" med svart färg. Nice va? ;) Hehe, nej nej, jag är inte ego. Tro mig!


Ska snart dra iväg och spendera lite pengar med mamma. Vill nog ha ett par nya "party-leggins"! Nej, nu måste jag fortsätta med rummet. Hörs senare, raringar! ;)

/Mimsan

Min största kärlek

Hej! Hur mår ni? Är ni tröttna? Är det någon som ens är vaken?! Vet inte varför, men det är ju typ en oskriven regel att man inte ska dra ut och röja när det är juletid! Eller? Vad tycker ni?

Ikväll blev det film hemma hos Hampus och sen lite halvt snöbollskrig. Blev mulad ett antal gånger, men jag klagar inte! Juste, måste yttra mig om att detta är den bästa dagen på länge för mig. Äntligen har alla bitar fallit på plats. Love it! Okej, ni hajjar ingenting, men whatever... ;)

Astrid, min största kärlek

 

/Mimsan


Svar på tal


Fick en fråga om vart mina skor som jag fick i julklapp är köpta. De kommer från Din Sko. Så nu vet ni!

 

/Mimsan

 

 


Sångfågeln!

 




Fredag idag, wie!

Nu har farfar kommit och vi har käkat lite. Fick pengar, så tack så mycket för det! :) Som vanligt börjas det pratas om massa saker som man inte hajjar ett dugg av, så jag och syrran kilade ner istället ;)
Hittade lite fler bilder från igår som jag tänkte bjuda på!


Naaw, jag och Charlie...




Granen



Aaaw, syskonkärlek!

/Mimsan

Är ni nöjda med julklapparna?

Hej på er! Mår ni bra? Själv mår jag asbra! Sov riktigt länge idag. Skönt! Fick ni något fint igår då? Någon favorit julklapp kanske? Min nya rosa kamera är min favorit. Ska även få göra om i mitt rum! Can't wait...

Om någon timme kommer farfar förbi med julklappar. Nice nice!
Sitter och lyssnar på Snook nu, på tal om ingenting alls! Men var tvungen att yttra mig om det, eftersom det var så länge sedan jag lyssnade på dem. Mina nya favoriter?

Julklapparna från igår, fick inte riktigt med allt... :

Smycken, högtalare, kamera, presentkort m.m...


Supermysig kofta!


Lite större T-shirt med mig själv på ;)


Paljettväst!


Mina älsklingar, jag är kär...


/Mimsan


Fredag

Jahapp nu är julafton över och har därför inga planer alls för dagen! Just nu sitter jag bara och kollar på gamla filmer på mig .

/Jess


Snart dax för mat!

Nu har jag skalat potatis och allt mer mat börjar samlas på bordet, NICE!



/Jess


God jul på er!

Snart kommer hela familjen hit för att fira jul så det är fullt upp i huset! Har redan fått öppna tre stycken packet där det låg ett par skor, en klänning och två stjärtlappar. Nästan nöjd redan nu, men de blir spännande att se vad jag mer får för någonting. Och sen all jul mat, muums! Började lite igår med ett litet julbord men då åt jag alldeles för snabbt för jag var så hungrig så orkade nästan ingenting..

God jul på er! / Jess

Julafton, wie!

Godmorgon på er! Idag är det julafton, och visst är det underbart? Har precis käkat frukost med familjen och ska snart kolla på Kråkguldet (en film för er som inte visste det), som vi alltid gör vid jul!

Ska bli så kul att öppna alla julklappar senare. Det börjar samlas mer och mer julklappar under granen hela tiden. Love it! Och all julmat, yummey... Nä, nu är det dags att sätta sig framför tvn och kolla film!

GOD JUL PÅ ER!




/Mimsan

Jag bjuder på en bild...

Ikväll ska en massa mat fixas, ska göra ischoklad och knäck, klä granen och slå in de sista julklapparna. Ska nog ta och titta på någon bra rulle också!
Blir i alla fall ingen utgång ikväll. Shit, vem drar ut dagen innan julafton liksom? Det är ju bara illa...

Alltså är det någon som kan fatta att det är julafon redan imorgon föresten? Det var ju nyss sommar! Tiden går sjukt snabbt, helt stört =/... Kommer väll säkert att vara 60 år på nolltid! Nej tack, det är lugnt just nu.

Jag & Jess, vet inte när den är ifrån, men jäklar vad små vi ser ut! =O

 

/Mimsan


Julafton imorgon!

Hej på er! Dan före doppare dan nu alltså! Eller vad man nu säger? Just nu sitter jag och myser framför datan med Charlie. Min nya bästis typ? :O Han är ju efter mig hela tiden liksom... Mjau!
Sitter och lyssnar på Jesse McCartney just nu. Herregud vad länge sen det var man gjorde det! Han är ju faktiskt bra...

 

 

 

 

 

/Mimsan


En dag kvar!

Idag blir det fullt upp här hemma! Det är ju julafton i morgon redan? Helt sjukt.. Måste i alla fall städa mitt rum, klä julgranen (hann inte göra det igår) slå in paket och sen kommer Emelie och Simon över och så ska vi göra marsipan grisar!
Ungefär såhär ser det ut i mitt rum just nu..


/jess


Sångfågeln!




Tisdag

Ska fatta mig kort nu. Hinner inte annars. Nu drar jag iväg på fest. Puss hej!

God morgon !

Sovit i 13 timmar denna natt, grymt skönt! Har ju inte haft en sovmorgon på hur länge som helst, så passade på att ta en lång idag. Idag ska det städas i mitt rum, klä granen och köpa den sista julklappen!
Måste verkligen verkligen göra saker som gör att det känns mera som jul, det är liksom om 2 dagar fast känns inte alls som det?

/Jess

Mimsan <3 katter?

Tjaa! Läget? Med mig är det bra. Är hemma själv med katten Charlie nu. Går faktiskt bra, tror att vi börjar komma överens nu! ;) Har legat och myst lite i soffan med honom.
Idag var det sjukgymnastik igen klockan 10, men nu har jag lov fram till den 28/12! Wiee, 6 dagar...



/Mimsan

Jag är rädd för katter! ;S

Åh herregud! Nu ska vi passa syrrans pojkväns katt i en vecka. Kul tänkte jag först! Katter är ju asmysiga. Men den där katten verkar inte gilla mig! Den ger mig läskiga blickar. Nyss när jag satt nere vid datan satt den och stirrade på mig hur länge som helst och när den tillslut kolla bort sprang jag in på mitt rum. Haha, omg :/


 

/Mimsan


Måndag

Nu börjar det verkligen närma sig julafton! Idag var jag och shoppade lite med mormor, julklappar till mig då asså. Hittade massvis med fina grejsor och längtar verkligen tills jag ska får ta upp dem ur paketen!
Ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på, och min mobil är hemma hos Gulsum så jag kan inte snacka med någon och fråga om dem vill leka... Haha barnslig jag är, men skulle ju vara kul att typ leka i snön?

/Jess


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade nu, hehe... Eller nja, gick ju upp 9 imorse eftersom jag skulle till sjukgymnasten men somnade om direkt när jag kom hem. Blev inte så mycket sömn inatt, men ni får självklart inte veta varför ;)
Så nu ska jag ta och vakna till med lite härlig musik och sen blir det frukost, eller ah, middag! Ha det bra så länge!

/Mimsan

Söndag

Idag har jag vart och köpt julklappar till hela familjen, gick bra och tror vi hittade allt vi skulle ha. Känner verkligen hur plånboken blir lättare och lättare.. Inte KUL!
Sen när man kommer hem hade vi ju såklart ingen nyckel med oss.. Så brorsan fick klättra upp på ballkongen och ta sig in där, funkade men det var inte roligt att kolla på !
Ikväll blir det i alla fall bio, vi är 11 stycken och det var inte kul att bestämma tid och skit eftersom man var tvungen att snacka med alla människor när man bestämde någonting och alla hade olika åsikter. Men tillslut kom vi fram till att vi skulle kolla på luftslottet som sprängdes klockan 21:10 !



/Jess


Sångfågeln!


Tjena hoppsan! Sångfågeln här. Idag tänkte jag lägga in en lite smörig men ändå härlig låt. Hoppas det smakar!



Jesse McCartney - Just so you know

O-M-G

Vad tycker ni om de här stövlarna? Om jag får säga vad jag tycker, vilket jag självklart får, så tycker jag att de är hemska! Ser ut som några slags "underkläder-stövlar" eller något sånt! Skulle i alla fall aldrig låta dem sitta på mina fötter!

Sorry till er som har dem, men alla har väl inte samma smak här i världen!

 

/Mimsan


Är glad idag!

Aww, bilden säger väl allt? ;)


Klicka här för att lyssna på en låt som pappa har gjort. Är grymt stolt! :D

 

/Mimsan


Har inte bakat lussebullar än!

Godmorgon på er! Allt bra? Själv mår jag asbra. Fick en lång och skön sömn inatt och har precis käkat en god frulle! Hmm, shit vad töntig jag lät där! :O
Dagens planer är att chilla, chilla och chilla! Ska nog sätta på någon julfilm också! Nej juste! Ska ju baka lussebullar också (jag vet att vi är sena med att göra det...)

/Mimsan

HEEEEEJ

Heeeej! Sitter hos SANDRA nu och har det asnice med brudsen. Vi är på gång! ÄÄÄÄÄÄh, vi hörs imorn. Nu ska jag röja!

/MIMSAN!!!!!

Vad jag tycker om smörare...

Åh herregud vad jag HATAR smörare! Helt sjukt! Smörare är som är riktiga Bregott paket alltså. Tror att man kan komma och smöra för att göra ett bra intryck på en. Nej nej, sånt gillar inte jag. Fejkade människor kan ju ta sig i brasan!
Vissa andra kanske gillar smörare, men inte jag. Varför inte bara vara sig själv och visa sin riktiga personlighet? Skulle aldrig vilja gå och slicka andras ass bara för att alltid göra ett bra intryck (om ni fattar vad jag menar...)

 

/Mimsan



Sångfågeln!

Dagens låt: Aerosmith - I don't wanna miss a thing


Det är så kallt nu!

Sådär, nu är jag hemma från frissan. Eller jag kom hem för ett tag sen faktiskt. Det blev inte så mycket skillnad på håret, bara lite mörkare. Precis som jag hade tänkt mig alltså.

Ikväll vet jag inte vad som händer än. Men jag är öppen för förslag! Blir väll förmodligen att träffa brudsen och hitta på något kul. Vill inte stå ute och frysa i alla fall! Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och bli lite varm. Håller ju på att frysa ihjäl här!

/Mimsan

Lördag

Hejhopp gummisnopp!
Nu är jag med Tess och vi har nördat siims ! Är feett med tröött och det är kallt i mitt hus.. Idag har vi varit och käkat pizza och sedan gick vi faktiskt hem. Woho vad vi är duktiga.

/Jess

Kom inte på något att skriva här!

Man har ju gärna på sig sköna kläder när man ska sitta hos frisören! Och juste... Nu drar jag!



/Mimsan

Drar till frissan!

Godmorgon alla ni som är vakna såhär tidigt! Nu har jag käkat frukost och duschat!
Ska dra till frissan om ett tag och klippa mig. Ska även slinga håret idag! Det ska bli lite mörkare hade jag tänkt mig, så jag senare i livet slipper slinga det hela tiden. Vill bara ha det naturligt solblekt! Hej så länge ;D

Balen i 9an (när det var som ljusast)



Haha! Visst ser jag liten ut?

/Mimsan

Sångfågeln!

Dagens låt är Adele - Hometown Glory!


 



Älskar att det är lov!

Ska upp och käka lite snart sen drar jag ut! Så ni får ha en superbra fredag, och se till att fira att det är lov nu! Man vill ju knappast bara sitta hemma och lalla då liksom... Hehe ;) Bye bye!

Oj, vad söt jag är då...

 

/Mimsan


Ska in i duschen nu!

Hemma, at last! Sitter och chillar galet framför datan med en massa musik. Ska snart hoppa in i duschen och blir fräsch inför kvällen. Sen blir det något att käka också!
Ikväll ska jag ut med Jess, Tessan, Sandra och Tess. Blir nog askul!

Bjuder på bilden! Mendy & Jag ;)

 

/Mimsan


Fredag

Fredag idag! Har precis käkat sushi, grymt gott. Nu har jag ingenting att göra utan bara inväntar kvällen, ska väl fortsätta städa mitt rum nu eller något sådant tråk..


/Jess


Tjaaaa

Sitter hemma hos Jess nu och kollar tv. Det är iskallt ute nu! Har ni tänkt på det? Aja, har inte så mycket mer att säga nu. Ikväll blir det utgång i alla fall!

/Mimsan

Sista dagen i skolan!

Måste skynda mig till skolan nu! Sista dagen sen är det jullov, fy vad skööönt!!

/Jess

Sångfågeln!

Här kommer dagens låt!

Metro Station - Now that we're done


Helgens prognos!

Det är helt sjukt vad det har snöat idag. Har inte kollat ut nåt nu ikväll, så vet inte om det snöar lika mycket fortfarande. Men när man ställer in alla bussar så måste det verkligen vara katasrof! Tänk om en ny istid är på väg. Eller typ som i Day after tomorrow?! Nej, jag vill inte dö nu! Är för ung för det!
Jag hoppas verkligen att dom har fixat det här problemet till imorgon. Vill ju knappast vara fast hemma hela dagen och kvällen... Annars får jag väll skaffa en chafför som kan skjutsa mig överallt. Någon frivillig? =)

SMHI

 

/Mimsan


Strong enuff!

Hemma från sjukgymmet nu! Då har man dagens "to do" avklarat. Skönt! Nu ska jag upp och käka lite middag, håller på att svälta ihjäl typ :O Hmm, undrar om jag orkar ta mig upp för alla trappsteg. Det är ju flera meter! Äsch, jag klarar mig nu. Har ju blivit sjukt stark av sjukgymnastiken! Hehe... ;)
WISH ME LUCK!















/Mimsan

Torsdag

Hallå i vinterstugan!
Här sitter jag och kollar på Paradise Hotel as nice! Är ju som sagt fullt med snö ute, har lust att bara kasta mig i snön och rulla runt men tyvärr blir det väldigt kallt.. Imorgon blir det förmodligen snökrig i skolan, hela klassen har delat upp sig i små pakter men själv tror jag att jag ska ha en egen pakt med bara mig i och slänga ner alla i snön. MOHAHA!



/Jess


Försenad videoblogg...

... skulle egentligen laddats upp igår!


SNÖSTORM!

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen. Fick sluta tidigare idag. Asnice! En annan sak som inte alls är asnice är att bussarna inte går pga snön. Alltså dom går inte alls! Hur ska man komma till skolan imorn liksom? Eller komma iväg och man ska någonstans på kvällen? PANIK!

 

/Mimsan


Säger bara en sak...

... GODNATT B*TCHES!

Onsdag

Har svårt att hålla koll på dagarna nu för tiden.. trode det var torsdag eller måndag eller något.  Men det är ju bara skönt! Känns som lov redan nu fast det är två dagar kvar. Och så härligt med snö ute! ÄNTLIGEN en riktigt vit och härlig jul.

/Jess

Sångfågeln!



Tjena tjena! Sångfågeln här. Tänkte bara ta och lägga in dagens låt. ENJOY!


30 seconds to Mars - Kings and Queens


I'm free!

Så jäkla skönt. Har inget mer plugg att göra i år. SÅ SJUKT JÄKLA SKÖNT ALLTSÅ! Äntligen kan man bara ta det lugnt på kvällarna och göra vad man vill. Och nu är det bara två dagar kvar i skolan, vilket är ännu mer nice. Alltså shit, kan ni fatta att det är julafton nästa torsdag?! =O

Vem f*n e mongot...?



 

/Mimsan


Gamla, härliga tider....


 

 

 

 

 

 


Det var inte igår!

Tjaa! Det var inte igår. Hade absolut ingen lust eller ork att blogga igår. Sorry! Eller ne, jag bestämmer väll om jag vill blogga eller inte...
Jaja, idag var i alla fall jag och Jess inne i stan och köpte lite julklappar. Blev även en klänning till mig själv!

 

/Mimsan


Sångfågeln!

Nu är sångfågeln igång! Vi hoppas att hon kommer komma hit och lägga in låtar varje dag. För att visst vore det trevligt? Här har ni i alla fall dagens låt som sångfågeln valt ut!

 

 

Lady Gaga - I like it rough


Dålig uppdatering från Mimsan...

Tja på er! Äntligen har jag tid att blogga lite. Kom hem från skolan runt 3 och var tvungen att dra till sjukgymnastiken direkt. Det är alltså anledningen till att jag inte kunnat blogga nånting. Sorry...

Idag blir det plugg och ännu mer plugg. Är inte speciellt taggad alltså. Historia in my ass! Franska revolutionen och Napoleon, vem f*n bryr sig?! Aja, ska inte sitta här och klaga. Vill inte vara en j*vla gnällspik liksom...


Jag på gymmet...?



/Mimsan

Bilder från helgen













/Jess


Måndag

Sov till klockan 1 idag! Grymt skönt.. Men vaknade upp med huvudvärk så det var ju mindre skönt. Fast nu mår jag bra så ska börja plugga historia,  woho!...

/Jess


På väg hem!

Nu sitter jag på bussen hem och kollar på en tråkig film. Josefin har sitt ben över mig och det är jättejobbigt för att det är så trångt... blää på henne"!

/Jess


...och snart var helgen slut igen

God eftermiddag!

Mår ni bra idag? Själv mår jag helt okej i alla fall. Lite trött bara! Men så blir det när man är ute och röjer om nätterna, eller hur?
Idag har jag varit hos mormor och morfar eftersom morfar fyller år. Blev glögg och grejer. Yummey! Ikväll åker resten av familjen iväg på kryssing eftersom farfar fyller år, men jag har för mycket plugg för att hinna med + att jag inte vill missa skolan imorgon. Har redan gjort det för mycket känner jag... Så jag har bunkrat upp med snacks, godis och cola! Lär ju klara mig då ;)


En sån där skulle man ju ha...

/Mimsan

KingeN här!

YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo !!!!!!
Fredrik och Tessan här. Nu är det party. Vi sitter vid datorn och spelar cs....... röjjjj som fan! what else liksom? Livet leker men vad ska man göra åt saken???????

/Thurwre & Tewssaahn ja0 !!!!

Hej då!

Mobilen plingar till hela tiden. Den ringer och ringer och ringer. Får lite smått panik.. Jag är fixad och klar för att dra ut. Blir alltså utgång idag igen. Sitter och lyssnar på Weezer för att lugna ner mig lite. Ska snart dra till bussen för att och möta upp Tessan och Sandra. Ni får ha en fin lördag!

Sandra, jag & Tessan



/Mimsan

LOS GÄSTBLOGGARE

morsning korsning!!!
vi vet att ni saknat oss men nu är vi äntligen tillbaks!
vi befinner oss just nu i klippornas galax, Tjörn! dagen har bestått utav många dramatiska händelser. louises tumme fick sys, josefins arm ramlade inte av (som tur var), jessica skrattade väldigt högt, olsson gjorde sönder ett bord (aggresiv dam), Northon dánsade naken´på bordet (han är en älg). ja det var ungefär vad dagen bestod utav.  tävlingsmässigt så åkte vi BRA men det beror ju på att vi är bäst så det är inte så konstigt! imorgon ska vi bege oss tillbaka till artonhundratalet, Marie Antoniette ska gå på maskerad å åka till hongkong! 
håll tummarna för oss imorgon typ vid ett tiden! 

igår åkte vi buss! de va kul! vi gjorde sagor, gissade på ord, sjöng, lekte lekar, åt köttbullar med gräddsås (pepparsås för de lite sämre), å pratade om livet. en mycket lyckad resa tycker vi!

puss å kram // Olsson och Mörrik 


Schnögging!

Wentworth Miller är så sjukt snygg i den här musikvideon! Vet att den är gammal, men i alla fall. Nästan så att man dreglar, precis som Homer Simpson alltid gör när han tänker på nåt gott, när man ser honom!



Jag hatar historia

Godmorgon! Eller vad man nu ska säga? Kom precis från sängen. Vaknade runt 11 och har legat och degat där enda sen dess. Skönt ju! Ska snart ta och sätta igång med plugget, men innan det blir det en lång och varm dusch! Vi hörs senare sötisar. Tjaaa!

Dags för utgång!

Har fixat mig nu och ska dra iväg och träffa Tessan och Sandra. Sen blir det fest, så ni får ha en fin kväll!



/Mimsan

Så att ni ska fatta vad jag menade i inlägget under...

Min filosofi om hur sniglarna blir behandlade på gatan. Enjoy!

/Mimsan

Jag är den som räddar sniglar!

Tjo på er! Äntligen fredag och visst är det skönt? Fredag = sämst uppdatering i bloggen, eftersom har så mycket annat för sig då. Har precis käkat middag med mamma och snackat om allt möjligt hur länge som helst. Skönt att få ut allt man hållt inom sig...

Idag slutade jag runt 12 vilket var väldigt skönt. Kom hem, däcka typ i soffan och sen drog jag och mamma och handlade lite. Köpte en "päls"väst. Kommer aldrig köpa äkta päls, eftersom jag är en riktig djurvän. Jag är den som hjälper alla sniglar över vägen (dom som har skal dårå!). Visst, låter äckligt, men tycker att det är så ofräscht med alla mosade sniglar som ligger på vägen. Inte speciellt kul att få en mosad snigel under skon liksom...




Pälsvästen...


/Mimsan

God morgon

Och så var det fredag igen! Idag börjar dagen med ett simpass på idrotten och sedan redovisning på företags ekonomin.
Jag ska inte åka iväg till skolan fören om en timme! Så nu ska jag nog titta på sista avsnittet av mammas pojkar som jag missade igår.

/Jess


Fyra självklara favoriter 2009!

 


Itchy Daze - Daze of our lives


Lady Gaga - The fame


Weezer - Raditude


30 seconds to Mars - This is war






Torsdag

Nu har jag kommit hem och sitter och pluggar på ekonomin. Var grymt kul att åka! Hela hovet var fullproppat med människor och åket bli ganska så bra (kan bli bättre!) Är taggad till tävlingen i helgen men har lite problem med att hinna med att packa...

(Bilden är inte tagen från idag)
Här, i Hovet, kommer det att vara fullsatt när AIK tar sig an Leksands IF.

/Jess


Pics!

Har ju inte varit några bilder uppe i bloggen alls idag, och alla vet ju hur tråkigt det är med en blogg utan bilder. Tyvärr finns det inga bilder som är tagna idag, men jag tänkte ta och bjuda på några från i somras. ENJOY!


Jag & Ville (en av mina kusiner)



Jag & Tyra (Villes syrra, alltså ännu en kusin)



Syrran &  jag!



Syrran, Micke & jag...




Jag & Jess




Jag & Tess

/Mimsan

Dagens låt


Jag är bäst!

Hemma från sjukgymnasten nu. Har precis tagit en lång, skön dusch och käkat lite. Nu ska jag bara chilla framför tvn och senare blir det nog lite plugg. It suck, jag orkar inte...
JUSTE! Mitt knä börjar äntligen kännas starkare. Så jäkla skönt. Känner mig mycket säkrare nu med allt jag gör (skriver detta så familjen/släkten får vet det, eftersom de läser bloggen). Jag är bäst!

/Mimsan

Uppvisning

Tjatja. Har varit och solat idag och sen när jag kom hem fick jag direkt börja fixa mig till uppvisningen. Har försökt fixa håret men det blev inte alls fint.. Är grymt svårt att slicka håret bakåt när man har lockigt hår! Våran uppvisning ska vara i hovet mellan en hockey match så de blir nog kulit! Nu ska jag dra pusspuss

/Jess

Dagens skönhet...

Äntligen hemma från skolan! Hade ingen matte idag, vilket är väldigt skönt. Skulle slutat 16.10 i sånna fall. Dagens planer är plugg och sjukgym. Låter kul va?

Just nu sitter jag och kollar lite kläder och skor på nätet. Finns så jäkla mycket jag vill ha. Om man ändå var rikast i världen och kunde köpa allt. Skulle ju vara ganska underbart faktiskt!

 

Dagens skönhet...

 

/Mimsan


Hemma från dansen!

Tjooo! Hemma från dansen nu. Det gick så jäkla bra idag! Stukade inte till knät en enda gång, vilket brukar hända minst en gång varje lektion... Nu blir det duschen och sen chill framför tvn.
PUSS PÅ ER GULLUNGAR!


Naaw, visst är vi söta? ;)



/Mimsan

Sista danslektionen, I guess?!

Nu ska jag iväg och dansa, hörs om några timmar!

/Mimsan

Historia boken strålar ut sömn strålar..

Helt sjukt! Så fort jag tar upp historiaboken och börjar läsa så somnar jag.. Igår somnade jag med boken över huvudet och idag vaknade jag upp och märkte att jag kramade boken... Men vaknade i alla fall upp nu så jag har lite tid kvar att fortsätta plugga innan jag drar iväg till träning.

/Jess

Black chic

Idag blev det en enkel svart outfit (gud, vad jag hatar det ordet!). Skulle lagt upp bilden innan skolan men hann inte. Jag föredrar att sova längre på morgonen istället ;)
Och bara så ni vet; jag är välmedveten om att jag har en råkass mobilkamera!

 

/Mimsan


This is war

Kom precis hem från tandläkaren. Gick bra. Fick slipa till två tänder och fylla i dem lite. Nu ska jag nog börja plugga historia, har ju faktiskt prov på tisdag! Blä, franska revolutionen...

Blev så jäkla glad nu när jag kom hem, eftersom 30 seconds to Mars nya album äntligen kommit ut på spotify! LOVE IT!



/Mimsan

Onsdag

Tjoofrääz! Kom hem för en liten stund sen. Slutade 12 idag men var tvungen att fixa lite med vår affärsplan som ska redovisas på fredag. Så idag måste jag lära mig allting jag ska säga och kolla igenom allting så det ser rätt ut och sedan måste jag självklart plugga historia.. Känner verkligen att jag inte riktigt har hängt med på lektionerna så måste typ läsa skit mkt för att fatta något. Därför är det lite synd att jag har så fullt upp med träning den här veckan så kommer typ inte hinna plugga..

Det här är vad jag ska lära mig, Franska revolutionen...
image52

/Jess


Godmorgon och hej då!

Godmorgon på er solstrålar!

Ska snart kila iväg till bussen och dra mig mot skolan. Har bara två lektioner idag, love it. Efter det ska jag direkt till tandläkaren, hate it. Senare blir det plugg och dans. Wish me luck!

 

/Mimsan


Sista danslektionen...

Hej på er!

Har precis kommit ut ur duschen och ska lägga mig och chilla i sängen nu. Börjar faktiskit bli lite seg... Aja! Idag var jag hemma hos en kompis efter skolan, annars har jag inte gjort så mycket faktiskt!
Juste, imorgon är sista danslektionen på ett år för mig. Sörjer ;(

/Mimsan

Tisdag

Tjoosan, Jess här! Ska börja plugga lite Historia nu eftersom jag faktiskt bestämde att jag skulle plugga idag. Extremt tråkigt men har ingenting annat för mig så aja. Ska på träning senare ikväll också, har ju tävling snart!

Frankrike 2009


/Jess


Dagens låt


Sommarplaner!

Någon som kan gissa vad vi ska göra i sommar? Nej, skulle inte tro det. För att vi ska inte göra något som alla familjer gör varje sommar, nejnej. Vi ska segla i Kroatien! Fatta vad nice det kommer att bli! Vi åker tillsammans med 16 andra, så det blir en hel del folk man drar med. Vi ser verkligen fram emot det. Ska bli så sjukt skönt, och fatta vad brun man kommer att bli! Någon som är lite avis kanske?








 

 

/Jess & Mimsan


SKOR klänningar SKOR klänningar

Har nog sätt varenda sko och party klänning som finns på internet nu! Hittar inte det jag vill ha... Visst finns massa snyggt men vill ha det perfekta! Så om någon har något tips på bra sida med snygga skor och kläder får ni gärna säga till!



/Jess


PANIK!

Jag får panik! Var nyss och kollade på skor och hitta två skönheter som jag ska önska mig i julklapp. Men vet inte vilka av dem som jag ska välja?! HELP ME!



Den..?



Eller den..?


/Mimsan

Måndag

Tjohopp! Har precis kommit hem från Axel. Har varit där och chillat hela dagen, nice nice. Slutade ju kvart i 9 idag, helt onödigt att ens gå dit men aja. Den här veckan tror jag kommer gå grymt snabbt eftersom den är så fullproppad och efter det är det ju bara en vecka kvar till jullovet, woho!



/Jess

Sommar, härliga sommar...

 


Veckans planer (än länge....)


/Mimsan

Måste skaffa nya myskläder!

Hej på er!

Kom hem från skolan vid 11 idag, men orkade inte höra av mig förens nu. Kan inte tänka mig att det var många som bara satt och väntade på ett inlägg från mig eller Jess, eftersom det är måndag och folk går i skolan eller jobbar... Aja, idag ska till sjukgymnasten igen, so wish me luck ;)

Just nu sitter jag och kollar på lite olika hemsidor, och jag har kommit fram till att jag måste ha nya myskläder! Har tänkt mig något sånt här;

/Mimsan

Måste rusa till bussen nu!

Nu drar jag iväg till skolan lite snabbt och skriver ett prov. Hörs om några timmar!

/Mimsan

Andra advent!

Jag höll nästan på att glömma min lilla ljusstake här i bloggen idag!


Filmer till söndagsmyset?

Det här är mina tre favoritfilmer just nu. Kan kolla på dom om och om igen, får aldrig nog helt enkelt! Något att kolla på ikväll kanske?


Gone in 60 seconds



Troja



Holes


/Mimsan

Dagens citat

"Gråt aldrig över någon som inte skulle gråta över dig"

Trött brud...

 

Tjo på er! Mår ni bra idag? Själv mår jag sådär. Är sjukt seg och har tråkigt. Vet inte riktigt vad det är jag vill göra, men det är något som gör mig trött i alla fall...

Igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt. Orkade inte dra ut och röja. Lite olikt mig, jag vet. Men man kan inte alltid vara på topp! Inte jag i alla fall.. Aja, hoppas att ni hade en härlig helg!



Astrid är så söt!

/Mimsan


Hejhopp

Kom precis hem från träningen och nu är jag vrålhungrig! Idag ska jag dela ut 146 Eniro kataloger och det suger ju ganska hårt.. Förstör hela dagen liksom. Aja hoppas ni gör någonting rolikare idag!


/Jess

Lussekatter och pepparkakor

..är vad jag har roat mig med att baka idag. Sedan käkat lite silla och potatis till lunch och du sitter jag och chillar i soffan. Ska försöka att skriva en önskelista också, men vet inte vad jag ska skriva..


/Jess

Dansuppvisning

Hej på er!

Mår ni bra idag? Det gör jag i alla fall. Eller nja, är lite trött, men det blev rätt sent igår. Behövde lösa lite saker you know. Aja, igår var i alla fall jag, Jess, Amanda och Tessan på fest och efter det drog vi till GP och käkade lite. Vet inte varför, men jag älskar att käka mitt i natten!

Idag ska jag och syrran iväg och kolla på en dansuppvisning på våran förra dansskola. Det ska bli kul! Kommer kännas lite konstigt att det inte är man själv som står där på scenen och uppträder bara...

Från förra uppvisningen när jag var med;



Jag står längst fram som rockare



Jag och syrran längst till höger (jag har lila kjol, hon har vit skjorta)

 

/Mimsan

 

 


Jess & Mimsan <3


Dags för utgång

Tja tja!

Nu är vi hemma hos Jess och började precis fixa oss inför kvällen. Ikväll är det fest, som vanligt. T.A.J.M.S (Tessan, Amanda, Jess, Mimsan, Sandra) ska alltså ut idag! Fast inte Sandra, så det är synd... Men men, vi ska nog kunna ha kul i alla fall! Aja, vi hörs väll imorgon. SE TILL ATT RÖJA GALET IKVÄLL/INATT!




Vi bjuder även på en bild från i somras!

/Jess & Mimsan


--

Nu ska jag skriva ett riktigt onödig inlägg

..

Hemma från sjukgymnasten

Nu har jag varit hos sjukgymnasten igen och tränat lite. Det var faktiskt inte lika jobbigt idag. Underbart ju! Wie, äntligen är jag back on track. Tränar 3 ggr/veckan. Okej, kanske inte så mycket, men är ingen jäkla soffpotatis i alla fall! Nu ska jag upp och käka, håller på att svälta ihjäl...



/Mimsan

Snyggt och bekvämt


Uttråkad..

Tredje dagen som soffliggare nu.. Riktigt tråkigt! Går inte att bli mer uttråkad än vad jag är nu, finns ingenting att göra. Det börjar närma sig helgen nu och jag är fortfarande sjuk blää.

/Jess


Back to the 80's

Tjo! Kom hem från dansen för ett tag sen och har precis tagit en skön dusch. Det var lite 80-tals känsla i dagens koreografi, LOVE IT! =D Nu ska jag bara ta det j*vligt lugnt och njuta av resten av kvällen. Börjar åtta imorgon, och det suger ju faktiskt...

/Mimsan

Julstämning

Nu vill jag verkligen börja känna att det snart är jul. Det är trots allt inte många dagar kvar! Måsta handla julklappar och hitta saker som jag vill ha. Sedan vill jag kolla på sunes jul men får inte igång filmen! Blää sune får en verkligen i julstämning.

/Jess

Hej så länge!

Nu drar jag och dansar, så vi hörs lite senare!

/Mimsan

Jätte fina frisyrer!

Har lite tråkigt så håller på att surfa runt lite på internet. Då hittade jag en sida där man kunde stoppa in sitt ansikte i andra frisyrer. Jätte snyggt blev det! HAHA kan det se verkligare ut ?!



/Jess


Dagens låt


Mimsan är så söt

På onsdagar får man ha på sig tråkiga kläder, eftersom vi bara har två lektioner mellan 09.30-11.55. Mohaha! Är inte värt det att gå omkring vid värsta balklänningen liksom. Hehe, okej nu överdrev jag lite!


Jag är så fin i blått!



/Mimsan

Dans idag, wie!

TJA! Kom hem från skolan för ett tag sen. Slutade runt 11 idag, så det var skönt! Nu blir det chill framför datan ett tag tror jag. Har inget plugg idag, bara dans senare ikväll. Har inte dansat på två veckor, så snacka om att jag är taggad!


Sjuklingen här!

Har lyckats få feber igen.. Så himla jobbigt. Gick hela skoldagen igår med feber och ont i hela kroppen, när jag kommer hem märker jag att jag hade 39,6 graders feber. Idag mår jag lite bättre men stannade hemma, har ju bara en lektion idag så spelar inte så stor roll. Nu ska jag kolla på julkalendern!
 


/Jess


Dagens klipp


Stressboll


Haha, syrran köpte en chokladkalender till mig..

.. och visst är den fin? =D



/Mimsan

Julklappstips, någon?!

Typ 23 dagar kvar till julafton nu och jag har ingen julstäming alls än. Men visst, det kommer väll! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa för något till familjen. Syrran går runt och tjatar om ett par tofflor från bluebox, som man tydligen värmer i micron (?). Mamma säger att hon vill ha en ny pasta slev och en till brödkorg (shit, boooring... man vet ju att hon vill ha något annat liksom :P) Pappa vill ha nånting från musikbörsen, men han hittar det inte, så det blir lite svårt för mig att veta vad det är...! Så just nu är det lite kaos. Vet inte vad jag ska köpa!

Man kanske kan köpa något av det här:

 

/Mimsan


I högtalarna just nu....


 

/Mimsan


Mjau, Mimsan uppdaterar

Tjena hej hallå!

Ojoj, sämst uppdatering idag och igår. Sorry för det! Men hade inte tid igår. Ni vet, vissa har ju faktiskt bättre saker för sig än att sitta och blogga 24/7. Aja, nu är det dags för dagens läxa. Ska kolla på en film till engelskan. Jobbigt va? ;)


/Mimsan

RSS 2.0